Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مجری طرح بندر خدماتی و صادراتی تمبک با تشریح روند توسعه مرحله نخست این طرح گفت: انتظار می‌رود با تأمین منابع مالی مورد نیاز، تکمیل اسکله دوم صادرات ال‌پی‌جی و پایانه گوگرد نیز تا پایان امسال محقق و این طرح عظیم اقتصادی تا خردادماه 1401 به‌طور کامل به بهره‌بردار نهایی تحویل شود.
به گزارش خبرنگار شانا، پیام معتمد امروز (یکشنبه، دهم مردادماه) در آیین بهره‌برداری رسمی از مرحله نخست بندر صادراتی و خدماتی سیراف پارس با فرمان رئیس جمهوری از محل این بندر در کنگان با اشاره به اینکه با توجه به ترکیب گاز ترش غنی مخزن پارس جنوبی، جداسازی محصولات باارزش گاز مایع و گوگرد از الزامی است، تصریح کرد: صادرات گازمایع و گوگرد تولیدی مجتمع‌های واقع در منطقه عسلویه از سالیان پیش از سوی بندر پارس آغاز و ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای تحقق این مهم در منطقه پارس 2 کنگان نیز شرکت ملی نفت ایران با سرمایه‌گذاری 400 میلیون دلاری نسبت به احداث بندرسیراف پارس برای صادرات این محصولات اقدام کرده است.
وی با بیان اینکه ساخت این بندر در زمینی به وسعت 360 هکتار در منطقه پارس 2 کنگان از سال 1393 از سوی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) در دو بخش زیرسازه دریایی و روسازه خشکی آغاز و با صادرات نخستین محموله گاز مایع در چهل و دومین دهه فجر نقش واقعیت به خودگرفته است، گفت: با توجه به آثار شگرف اقتصادی این بندر برای پنج مجتمع بزرگ پالایشگاهی واقع در منطقه پارس دو کنگان، امکان توسعه و ساخت اسکله‌های جدید برای صادرات دیگر محصولات طرح‌های آینده در این منطقه ویژه اقتصادی نیز وجود دارد.
مجری طرح بندر خدماتی و صادراتی تمبک با تأکید بر اینکه پالایشگاه‌های طرح‌های توسعه فازهای 13، 14، 19، 22 تا 24 پارس جنوبی، مجتمع پتروپالایش کنگان و دیگر طرح‌های کوچک و بزرگ این منطقه، با بهره‌مندی از موقعیت و امکانات ویژه بندر سیراف پارس، می‌توانند راه ترقی و توسعه آینده خود را با سرعت بیشتری طی کنند، گفت: از سوی دیگر با تمکیل روند ساخت و راه‌اندازی نخستین انبار مکانیزه و اسکله صادرات گوگرد تا پیش از پایان امسال، بندر سیراف پارس افزون بر ارزآوری، با حذف انتقال جاده‌ای گوگرد، نقش عمده خود در حفظ و صیانت از محیط زیست منطقه را نیز عملی خواهد کرد.
معتمد ادامه داد: با فعالیت‌های گسترده برای راه‌اندازی زودهنگام بندرسیراف پارس و بارگیری سومین شناور عظیم دریایی در هفته گذشته، صادرات ال‌پی‌جی تولیدی پالایشگاه فاز 19 پارس جنوبی و مجتمع پتروپالایش کنگان به صورت پیوسته از اسکله شماره یک بندرسیراف پارس ادامه دارد.
وی احداث موج‌شکن شرقی به طول 1800 متر به صورت توده سنگی، احداث موج شکن غربی به طول 3000 متر به صورت مرکب کیسونی و توده سنگی، لایروبی و ساخت حوضچه آرامش به مساحت 167 هکتار با عمق آبخور 15 متر، احداث اسکله شماره یک صادرات ال‌پی‌جی با ظرفیت بارگیری 5 هزار مترمکعب در ساعت برای شناورهای تا 50 هزارتن، خطوط انتقال ال‌پی‌جی از فازهای 19 و مجتمع پتروپالایشی کنگان تا اسکله شماره یک بندر در مجموع به طول تقریبی 40 کیلومتر را از مشخصات فاز نخست بندرپارس دانست و گفت: با توجه به راه‌اندازی خطوط ارسال گاز مایع سرد به بندرسیراف پارس، صادرات گاز مایع از پالایشگاه‌های فازهای 13 و 24-22 پارس جنوبی نیز به‌زودی انجام می‌شود.
مجری طرح بندر خدماتی و صادراتی تمبک اظهار امیدواری کرد: انتظار می رود با تأمین منابع مالی مورد نیاز، تکمیل اسکله دوم صادرات ال پی جی و ترمینال گوگرد با امکان انبارش 86 هزار تن گوگرد و ظرفیت صادراتی هزار تن در ساعت نیز تا پایان امسال محقق شود و این طرح مهم اقتصادی حداکثر تا خردادماه سال 1401 به طور کامل به بهره‌بردار نهایی تحویل شود.
حسن روحانی، رئیس جمهوری پس از شنیدن گزارش پیام معتمد، مجری طرح بندر خدماتی و صادراتی تمبک دستور بهره‌برداری رسمی از مرحله نخست این بندر را اعلام کرد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: صادرات ال پی جی پارس جنوبی سیراف پارس گاز مایع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۲۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضوابط تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد

به گزارش قدس آنلاین، سامانه جامع تجارت ضوابط جدید تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» برخی کالاهای حوزه‌ جهاد کشاورزی را اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است: تغییرات زیر در خصوص درخواست‌های تأمین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات خود و غیر» اعمال شده است:

مطابق سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی، واردات گروهی از کالاها صرفاً از محل صادرات گروه مشخصی از کالاها امکان پذیر است؛ به عنوان مثال واردات موز صرفاً از محل صادرات گروهی از کالاها (مانند سیب) مجاز است؛ لذا در زمان ثبت درخواست تأمین ارز واردات موز، الزاماً باید کوتاژ صادراتی گروه مجاز ارائه شود، در غیر این صورت امکان تأمین ارز و پیشبرد فرآیند واردات وجود نخواهد داشت.

بنابراین کلیه درخواست‌های تأمین ارز از محل‌های «صادرات خود و صادرات دیگران» که مربوط به کالاهای حوزه جهاد کشاورزی باشند (سازمان مجوزدهنده ارزی «وزارت جهاد-تخصیص ارز» باشد) پس از ثبت، در وضعیت «منتظر استعلام مجوز» قرار گرفته و جهت استعلام مطابقت کالای ثبت سفارش با کالای صادراتی به وزارت جهاد کشاورزی ارسال می‌شود.

پس از بررسی قواعد توسط وزارت‌خانه مذکور، در صورتی که کالاها منطبق باشد ادامه فرآیند طی شده و در غیر این صورت، درخواست به وضعیت «رد شده بر اساس ضوابط» تغییر یافته و خاتمه می‌یابد.

تذکر مهم: کلیه قواعد مربوط به انطباق گروه‌های کالاهایی، در مرحله تأمین ارز و پس از ثبت درخواست تأمین ارز صورت گرفته و در مراحل قبل (از جمله فرایندهای ثبت سفارش و تخصیص ارز) کنترلی بابت این موضوع صورت نمی‌گیرد. لذا ضروری است واردکنندگان کالاهای مذکور پیش از اقدام برای ثبت سفارش و خرید ارز حاصل از صادرات، از انطباق گروه کالایی پروانه صادراتی با کالای ثبت سفارش اطمینان حاصل کنند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • واگذاری استقلال به هلدینگ خلیج فارس جفا به مردم محروم منطقه است
  • روس‌ها متقاضی سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • علاقه مندی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • اعلام آمادگی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • تکمیل راه‌آهن دورود - خرم‌آباد از منابع مختلف پیگیری می‌شود
  • تخصیص ۴۳۵ میلیارد برای اجرای طرح‌های آبی استان قزوین
  • شاخص بازگشت درآمد به اصفهان ۴ تا ۸ درصد است/سهم ۶ هزار میلیاردی اصفهان از مولدسازی
  • واردات موز صرفاً از محل صادرات گروهی از کالاها مجاز است
  • ضوابط تامین ارز از محل واردات در مقابل صادرات اعلام شد
  • ضوابط تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد