Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی گفت: طرح توانمندسازی و اشتغال زنان سرپرست خانوار با همکاری بیمه کوثر در شهرستان درمیان اجرا می‌شود و در صورت موفقیت در سایر شهرهای استان نیز ادامه خواهد یافت.

نفیسه نخعی، امروز یکشنبه ۱۰ مردادماه در نشست شورای مشورتی استاندار در حوزه بانوان که به منظور بررسی شرایط بهره‌برداری از بیمه کوثر برای توانمندسازی بانوان بد سرپرست و بی‌سرپرست برگزار شد، افزود: کار و اشتغال زنان سرپرست خانوار، دغدغه همیشگی دفتر امور بانوان بوده است و بانوان به ویژه زنان سرپرست خانوار در اجتماع با مشکلات عدیده روبه‌رو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، وی تاکید کرد: باید روحیه اجتماعی این قشر تقویت شود و این مهم تنها در سایه حمایت همه مسوولان امکانپذیر خواهد بود.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی گفت: بیمه کوثر می‌تواند ظرفیت خوبی را برای اشتغال بانوان سرپرست خانوار فراهم کند.

وی با اشاره به شرایط استان و تاکید بر اجرای کار به صورت گام به گام، از ظرفیت‌های بازاریابی بیمه کوثر گفت و پیشنهاد داد که شهرستان درمیان به عنوان پایلوت اجرای طرح بازاریاب بیمه کوثر، انتخاب شود.

نخعی با تاکید بر ضرورت ارائه آموزش‌های لازم به جامعه هدف تصریح کرد: آموزش‌های لازم درخصوص بازاریابی و اشتغال زنان سرپرست خانوار یا فرزندان توانمند آنان را در شهرستان درمیان شروع می‌کنیم و چنانچه طرح موفقیت‌آمیز بود در بقیه شهرهای استان نیز ادامه خواهد یافت.

وی افزود: کار را با حدود ۲۰ نفر آغاز می‌کنیم و برای بهره‌برداری زنان سرپرست خانوار در دیگر شهرها نیز برنامه‌ریزی خواهیم کرد.

دبیر شورای مشورتی و رییس کمیته اشتغال و کارآفرینی شورای مشورتی استاندار در حوزه بانوان نیز در این جلسه گفت: براساس مذاکرات صورت گرفته، تفاهم‌نامه‌ای بین دفتر امور بانوان و خانواده استانداری و مدیریت شعب بیمه کوثر استان با محوریت بانوان و آموزش آنان به امضا خواهد رسید.

مهدیه ضیائیان، هدف از این طرح را فعال‌سازی و افزایش روحیه امید در بانوان سرپرست خانوار عنوان کرد و افزود: با ایجاد اشتغال برای زنان سرپرست خانوار نه فقط خانواده از نظر اقتصادی خودکفا می‌شود که کمک بزرگی به روحیه همکاری در زندگی ایجاد می‌شود.

وی با اشاره به اینکه نیمی از جمعیت کشور را بانوان تشکیل می‌دهند گفت: زمانی که یک زن بد سرپرست یا بی‌سرپرست مشغول به کار می‌شود، قطع زنجیره بزهکاری را نیز به همراه خواهد داشت.

وی اظهار کرد: از آنجایی که بسیاری از زنان جامعه هدف این طرح، تحت حمایت بهزیستی یا کمیته امداد امام خمینی (ره) هستند، مهمترین هدف این طرح، افزایش اعتماد به نفس زنان و ایجاد فرصت شغلی برای آنان است.

در این نشست شورای مشورتی استاندار در حوزه بانوان که در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند برگزار شد، در قالب تفاهم‌نامه سه‌جانبه بین بهزیستی، شورای مشورتی و بیمه کوثر درخصوص اشتغال و به‌کارگیری بانوان بد سرپرست و بی‌سرپرست تحت حمایت بهزیستی رایزنی صورت گرفت و در نهایت “جامعه هدف بهزیستی درمیان” به عنوان پایلوت اجرای طرح توانمندسازی و اشتغال زنان سرپرست خانوار با همکاری بیمه کوثر پیشنهاد داده شد.

شورای مشورتی استاندار در حوزه بانوان اولین بار بهمن سال گذشته به منظور بهره‌مندی از توان و ظرفیت بانوان در طرح‌های توسعه‌ای استان خراسان جنوبی تشکیل شد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اشتغال زنان اشتغال زنان سرپرست خانوار دفتر امور بانوان شهرستان درمیان بیمه کوثر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۱۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد بیش از ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم

به گزارش خبرگزاری مهر، حامد ویس‌کرمی، معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی همزمان با هفته کار و کارگر گفت: تعاونی‌های زنان تعاونی‌های هستند که حداقل ۷۰ درصد اعضا آن‌ها را زنان تشکیل می‌دهند.

وی عنوان کرد: تعداد ۷ هزار و ۱۰ تعاونی زنان با عضویت بیش از ۶۶ نفر بالغ بر ۹۲ هزار فرصت شغلی در کشور فعال هستند.

وی تصریح کرد: ۴۵ درصد از تعاونی‌های زنان در گرایش‌های فرش دستباف، صنعت و صنایع دستی، ۱۸ درصد در گرایش کشاورزی، ۲۳ درصد در رشته خدمات و ۱۴ درصد در سایر گرایش‌ها فعالیت دارند.

وی گفت: تعاونی‌های زنان بیشتر در حوزه صنایع دستی، فرش دستباف، صنایع غذایی، صنایع بسته‌بندی و کشاورزی فعالیت دارند.

ویس کرمی تأکید کرد: در حوزه‌های گردشگری نیز ظرفیت‌های کسب و کار و اشتغال خوبی برای بانوان در بخش تعاونی کشور وجود دارد.

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۱۲۲۳ شرکت تعاونی زنان با ۱۲ هزار و ۱۹۶ عضو و ۱۸ هزار و ۹۰۰ فرصت شغلی تشکیل شده است که از رشد بیش از ۲۲ درصدی نسبت به مدت دوره مشابه قبل برخوردار است.

وی با تاکید بر تقویت تعاونی های زنان در سال جاری خاطرنشان کرد: خوشبختانه سایر دستگاه‌ها نیز همکاری مطلوبی با تعاونی ها دارند و حمایت از تعاونی‌ها منجر به ایجاد اشتغال پایدار و امنیت شغلی خواهد شد.

کد خبر 6092499

دیگر خبرها

  • ابلاغ تفسیریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی برای اجرا
  • رشد بیش از ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد
  • طرح پلاک کوبی املاک مسکونی و تجاری شهرستان بردسکن اجرا می‌شود
  • طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار
  • کیهان: ما محترمانه حجاب سر زنان می کنیم اما رضا شاه با ضرب و شتم حجابشان را برمی داشت
  • مکمل‌های طرح نور در نهادهای فرهنگی اجرا شود
  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند
  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