Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار آبیک گفت: طرح تفضیلی و جامع، معضلات ساکنان قطعه شش و نبود پل غیر هم سطح در ورودی شهر آبیک از مهمترین چالش هایی است که امیدواریم با دستور استاندار پیگیری و حل شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ مرتضی کشاورز کلهر در مراسم افتتاح طرح های عمرانی شهرداری آبیک که با حضور استاندار و نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی برگزار شد اظهارداشت: حدود بیست ماه قبل شهرداری را با دو میلیون و 300 هزار تومان پول نقد و 18 میلیارد تومان بدهی و 9 میلیارد تومان معوقات حقوق هفت ماهه تحویل گرفتیم و لازم بود تحولی در این شهرداری ایجاد شود تا حیات دوباره پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: ساماندهی نیروهای مازاد، استفاده بهینه از نیروهای موجود، به روز شدن حقوق ها، ممیزی املاک، پرداخت 50 درصد  معوقات موجب شد بتوانیم وضعیت شهرداری را سامان بخشیم.

کلهر تصریح کرد: با پیگیری مستمر توانستیم بیش از 41 قطعه زمین به ارزش 30 میلیارد تومان را در شهر بازپس گیری کرده و احیا کنیم و در مجموع اقدامات مغفول مانده حدود 60 میلیارد تومان اموال را زنده کردیم که می تواند درآمد پایداری برای آینده شهر باشد. 

شهردار آبیک تصریح کرد: بودجه سال قبل شهرداری آبیک حدود 43 میلیارد و 600 میلیون تومان بود که 46 میلیارد تومان آن معادل 107 درصد محقق شد.

کلهر با اشاره به مشکلات شهری هم یادآورشد: قولنامه ای بودن اراضی قطعه شش از معضلات جدی است زیرا معلوم نشده جزو اراضی ملی یا دولتی یا مستحدثات است و در این میان از مجموع حدود 30 هزار واحد مسکونی در شهر آبیک بیش از 16 هزار واحد آن در قطعه شش قرار دارد که باید تعیین تکلیف شود.

وی گفت: نداشتن پل غیر هم سطح در ورودی شهر از دیگر چالش هاست که آمادگی داریم با سهم املاک بازگردانده شده در اجرای این طرح مشارکت کنیم.

شهردار آبیک طرح تفضیلی و جامع را از دیگر مشکلات این شهر عنوان کرد و خواستار رسیدگی برای حل آن شد.

کلهر از افتتاح طرح های امروز هم خبر داد و گفت: 5 طرح بزرگ و مهم و در مجموع حدود 17 طرح کوچک وبزرگ امروز افتتاح می شود که می تواند به رضایت مردم منجر شود.

وی گفت: برای افتتاح طرح های یاد شده بالغ بر 22 میلیارد و 800 میلیون تومان هزینه شده است.

کلهر تصریح کرد: کمربندی غدیر به طول 1.5 کیلومتر با 9 میلیارد تومان اجرا شده و می تواند ترافیک غرب به شرق را کاهش داده و در روان سازی ترافیک بسیار موثر باشد.

در ادامه خانم فیض اللهی رئیس شورای شهر آبیک نیز گفت: در حالی که دوران پنجم شورا به پایان رسیده اما اعضای شورا و شهردار همچنان با انگیزه و علاقه کار می کنند تا خدمت رسانی به مردم متوقف نشود.

وی بیان کرد: امیدواریم افتتاح طرح های عمرانی که نتیجه بیش از دو سال کار و تلاش است بتواند ذائقه مردم را شیرین کرده و امید و نشاط را میان آنها تقویت کند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کلهر شهردار آبیک افتتاح طرح میلیارد تومان قطعه شش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۵۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود

حسن محمدی ادیب گفت: یک هزار آثار تاریخی ثبت شده ملموس و ناملموس در این استان وجود دارد که از این تعداد ۱۱۳ بنای تاریخی شامل پل‌ها ، خانه‌ها ، مساجد ، کلیساها و تپه‌های تاریخی که روی آنها بنا وجود دارد، شناسایی شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل افزود: در استان اردبیل ۱۶ خانه تاریخی وجود دارد که از این تعداد ۹ خانه تاریخی در دهه ۸۰ با اعتبارات دولتی تحت تملک دولت و اداره میراث فرهنگی قرار گرفته و هفت خانه همچنان در اختیار مردم و مالکان بناها قرار دارد.

او با اشاره به تخریب برخی از خانه‌های تاریخی اردبیل اظهار کرد: خانه‌هایی که همچنان در اختیار مالکان آنهاست به هر حال مورد رسیدگی قرار می‌گیرد و قابل استفاده است اما برخی از خانه‌هایی که تحت تملک دولت بوده و طی سال‌های گذشته به طور کامل هم مرمت شده، به دلیل عدم رسیدگی در مرحله تخریب قرار دارد.

محمدی ادیب افزود: البته خانه‌های تاریخی زیادی در اردبیل وجود دارد که این خانه‌ها واجد ارزش تاریخی هستند ولی واجد ثبت نیستند و شاخص‌های مورد نیاز برای ثبت شدن را ندارند.

او در خصوص فرایند ثبت خانه‌ها و اصولا آثار تاریخی گفت: پرونده آثار تاریخی بر اساس اولویت‌های مدنظر شورای فنی برای ثبت به وزارت میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی ارائه می‌شود و این پرونده‌ها مورد داوری قرار می‌گیرند، پرونده خانه‌های دیگری از استان اردبیل برای داوری به وزارتخانه ارسال شده که به مرحله ثبت نرسیدند.

مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل با بیان اینکه تاکنون تعداد زیادی خانه تاریخی در سطح کشور ثبت شده است، گفت: وزارتخانه در شرایط فعلی بر روی ثبت مساجد و خانه‌های تاریخی کار می‌کند. پرونده ثبت ۵۴ کاروانسرای ایران هم در قالب یک پرونده جامع به یونسکو ارائه شده بود که کاروانسرای سنگی شاه عباسی صائین هم جزو این مجموعه است.

محمدی ادیب افزود: با توجه به محدودیت اعتبارات دولتی رویکرد وزارت میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استفاده از توان و ظرفیت سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای احیا و مرمت خانه‌ها و بناهای تاریخی است که این رویکرد در استان اردبیل هم وجود دارد.

به گفته او، در این راستا پارسال به موضوع استفاده از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی شتاب داده شد و امسال هم اگر این روند ادامه یابد تمام خانه‌های تاریخی اردبیل تعیین تکلیف خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل تصریح کرد: پارسال چهار خانه تاریخی خادم باشی، شریعت، حمام اوچ دوکان و حمام پیرزرگر به سرمایه‌گذاران داده شد و امسال هم این روند ادامه خواهد داشت.

محمدی ادیب با بیان اینکه احیا و مرمت این خانه‌ها بر اساس نقشه اولیه و کاربری مورد تایید وزارتخانه خواهد بود، گفت: این خانه‌ها در گذشته متعلق به تجار و ملاکان بزرگ بوده که محل مراجعه مردم بوده است و مردم در این خانه‌ها رفت و آمد داشتند و الان هم با تغییرات مختصر همان کاربری مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

او با بیان اینکه تاکنون مرمت هفت خانه تاریخی اردبیل به طور کامل تمام شده است، افزود: هم‌اکنون خانه ارشادی اداره میراث فرهنگی شهرستان اردبیل است، خانه رضازاده به عنوان موزه شهدا و خانه صادقی به عنوان بوتیک هتل استفاده می‌شود ، خانه ابراهیمی نیز مجموعه اداری ستاد عتبات عالیات است و خانه مجتهدزاده هم قرار است به صورت مجموعه اقامتی مورد استفاده قرار بگیرد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • آزادی زندانی پس از تحمل ۱۵ سال حبس
  • یک زندانی در استان تهران پس از ۱۵ سال حبس آزاد شد
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی در بنادر
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • اولتیماتوم ۱۸ ماهه برای تعیین‌تکلیف شبکه فاضلاب بندرعباس
  • تعیین تکلیف پساب یزد