Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری فرانسه، وی جانشین حسن روحانی رئیس جمهوری میانه رو می‌شود که دستاورد قابل توجهش توافق هسته‌ای بین ایران و قدرت‌های جهانی بود.

رئیسی ۶۰ ساله باید به مذاکرات هسته‌ای با هدف احیای توافقی که آمریکا به طور یکجانبه از آن خارج شد، بپردازد.

خبرگزاری فرانسه در ادامه این گزارش آورد: دو روز پس از مراسم تحلیف روز سه شنبه رئیسی از سوی آیت الله علی خامنه‌ای رهبر عالی ایران، رئیسی در مقابل مجلس سوگند یاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته «کلمنت ترم» محقق موسسه دانشگاه اروپا در ایتالیا، مشکلات اقتصادی ایران که به واسطه تحریم‌های آمریکا تشدید شده، بزرگترین چالش پیش روی رئیس جمهوری جدید است.

ترم افزود: هدف اصلی وی بهبود اوضاع اقتصادی با تقویت مناسبات اقتصادی جمهوری اسلامی با کشور‌های همسایه خواهد بود.

این محقق تاکید کرد: هدف ایجاد یک مدل تجاری است که از رشد اقتصادی ایران در برابر سیاست‌ها و تصمیمات آمریکا محافظت کند.

ترم معتقد است اولویت اصلی رئیسی لغو تحریم‌های آمریکا خواهد بود تا ایران بتواند تجارت با همسایگانش و کشور‌های غیر غربی همچون چین و روسیه را تقویت کند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، تحریم‌های آمریکا جلوی پیشرفت ایران را از جمله با توقف صادرات نفت این کشور گرفت و اقتصاد ایران در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به میزان بیش از ۶ درصد منقبض شد.

این مساله، ضربه‌ای به روحانی بود که امید داشت اقتصاد را آزادسازی کند و بخش خصوصی را توسعه بخشد.

نابسامانی اقتصادی با همه گیری کرونا شدت یافته که باعث شده است بسیاری از ایرانی‌ها برای گذران زندگی به زحمت افتند.

«سعید لیلاز» اقتصاددان اصلاح طلب ایرانی گفت که رئیس جمهوری کنونی در رویکرد خود در قبال غرب «ایده آلیست» بود.

لیلاز که به عنوان مشاور روسای جمهوری ایران خدمت کرده است، افزود: روحانی معتقد بود می‌تواند به سرعت همه مشکلات کشور را حل کند. لیلاز اعتقاد دارد که رئیسی مسیر متفاوتی را انتخاب می‌کند.

براساس این گزارش، رئیسی پس از انتخاب شدن این مساله را روشن کرد که سیاست خارجی اصلی اش بهبود روابط با کشور‌های منطقه است.

چندی پیش روحانی ابراز امیدواری کرد که جانشین وی بتواند برای لغو تحریم‌های آمریکا و به نتیجه رساندن مذاکرات هسته‌ای توافق کند. اما آیت الله خامنه‌ای نسبت به اعتماد به غرب هشدار داده است.

شخص رئیسی گفته است که با دیگر طرف‌های توافق هسته‌ای و به طور غیرمستقیم با آمریکا به صرف مذاکره، مذاکره نخواهد کرد.

وی تاکید کرده است که دولتش از مذاکراتی حمایت می‌کند که منافع ملی را تضمین کند.

شش دور مذاکرات هسته‌ای بین ایران و قدرت‌های جهانی از ماه آوریل تا ماه ژوئن (فروردین تا خرداد) در وین برگزار شد. دور آخر ۲۰ ژوئن (۳۰ خرداد) انجام شد و تاریخ جدیدی برای دور بعدی مذاکرات تعیین نشد.

مقام‌ها در تهران گفته اند مذاکرات جدیدی برگزار نمی‌شود تا زمانی که رئیسی قدرت را در دست گیرد.

به گفته لیلاز، آینده توافق هسته‌ای یکی از عواملی است که بر سرنوشت اقتصاد تاثیر می‌گذارد.

