Web Analytics Made Easy - Statcounter

گائوراو سینگال، مدیر بانک آو آمریکای هند، می‌گوید صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر هند تا سال ۲۰۳۰ شاهد سرمایه‌گذاری‌هایی به ارزش ۱۵۰ میلیارد دلار خواهد بود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از راشاتودی، گائوراو سینگال، مدیر بانک آو آمریکای هند، می‌گوید صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر هند تا سال ۲۰۳۰ شاهد سرمایه‌گذاری‌هایی به ارزش ۱۵۰ میلیارد دلار خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آقای سینگال می‌گوید: این سرمایه‌گذاری‌ها طی توافقاتی انجام خواهد شد که غول‌های انرژی هند در آن‌ها مشارکت دارند.

خبرگزاری بلومبرگ با انتشار این سخنان در گزارشی از فروش بخش تجارت انرژی‌های تجدیدپذیر گروه سافت‌بانک به «ادانی گرین انرژی» هند به ارزش ۳.۵ میلیارد دلار خبر داد.

شرکت ادانی اعلام کرده است این توافق باعث خواهد شد تا این شرکت زودتر به سطح هدف تولید ۲۵ گیگاوات انرژی تجدیدپذیر دست پیدا کند.

ظرفیت تولید انرژی‌های تجدیدپذیر هند در دهه گذشته به شدت رشد کرده است و از ۲۰ گیگاوات انرژی حاصل از مزارع خورشیدی به ۹۶ گیگاوات انرژی خورشیدی، بادی، توربین‌های کوچک آبی و سوخت‌های زیستی، ارتقا یافته است.

اگر ظرفیت توربین‌های آبی مقیاس بزرگ را هم به این مقادیر اضافه کنیم کل انرژی‌های تجدیدپذیر تولید شده در هند به ۱۴۲ گیگاوات خواهد رسید که معادل ۳۷ درصد کل ظرفیت تولید برق هند است.

در عین حال باید توجه کرد که هند ۹ درصد تقاضای برق کشور‌های در حال توسعه جهان را به خود اختصاص داده و ۲۰ درصد رشد تقاضای این کشور‌ها در آینده را نیز در اختیار خواهد داشت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سرمایه گذاری انرژی های تجدیدپذیر هند انرژی های تجدیدپذیر سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۵۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور سرمایه‌گذاران در غرفه استان فارس قابل توجه بود

در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران سه تفاهم‌نامه با سرمایه‌گذارانی از کشور‌های روسیه و مغولستان به امضاء رسید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در حالی وارد دومین روز کاری خود شد که حضور سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی در غرفه استان فارس قابل توجه بود، به طوری که در نخستین روز این رویداد حداقل سه تفاهم‌نامه با سرمایه‌گذارانی از کشورهای روسیه و مغولستان به امضاء رسید.

تفاهم‌نامه‌های کشت فراسرزمینی محصولات کشاورزی، بسته‌بندی میوه و تولید گوشت با این دو کشور به امضاء رسید.

امروز نیز سرمایه‌گذارانی از کشور‌های افغانستان، پاکستان، چین، ایتالیا و اندونزی با حضور در غرفه استان فارس از ظرفیت‌های این استان در حوزه‌های صنعت، معدن، کشاورزی و تولیدات دانش‌بنیان آگاه شدند و چند تفاهم‌نامه همکاری در زمینه صادرات مواد غذایی، واردات و صادرات مواد اولیه تولید بیسکوئیت و همچنین نوشیدنی‌ها و گیاهان دارویی منعقد شد.

از دیگر کشور‌هایی که از غرفه استان فارس بازدید کردند می‌توان به سرمایه‌گذاران کشور‌های عراق، ترکیه، سنگاپور، پاکستان اشاره کرد.

در همین ارتباط حسن شیخ‌نیا، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس از حضور 32 هیات تجاری کشور‌های مختلف در غرفه استان فارس خبر داد و گفت: در جریان این دیدار‌ها و مذاکرات انجام شده 15 تفاهم نامه همکاری به امضاء رسید.

وی با بیان اینکه اگر این تفاهم‌نامه‌ها به قرارداد تبدیل شود ظرفیت قابل توجهی برای استان فارس ایجاد می‌شود، اظهار داشت: وزارت کشور دو زنجیره ارزش را برای استان فارسی مصوب کرده که شامل فولاد و گیاهان دارویی است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس یکی دیگر از ظرفیت‌های قابل توجه استان فارس را در زمینه گندم عنوان کرد و گفت: فارس به عنوان دومین تولیدکننده گندم کشور ظرفیت‌های زیادی برای ایجاد زنجیره ارزش این محصول استراتژیک دارد.

شیخ نیا از افزایش برداشت گندم در سطح هکتار به دلیل استفاده از روش‌های علمی و فناورانه در تولید دانه و نهاده خبر داد و گفت: خوشبختانه در زمینه صرفه جویی در مصرف آب برای بخش زراعت اقدامات خوبی انجام شده به طوری که به ازاء هر هکتار کشت غرق آبی، 9 هکتار کشت به صورت آبیاری قطره‌ای انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه تلاش می‌شود فارس به عنوان پایلوت مرکز تحقیقات گندم کشور معرفی شود، اظهار داشت: علاوه براین در زمینه تولید آرد و نان کامل و همچنین تولیدات پروتئینی به عنوان پایلوت کشور شناخته می‌شویم.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • طرح یک شرکت آمریکایی برای نصب آینه در فضا برای تولید انرژی خورشیدی
  • ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت
  • حضور سرمایه‌گذاران در غرفه استان فارس قابل توجه بود
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • جای توربین‌های بادی دیگر در خیابان‌ها است
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان