Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی در نظر دارد به منظور جلب مشارکت شهروندان در فرآیند اجرای برنامه و همچنین ارتقای سطح کیفی فعالیت‌ها و مأموریت‌های خود، نسبت به بهره گیری از ایده‌ها و ظرفیت‌های اجرایی و مشارکتی شهروندان در بخش‌های مختلف ارائه خدمات به افراد در معرض آسیب و آسیب دیده اجتماعی و متعاقب آن مدیریت و کاهش آسیب‌های اجتماعی شهری، افزایش مشارکت اجتماعی و توسعه فرهنگ کارآفرینی میان شهروندان اقدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لذا از علاقه مندان به همکاری در زمینه‌های زیر دعوت می‌شود حداکثر تا تاریخ یکم شهریور ماه سال جاری نسبت به ارسال، طرح‌های نوین اجرایی مرتبط، شیوه‌های کاربست آنها برای گروه‌های مختلف جامعه هدف و نیز سوابق کاری و مستندات مربوطه به نشانی تهران، خیابان امیرآباد شمالی، انتهای خیابان پانزدهم پلاک ۲ ، طبقه اول دبیرخانه سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران و یا از طریق آدرس پست الکترونیکی به نشانی info.swsc@tehran.ir اقدام کند.

محورهای مشارکت:

❖ برگزاری کارگاه‌های پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در سطح مناطق ۲۲ گانه شهر تهران
❖ بهره برداری از اتوبوس‌های سیار ارائه خدمات به کودکان آسیب دیده اجتماعی در نقاط پرتردد و آسیب خیز سطح شهر
❖ ارائه خدمات به معتادین بهبودیافته و حمایت اجتماعی از توان خواهان در مجتمع‌های بهاران
❖ ارائه خدمات کلینیکی، پاراکلینیکی، آزمایشگاهی در مراکز و حمایت‌های درمانی از مددجویان بیمار
❖ بهره برداری از مراکز پرتو (مراکز آموزش کودکان کار) در سطح مناطق
❖ ارائه خدمات حمایتی، آموزشی و مشاوره‌ای (ویژه کسب و کارهای آسیب دیده ناشی از کرونا)
❖ اجرای اقدامات توانمندسازی، توسعه کسب و کار و کارآفرینی اجتماعی اجتماع محور با تاکید بر مشاغل شهری و راسته‌های کسب و کار موجود در کلانشهر تهران
❖ ارائه خدمات آموزشی برای تحقق کارآفرینی سازمانی در مجموعه‌های شهرداری تهران
❖ ارائه خدمات مشاوره راه اندازی کسب و کار ویژه کارکنان بازنشسته شهرداری تهران
❖ طراحی پویش‌های جذب کمک برای نیازمندان
❖ روز جهانی خیریه
❖ طراحی ساختار باشگاه داوطلبان اجتماعی شهر تهران و ساماندهی فعالین داوطلب
❖ برگزاری رویداد هفته‌ی ملی مشارکت اجتماعی
❖ توانمندسازی و راه اندازی شبکه ی فعالین محله‌ای در حوزه‌ی خیریه
❖ شناسایی ظرفیت شراکتی سازمان‌های مردم نهاد فعال در حوزه شهری
❖ فرهنگ سازی و آموزش در حوزه مسئولیت اجتماعی بنگاه‌های اقتصادی

کد خبر 5270077

منبع: مهر

کلیدواژه: فراخوان مشارکت مردمی کودک کار و خیابانی وزارت آموزش و پرورش شهرداری تهران شورای شهر تهران ویروس کرونا واکسن کرونا هلال احمر جمهوری اسلامی ایران قوه قضاییه غلامحسین محسنی اژه ای پرونده قضایی محسن حاجی میرزایی پلیس راهور سازمان زندان ها آب و هوا عید غدیر خم شهرداری تهران ارائه خدمات کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۹۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری در قم شناسایی شد

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت مردمی شهرداری قم گفت: یکی از اقدامات سازمان، محاسبه فرصت‌های سرمایه‌گذاری در شهر قم بود که در این زمینه ۵۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری شناسایی شد.

علی رمضانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم در خصوص عملکرد سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: سال ۱۴۰۲ بودجه سازمان ۷۰۰ میلیارد تومان بود که باید به عنوان درآمد نقدی و غیر نقدی برای شهرداری تأمین می‌شد.

وی افزود: این بودجه با رشد ۱۴۰ درصد محقق شد، یعنی نزدیک به ۱,۳۰۰ میلیارد تومان که دوبرابر بودجه تعیین شده بود.

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت مردمی شهرداری قم خاطرنشان کرد: این مبلغ شامل ۴ قرارداد مشارکتی بود که در پردیسان بسته شد، همچنین بخشی از قراردادهایی که سال ۱۴۰۱ قسمتی از ثبت مالی‌شان مانده بود در سال ۱۴۰۲ انجام شد.

رمضانی ادامه داد: بخشی از ثبت مالی قرارداد بسط شرقی در سال ۱۴۰۱ انجام و مابقی‌اش در ۱۴۰۲ انجام شد.

وی با اشاره به برنامه‌های سازمان برای سال ۱۴۰۳ تصریح کرد: برای ۱۴۰۳ عدد بودجه ۱,۵۰۰ میلیارد تومان درآمد است و باید شش هزار میلیارد تومان قرارداد بسته شود تا سهم شهرداری ۱۵۰۰ میلیارد باشد.

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت مردمی شهرداری قم تصریح کرد: سال گذشته یکی از مهم‌ترین اقدامات شناسایی فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای کل شهر بود، در این زمینه حدود ۵۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری تعریف شد و پیش‌بینی می‌شود تا پایان ۱۴۰۴ این فرصت‌ها اطلاع‌رسانی شود.

رمضانی با بیان اینکه فرصت‌های بررسی شده مرتبط با تمام وظایف شهرداری است، گفت: ایجاد شهرک تخصصی مدیریت پسماند، ایجاد نیروگاه‌های خورشید در بوستان‌ها، ایجاد شهربازی، سرمایه‌گذاری در حوزه انبارداری و مسائل لجستیک از جمله فرصت‌های شناسایی شده است.

وی با اشاره به طراحی مجتمع‌های تخصصی صنوف با استفاده از ظرفیت‌های موجود شهر، افزود: مکان‌یابی برای مجتمع تخصصی لوازم یدکی و مجتمع تخصصی صنف کالاهای الکترونیکی و روشنایی صورت گرفته است، همچنین به دنبال احداث یک میدان فروش مواد پروتئینی در مکان مناسب هستیم.

کد خبر 750017

دیگر خبرها

  • آسیب‌دیدگی یک نفر در پی سقوط از کوه صفه
  • تقدیر معاون استاندار زنجان از گروه‌های جهادی
  • خدمات دندانپزشکی با استفاده حداکثری از ظرفیت گروه‌های جهادی ارائه می‌شود
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند
  • تجلیل از شهرداران، شورا‌ها و دهیاران نمونه چهارمحال و بختیاری
  • چه خدماتی به کارگران نخبه ارائه خواهد شد؟
  • ساماندهی کودکان گل فروش در حاشیه بهشت زهرا (س)
  • ۵۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری در قم شناسایی شد
  • برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز
  • ارائه خدمات مشاوره و مددکاری رایگان به رانندگان تاکسی و خانواده هایشان