لیلاز افزود: اگر ایران قصد خود را برای پیگیری نکردن مذاکرات اعلام کند، تحریم‌ها همچنان باقی خواهد ماند.

سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، شورای اسلامی، میان دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان و ششمین دوره انتخابات شورا‌های شهر و روستا، ۲۸ خرداد در سراسر ایران برگزار شد.

ابراهیم رئیسی با کسب ۱۷ میلیون و ۸۰۰ هزار رای از مجموع ۲۸ میلیون و ۶۰۰ هزار رای ماخوذه، پیروز انتخابات ریاست جمهوری شد.   منبع: ایرنا

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: رئیسی خبرگزاری فرانسه رئیس جمهور ایران تحریم های آمریکا توافق هسته ای تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۰۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفت‌وگوی تلفنی هنیه و رئیس اطلاعات مصر درباره مذاکرات/هیئت حماس به‌زودی در قاهره

جنبش حماس امروز (پنج‌شنبه) از رایزنی تلفنی رئیس دفتر سیاسی این جنبش با رئیس دستگاه اطلاعات مصر درباره آخرین تحولات مرتبط با مذاکرات آتش‌بس در غزه خبر داد.

به گزارش ایسنا، جنبش حماس در بیانیه‌ای در این باره اعلام کرد: «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در تماس تلفنی با سرلشکر «عباس کامل» رئیس اطلاعات مصر در خصوص مذاکرات برای توقف تجاوز به مردم ما در غزه گفت‌وگو کرد.

طبق گزارش خبرگزاری «سما»، هنیه در این گفت‌وگوی تلفنی از نقش مصر قدردانی کرده و بر روحیه مثبت حماس در بررسی پیشنهاد آتش‌بس تاکید کرد.

وی همچنین به عباس کامل اعلام کرد هیئت مذاکره‌کننده جنبش حماس برای تکمیل مذاکرات جاری با هدف دستیابی به توافقی که خواسته‌های فلسطینی‌ها را برآورده کرده و تجاوزات را متوقف کند، به‌زودی به مصر بازخواهد گشت.

این رایزنی تلفنی پس از آن انجام شد که منابع خبری صبح امروز نسخه‌ای از چارچوب اصلی توافق پیشنهادی میان طرف‌های فلسطینی و صهیونیستی برای تبادل اسرا و توقف جنگ در غزه را منتشر کردند.

طبق این گزارش، این توافق دربرگیرنده سه مرحله است که مرحله نخست آن به مدت ۴۰ روز است که قابلیت تمدید دارد.

مرحله دوم به مدت ۴۲ روز تمدید می‌شود و شامل نهایی شدن توافق در مورد مقدمات لازم برای بازگشت آرامش پایدار و اجرایی شدن آن است.

مرحله سوم نیز به مدت ۴۲ روز ادامه داشته و شامل تبادل تمامی اجساد و بقایای شهدای مقاومت و فلسطین و کشته‌های اسرائیلی پس از دستیابی به آنها و شناسایی‌شان می‌شود.

قطر، مصر و آمریکا ضامن اجرای این توافق خواهند بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گفت‌وگوی تلفنی هنیه و رئیس اطلاعات مصر درباره مذاکرات/هیئت حماس به‌زودی در قاهره
  • منتظر پاسخ هستیم و در عین حال دستمان روی ماشه است
  • نشست مشترک اقتصادی مقامات ایران و افغانستان
  • انتقاد از زیاده خواهی برخی طرف های مقابل در مذاکرات | جزئیات گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با بورل پیش از سفر گروسی
  • ان‌بی‌سی: دولت آمریکا با آتش‌بس غزه در پی مهار اعتراض‌های دانشجویی است
  • واکنش تند حماس به ادعاهای جدید بلینکن درباره مذاکرات
  • ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم
  • ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل
  • لهستان: برای طرح اشتراک‌گذاری هسته‌ای ناتو آماده‌ایم
  • جهاد اسلامی: پیشنهاد جدید صهیونیست‌ها منجر به توافق نمی‌شود