Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، جبار گوهری امروز در جمع اصحاب رسانه در خصوص جوانب جهانی شدن منطقه اورامانات، اظهار داشت:  پنجم مردادماه امسال در اجلاس سالیانه یونسکو در چین منظر فرهنگی اورامانات (هورامان) به عنوان بیست‌وششمین اثر کشور طی پنج دهه گذشته و دومین اثر استان بعد از بیستون ثبت جهانی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نیاز به همراهی مردم داریم چون منظر فرهنگی شامل مردم و رفتار آن‌ها در بستر تاریخ و مکان است، مردم این منطقه با طبیعت زندگی کرده و با طبیعت مهربان هستند و تعصب ویژه و ماندگار در تاریخ دارند که خروجی آن مهمان‌نوازی و مهربانی با طبیعت است این فرهنگ باید بماند تا بتوانیم در کنار آن اقتصاد را توسعه دهیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه با اشاره به امتیازات ثبت جهانی، تصریح کرد: الان دنیا این منطقه می‌شناسد، جزء نقاط امن جنگی است، بانک جهانی اعتباراتی برای آن‌ها در نظر می‌گیرد، دانشگاه‌های جهان می‌توانند طرح مطالعاتی برای آن ارائه دهند، اعتبارات ملی برای توسعه زیرساخت‌ها خواهیم داشت.

وی ادامه داد: این گستره وفاق ملی ایجاد می‌کند، ۶۰ درصد از آن در استان کرمانشاه (منطقه اورامانات) است و ۴۰ درصد آن در استان کردستان است.

گوهری خاطرنشان کرد: سعی می‌شود از قابلیت‌های هر دو استان، ملی و جهانی برای توسعه زیرساخت‌ها استفاده شود تا یک بستر گردشگری فرهنگی با حفظ فرهنگ، سنت‌ها، آداب‌ها، آیین، پوشش، موسیقی، صنایع دستی ایجاد شود.

وی متذکر شد: اورامانات قابلیت دارد طی پنج سال آینده جزء سه قطب گردشگری ایران شود باید زیر ساخت را با حفظ فرهنگ و طبیعت ایجاد کنیم، بنابراین باید تمامی دستگاه‌های مربوطه، امنیتی، نظارتی، استانداری، سازمان مدیریت، رسانه‌ها و... نگاه ویژه‌ای به اورامانات داشته باشند.

گوهری اضافه کرد: نگاه ویژه به اورامانات می‌تواند مشکل اقتصاد و فرهنگ منطقه را حل و فصل کند و جلوی نفوذ فرهنگ‌های بیگانه را بگیرد و می‌توانیم از این قابلیت و ویژگی حداکثر بهره‌برداری را برای استان و کشور داشته باشیم.

این مسؤول در خصوص برنامه‌های در نظر گرفته برای ثبت جهانی هورامان، اظهار داشت: کمیته و شورای سیاستگذاری مشترکی برای تصمیم‌گیری‌ها، بررسی فرصت‌ها و تهدیدها، نقاط قوت و ضعف متشکل از بزرگان کشور و منطقه‌ای از هر دو استان ایجاد خواهد شد.

وی اضافه کرد: علاوه بر آن یک دبیرخانه در هر کدام از شهرستان‌ها اورامانات(پاوه، جوانرود، روانسر و ثلاث باباجانی) و همچنین در سه شهرستان کردستان برای تشخیص نقاط ضعف و قوت و تدوین استراتژی ایجاد خواهد شد و همچنین از سازمان‌های مردم نهاد و دانشگاه‌های ایران و جهان در تدوین ضوابط بهره لازم را خواهیم برد.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمانشاه فارس مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه ثبت جهانی اورامانات حفظ فرهنگ شورای سیاستگذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۸۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای در «کوچه سلامت پلاک۱۰۲»

به گزارش خبرگزاری صدا و سيما ، کوچه سلامت پلاک ۱۰۲، تنها برنامه رادیو سلامت است که موسیقی متناسب با بخش‌های مختلف و متنوع برنامه به صورت زنده اجرا می‌کند، و با رویکرد اجتماعی به موضوعات با نگاهی طنز و سرگرمی می‌پردازد.
در این برنامه رادیویی، هر هفته با بخش «بزن بریم» به نقاط گردشگری کشور عزیزمان سفر می‌کنیم و در مورد بخش‌های گردشگری معرفی شده صحبت می‌کنیم.

بخش‌های نمایشی و طنز در مورد مشکلات زندگی و برخورد با مشکلات در روند برنامه به صورت نمایش‌های کوتاه پخش می‌شود، در بخش «تیک تاک» نیز شنوندگان در مسابقه زنده تلفنی برنامه شرکت می‌کنند.
برنامه «کوچه سلامت پلاک۱۰۲» به تهیه کنندگی «محسن کریمی» امروز جمعه ساعت ۹ صبح به مدت ۱۲۰ دقیقه از رادیو سلامت پخش می‌شود.


دیگر خبرها

  • فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای در «کوچه سلامت پلاک۱۰۲»
  • گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است
  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • فرهنگ پهلوانی از گود زورخانه تا گرد جهان
  • آغاز یک راهبرد فرهنگی با سفر رئیس‌جمهور به پاکستان و سریلانکا
  • اجرای طرح توجیهی مسیر گردشگری فرهنگ و هنر
  • برگزاری جشنواره سماق درآینده نزدیک باحضور گردشگران داخلی وخارجی
  • هویت ملی در هر حوزه‌ای ثبت جهانی شود
  • برگزاری جشنواره منطقه‌ای شعر تمداربیت دراردل
  • فرهنگ مشترک؛ سرمایه دو ملت