Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد-ال‌جی الکترونیکس و Magna International Inc. امروز قرارداد رسمی را امضا کردند که سرمایه‌گذاری مشترکی را میان دو شرکت پایه‌گذاری می‌کند. شرکت جدید LG Magna e-Powertrain نامیده می‌شود و دفتر مرکزی آن در Incheon کره جنوبی است و توسط یک تیم مدیریتی قدرتمند هدایت خواهد شد. مدیرعامل شرکت جدید، Cheong Won-suk یکی از برترین مدیران […]

امتداد-ال‌جی الکترونیکس و Magna International Inc.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز قرارداد رسمی را امضا کردند که سرمایه‌گذاری مشترکی را میان دو شرکت پایه‌گذاری می‌کند. شرکت جدید LG Magna e-Powertrain نامیده می‌شود و دفتر مرکزی آن در Incheon کره جنوبی است و توسط یک تیم مدیریتی قدرتمند هدایت خواهد شد.

مدیرعامل شرکت جدید، Cheong Won-suk یکی از برترین مدیران ال‌جی با ۲۰ سال سابقه‌ اجرایی است که اخیراً معاون رئیس و مدیر کسب‌وکارهای سبز (Green Business) شرکت راهکارهای قطعات خودروی ال‌جی بوده است. Cheong قبل از ورود به ال‌جی نزدیک به یک دهه در بخش تحقیق و توسعه Daewoo Motors مشغول به کار بوده است.

Javier Perez هم که از سال ۲۰۱۶ مشغول همکاری با Magna بوده، مدیر ارشد عملیاتی شرکت جدید خواهد بود. او مسئول نظارت بر فعالیت‌های روزانه این سرمایه‌گذاری مشترک خواهد بود. Perez قرار است تجربه نزدیک به ربع قرن فعالیت در تولید خودرو و کنترل کیفیت را به LG Magna e-Powertrain بیاورد، که بیش از ۱۸ سال آن را در آسیا مستقر کرده بوده است.

ایجاد این سرمایه‌گذاری مشترک، توانمندی Magna را در سیستم‌های انتقال قدرت الکتریکی و تولید خودرو در کلاس جهانی با تخصص ال‌جی در توسعه قطعات برای موتورهای الکتریکی و اینورترها در هم می‌آمیزد. معرفی تیم اجرایی LG Magna e-Powertrain نیز یک نقطه عطف کلیدی برای این شرکت سرمایه‌گذاری مشترک است که قرار است موتورهای الکتریکی، اینورترها و شارژرهای داخلی سیستم‌های درایو الکتریکی(E-Drive System) را برای برخی خودروسازان مشخص تولید کند.

انتظار می‌رود طراحی، مهندسی، و هم‌افزایی در تولید توسط LG Magna e-Powertrain، هر دو شرکت را قادر سازد تا با سرعت مناسب به روندهای بازار واکنش نشان داده و از تغییر رو به رشد جهانی به سمت برقی سازی خودروها حداکثر استفاده را ببرند. این شرکت جدید قطعات پیشرانه‌ای تولید می‌کند که مجموعه‌ای از راهکارهای کامل برق‌رسانی و عملکرد تا یکپارچه‌سازی نرم‌افزارهای عملیاتی هوشمند و کنترل‌ها در سیستم‌های جدید درایو الکتریکی را در اختیار خودروسازان قرار می‌دهد.

مدیرعامل Cheong می‌گوید:‌ «مشارکت با،Magna ال‌جی را قادر می‌سازد تا تولید جهانی خود را افزایش داده، فرصت‌های تجاری بیشتری ایجاد کرده و به هم‌افزایی در زمینه تأمین و نوآوری‌های فناورانه بپردازد. انتظار می‌رود این رویکرد یکپارچه و مشارکتی به‌سرعت در اختیار مشتریان قرار گیرد و از رشد سریع بازار جهانی نیروی محرکه الکتریکی استفاده کافی را ببریم.»

Perez، مدیر ارشد عملیاتی می‌گوید: «انتظار می‌رود بازار موتورهای الکتریکی، اینورترها و سیستم‌های محرکه الکتریکی تا سال ۲۰۳۰ رشد قابل‌توجهی داشته باشد. شرکت سرمایه‌گذاری مشترک ما متخصصان Magna و ال‌جی را برای ارائه مجموعه‌ای از راهکارهای الکتریکی در کلاس جهانی گرد هم می‌آورد. LG Magna e-Powertrain با بهره‌گیری از تکنولوژی‌های موجود، توانمندی‌های مهندسی و تجربیات جهانی، سعی دارد تا پیشرفت‌هایی را به سرانجام برساند که به خودروسازان در حل بزرگ‌ترین چالش‌های پیش رو برای برقی کردن کامل خط تولید خودروهایشان کمک کند. »

LG Magna e-Powertrain بیش از ۱۰۰۰ نفر را در ایالات‌متحده، کره جنوبی و چین به خدمت خواهد گرفت.

