Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمد صادق معتمدیان استاندار خراسان رضوی با حضور در سه واحد تولیدی از شهرک صنعتی فردوسی مشهد واقع در جاده مشهد - قوچان از نزدیک با مشکلات  واحد‌های تولیدی  آشنا شد و برای رفع آن‌ها به مدیران دستگاه‌های اجرایی دستور داد.

همچنین استاندار خراسان رضوی نسبت به حل مشکلات برق رسانی به واحد‌ها و تأمین آب آن‌ها دستورات لازم را به مدیران اجرایی حاضر در این بازدید صادر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روح الله آزادمنش مدیر شهرک صنعتی فردوسی مشهد هم در این بازدید گفت: مهمترین مشکل  شهرک صنعتی فردوسی مشهد نیاز به ۱۰ مگاوات برق است که توسعه اغلب واحد‌های تولیدی به این موضوع گره خورده است و برای تأمین آن باید منابع مالی لازم از طریق بانک‌ها و مساعدت دستگاه‌های اجرایی تخصیص یابد.

او افزود: میزان آب موجودی شهرک صنعتی فردوسی ۶ حلقه چاه با ۲۵.۵ لیتر بر ثانیه است که واحد‌ها به ۲ لیتر بر ثانیه دیگر نیز نیاز دارند.

بیشتر بخوانید

کمک فکری نخبگان در برون رفت از مشکلات تولید موثر است

مدیر شهرک صنعتی فردوسی مشهد ادامه داد: این شهرک نیاز به یک سری زیرساخت‌های عمرانی دیگر نظیر تصفیه خانه مرکزی و ایستگاه آتش نشانی دارد، اما از آنجا که تعداد واحد‌های صنعتی مستقر در این شهرک محدود است درخواست تخصیص اعتبارات عمرانی استان برای این موضوع داریم.

آزادمنش  بیان کرد: ۴۸ واحد تولیدی در ۸۳ هکتار زمین از این شهرک صنعتی مستقر هستند که اگر با اختصاص زمین لازم به وسعت این شهرک افزوده شود با وجود افزایش هزینه‌های واحد‌های تولیدی، کمک شایانی به این شهرک خواهد شد.

استاندار خراسان رضوی امروز همچنین از یک واحد تولید شیشه مستقر در شهرک صنعتی فردوسی مشهد دیدن کرد که این واحد در سال ۱۳۹۶ با ظرفیت اسمی پنج هزار و ۶۲۰ تن راه اندازی شده بود، اما اکنون با اجرای طرح توسعه، میزان تولید آن به ۱۰۹ هزار و ۶۸۴ مترمربع شیشه رسیده است.
میزان سرمایه گذاری این واحد ۲۵۴ میلیارد و ۸۸۲ میلیون ریال بوده است و انواع شیشه نشکن ساختمانی، ضد گلوله و عایق تولید می‌کند و برای ۳۰۰ نفر اشتغال ایجاد کرده است.

این واحد در تابستان با مشکل تامین برق و در زمستان با مشکل کمبود گاز مواجه می‌شود و افزون بر این در شرایط کرونایی قوانین بانک برای پرداخت تسهیلات را بسیار سختگیرانه می‌داند.

استاندار خراسان رضوی از یک واحد تولید انواع کیک، کلوچه و بیسکویت مستقر در شهرک صنعتی فردوسی مشهد نیز دیدن کرد که این واحد در سال ۱۳۸۰ با سرمایه گذاری ۱۲۰ میلیارد ریال راه اندازی شده و ظرفیت تولید واقعی آن هشت هزار تن است.

این واحد برای صادرات با مشکل تامین ارز به ویژه دلار مواجه بود به طوری که می‌بایست دلار را به نرخ آزاد از بازار خریداری می‌کرد.

یک واحد شرکت کشت و صنعت واقع در شهرک صنعتی فردوسی دیگر واحدی بود که مورد بازدید استاندار خراسان رضوی قرار گرفت که این واحد، ظرفیت تولید ۲۰ میلیون قوطی انواع رب گوجه فرنگی، کمپوت، کنسرو و مربا را دارد و از سال ۱۳۷۸ فعال بوده و برای ۱۲۰ نفر شغل ایجاد کرده است.
این شرکت کشت و صنعت ۲۰ درصد از محصولات خود را به کشور‌های همسایه ایران صادر می‌کند.مشکل این واحد حضور واسطه‌ها در خرید مستقیم محصولات از کشاورزان بود به طوری که نبود یک سندیکا یا تشکل برای گردآوری کشاورزان و خرید مستقیم محصولات از آن‌ها یک مشکل اساسی در این بخش به شمار می‌رفت.


انتهای پیام//م.م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استاندار خراسان رضوی شهرک صنعتی فردوسی واحدهای تولیدی شهرک صنعتی فردوسی مشهد استاندار خراسان رضوی واحد تولید واحد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۰۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک

به گزارش خبرگزاری مهر، سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصاد و دارایی در ششمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق گفت: امروز ما میراث دار پیوندهای تمدنی عمیقی بین ایران و عراق هستیم. در دوران جدید میز جمهوری اسلامی ایران پشتیبان ملت عراق و طوایف بوده است. ما به دنبال عراقی قوی و مستقل هستیم و معتقد هستیم تنها این مسئله است که می‌توان امنیت جمهوری اسلامی ایران را نیز تضمین کند.

وی افزود: ریخته شدن خون ایرانی‌ها و عراقی‌ها در کنار یکدیگر نشان دهنده وحدت است. توسعه روابط با عراق از جمله رویکردهای مهم جمهوری اسلامی ایران است. رفع مشکلات موجود می‌تواند سرعت توسعه روابط را افزایش دهد.

وزیر اقتصاد با بیان اینکه ظرفیت‌های متعددی برای توسعه روابط از جمله روابط اقتصادی بین دو کشور وجود دارد تا سطح زندگی و رفاه دو ملت را بیش از پیش بالا برد، گفت: با توجه به پیشرفت‌های علمی ایران در حوزه‌های مختلف، امکان همکاری‌های مختلف وجود دارد. از جمله ظرفیت‌ها، صادرات خدمات فنی مهندسی ایرانی در حوزه‌های سد سازی، ساختمان سازی و … است. برای این منظور باید مشکلات حل و فصل شود. از جمله این مشکلات مطالبات شرکت‌های ایرانی از طرف عراقی است.

خاندوزی با اشاره به اینکه توانمندی شرکت‌های ایرانی نقش مهمی در توسعه زیرساخت‌های عراق داشته و می‌تواند نقش بیشتری داشته باشد. شرکت‌های ایرانی در حوزه‌های دارو، کشاورزی، ساختمان، لیزر و موارد دیگر از جمله مواردی که می‌توان از ظرفیت آنها برای توسعه همکاری دو کشور استفاده کرد.

وی ادامه داد: از جمله مهم‌ترین شبکه‌های ریلی، خشروی، خانقین و بغداد و همچنین شلمچه بصره است. در مورد راه آهن شلمچه بصره توافق انجام شده و پروژه در مسیر انجام است اما مشکلاتی مانند مین روبی وجود دارد که باید با کمک دو کشور حل و فصل شود.

وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه آشنایی فعالان اقتصادی دو کشور از جمله تجار دو کشور می‌تواند به توسعه روابط بخش خصوصی دو کشور شود، گفت: از جمله راهکارهای سرمایه‌گذاری مشترک برای دو کشور احداث شهرک صنعتی مشترک است که از جمله توافقات قبلی اجلاس است. زمین این کار توسط دولت عراق تخصیص داده شده است و درخواست توسعه زیرساخت‌های لازم را داریم.

هدف‌گذاری توسعه روابط تجاری دو کشور تا ۲۰ میلیارد دلار

خاندوزی تاکید کرد: در اجلاس ششم بر توسعه روابط تجاری با ۲۰ میلیارد دلار تاکید شد. این موضوع نیازمند نظام حقوقی مناسب، همکاری‌های گمرکی، تقویت مکانیزم قابل اتکا پرداخت و … است. در حوزه استاندارد، امضای تفاهم همکاری الزامی است. سازمان استاندارد ایران پیش‌نویس لازم را ارسال کرده اما هنوز پاسخی از سمت طرف عراقی دریافت نکرده است. به منظور توسعه نجارت، سازمان توسعه تجارت پیشنهاد معرفی تجار و کالاهای قابل صادرات عراقی را داده است تا ظرف ماه‌های آینده شاهد یک نشست مشترک باشیم.

