Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار نهاوند از بهره برداری از کارخانه شن و ماسه شهرداری نهاوند با اعتبار ۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان خبر داد.

به گزارش خبرنگار برنا از همدان، کارخانه شن و ماسه شهرداری نهاوند با هزینه ۴میلیارد و ۷۰۰میلیون تومان عصر امروز با حضور مسولین شهرستان افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

هزینه اعتباری این کارخانه ۴میلیارد و ۲۰۰میلیون تومان که از محل فروش ۷ دستگاه ماشین آلات و ۵۰۰میلیون تومان هم از منابع داخلی شهرداری نهاوند تامین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارخانه با حضور شهردار و شورای شهر پنجم ،امام جمعه و مسولین شهرستان افتتاح و به بهره برداری رسید.

شهردار نهاوند در این آئین گفت: ۱۷ دستگاه ماشین آلات سنگین در زمان شهرداری سابق خریداری شده بود و بابت آن ۲ میلیارد هزینه پرداخت شده بود و این دستگاه ها در حالی که منابع مردم نهاوند بود در انبارها در حال خاک خوردن بود و بلا استفاده مانده بود، که ۱۰دستگاه آن را با تجهیز کردن مورد استفاده و بکار گرفتیم و  ۷دستگاه دیگر که مورد استفاده نبود با حمایت شورا و پیگیری نماینده نهاوند در دیوان محاسبات که  در بحث بام و افزایش واگذاری آن از ۱۵ به ۳۰سال و این موضوع دستگاه ها، شهرداری را بیشتر حمایت و پیگیری قابل توجهی هم داشت،  مجوز فروش دستگاه ها گرفته شد ، و هزینه آن را بر اساس توافق با دیوان محاسبات، صرف راه اندازی کارخانه شن و ماسه کردیم.

محمد حسین پور، افزود: این کارخانه حالا بعنوان یک منبع درآمد پایدار شهری برای شهرداری محسوب می شود از بسیاری هزینه های شهرداری را کاهش خواهد داد.

امام جمعه نهاوند در آئین افتتاح کارخانه شن و ماسه شهرداری گفت؛ آنچه ماندگار است نتیجه عمل انسان ها در جایگاههای آنهاست، این رفتن و آمدن ها طبیعی است و باید از زحمات و تلاش های دلسوزانه آنها قدردانی شود.

حجت الاسلام عباسعلی مغیثی، تصریح کرد: خدمات حسین پور در نهاوند ماندگار خواهد بود و مردم هم خواهند دید و ذخیره خدمت وی خواهد بود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کارخانه شن و ماسه شهردار نهاوند محمد حسین پور کارخانه شن و ماسه شهرداری شهرداری نهاوند بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۳۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث و بهره‌برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: احداث و بهره‌برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی با مشارکت شهرداری اصفهان با شرکت مپنا صورت می‌گیرد.

حسین حق شناس در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به قرارداد دو ایستگاه شارژ شرکت مپنا در اصفهان اظهار کرد: توسعته خودروهای برقی در کلان‌شهرها به منظور کاهش آلاینده ها از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی با اشاره به جزئیات این پروژه اضافه کرد: در راستای سیاست‌گذاری کلی حوزه حمل‌ونقل برای توسعه حمل‌ونقل پاک و زمینه‌سازی برای استفاده شهروندان از وسایل نقلیه برقی در سال های گذشته تفاهم نامه ای فی مابین شهرداری اصفهان و شرکت مپنا برای احداث تعدادی جایگاه های شارژ سریع خودروهای برقی منعقد شده است.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان تصریح کرد: در حال حاضر دو مورد از این ایستگاه ها که جانمایی آن قطعی شده در دست اقدام است که یکی از این ایستگاه ها در خیابان فرایبورگ در منطقه ۶ اصفهان و ایستگاه دیگر در محدوده میدان بزرگمهر در منطقه ۴ اصفهان قرار دارد.

وی با اشاره به احداث این دو ایستگاه به صورت مشارکتی توسط شهرداری اصفهان و شرکت مپنا ادامه داد: بخشی از زیرساخت های این دو ایستگاه توسط شهرداری تامین می شود و تامین تجهیزات شارژ این دو ایستگاه توسط شرکت مپنا صورت می گیرد.

حق‌شناس با بیان اینکه خدمات بهره‌برداری از این ایستگاه ها تا شش سال توسط شرکت مپنا انجام می شود و پس از شش سال با پایان دوره تفاهم نامه ممکن است بهره‌برداری ازاین ایستگاه ها تموسط شهرداری یا شرکت مپنا یا هر شرکت دیگری انجام شود، تاکید کرد: با توجه به گسترش استفاده از وسایله نقیله برقی در آینده احداث و راه‌اندازی این دو ایستگاه کافی نیست و قطعاً با توجه به توانمندی بخش خصوصی می‌توانیم در آینده تعداد بیشتری از این ایستگاه ها را در شهر اصفهان احداث و راه‌اندازی کنیم.

وی با تاکید بر لزوم فرهنگ‌سازی در راستای توسعه استفاده از وسایل نقلیه برقی افزود: احداث و راه اندازی این دو ایستگاه به صورت مشارکتی توسط شهرداری و بخش خصوصی بیشتر در راستای فرهنگ سازی و آشنایی مردم با وسیله نقلیه برقی، نحوه شارژ آن و آشنایی و آگاهی مردم با فرایند تردد خودروهای برقی است.

کد خبر 749139

دیگر خبرها

  • فاز سوم کمربندی نسیم شمال قزوین آماده بهره‌برداری
  • آب با صرف بیش از ۴۰ میلیارد ریال اعتبار به روستای توانه در نهاوند رسید
  • بهره‌برداری خط دوم کارخانه سیمان رزن در سال آینده
  • ارتقای شاخص‌های عمران شهری بجنورد نیازمند ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار
  • ◄ احداث و بهره‌ برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان
  • افزایش پنج هکتاری سطح بهره‌برداری بوستان بزرگ شهر در یزد
  • قرارداد احداث ۲ ایستگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان با شرکت مپنا امضا شد
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است
  • احداث و بهره‌برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان