Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-07@13:55:08 GMT

راهنمای جامع خرید گوشی موبایل

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۸۷۷۲۵

راهنمای جامع خرید گوشی موبایل

اگر قصد خرید گوشی دارید، دستورالعمل‌هایی که در این مقاله ذکر کرده‌ایم را قدم به قدم انجام دهید، تا مناسبت‌ترین گوشی برای خود را تهیه کنید. اکنون در بازار موبایل گوشی‌های معتبری از ۵ میلیون تومان تا ۵۰ میلیون تومان پیدا می‌شود. همین موضوع به سادگی نشان‌دهنده آن است که خرید گوشی بدون داشتن یک نقشه راه چقدر کاری پیچیده و گیج‌کننده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر شما از آن دسته از افرادی هستید که دنیای گوشی‌ها را از طریق سایت‌های معتبر و به‌روز دنبال می‌کنید. ما به شما سایت موبایل کمک را پیشنهاد می‌دهیم. در این وب‌سایت علاوه‌بر اینکه آخرین اخبار دنیای تکنولوژی وجود دارد، تک تک گوشی‌های معتبر توسط کارشناسان مورد نقد و بررسی قرار گرفته‌ است. همه گوشی‌های وب‌سایت موبایل کمک با گارانتی ۱۸ ماهه و مناسب‌ترین قیمت بازار به‌ فروش می‌رسد.
موبایل کمک شما را از گشت و گذار بیهوده در مغاز‌ه‌های موبایل نجات می‌دهد و به شما کمک می‌کند تا با دیدی باز و واقعی اقدام به خرید گوشی کنید. احتمالا شما نیز بارها به گوش‌تان خورده است که بسیاری از مغازه‌های فروش موبایل با استفاده از ناآگاهی خریدار به او اطلاعات غلط می‌دهند و گوشی نامرغوبی را با قیمتی گزاف به خریدار تحمیل می‌کنند. بنابراین اگر قصد خرید گوشی دارید با ما همراه باشید.
برای آن که تجربه خرید گوشی لذت‌بخشی داشته باشید، انجام مراحل زیر ضروری است:
·مشخص کردن بودجه
·الویت‌بندی نیازمندی‌ها
·تهیه کردن یک لیست کوتاه از گوشی‌ها
·مقایسه مدل‌ها و مطالعه بررسی کارشناسان
·خرید گوشی
در ادامه مقاله به بررسی هریک از این مراحل می‌پردازیم.    
مشخص کردن بودجه
همان‌طور که در ابتدای مقاله اشاره شد، تفاوت قیمت میان‌ گوشی‌های مختلف بسیار زیاد است. بنابراین پیدا کردن یک گوشی مناسب بدون مشخص کردن بودجه عملا غیرممکن است. اگر قصد خرید گوشی دارید، در گام اول بودجه قیمتی مدنظر خود را مشخص کنید. لازم به ذکر است که برای افزایش دقت جست‌وجو بهتر است، تفاوت میان ماکسیمم و مینیمم بازه مدنظرتان بیشتر از ۲ میلیون تومان نباشد.
الویت‌بندی نیازمندی‌ها
برای آن که خرید بهتری را تجربه کنید، لازم است تا نیازمندی‌های خود را به ترتیب الویت مرتب کنید. اگر علاقه‌مند به عکاسی هستید، کیفیت دوربین گوشی برای شما یک الویت مهم خواهد بود. اگر ساعت‌های زیادی را مشغول صحبت کردن با گوشی هستید، ظرفیت باتری یک الویت مهم است و اگر به‌دنبال انجام بازی‌های سنگین هستید، پردازنده گوشی برای شما الویت بالایی خواهد داشت. بنابراین واضح است که با توجه به استفاده‌ای از یک گوشی موبایل دارید، الویت نیازمندی‌ها متفاوت خواهد بود.
   
