Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-مدیرعامل بانک صادرات ایران گفت: بانک صادرات ایران در نتیجه یک برنامه سه مرحله‌ای از بهمن ۹۶ تاکنون با تلاش همه همکاران مشکلات و عقب‌ماندگی‌های خود را جبران کرده و در ریل جدید سود عملیاتی پایدار قرار گرفته است و البته به موفقیت‌های کنونی قانع نیست.

حجت‌اله صیدی در مراسم تکریم و معارفه مدیر شعب بانک صادرات استان هرمزگان با بیان این مطلب افزود: موفقیت بانک مرهون تلاش سرمایه‌های فکری آن و برگزاری موفق مجمع سال مالی ۹۹ بانک صادرات ایران نتیجه تلاش همه همکاران تلاشگر و متعهد بانک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که به طور دائم باید کارنامه فعالیت‌های خود را مرور کنیم، اظهار کرد: بانک صادرات ایران در نتیجه یک برنامه سه مرحله‌ای از بهمن‌ماه سال ۹۶ قدم به قدم تا به امروز پیش آمده و فصل جدیدی از فعالیتهای آن در مرداد ماه ۱۴۰۰ در بانک آغاز شده است. این برنامه‌ها برای جبران مشکلات و عقب‌ماندگی‌های بانک با قوت مورد پیگیری و بانک در ریل مناسب فعالیت قرار گرفت.

صیدی تاکید کرد: بانک صادرات ایران به این موفقیت قانع نیست و تلاش برای انجام برنامه‌های آتی با رویکرد جدید ادامه دارد. به همین منظور در اولین جلسه مدیران بانک بعد از مجمع، برنامه‌ای بلند مدت در پنج بخش برای سال جاری تدوین شده است. اولین برنامه تا ۱۵ شهریور ماه و همزمان با هفتادمین سالروز تاسیس بانک در نظر گرفته شده است.

صیدی افزود: هفتاد سال فعالیت با خوشنامی و بالندگی برای بانک صادرات ایران ثروت مطلوبی است و اهمیت زیادی دارد. در این روز باید نخستین اپلیکیشن جدید بانک را رونمایی و برای عملیاتی کردن این اپلیکیشن در ۱۱۰ شعبه جدید خود را آماده کنیم تا ظرف یکی دو سال بتوان تمامی شعب را به این نرم‌افزار تجهیز کرد.

صیدی افزود: مقطع بعدی ۳۱ شهریور است که صورت‌های مالی شش ماهه را نهایی خواهیم کرد. این مقطع، مقطعی بسیار مهم است؛ چرا که در آن پایدارسازی سود عملیاتی و نتیجه اصلاح ساختار ترازنامه به ذی‌نفعان راهبردی بانک شامل کارکنان، مشتریان، سهامداران، نهادهای مدنی، تسهیلات گیرندگان و نهادهای ناظر منعکس می‌شود و امیدواریم بتوان به آنها اطمینان خاطر داد که بانک با همین سرعت پیش خواهد رفت.

مدیرعامل بانک صادرات ایران با اشاره به تنگناهای بین‌المللی و شیوع بیماری کرونا، افزود: لازم است در عملکرد بانک بهبود حاصل شود تا در ۳۱ شهریور که صورت‌های مالی تلفیقی شرکت اصلی و کل گروه شرکت‌های زیرمجموعه بانک را گزارش خواهیم کرد، موفقیت‌های بانک را منتشر کنیم.

مدیرعامل بانک صادرات ایران سومین مقطع برنامه‌ای بانک صادرات ایران را پایان آذرماه سال جاری عنوان کرد و گفت: در این مقطع عملکرد ۹ ماهه بانک گزارش و تلاش خواهد شد تا ضعف‌ها و اشکالات منعکس شده در گزارش حسابرسی برطرف شود. حتی باید تلاش کرد تا مسایل ناشی از مشکلات اقتصادی که بر کل شبکه بانکی تاثیر گذاشته را حل کنیم و برای رفع آنها بکوشیم.

