Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، رسول فرهادی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در پی تنش‌های آبی در شهرستان‌ها و مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد کشت محصولات آب بر از جمله شالیکاری ممنوع بوده و کشت این محصولات جرم تلقی می‌شود.

 مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد افزود: کشاورزان باید برای برداشت آب، قوانین و مقررات مربوطه را رعایت کرده و از برداشت آب از رودخانه‌ها و کشت در حاشیه آنها، خودداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرهادی با بیان اینکه قانون توزیع عادلانه آب یکی از مهمترین مبانی قانونی در زمینه مدیریت منابع آبی کشور است، گفت: با توجه با اهمیت آب، نهاد‌های متعددی در حوزه مدیریت آب مشارکت داشته و در قانون توزیع عادلانه آب، وظایف هرکدام از این نهاد‌ها و دستگاهها برای جلوگیری از برداشت‌های غیرمجاز مازاد بر پروانه یا غیر مجاز از طریق پمپاژ و همچنین برداشت‌های سنتی برای حقابه بران قدیم مشخص شده است.

وی کم بارشی‌ها و بروز خشکسالی‌ها را از مصادیق بحران دانست و افزود: برای مدیریت این نوع بحران به همکاری همه دستگاه‌های عضو کمیته بحران نیاز است.

فرهادی افزود: شرکت آب منطقه‌ای هم به عنوان دبیر جلسات شورای حفاظت از آب، با هماهنگی دستگاه قضا، نیروی انتظامی و همچنین در صورت نیاز شرکت توزیع نیروی برق با برداشت‌های غیرمجاز  برخورد قانونی می‌کند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ایی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در اثر کم بارشی‌ها دبی رودخانه‌های استان از جمله رودخانه بشار کاهش یافته است، گفت: تعدادی از بهره‌برداران منابع آبی استان، بدون توجه به کم‌آبی و بدون کسب تکلیف از شرکت آب‌منطقه‌ای با استفاده از پمپ‌های غیرمجاز اقدام به برداشت غیرقانونی آب در حاشیه رودخانه‌های استان کرده‌اند.

فرهادی افزود: به منظور جلوگیری از برداشت‌های غیر مجاز آب، گروه‌های گشت و بازرسی شهرستان‌های بویراحمد و دنا استفاده کنندگان غیرقانونی و متخلفان حاشیه رود بشار را شناسایی و پس از قطع برق پمپ‌های غیرمجاز و جمع‌آوری آن‌ها، متخلفان را با  [تشکیل پرونده قضایی برای برداشت غیرقانونی آب] تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی دادند.

وی از ممنوع بودن استفاده از شبکه‌های آبیاری تحت مدیریت شرکت آب‌ منطقه‌ای استان هم خبر داد و اضافه کرد: بر اساس مصوبات شورای حفاظت، استفاده از شبکه‌های آبیاری در مناطق سروک، شاه قاسم، دشت روم، و شبکه امامزاده جعفر به استثنای کشت‌های دائم ، برای آبیاری کشت‌های سطحی و زراعی آب‌بر ممنوع است و متخلفان به دستگاه قضایی معرفی می‌شوند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ایی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه بر اساس مواد ۱۸ تا ۲۱ قانون توزیع عادلانه آب، مسئولیت نظارت بر برداشت آب از وظایف وزارت جهاد کشاورزی است ادامه داد: اعلام ممنوعیت کشت محصولات آب‌بر، معرفی کشت‌های جایگزین، برآورد خسارات عدم کشت و عدم ارائه خدمات برای کشت محصولات آب‌بر در کانال های آبیاری سنتی از جمله اقدامات لازم برای مدیریت آب در استان است.

انتهای پیام/82009

منبع: فارس

کلیدواژه: آب کهگیلویه و بویراحمد حاشیه رودخانه کهگیلویه و بویراحمد شرکت آب منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۲۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب سه هزار و ۲۰۰ دستگاه کنتور هوشمند روی چاه‌های آب

علی مرادی معاون حفاظت و بهره‌برداری آب منطقه‌ای استان کرمانشاه در جلسه کمیته راهبری طرح احیاء و تعادل‌بخشی منابع آب‌های زیرزمینی استان که در سالن جلسات این شرکت برگزار شد، گفت : از سال ۱۳۸۶ تا سال ۱۴۰۱، حدود ۵ هزار و ۳۷۵ چاه غیرمجاز و در سال ۱۴۰۲ نیز ۳۹۶ چاه غیرمجاز و در مجموع با حجم ذخیره ۱۵۶.۷ میلیون مترمکعب مسدود شده است.

وی اشاره‌ای به وضعیت نصب کنتور هوشمند چاه‌های استان داشت و تصریح کرد: تعداد کنتور‌های نصب شده از اول برنامه تا پایان ۱۴۰۱ حدود ۲ هزار و ۶۴۱ دستگاه بوده و سال گذشته با نصب ۵۵۹ دستگاه مجموع کنتور‌های نصب شده چاره‌های استان به ۳ هزار و ۲۰۰ دستگاه رسید.

معاون حفاظت و بهره‌برداری آب منطقه‌ای استان کرمانشاه یادآور شد: سال گذشته طی تفاهم‌نامه‌ای با صنایع پیشرفته رضوی قرار شده که در ۲ محدوده شاخص استان به صورت ویژه ماهیدشت کرمانشاه بر روی چاه‌های آب ۲ هزار و ۴۰۰ کنتور نصب شود که برنامه همچنان ادامه دارد.

وی گفت: سال گذشته تفاهمنامه‌ای با بانک کشاورزی در راستای ارائه تسهیلات به کشاورزان که وسع مالی ندارند، منعقد شد.

رسول فرهادی مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان کرمانشاه اظهار کرد: ان‌شاءالله امسال مجموعه همکاران با توان و برنامه‌ریزی بهتر کار‌ها را در حوزه حفاظت و صیانت از منابع‌آب پیش خواهند برد.

وی ادامه داد: کاستی‌ها و نواقصی وجود دارد که باید همکاران با انگیزه کافی با تقسیم و تشریح وظایف با استفاده از ظرفیت‌های نرم‌فزاری و سخت‌افزاری؛ خلاء‌ها را جبران کنند.

مدیرعامل آب و منطقه‌ای استان کرمانشاه از گشت‌های بازرسی خواست با جدیت براساس برنامه زمان‌بندی در فصول کم‌آبی و پرآبی از تمامی دشت‌ها و منابع آبی تحت نظارت شرکت، بازدید‌های در راستای پرکردن چاه‌های غیرمجاز و مبارزه با حفر چاه‌های غیرمجاز داشته باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ادامه آبیاری نخلستان‌های آبپخش تا برداشت محصول
  • افت تراز آب های زیرزمینی در کهگیلویه/توقف کشت برنج با آب زیرزمینی
  • غرق شدن دختر ۱۷ ساله در رودخانه بشار
  • کشف جسد دختر ۱۷ ساله در رودخانه بشار + جزییات ماجرا
  • نصب سه هزار و ۲۰۰ دستگاه کنتور هوشمند روی چاه‌های آب
  • جسد یک خانم در رودخانه بشار پیدا شد
  • جسد بانوی غرق شده در رودخانه بشار پس از شش ساعت تلاش پیدا شد
  • پیدا شدن جسد بانوی غرق شده در رودخانه بشار
  • لزوم وجود مدیریت واحد مرزی به منظور جلوگیری از توقف زیان‌بار کامیون‌ها
  • بهره برداری از آب‌های انتقالی به دریاچه ارومیه ممنوع است