Web Analytics Made Easy - Statcounter

 محمود واعظی در حاشیه آخرین جلسه هیئت دولت دوازدهم در جمع خبرنگاران با بیان اینکه به نظرم مردم ما آنچه که مورد استفاده روزمره‌شان قرار می‌گیرد حق‌شان محسوب می‌شود، تصریح کرد: اگر الان هر خانواده‌ای از فضای مجازی انواع و اقسام استفاده را دارد که از آموزش گرفته تا دریافت خدمت را شامل می‌شود، این حق آنان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه مجلس برای این تشکیل نشده که حق را محدود کند، افزود: من خودم جزو کسانی هستم که همواره با محتوای نامناسب و اخبار دروغ مخالفم و حتماً هم می‌گویم که برای بخش محتوای نامناسب و غیراخلاقی باید دولت و مجلس مدیریت کند اما به بهانه این نباید کل فضای مجازی را فیلتر و مسدود کرد.

اهم اظهارات وی را در ادامه به نقل از ایرنا و ایسنا و باشگاه خبرنگاران بخوانید؛ 

فکر می‌کنم این طرح ابهامات زیادی دارد و باعث می‌شود که مقداری از کسب و کارها آسیب ببیند یا از بین برود و باعث می‌شود فعالیت‌های علمی و دانشگاهی محدود شود. بسیاری از نخبگان ما از علوم و اطلاعات بین‌المللی استفاده می‌کنند، اینکه با این طرح به عنوان صیانت، فضایی را ایجاد کنند که به تدریج منجر به مسدودیت در فضای مجازی شود را به مصلحت نمی‌دانم.

* در پاسخ به این پرسش که واکنش دولت به ادعای برخی درباره اینکه روحانی زمین سوخته به رییسی تحویل می‌دهد چیست؟ اینکه آدم همینطوری حرف بزند اصلاً معنا ندارد، زمین سوخته یعنی چه؟ این همه طرح‌هایی که آقای رئیس‌جمهوری الان دارد افتتاح می‌کند و محصول این طرح‌ها از جمله پتروشیمی، راه‌ها و راه‌آهن‌ها که ارزآوری دارد، زمین سوخته است؟ ما که نمی‌توانیم این‌ها را همراه خودمان ببریم! این‌ها می‌ماند برای دولت بعد.

* این تعداد پتروشیمی که افتتاح شده و حجم صادرات آنها و افزایش حجم صادرات فولاد ما، همه این موارد برای چه کسی سود دارد؟ برای دولت بعد و در آینده برای مردم.

* ما با وجود خشکسالی محصولات کشاورزی را از ۹۵ میلیون تن در سال ۹۲ به بیش از ۱۲۵ میلیون تن در حال حاضر رساندیم، این زمین سوخته است؟

* زمین سوخته معنایش این است که تمام امکانات کشور از بین رفته باشد و کسی نتواند استفاده کند اما اینجا بعکس است و تمام امکانات کشور در خدمت آینده قرار گرفته است.

* شرایط کشور شرایط خاصی است؛ شرایط جنگ اقتصادی و فشارهای بین المللی است. امیدوارم این وضع تغییر یابد اما اگر ادامه یابد مردم آن را با دولت دیگری در شرایط مشابه مقایسه کنند. 

* مردم آن را با دولتی مقایسه کنند که در همین شرایط کشور را اداره می‌کند و در آن وضعیت باید نمره دهند که آیا در یک شرایط فشار بین‌المللی و گرفتاری‌های متعدد و تحریم جنگ اقتصادی این دولت کشور را بهتر اداره کرده است یا دولت بعد.

* نمی‌گوییم ما بهترین هستیم و از خود تعریف نمی‌کنیم، اما دولت می‌گوید که همه تلاش خود را برای توسعه، رفاه و امنیت کشور انجام داده است تا بتوانیم خدمت بیشتری به مردم ارایه دهیم که در برخی از آنها موفق شدیم و برخی را هم دنبال کردیم اما انجام نشده است که کمک می‌کنیم در دولت بعدی بهتر انجام شود.

* وزارت خارجه دولت سیزدهم باید شکل گیرد و سیاست خارجی دولت جدید مشخص شود بعد از آن می‌توان قضاوت کرد، ما در دولت تلاش کردیم که تحریم برداشته شود باید ببینیم نظر دولت سیزدهم چیست که از اواخر این هفته مشخص خواهد شد.

* سیاست دولت ما همواره بر این بود که کالای اساسی و کالایی که وارد گمرک می‌شود با پول بیت المال وارد کشور شده و باید برای مصرف عموم قرار گیرد.