صیدی مقطع بعدی مورد نظر بانک را ۲۶ بهمن‌ماه سال جاری همزمان با میلاد با سعادت حضرت امیرالمومنین علی (ع) عنوان کرد و افزود: در آن مقطع شعب «صاد» با رویکرد ورود به سال ۱۴۰۱ و پاسخ‌گویی به نیازهای قرن جدید، راه‌اندازی خواهند شد و با دسترسی به سوپر اپلیکیشن بانک تا بهمن ماه چندین شعبه را تجهیز خواهیم کرد.

بانک صادرات ایران بانک سنت و نوآوری به صورت توامان و تلفیقی از سنت‌های اصیل بانکداری در ارائه خدمات به مشتریان قدیمی و خلاقیت و نوآوری بر مدار نیازهای روز به شمار می‌آید و با اتکا به فرهنگ سازمانی غنی که از ثروت‌های بانک است، می‌کوشد علاوه بر خدمت‌های گذشته، خدمات نوآورانه با فناوری‌های نوپدید ارائه کند.

مدیرعامل بانک صادرات ایران با بیان این که خدمات جدید بر اساس سبک زندگی‌ در دنیای جدید شکل خواهد گرفت، ادامه داد: بالندگی و پیشرفت بانک در گرو ارائه خدمات نوین، غیرتکراری و ارتباطات جدید است.

وی مقطع بعدی اجرای برنامه‌های آتی بانک و بهبود ساختار مالی آن را ۲۹ اسفند ماه سال ۱۴۰۰ اعلام کرد.

مدیرعامل بانک صادرات ایران همچنین با اشاره به شیوع بیماری کرونا، گفت: از ابتدای گسترش این بیماری با کاهش ساعات کاری شعب، به دنبال مصون‌ سازی همکاران بوده‌ایم و حتی سامانه شمس به همین منظور ایجاد شد. همچنین با هماهنگی شورای هماهنگی بانک‌ها و همکاری بانک‌های ملت و تجارت تهیه واکسن و تزریق آن پیگیری شد و از روز پنجشنبه همزمان با عید سعید غدیر، واکسیناسیون همکاران نظام بانکی شروع و واکسیناسیون همکاران بانک صادرات ایران نیز از استان گیلان آغاز شده است.

وی با تاکید ویژه بر ارائه خدمات ارزی به فعالان اقتصادی استان هرمزگان، افزود: باید از ظرفیت‌های بانک صادرات ایران در این استان برای ارائه خدمات به اقتصاد و مردم تلاش بیشتری صورت گیرد. بخش ارزی بانک با وجود قابلیت‌های موجود باید خدمات مناسب‌تری ارائه دهد و تعهدات و صدور ضمانت‌نامه‌ها با جدیت بیشتری در دستور کار قرار گیرد.

صیدی ضمن تاکید بر بهبود قیمت تمام شد پول و نرخ موثر تسهیلات بانک در این استان، وجود جزیره‌های قشم و کیش و فعالیت‌های اقتصادی این مناطق را مورد اشاره قرار داد و افزود: باید از ظرفیت‌های موجود برای ارائه خدمات بانکی بیشتر در جهت استمرار تولید، اشتغال و تقویت زیرساخت‌های اقتصادی منطقه حداکثر استفاده صورت گرفته و سهم بازار بانک صادرات ایران افزایش یابد تا بانک به جایگاه واقعی خود در استان هرمزگان برسد.

صیدی همچنین با اشاره به فرارسیدن زمان تغییر دولت افزود: انتظارات برای بهبود شرایط اقتصادی و معیشت مردم از بانک‌ها بیش از گذشته بوده و بانک صادرات ایران برای همکاری و پاسخ به این انتظارات آماده است.

صیدی با برشمردن سایر ظرفیت‌های جغرافیایی، سیاسی و اقتصادی غنی استان هرمزگان از زحمات محمدعلی اسماعیلی زاده، مدیر شعب و کارکنان این استان طی سال‌های اخیر قدردانی کرد و برای موفقیت محسن دباغ، مدیر شعب جدید بانک در استان هرمزگان اظهار امیدواری کرد.

ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مدیرعامل بانک صادرات ایران استان هرمزگان ارائه خدمات ماه سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۸۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ جهانی نفت؛ بایدن در تنگنای تحریم‌ها، قیمت‌ها و انتخابات

تدابیر تحریمی جدید مجلس آمریکا علیه ایران، ونزوئلا و روسیه می‌تواند با افزایش قیمت نفت خام، به شانس پیروزی مجدد بایدن در انتخابات امسال آسیب بزند.

به گزارش اکوایران، دولت بایدن از به کار گرفتن تحریم‌های نفتی برای تسلیم‌کردن کشورهای متخاصم بیزار بوده و از بالارفتن قیمت نفت در سال انتخاباتی آمریکا هراس دارد. اما ممکن است جو بایدن مجبور به این کار شود؛ چرا که قانون‌گذاران کنگره دور تحریم‌های جدیدی را علیه کشورهایی مانند ایران اعمال کرده‌اند که می‌تواند بخش بزرگی از نفت موجود در بازارهای جهانی را خارج ساخته و تعادل را به هم بزند.

به نوشته کیث جانسون برای وبگاه فارن پالیسی، سؤال این است که آیا تحریم‌های جدید بر تولیدکنندگان بزرگ نفت، منجر به افزایش قیمت نفت در اواخر سال جاری می‌شود یا اینکه جریان نفت از قاره آمریکا به واشنگتن این امکان را می‌دهد که قیمت نفت و رفتار کشورهای متخاصم را کنترل کند؟

وسواس کنگره به تحریم ایران

آخرین تلاش‌های کنگره شامل لایحه تحریمی جدیدی بود که صادرات نفت ایران (و خریداران چینی آن‌ها) را به عنوان بخشی از یک برنامه جامع هدف قرار می‌داد. این لایحه بخشی از بسته‌ای بزرگ‌تر است که شامل کمک‌های دفاعی به اوکراین، اسرائیل و آسیا-اقیانوسیه نیز می‌شود. در صورت تصویب، تأیید رئیس‌جمهور و اجرای کامل، این تحریم‌ها می‌توانند بیش از ۷۰۰ هزار بشکه در روز نفت ایران را از بازار حذف کند که تقریباً نیمی از صادرات فعلی ایران را تشکیل می‌دهد.

اما این همه ماجرا نیست. لایحه تحریم‌ها تنها چند روز پس از آن ارائه شد که دولت بایدن، تحت فشار دوحزبی کنگره، به دلیل نقض مکرر وعده‌های کاراکاس در مورد برگزاری انتخابات آزاد، امتیاز لغو تحریم‌ها علیه ونزوئلا را پس گرفت. این موضوع می‌تواند در آینده برای نفت خام سنگین که پالایشگاه‌های نفتی ساحل خلیج آمریکا به آن علاقه‌مند هستند، به مشکل تبدیل شود. در همین حال، برخلاف میل واشنگتن، کی‌یف به استفاده از پهپادهای دوربرد برای هدف قرار دادن زیرساخت‌های ضعیف صنعت نفت روسیه و آسیب‌زدن به توانایی صادرات محصولات نفتی این کشور ادامه می‌دهد.

مهار ناموفق اوپک

در مجموع، این اقدامات جدید بازار نفت که در حال حاضر با کمبود مواجه بوده را بیش از پیش تحت فشار قرار می‌دهد. شاخص نفت خام در لندن همچنان در حدود ۸۶ دلار در هر بشکه باقی مانده و اوپک و شرکای آن اعلام کرده‌اند که به طور داوطلبانه تا ژوئن برای حفظ قیمت‌ها، تولید نفت خود را محدود نگه می‌دارند و همچنین تنش‌های ژئوپلیتیکی در خاورمیانه نیز بازارهای نفت را نگران نگه داشته است.

