Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-02@12:43:23 GMT

◄ کاهش تصدی‌گری دولت در صنعت خودرو

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۸۹۱۱۸

◄ کاهش تصدی‌گری دولت در صنعت خودرو

تین نیوز

وزیر صنعت، معدن و تجارت ضمن تاکید بر کاهش تصدی‌گری دولت در صنعت خودرو، از قطعه‌سازان خواست تا در فرآیند خصوصی‌سازی خودروسازان شرکت کرده و مدیریت و مالکیت مجموعه صنعت خودروسازی را به دست گیرند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، در اولین روز از هفته جاری (دیروز)، وزیر صنعت، معدن و تجارت با اعضای اصلی هیات مدیره انجمن تخصصی صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه‌سازی، (محمدرضا نجفی‌منش، رئیس انجمن و آرش محبی‌نژاد، دبیر انجمن) دیدار کرد که ضمن آن، گزارش به‌روز شده‌ای از وضعیت صنعت خودرو و قطعه‌سازی کشور و مهمترین مشکلات موجود در این صنعت ارائه شد و با ارائه راهکارهای پیشنهادی، خواستار تلاش بیشتر دولت برای رفع موانع تولید در این صنعت استراتژیک شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اعلام انجمن تخصصی صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه‌سازی، در این دیدار علیرضا رزم‌حسینی-وزیر صنعت، معدن و تجارت- ضمن تاکید بر اینکه تصدی‌گری دولت در صنعت خودرو بایستی کاهش پیدا کند؛ پیشنهاد داد: قطعه‌سازان در فرآیند خصوصی‌سازی خودروسازان شرکت کرده و با توجه به توانمندی، آگاهی و اهلیتی که از خود نشان داده‌اند، در مالکیت و مدیریت این صنایع بزرگ مشارکت کنند.

مهر تایید وزیر صمت بر دخالت دولت در خودروسازی و قیمت‌گذاری دستوری

وی با نظر انجمن همگن قطعه‌سازان مبنی بر اینکه تصدی‌گری دولتی و قیمت‌گذاری دستوری خودرو در نتیجه قطعات آن، دو عامل اصلی نابسامانی در این صنعت هستند که وزیر صمت نیز با این موضوع موافق بود.

همچنین در این جلسه مقرر شد انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه سازی کشور به عنوان مرجع دقیق آماری صنعت خودرو، براساس اطلاعات و گزارش‌هایی که در اختیار دارد، با همکاری سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) و وزارت صمت، طرح نجات صنعت خودرو ایران را آماده و به دولت جدید ارائه کند تا با تلاش مشترک قطعه‌سازان و خودروسازان و وزارت صنعت، معدن و تجارت مشکلات این صنعت پیشران در دولت جدید حل شود یا دست کم، به حداقل برسد.

علاوه بر این موضوعات، تاکید شد تا انجمن همگن قطعه‌سازی فهرستی از قطعاتی که امکان ساخت داخل دارند را ارائه کرده تا از واردات آن‌ها جلوگیری شود.

لازم به ذکر است که پیش از این، انجمن مذکور نشست هم‌اندیشی با مدیران زنجیره تامین صنعت خودرو دو خودروساز بزرگ کشور برگزار کرد که ضمن آن براساس بحث و تبادل نظرها در رابطه با تاخیر در پرداخت مطالبات قطعه‌سازان که تبدیل به مهمترین مشکلات زنجیره تامین صنعت خودروسازی شده است، در راستای ساماندهی پرداخت مطالبات قطعه‌سازان توسط دو خودروساز بزرگ کشور مقرر شد پرداخت مطالبات قطعه‌سازان کوچک در اولویت پرداخت قرار گیرد و دو خودروساز اصلی در اسرع وقت نسبت به پرداخت میزان قابل توجهی از این مطالبات اقدام کنند.

همچنین در گزارش ارائه شده فروردین ماه انجمن همگن قطعه‌سازی در جلسه با رئیس قوه قضائیه، قیمت گذاری دستوری خودرو و قطعات آن به عنوان اصلی‌ترین و بزرگترین مانع و مشکل صنعت خودرو کشور عنوان شد و مهمترین موانع موجود در مسیر تولید خودرو و قطعات کشور در دو بخش چالش‌های کلی تولید در کشور و موانع موجود در صنعت قطعه‌سازی خودرو مطرح شد که پس از آن سیدابراهیم رئیسی گزارش و نامه ارائه شده انجمن قطعه‌سازان را برای بررسی بیشتر و پیگیری اجرایی به سازمان بازرسی کل کشور ارجاع داد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: صنعت خودرو قطعه سازان خودرو قیمت گذاری دستوری خودرو تصدی گری دولت معدن و تجارت قطعه سازی صنعت خودرو قطعه سازان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۹۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر جدید وزیر صنعت برای بازار خودرو؛ تکلیف واردات خودرو‌های دست دوم روشن شد

وزیر صمت بیان کرد: آیین نامه خودروهای کارکرده تصویب و به دولت ارسال شد، تا زمانی که این آیین نامه مراحل خود را طی نکند و ابلاغ نشود، من عملا کار دیگری نمی‌توانم انجام دهم.

به گزارش خبرآنلاین، عباس علی‌آبادی در حاشیه همایش ایران و چین در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که آیین نامه واردات خودروهای کارکرده چه زمانی ابلاغ خواهد شد و چرا در این زمینه ابهام وجود دارد، گفت: در مورد خودروهای کارکرده دولت یک لایحه‌ای را به مجلس تقدیم کرد که تصویب شد و در بازگشت‌اش وزارت صمت متعهد به تهیه آیین نامه مربوطه شد.

وی افزود: آیین نامه خودروهای کارکرده تصویب و به دولت ارسال شد، تا زمانی که این آیین نامه مراحل خود را طی نکند و ابلاغ نشود، من عملا کار دیگری نمی‌توانم انجام دهم.

علی آبادی تاکید کرد: تا زمانی که ابلاغیه نباشد نمی‌توانم سوالات را شما پاسخ دهم و باید منتظر باشم نظر دولت را دریافت کنم، چون نظر وزارت صمت به تنهایی قابل اجرا نیست و باید ببینیم دولت در مجموع با توجه به محدودیت‌ها و ظرفیت‌ها چه مصوبه‌ای می‌دهد. خواهش می‌کنم صبور باشید، به زودی این موضوع روشن می‌شود.

وزیر صمت بیان کرد: فرآیند استفاده از ظرفیت خودروهای کارکرده در مناطق آزاد و اقتصادی آماده و مصوبات در حال اجرا است. اگر شخصی پیشنهادی در این زمینه دارد می‌تواند به بخش مربوطه در معاونت حمل و نقل مراجعه کند.

دیگر خبرها

  • کاهش تصدی گری دولتی و ارتقای بخش خصوصی لازمه رونق اقتصاد
  • آماده‌سازی یک میلیون قطعه زمین مسکن ملی در کشور
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌ان
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌اند
  • خبر جدید وزیر صنعت برای بازار خودرو؛ تکلیف واردات خودرو‌های دست دوم روشن شد
  • اعلام قیمت ارزان ترین خودروی برقی/ کاکایی: قرار بود از مونتاژکاریها کم شود/ خودروی برقی، مصرف سوخت کشور را بالا می برد / چرا درباره مافیا آدرس غلط می دهند/ رشد داخلی سازی ارزش افزوده ایجاد می کند
  • خبر جدید وزیر صنعت درباره واردات خودروهای کارکرده
  • قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرآیند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری
  • قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرایند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری
  • ۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است