تهیه کردن لیست کوتاهی از گوشی‌ها
به گام سوم خرید گوشی خوش آمدید! اکنون شما بودجه خرید و نیازمندی‌های خود را براساس الویت مرتب کرده‌اید. بنابراین احتمالا بتوانید با نگاهی اجمالی به مدل‌های مختلف گوشی موبایل و خواندن مشخصات اولیه آن‌ها چند مدل را انتخاب کنید. پیشنهاد ما به شما این است که در این گام بین ۵ تا ۱۰ مدل را در لیست کوتاه خود یادداشت کنید، تا در گام بعدی بررسی‌های تکمیلی انجام شود.
مقایسه مدل‌ها و مطالعه بررسی کارشناسان
پس از تهیه یک لیست کوتاه از گوشی‌های مدنظرتان، به سراغ سایت‌های معتبر تحلیل و بررسی گوشی بروید و بررسی‌های تخصصی آن مدل را مطالعه کنید. در این زمینه وب‌سایت موبایل کمک یکی از بهترین منابع برای مطالعه نقد و بررسی تخصصی گوشی‌های موبایل است. در این وب‌سایت کارشناسان تمام بخش‌های مختلف گوشی‌ را مورد نقد و بررسی قرار می‌دهند و نقاط ضعف و قوت گوشی را بیان می‌کنند. این امر به شما کمک می‌کند تا مبتنی بر نیازمندی خود بهترین مدل را انتخاب کنید.
 دقت کنید که در هنگام خواندن بررسی‌ها به سراغ سایت‌های بی‌طرف و معتبر بروید. به‌طور مثال اگر قصد تحقیق‌ بیشتر درباره یک مدل گوشی از شرکت شیائومی دارید، قطعا نقد و بررسی سایتی که محصولات این شرکت را به‌صورت انحصاری می‌فروشد چندان معتبر نیست. همچنین بسیاری از اینفلوئنسرهای یوتیوب نیز در ازای دریافت مبلغی اقدام به آنباکسینگ گوشی‌های موبایل و تعریف و تمجیدهای بیهوده می‌کنند. بنابراین سایت‌های معتبر نقد و بررسی موبایل بهترین منبع برای مطالعه و تحقیق بیشتر است.    
خرید گوشی
در نهایت هنگامی که مدل گوشی مورد نظر خود را انتخاب کردید، شیرین‌ترین و مهم‌ترین قسمت کار فرا می‌رسد، یعنی خرید! اگر قصد خرید گوشی از مغازه‌های موبایل را دارید، حتما پیش از خرید حضوری، سایت‌های معتبر را بررسی کنید و یک حدود قیمت در نظر داشته باشید. در بسیاری از موارد مغازه‌داران از ناآگاهی خریدارن استفاده و قیمت‌های غیرواقعی را به آنان تحمیل کرده‌اند.
ما به شما خرید گوشی از وب‌سایت موبایل کمک را پیشنهاد می‌کنیم. در این وب‌سایت انواع گوشی‌های موبایل با گارانتی ۱۸ ماهه و مناسب‌ترین قیمت بازار موجود است. همچنین در صورتی که خدای ناکرده مشکلی برای گوشی شما پیش بیاید، این مجموعه به‌صورت تخصصی و حرفه‌ای اقدام به تعمیر گوشی شما می‌کند. در نهایت امیدواریم که با انجام مراحل گفته شده در این مقاله تجربه‌ی خرید مناسبی داشته باشید و مناسب‌ترین گوشی موبایل برای خودتان را تهیه کنید.
 
 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: خرید گوشی موبایل موبایل کمک خرید گوشی اگر قصد خرید گوشی سایت های معتبر نیازمندی ها گوشی موبایل نقد و بررسی گوشی ها وب سایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۷۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تانک M2 بردلی: بررسی جامع تانک افسانه‌ای ایالات متحده (+عکس)

خودروی زرهی جنگی بردلی، به‌عنوان سیستم استاندارد جابجایی پیاده‌نظام و شناسایی ارتش ایالات متحده شناخته می‌شود. بردلی که برای مقابله با زره‌پوش جنگی پیاده‌نظام BMP-۱ شوروی سابق توسعه یافته و در سال ۱۹۸۱ معرفی شد، کارنامه‌ای درخشان از خود به جای گذاشته است.

از زمان معرفی، بیش از ۶۷۰۰ دستگاه بردلی از خطوط تولید خارج شده‌اند و پیشرفت‌ها و گونه‌های مختلف آن، خانواده بردلی را به نیرویی غالب در میدان‌های نبرد جهان تبدیل کرده‌اند.

به گزارش گچت نیوز، بردلی در دو گونه اصلی تولید می‌شود: خودروی رزمی پیاده‌نظام M2 و خودروی رزمی سواره‌نظام M3. ارتش آمریکا از تانک بردلی برای اهداف مختلفی از جمله پشتیبانی از مهندسی رزمی، حمل سامانه‌های توپخانه‌ای، آتش پشتیبان، عملیات آمبولانس، جابجایی فرماندهی و موارد دیگر استفاده می‌کند.

این خودرو از زمان معرفی، در عملیات‌های رزمی جهانی در چندین کشور حضور داشته‌اند. یکی از آخرین موارد، کشور اوکراین است که نیروهای محدودی از بردلی را در اختیار دارد.

از زمان معرفی بردلی، تلاش‌های متعددی برای جایگزینی این خانواده با سیستم‌های مشابه یا پیشرفته‌تر صورت گرفته است، اما هیچ‌کدام موفق نبوده‌اند. این امر باعث تداوم بردلی در عملیات رزمی شده است و همچنان به جابجایی نیروها در شرایط پرخطر ادامه می‌دهد. عوامل متعددی باعث شده‌اند تا بردلی به یکی از برجسته‌ترین خودروهای زره‌پوش جنگی در حال فعالیت در سراسر جهان تبدیل شود.

این خودرو دارای نقاط قوت و ضعف متعددی است که آن را به گزینه‌ای مرگبار برای میدان نبرد تبدیل می‌کند و در عین حال، نیاز به پیشرفت‌های آتی را نیز گوشزد می‌کند. همچنین، به‌تازگی نسل جدید تانک بردلی M2A4E1 نیز به‌تازگی رونمایی شده که پیشرفته‌ترین و قدرتمندترین نسخه Bradley تاکنون نیز محسوب می‌شود.

تانک M2 بردلی: حاکم میدان نبرد از ۱۹۸۱ تاکنون

در اوایل دهه ۱۹۶۰ میلادی، توسعه خودروی زره‌پوش جنگی بردلی با هدف ایجاد یک نفربر زنجیری جدید آغاز شد که بتواند ضمن برابری سرعت با تانک اصلی میدان نبرد ام ۱ آبرامز، توانایی انهدام تانک‌های دشمن را نیز داشته باشد. هرچند این هدف بسیار بلندپروازانه به نظر می‌رسید، اما بردلی در بسیاری از زمینه‌ها موفق عمل کرد.

مدل M2 بردلی به برجکی مجهز است که توپ خودکار M242 بوشماستر 25 میلی‌متری را در خود جای داده است. این توپ توان نفوذ به بیشتر پلتفرم‌های زرهی، از جمله تانک‌ها را داراست.

پس از تحویل تعدادی بردلی به اوکراین، این خودرو در انهدام تانک T-90 روسی که دقیقاً همان هدفی بود که برای آن طراحی شده بود، نقش مؤثری ایفا کرد. با وجود اینکه گلوله 25 میلی‌متری، کالیبر رایجی برای نابودی تانک‌ها به شمار نمی‌رود، اما توانایی بردلی در شلیک مداوم گلوله با سرعت ۱۰۰ تا ۵۰۰ گلوله در دقیقه آن را تا فاصله دو کیلومتری از هدف به گزینه‌ای مرگبار تبدیل می‌کند.

بردلی همچنین به سامانه موشک تاو مجهز است که توانایی مقابله با اکثر خودروهای زره‌پوش را دارد. علاوه بر این، یک قبضه مسلسل M240C و سایر تسلیحات دفاعی از جمله پرتاب‌گر نارنجک دودزا نیز روی بردلی تعبیه شده است.

مرگباری بودن، تنها کارکرد تانک M2 بردلی نیست. این خودرو در درجه اول برای جابجایی نیروها طراحی شده است. Bradley بسته به نوع خودرو، توانایی حمل ۳ تا ۷ نیروی رزمی کاملاً مجهز را دارد. با یک مخزن سوخت دیزل، شعاع عملیاتی حدود ۵٠٠ کیلومتری داشته و می‌تواند تا سرعت ۶۶ کیلومتر بر ساعت روی سطوح مختلف زمین حرکت کند.