برچسب ها : ال‌جی - Magna , پیشرانه‌های الکتریکی , قطعات الکتریکی خودرو

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: ال جی Magna پیشرانه های الکتریکی سرمایه گذاری مشترک شرکت جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۷۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه میادین نفت و گاز به سرمایه‌گذاری خارجی نیاز دارد

کریم زبیدی در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما در رابطه با مشارکت مردم و بخش خصوصی در حوزه تولید نفت و گاز کشور، با بیان این که برای درک بهتر موقعیت شرکت ملی نفت باید نگاهی تاریخی به این مجموعه داشت، اظهار کرد: پیش از انقلاب خبری از وزارت نفت نبود و سرمایه حاصل از فروش نفت به طور مستقیم در اختیار شرکت نفت قرار می‌گرفت؛ شرکت ملی نفت نیز مصارف و نیاز‌های خود را کسر و مابقی را در اختیار خزانه کشور قرار می‌داد.

وی با بیان این که بعد از انقلاب و پس از تأسیس وزارت نفت، منابع و مصارف در مجلس تصویب می‌شد، ادامه داد: این روند تا دولت نهم ادامه داشت و از آنجا که قیمت نفت در این دوران بالا رفته بود، به این نتیجه رسیدند منابع زیادی در اختیار شرکت ملی نفت قرار می‌گیرد؛ به همین دلیل، مصوب شد تا ۱۴.۵ درصد از درآمد‌های وزارت نفت در اختیار خودشان قرار بگیرد و مابقی به خزانه کشور و صندوق توسعه ملی واریز شود.

اشتباه در محاسبه هزینه‌های نفتی

مدیر سابق برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت در رابطه با نحوه محاسبه این درصد برای مصارف و هزینه‌های وزارت نفت، خاطرنشان کرد: قیمت نفت در آن زمان افزایش پیدا کرده و به ۱۳۰ دلار رسیده بود؛ به همین دلیل محاسبه کردند و دیدند که مجموع مصارف شرکت نفت اعم از منابع داخلی و سرمایه‌ای با قیمت نفت ۱۲۰ تا ۱۳۰ دلار، ۱۴.۵ درصد است؛ غافل از این که قیمت نفت، تابعی متغییر بوده و عدد ثابتی نیست.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

وی با تأکید بر این که هزینه‌ها باید طوری تعریف می‌شد که تابعی از قیمت نفت باشد نه عددی ثابت، گفت: بعد از دولت‌های نهم و دهم قیمت نفت به حدود ۴۰ دلار رسید و در پی آن، وزارت نفت به شدت تحت فشار قرار گرفت؛ زیرا درصد معین شده، کفاف هزینه‌های جاری شرکت نفت را نمی‌داد.

کاهش سرمایه‌گذاری داخلی در صنعت نفت

زبیدی با بیان این که همین امر سبب شد شرکت ملی نفت نتواند سرمایه گذاری جدیدی در حوزه توسعه میدان‌های نفتی داشته باشد و طرح‌ها بر زمین ماند، ابراز کرد: به دلیل شرایط کشور، همان ۱۴.۵ درصد مصوب نیز به طور کامل در اختیار شرکت ملی نفت قرار نمی‌گیرد که باعث می‌شود شرکت نفت برای انجام بخشی ازطرح ها، از بانک‌ها وام بگیرد و سرمایه جذب کند.

وی به سرمایه گذاری ۸ میلیارد دلاری در یک پروژه ملی نفتی با کمک گرفتن از بانک‌ها اشاره و عنوان کرد: مجموع کل بدهی شرکت ملی نفت تا سال گذشته به حدود ۶۸ میلیارد دلار می‌رسید که حدود ۱۷ میلیارد دلار آن مربوط به صندوق توسعه ملی بود، همه این مبالغ صرف توسعه میادین از جمله میادین مشترک شد تا میادین نفت و گاز کشور توسعه پیدا کند.

مدیر سابق برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت، بند مطرح شده در برنامه هفتم برای مشارکت صندوق توسعه ملی در میادین نفتی را دارای اشکالات مهمی دانست و ادامه داد: در بند مذکور، این ابهام وجود داشت که صندوق توسعه ملی میدان نفتی توسعه بدهد، این صندوق یک نهاد و سازمان مالی است، نه فنی و نمی‌تواند به تنهایی در این حوزه وارد شود.

وزارت نفت متولی انفال است

وی اضافه کرد: طراح این بند با آگاهی نسبت به اشکالات وارده به این طرح، دو مسئله را در این بند قید کرده بود، یکی این که حاکمیت میادین کماکان در اختیار شرکت ملی نفت بماند و دوم این که صندوق توسعه ملی بنگاه داری نکند؛ وزارت نفت به نمایندگی از حکومت اسلامی متولی انفال است، این را نمی‌توان بین نهاد‌های مختلف تقسیم کرد.

این کارشناس حوزه نفت با اشاره به بازدید رهبر معظم انقلاب از نمایشگاه توانمندی‌های تولید داخل که فرمودند؛ ستاد اجرایی بخش خصوصی نیست، افزود: باید طوری عمل کرد که شرکت‌های بخش خصوصی بتوانند به حوزه نفت وارد شوند، علی رغم این که در بخش خصوصی می‌توانیم مستقل عمل کنیم، اما تعداد شرکت‌هایی که توانمندی فعالیت داشته باشند، کم است.

شرکت‌های داخلی پاسخگوی نیاز صنعت نفت نیستند

وی با بیان این که سرمایه گذاری در حوزه نفت و گاز هزینه بر است، گفت: شرکت‌های اکتشاف و تولید داخلی به اندازه‌ای نیست که پاسخ نیاز تولید کشور را بدهد؛ از طرفی در دولت‌های مختلف تلاش شد این شرکت‌ها را توسعه بدهند، اما بضاعتشان در همین حد است.

زبیدی شرکت‌های اکتشاف و تولید را دارای دو مشکل مدیریتی تأمین منابع مالی عنوان کرد: تا سال گذشته، برآورد سرمایه مورد نیاز برای تولید روزانه ۵.۷ میلیون بشکه نفت و تولید روزانه یک و نیم میلیارد متر مکعب گاز به مدت ۸ سال، ۱۶۰ میلیارد دلار برآورد شد؛ اگر درست مدیریت کنیم، بخش زیادی از آن قابل تأمین است، اما تأمین همه این عدد از منابع داخلی امکان پذیر نیست.

وی با تأکید بر این که نباید بار بدهی‌ها و تأمین نیاز مالی دولت بر دوش وزارت نفت باشد، اظهار کرد: اعضای دولت باید با هم همکاری داشته باشند، اما انتظار می‌رود وزارت نفت نیز برای توسعه میادین و تولید، منابعی در اختیار داشته باشد که برای این کار باید بتواند سالانه حداقل سه تا پنج میلیارد دلار از منابع داخلی خود را برای توسعه میادین سرمایه گذاری کند که متأسفانه این امر به خوبی محقق نمی‌شود.

مدیر سابق برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت بیان کرد: بخشی از مشارکت بخش خصوصی می‌تواند در بالادست صنعت نفت و گاز باشد و بخش دیگر آن در پالایشگاه ها، پتروشیمی و گاز است که مصوباتی هم برای آن داریم و هیچ ریسکی هم برای بخش خصوصی ندارد.

بخش خصوصی در تأمین کالای صنعت نفت سرمایه‌گذاری کند

وی با بیان این که دلیل اصرار زیاد حضور بخش خصوصی در برای بالادست و در اختیار گرفتن مخازن نفت و گاز را درک نمی‌کنم، تصریح کرد: در بخش‌های مختلف صنعت نفت و گاز نیاز‌های زیادی وجود دارد، برای تأمین کالا در شرکت ملی نفت نیازمندی‌های زیادی وجود دارد و در حال حاضر یکی از گلوگاه‌های تولید و تجهیزات، دکل حفاری است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

زبیدی با تأکید بر این که نیاز تأمین کالا در بخش بالادست کمتر از توسعه میدان نیست، یادآور شد: اگر شرکت خصوصی حفاری باشد که دکل حفاری هم داشته باشد، حتمأ با آن شرکت کار می‌کنند؛ در کشور حدود ۱۳۵ دکل حفاری وجود دارد که حدود نیمی از این تعداد فعال است، شرکت ملی نفت به دکل حفاری نیاز دارد و هر شرکتی که این امکان را داشته باشد، مشکلی برای سپردن کار به آنان وجود ندارد.

این مسئول سابق شرکت ملی نفت در رابطه با چرایی واگذار نشدن شرکت ملی حفاری ایران به بخش خصوصی، گفت: هم اکنون تعداد زیادی نیروی انسانی در این شرکت مشغول فعالیت هستند، نگرانی‌ها این است که بخش خصوصی تعدیل نیرو انجام دهد و بسیاری از نیرو‌ها شغل خود را از دست بدهند به همین دلیل وزارت نفت و شرکت ملی نفت در رابطه با واگذاری این شرکت به بخش خصوصی ملاحظاتی دارد.

دیگر خبرها

  • فرصت‌های سرمایه‌گذاری فارس در اکسپو معرفی می‌شود
  • اولین تصاویر از امضای توافقنامه امنیتی بین ایران و روسیه + جزئیات
  • امضای ۵ سند همکاری مشترک بین مقامات ایران و سریلانکا / جزییات
  • امضای 5 سند همکاری مشترک میان مقامات ایران و سریلانکا
  • توسعه میادین نفت و گاز به سرمایه‌گذاری خارجی نیاز دارد
  • امضای ۵ سند همکاری مشترک میان مقامات ایران و سریلانکا
  • آغاز تولید خودروهای برقی چینی در تایلند
  • مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی (وبانک) معرفی شد
  • امضای سند همکاری مشترک بین ایران و پاکستان زمینه‌ساز ارتقاء روابط خواهد بود
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند