Web Analytics Made Easy - Statcounter

بابک لارتی مدیرعامل شرکت ساخت آزادراه‌ها در قرارگاه خاتم الانبیا در گفت‌وگو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه آزادراه اراک - خرم آباد از سمت اراک به سمت خرم آباد و  به طول ۱۳۴ کیلومتر در ۴ قطعه اجرا شده است، گفت:  این قطعات اجرایی به صورت مجزا قابلیت عبور ترافیک را دارند، و عمده قسمت موثر در مسیر که کاهش زمان سیر و طول مسیر را دارد، مربوط به قطعه ۲، ۳ و ۴ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه طول قطعات ۲، ۳ و ۴، ۶۷ کیلومتر است، افزود: این ۶۷ کیلومتر در مقایسه با راه موجود، ۳۲ کیلومتر طول مسیر را کاهش می‌دهد، ضمن اینکه زمان سفر را نیز ۴۳ دقیقه کاهش خواهد داد.

مدیرعامل شرکت ساخت آزادراه‌ها در قرارگاه خاتم با اشاره به اینکه آزادراه در قطعات ۲، ۳ و ۴، ۶ لاینه است، اضافه کرد:  در سه قطعه اجرایی که حدود ۶۵ درصد کل پروژه است، ۷.۵ کیلومتر تونل دوقلو اجرا شده که بلندترین آن ۳ هزار و ۳۰۰ متر است. این تونل‌های طولانی و عریض‌ترین تونل‌های آزادراهی کشور هستند. بالاترین عرض مسیر‌های رفت و برگشت در این آزادراه ساخت شده است.

لارتی با تاکید بر اینکه با ساخت آزادراه خرم آباد-اراک دو گردنه برفگیر و حادثه‌خیز مسیر حذف می‌شود، گفت:  گردنه رازان در سمت درود و  گردنه زاغه در محدوده خرم آباد گردنه‌هایی هستند که با بهره‌برداری از آزادراه خرم‌آباد-اراک حذف خواهند شد.

او با اشاره به نقش مهم این آزادراه در کریدور شمال-جنوب، اظهار کرد: این آزادراه یکی از  قسمت‌های مغفول مانده بود که باعث سکته در  ترافیک ترانزیتی شمال-جنوب می‌شد. خوشبختانه با بهره‌برداری از این آزادراه گره مذکور به نوعی از بین می‌رود و ترافیک روان می‌شود.

لارتی  بیان کرد: با بهره‌برداری از این آزاد راه  ۳.۵ میلیون تن آلایندگی هوا کاهش می‌یابد، چون مسیر بهینه و شیب حداکثر در طول مسیر ۵ درصد است و با توجه به آنکه شعاع قوس‌ها حداکثر ۵۰۰ متر است و خودرو می‌تواند به صورت ایمن با سرعت ۱۰۰ کیلومتر حرکت کند و حادثه روی ندهد.

مدیرعامل شرکت ساخت آزادراه‌ها در قرارگاه خاتم  با یادآوری اینکه از سال ۹۲ در آزادراه خرم‌آباد-اراک به طور متوسط ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ نفر به صورت مستقیم مشغول بودند، تصریح کرد: عدد هزینه شده برای بهره‌برداری از ۶۷ کیلومتر حدود ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان بوده که برای انجام  کار‌های تکمیلی به حدود ۳۰۰۰ میلیارد تومان افزایش می‌یابد.

لارتی  با اشاره به عوارض حدود ۱۵ هزار تومانی عبور وسایل نقلیه سواری از آزادراه خرم‌آباد-اراک، گفت: این عدد به نسبت ابنیه و تونل، معقول است.

او بیان کرد:‌ برای تملک اراضی در این پروژه حدود ۶۰ میلیارد تومان به قیمت سال ۹۵ هزینه شده که به قیمت روز حدود ۳۰۰ میلیارد تومان برآورد می‌شود و ارزش روز آزادراه خرم آباد-اراک حدود ۶ هزار میلیارد تومان برآورد شده است.

لارتی با تاکید بر اینکه آزادراه خرم‌آباد به بروجرد یک قطعه‌ از کریدور آزادراهی شمال به جنوب کشور است که بندر انزلی را به بندر امام‌(ره) متصل می‌کند، افزود:  آزادراه خرم آباد – بروجرد یک حلقه میانی از این کریدور است که با احداث آن مسیر کریدور کامل می‌شود.

او گفت: فردا ۶۷ کیلیومتر از این آزادراه به افتتاح می‌رسد که با بهره‌برداری از این آزادراه، مسیر فعلی و موجود، حدود ۳۲ کیلومتر کاهش پیدا می‌کند.