سابقه عملیاتی طولانی‌مدت این خودرو نشان‌دهنده کارکرد موفق آن در انواع محیط‌های مختلف در سراسر جهان است. در مورد زره بردلی نیز باید گفت که این خودرو در برابر سلاح‌های سبک و آتش توپخانه از نفرات خود محافظت می‌کند. با وجود تمام ویژگی‌های مثبت، بردلی نقاط ضعفی نیز دارد که در بخش بعدی به آن‌ها خواهیم پرداخت.

نقاط ضعف بردلی: هزینه و سایر محدودیت‌ها

یکی از مهم‌ترین نقاط ضعف تانک M2 بردلی، ماندگاری طولانی‌مدت آن در ارتش است که منجر به تلاش‌های متعدد برای جایگزینی آن شده است. بردلی در بسیاری از محیط‌ها خودرویی مؤثر است، اما پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) دهه‌هاست که در تلاش برای جایگزینی آن است.

یکی از پرهزینه‌ترین تلاش‌ها، برنامه سامانه‌های رزمی آینده ارتش آمریکا (FCS) بود که جانشین‌های ایده‌آلی برای بردلی و تانک M1 در نظر گرفته می‌شد.

در حالی که شاید به نظر برسد این موضوع یک نقطه قوت برای بردلی است (این‌که به این زودی جایگزین نخواهد داشت)، اما هزینه‌ها را هم نباید فراموش کرد. طبق گزارش مؤسسه بین‌المللی مطالعات استراتژیک، ایالات متحده تاکنون برای جایگزینی بردلی ۲۴ میلیارد دلار هزینه کرده است.

این مبلغ چشمگیری است و از همه بدتر اینکه هر تلاشی برای توسعه یک جایگزین مناسب برای آن به شکست انجامیده تا بردلی را همچنان در فهرست تجهیزات فعال ارتش باقی بماند. گذشته از هزینه جایگزینی، حفره‌های امنیتی متعددی وجود دارد که بردلی را در برابر نابودی آسیب‌پذیر می‌کند.

این موارد شامل فقدان دفاع در برابر آتش ضدزره، موشک‌های هدایت‌شونده، حملات هلیکوپتر، مین‌های ضدتانک و در برخی موارد وسایل انفجاری دست‌ساز است که می‌تواند یک تانک M2 بردلی را از کار انداخته یا سرنشینان آن را کشته و زخمی کند.

مانند اکثر تانک‌های زنجیری با وزن بیش از ۲۷ تن، بردلی نیز سروصدای زیادی ایجاد می‌کند و ورود پنهانی به یک منطقه با این خودرو تقریباً غیرممکن است. همچنین در مناطق توسعه‌یافته با مشکلاتی در ارتباطات رادیویی مواجه است و برای عبور از آب هم ایده‌آل نیست؛ البته فقط تعداد محدودی از خودروهای زره‌پوش برای عبور از آب ساخته شده‌اند و این نمی‌تواند نقطه ضعف خیلی بزرگی برای تانک Bradley به‌حساب آید.

با وجود این محدودیت‌ها و علی‌رغم تلاش‌های پنتاگون برای پیدا کردن یک جایگزین مناسب، نمی‌توان اثربخشی رزمی و ماندگاری بردلی را انکار کرد. بردلی صرف‌نظر از آینده خود، خودروی رزمی کارآمدی است که ارزش وزن زره‌اش را دارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • سارق حرفه‌ای موبایل در بجنورد دستگیر شد
  • راهنمای خرید نهال گردو اصلاح شده ضمانتی و معتبر
  • بررسی محدوده، ارتفاعات و کاربری‌های شهر اصفهان در طرح جامع
  • تبلیغ گوشی موبایل در امریکا توسط دختران با حجاب | تصویر
  • جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)
  • تانک M2 بردلی: بررسی جامع تانک افسانه‌ای ایالات متحده (+عکس)
  • کاربرد ها و راهنمای خرید لوله استیل مانیسمان
  • طرح آیفون ۱۶ فاش شد + تصاویر