روری جانستون، بنیانگذار شرکت مشاوره تحقیقات بازار نفت «کامودیتی کانتکست» گفت: «اوپک مقدار زیادی نفت را نگه داشته و ما در ابتدای امسال با رشد تقاضای قوی مواجه بودیم». او ادامه داد: «میزان افزایش تقاضا در سال جاری یا تسریع رشد نفت شِیل ایالات متحده دو عاملی هستند که تعادل بازارهای نفت را تعیین خواهند کرد».

از نظر عرضه جهانی نفت، در حالی که اوپک و شرکای آن همچنان به کاهش تولید خود (به جز برای عراق و ایران) ادامه می‌دهند، ایالات متحده، کانادا، برزیل وگویان در حال جبران این کمبود هستند.

ایالات متحده با تولید بیش از ۱۳.۱ میلیون بشکه در روز، دوباره به بزرگترین تولیدکننده نفت جهان تبدیل شده، اما بعید است در سال جاری، شاهد رشد قابل توجهی در این زمینه باشد. کانادا می‌تواند در سال جاری نیم میلیون بشکه در روز به تولید جدید خود اضافه کند که آخرین تلاش برای بهره‌برداری از شن‌های نفتی جنجالی آن خواهد بود. گویان به عنوان بازیگری غیرمنتظره در قاره آمریکا، حدود ۲۵۰ هزار بشکه در روز به تولید خود نسبت به سال گذشته افزوده است. همه این‌ها با هم برای جبران هرگونه کاهش تولید از سوی اوپک کافی خواهد بود، مگر اینکه تقاضای جهانی برای نفت بسیار بیشتر از حد انتظار باشد.

در گذشته، اغلب می‌شد روی عربستان سعودی، به عنوان بزرگترین تولیدکننده اوپک برای بازکردن افزایش تولید و صادرات به منظور حفظ قیمت‌ها در محدوده معقول حساب کرد و به طور تئوری می‌توان انتظار داشت که در صورت لزوم، برای ضربه‌زدن به ایران این کار را انجام دهد. مشکل اینجاست که هدف‌گذاری عربستان سعودی و اوپک تغییر کرده است.

آن‌ها قبلاً بر حفظ قیمت نفت در محدوده ۶۰ تا ۷۵ دلار در هر بشکه تمرکز داشتند. با این حال، جانستون می‌گوید: «در حال حاضر، آن‌ها کف و سقف بسیار بالاتری دارند». او افزود که قیمت نفت باید به نزدیکی یا بالاتر از ۱۰۰ دلار در هر بشکه برسد تا تأمین‌کننده اصلی بازار جهانی نفت، رویکرد خود را به طور کلی تغییر دهد.

به همین دلیل است که هرگونه نفتی که به دلیل تحریم‌های جدید از بازار خارج گردد، می‌تواند برای عرضه و تقاضای جهانی، قیمت نفت و از نظر سیاسی برای دولت بایدن، به مشکلی تبدیل شود.

چالش تحریم‌های جدید

با وجود افزایش صادرات نفت ایران به بالاترین سطح خود از سال ۲۰۱۸، چند دلیل وجود دارد که نشان می‌دهد قوانین جدید علیه این صادرات، دولت بایدن را فلج نخواهد کرد.

اول، به گفته بن کاهیل، کارشناس انرژی در مرکز مطالعات راهبردی و بین‌المللی، تحریم‌ها تا اکتبر اجرایی نمی‌شوند. دوم، آن‌ها آمریکا را ملزم می‌کنند تا بخش بسیار پیچیده‌ای از بازار صادرات نفت را هدف قرار دهد؛ یعنی پالایشگاه‌های مستقل چین که ارتباط کمی با مؤسسات مالی آمریکا دارند. این مؤسسات همان‌هایی هستند که معمولاً ابزار اصلی اعمال تحریم‌هایند.

کاهیل خاطرنشان کرد: «متوقف‌ساختن تجارت نفت ایران کار سختی است. این تجارت با پالایشگاه‌های کوچک چینی (معروف به «قوری») انجام می‌شود که اصلاً با سیستم مالی آمریکا در ارتباط نیستند. اگر می‌خواهید با این پالایشگاه‌ها مقابله کنید، باید با دولت چین تعامل برقرار داشته و من فکر نمی‌کنم بحث واردات نفت ایران مهم‌ترین مسئله در روابط دوجانبه پکن-واشنگتن باشد».

دلیل اینکه دولت بایدن نسبت به اعمال تحریم‌های جهانی بر صادرات نفت چه ایران، چه ونزوئلا و چه روسیه محتاط بوده، قابل درک است. در شرایطی که اقتصاد آمریکا رونق دارد، تورم همچنان بالاست و قیمت بنزین هم بیشتر از همه به چشم می‌آید. مشاور اقتصادی بایدن در هفته گذشته قول داد که هر کاری برای پایین نگه داشتن قیمت بنزین در طول تابستان انجام دهد و حتی به آزادسازی احتمالی ذخایر استراتژیک نفت آمریکا اشاره کرد.

کاهیل گفت: «هزینه‌های انرژی برای این دولت، از ابتدا، یک دغدغه جدی بوده است. بنابراین، آن‌ها در اعمال شدید تحریم‌هایی که می‌تواند بازار جهانی نفت را بر هم بزند، انگار روی لبه تیغ راه می‌روند».

سلاح مخفی آمریکا

شاید برای کنگره فعلی بیش از کاخ سفید، تحریم‌های نفتی همچنان آوازی خوش برای گوش مقامات است. طی یک دهه گذشته، ایالات متحده به لطف انفجار تولید نفت شیل، به تولیدکننده‌ای بزرگ، سپس صادرکننده و در نهایت به بزرگترین تولیدکننده نفت جهان تبدیل شد.

در طول این مسیر، از نفوذ تازه به دست آمده خود برای اعمال تحریم بر کشورهایی مانند ایران، ونزوئلا و روسیه استفاده کرد، با این اطمینان که چاه‌های فوران‌کننده نفت آمریکا، هر کمبودی را از سوی تحریم‌شدگان جبران کند. قانون‌گذاران فکر می‌کنند اگر آمریکا یک سلاح نفتی دارد، پس چرا از آن استفاده نکند؟

کاهیل گفت: «این واقعیت که ایالات متحده در دهه گذشته چنین منبعی برای رشد تولید بوده است، به آن امکان داده تا بر تعداد بیشتری از کشورها تحریم اعمال کند. و واشنگتن عاشق تحریم‌های انرژی شده است. وقتی می‌خواهید فشار وارد کنید، این همیشه راه‌حل ساده‌ای است؛ هرچند همیشه هم مؤثر نیست».

از دیدگاه کاخ سفید بایدن، صرف اینکه آمریکا بزرگترین بازیگر عرصه نفت است، به این معنا نیست که درست چند ماه مانده به انتخابات ریاست‌جمهوری، می‌تواند از پویایی بازار جهانی نفت که بر قیمت‌ها در همه‌جا، حتی در شهرهای کوچک آمریکا تأثیر می‌گذارد، چشم‌پوشی کند.

کاهیل گفت: «نفت شیل به آمریکا آزادی عمل برای اعمال تحریم بر کشورهای بیشتری می‌دهد، اما این مجوزی بی‌قیدوشرط نیست».

دیگر خبرها

  • صادرات ایران به ۳۹ کشور آفریقایی
  • جنگ جهانی نفت؛ بایدن در تنگنای تحریم‌ها، قیمت‌ها و انتخابات
  • توانمندی ایران و ضعف اسرائیل در آفند و پدافند/ گرایش به غرب در خاورمیانه ضعیف می‌شود
  • خدمات رسانی ۱۱۱ تیم عملیاتی هلال احمر به سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • EXEED در راس هرم نوآوری چری
  • بانک توسعه صادرات درمسیرجهش تولید گام موثر برمی دارد
  • یک میلیارد دلار صادرات از نمایشگاه اکسپو ایران
  • کنسرسیوم بانکی با هفت امضا مالک پرسپولیس شد
  • لمس یک میلیارد دلاری صادرات به روسیه
  • گاز ایران به چین هم می‌رسد؟