مدیرعامل شرکت ساخت آزادراه‌ها در قرارگاه خاتم تاکید کرد: گردنه‌های سخت برای تردد خودرو‌های سنگین و سبک در مسیر خرم آباد به بروجرد حذف می‌شود؛ بنابراین حدود یک ساعت و ۳۰ دقیقه زمان سفر در این مسیر را کوتاه می‌کند. همچنین مدت زمان سفر تمام کسانی که در این کریدور حرکت می‌کنند و خودرو‌هایی که در استان‌های لرستان و منطقه خرم آباد به سمت مرکز و شمال کشور در حال تردد هستند، بیش از یک ساعت کوتاه می‌شود.

لارتی با بیان اینکه قطعا کاهش مدت زمان حرکت باعث کاهش هزینه‌های حمل و نقل می‌شود، ادامه داد: با بهره‌برداری از این آزادراه و تردد از آن، سالیانه ۷۵ میلیون لیتر مصرف سوخت کاهش پیدا می‌کند که اگر این میزان سوخت را با نرخ صادراتی فوب خلیج‌فارس حساب کنیم، به نرخ قابل توجه سالانه ۷۰۰ میلیارد تومان می‌رسیم.

مقام مسئول در قرارگاه خاتم الانبیا در پایان گفت: قطعه بعدی از این آزادراه از بروجرد تا اراک ادامه دارد که عملیات اجرایی این ۶۶ کیلومتر آزادراه اخیرا شروع شده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حمل ونقل آزادراه خرم آباد اراک بهره برداری میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۸۹۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه و بهسازی بزرگراه های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه

تین نیوز

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای زنجان از اجرای ۷ پروژه بهسازی و توسعه محورهای اصلی استان خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، اصغر اسماعیلی افزود: بخشی از این پروژه های بهسازی و توسعه در کریدورهای اصلی زنجان بیجار، زنجان دندی تخت سلیمان، زنجان بناب، منجیل، سه راهی سلطانیه به قیدار و همدان و همچنین بهسازی کلور به درام از حوزه شهرستان طارم است که امسال با جدیت بیشتری دنبال می شود.

اسماعیلی راه و حمل و نقل را یکی از مولفه های توسعه هر کشوری عنوان کرد و گفت: استان زنجان به جهت موقعیت جغرافیایی و واقع شدن در کریدور اصلی کشور به عنوان محور حیاتی در بحث حمل ونقل شناخته می شود که توجه به ایمنی محورهای مواصلاتی این استان از اولویت های حمل ونقل جاده ای است.

وی نگهداری راه ها اعم از راه های فرعی و اصلی را از مهمترین وظایف راهداری و حمل ونقل جاده ای استان دانسته و اضافه کرد: با توجه به اعتبارات تخصیصی بازسازی و روکش رویه راه ها نیز از دیگر مواردی است که همواره مورد توجه است.

وی اولویت اصلی راهداری را حفظ ایمنی راهها دانست و یادآور شد: با اعتبارات تخصیص داده شده، بخشی از آزادراه زنجان قزوین طی قراردادی که در سال گذشته منعقد شد بازسازی وبهسازی شد.

اسماعیلی از برگزاری مناقصه ۳۵ کیلومتر از آزادراه زنجان قزوین از کیلومتر صفر تا ۳۵ در باند شمالی و جنوبی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و افزود: در دو لاین این آزادراه به طول ۳۵ کیلومتر بهسازی و روکش انجام خواهد شد که با تعیین شدن نتیجه مناقصه و پیمانکار، حدود ۷۰ درصد مشکلات آزادراه حل می شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان زنجان در ادامه به هزینه های بالای ساخت راه اشاره کرد و گفت: ساخت یک کیلومتر راه اصلی حدود ۱۵ الی ۲۰ میلیارد تومان هزینه دارد که با شرایط اقتصادی حاکم و محدودیت های اعتباری باید از ظرفیت های خارج از اعتبارات دولتی که می تواند به پروژه ها تزریق شود استفاده کرد.

اسماعیلی با بیان اینکه استان زنجان ۵ هزار و ۸۰۰ کیلومتر از کل راه های کشور را به خود اختصاص داده است، اظهار کرد: ۲۰۰ کیلومتر از این راه ها آزادراه، ۱۴۰ کیلومتر بزرگ راه، ۳۵۰ کیلومتر محور اصلی، ۹۵۰ کیلومتر راه فرعی و ۴ هزار و ۲۰۰ کیلومتر آن راه روستایی است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!
  • بهسازی ۲۱۰ کیلومتر از آسفالت آزادراه تبریز - زنجان
  • لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از کانال شبکه آبیاری مغان
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • ترافیک ورودی شهرستان جعفرآباد به‌زودی برطرف می‌شود
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد
  • صرفه جویی ۸۰۰ هزار متر مکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی در بافق و بهاباد 
  • صرفه جویی آب در شهرستان بافق و بهاباد
  • توسعه و بهسازی بزرگراه های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • افزایش ترانزیت جاده‌ای کشور