* {واعظی درباره بزرگترین اقدام دولت} دولت آمریکا و ترامپ از همه نفوذ خود استفاده کرد برای اینکه بهم ریختگی در ایران ایجاد کند و مردم را در مقابل نظام قرار دهد؛ هدفگذاری کرده بودند که نظام فروبپاشد، بزرگترین کاری که دولت انجام داد این بود که با همراهی مردم و رهنمودهای رهبر انقلاب نظام را مستحکم‌تر از گذشته حفظ و هدفگذاری‌های دشمن را خنثی کرد، درست است که مشکلات معیشتی برای مردم ما ایجاد شده، اما مردم مقاومت کردند و دولت جدید آمریکا اعلام کرد که سیاست ترامپ علیه ایران سیاست شکست خورده‌ای است.

* دولت قصد داشت کارهای زیادی انجام دهد که به تاخیر افتاد و برخی از طرح‌های دولت که نیاز به تکنولوژی داشت؛ اقدامات دولت به دلیل تحریم‌ها با مشکل مواجه شد.

* {در توصیه‌ای به دولت آینده} وزرای دولت سیزدهم از تجربیات مسئولان گذشته استفاده کنند و استفاده از تجربیات به این معنا نیست که به آنها پستی داده شود؛ همچنین دولت آینده باید تلاش کند که از با عزت تحریم‌ها را بردارد.

* دیگر باید بعد از سال‌های طولانی به بازنشستگی برویم.

منبع: خبرآنلاین

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۹۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین روحانی نژاد نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در نخستین گردهمایی گروه‌های مردمی و جهادی و وزارت راه و شهرسازی متشکل از بازآفرینی شهری، مسکن و راه روستایی که با مشارکت سازمان بسیج مستضعفین برگزار شد، با اشاره به این فرمایش امام راحل که قبل از انقلاب شکوهمند اسلامی نداشتن مسکن مشکل اساسی مردم به شمار می‌رفت، گفت: امام راحل امید داشتند دولت‌های آتی مشکل مسکن را حل کنند، هر چند وضعیت مسکن قبل و بعد از انقلاب قابل مقایسه نیست و قبل از انقلاب بخش بزرگی از شهرها را حلبی آبادی‌ها تشکیل می‌داد اما امروز مستأجران هم مسکن مناسبی دارند و بد مسکنی چندان زیاد نیست.

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با اشاره به مهاجرت مردم از شهرهای کوچک به شهرهای بزرگ گفت: عزم دولت سیزدهم حل مشکلات بخشی از مردم در حوزه مسکن است.

روحانی‌نژاد تصریح کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در خانه دار کردن مردم، در بازسازی حوادث بعد از زلزله و سیل، گام‌های بلندی برداشته است و دلیل آن هم وجود گروه‌های جهادی است که در حوادث جزو اولین گروه‌ها هستند که در کنار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای ساخت خانه‌های جدید تلاش می‌کنند.

وی با بیان اینکه باید از ظرفیت این گروه‌های جهادی برای نوسازی مسکن استفاده کرد، گفت: دولت سیزدهم توجه بسیاری برای حل مشکل مسکن دارد و وزیر راه و شهرسازی نیز تمرکز خود را بر این موضوع گذاشته است.

روحانی نژاد اظهار کرد: زمین رایگان برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن برای اقشار کم درآمد در این دولت تخصیص یافته است. امیدواریم در سال‌جاری با تخصیص زمین برای ۵۰ هزار واحد مسکونی دیگر دولت سیزدهم به دوران طلایی ساخت مسکن کم درآمدها تبدیل شود.

کد خبر 6098549 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن از ۲ میلیون و ۵۶۸ هزار واحد عبور کرد
  • لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی
  • فرانسه بی‌اخلاقی در صنعت فیلم را جدی گرفت/ تشکیل یک کمیسیون دولتی
  • برنامه‌های مربوط به محدود کردن گرمایش زمین ضعیف است
  • اصلاح قانون تاسیس مدارس غیردولتی گرفتن مجوز برای مسئولان را محدود می‌کند
  • شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه از استان تهران جدا نخواهند شد
  • وزیر کشور: ری، دماوند و فیروزکوه به استان‌های تهران شرقی و غربی ملحق نخواهند شد
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • جعفرزاده: هر کسی به جز قالیباف رئیس مجلس‬⁩ شود کشور شفاف‌تر اداره می‌شود
  • جعفرزاده ایمن‌آبادی: هر کسی به جز قالیباف رئیس مجلس‬⁩ شود کشور شفاف‌تر اداره می‌شود