وی با بیان اینکه توافقات انجام شده و تعیین شده در کمیته‌های تخصصی ظرف دو روز گذشته می‌تواند نقطه عطفی در روابط دو کشور باشد، گفت: ضمن اینکه برخی تفاهم‌نامه های مهم همکاری دو کشور آماده شده است که در سفر قریب‌الوقوع رئیس جمهور به عراق به امضا خواهند رسید.

وزیر اقتصاد در ادامه گفت: ششمین دور از اجلاس کمیسیون مشترک ایران و عراق با همگرایی بالای دو کشور به پایان خود رسید. گام عملیاتی بسیار مهمی برای به نتیجه رساندن توافقات دورهای قبلی اجلاس برداشته شد. برای آنکه بتوانیم در جلسه مشترک مقامات عالی دو کشور دستاوردهای اقتصادی مهمی را بهره‌برداری کنیم، توافقات خوبی انجام شد. بر همین اساس شش کمیته تخصصی بین کارشناسان دو کشور تشکیل و موارد مختلف را بررسی کرد.

پیش‌بینی وزیر تجارت عراق از اجرای پروژه‌های مشترک

اثیر داود سلمان وزیر تجارت عراق نیز در این اجلاس گفت: پیوندهای دو کشور ایران و عراق عمیق است. ظرفیت خوبی برای همکاری دو کشور وجود دارد. ضمن اینکه منافع مشترک و روابط مستحکم اجتماعی بین دو کشور برقرار است. همه این مواردی دلیلی است برای توسعه همکاری‌های اقتصادی دو کشور.

وی ادامه داد: در صدد ایجاد پروژه‌های مشترک تخصصی در دو کشور هستیم. امیدوار هستیم این پروژه‌ها با کمک نهادهای ایرانی و عراقی و به ویژه فعالیت‌های بخش خصوصی، به درستی پیش برود. امیدوار هستیم که سطح روابط تجاری دو کشور تا حدی که آرزوی دو کشور است افزایش پیدا کند. در این رابطه باید بر سیاست‌های همگون دو کشور تاکید کرد.

اثیر داود با اشاره به اینکه ایران دومین شریک تجاری عراق است گفت: برنامه دولت فعلی عراق گشودن زمینه‌های همکاری با کشورهای همسایه و استفاده از ظرفیت‌های دو کشور است. ملاقات‌هایی با بازرگانان بخش خصوصی ایران خواهیم داشت و صحبت‌های آنان را گوش خواهیم داد. با وزیر و معاون اول رئیس جمهور توافق کردیم تا در پرتو این مکانیزم یک تاجر ایرانی بتواند وارد بازار عراق شود.

وی افزود: ما به فراهم کردن شرایط سرمایه‌گذاری در عراق توجه داریم. در عراق شاهد ساخت و بازسازی‌های مسکونی هستیم و ایران باید در این کار سهم داشته باشد. در این زمینه نیز توافقنامه‌ای امضا شده است. انتظار ما این است که بتوانیم از یک شریک قدرتمند در این زمینه استفاده کنیم. شیوه کار ما آشکار و واضح است و تنها می‌خواهیم در زمینه عملکرد هماهنگ باشیم.

مقدمات سه ماهه برای اجلاس ششم

علی فکری رئیس سازمان سرمایه‌گذاری های خارجی ایران نیز در ششمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری ایران و عراق گفت: طی یک سال گذشته شاهد نتایج مثبتی در حوزه تجارت، صدور خدمات فنی و مهندسی بودیم که از جمله نتایج نشست سال گذشته بود. از جمله مواردی که در نشست قبلی مورد توافق دو طرف قرار گرفت، می‌توان به پروژه شهرک صنعتی مشترک و آغاز پروژه راه آهن شلمچه به بصره اشاره کرد.

وی اظهار کرد: در اجلاس کمیسیون مشترک فعلی که مقدمات آن از سه ماه قبل آغاز شد، طرفین ضمن بررسی و تبادل نظر بین موضوعات مختلف گفتگو کردند. موارد در شش کمیته تخصصی مورد بررسی و توافقات انجام شد.

کد خبر 6098823 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!
  • سه دستگاه ماشین آتش‌نشانی روز دنیا به شهرک شکوهیه تحویل شد
  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • شهرک صنعتی زرند بازگشایی شد
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود