Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-27@13:33:42 GMT

عوارض دراز مدت کرونا؛ از تنگی نفس تا بدن درد

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۹۶۲۶۹

بسیاری از افراد پس از منفی شدن تست کرونا، روند بهبودی را به سختی طی می‌کنند. برخی عوارض مدت‌ها با بهبودیافتگان همراه است و در بلند مدت بهبود می‌یابد. خبرگزاری میزان _ ایسنا نوشت: از درگیر شدن ریه گرفته تا احساس خستگی دائمی، بسیاری از افراد جوان و سالم نیز مدت‌ها پس از منفی شدن تست کرونا، روند بهبودی را به سختی طی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  به غیر از خطر ابتلا به کووید طولانی که متخصصان را سر در گم کرده، مطالعات و تحقیقات بالینی ثابت کرده است علائم خاصی از این بیماری وجود دارد که بر طرف شدن آن‌ها ممکن است مدت زمان زیادی طول بکشد:   روزنامه "تایمزآو ایندیا" در گزارشی به برخی علائم این بیماری که ممکن است تا طولانی مدت ادامه داشته باشند، اشاره کرده که به شرح زیر است: تنگی نفس در بیمارانی که عوارض تنفسی مرتبط با بیماری کووید-۱۹ را تجربه کرده اند، مشکل در تنفس عارضه شایعی است. با این حال، در بسیاری از موارد این علامت می‌تواند نشانه‌ای باشد که بیماری طی یک بازه زمانی طولانی برطرف شده و اغلب باعث می‌شود بدن به دستگاه تنفس مصنوعی متکی شود. این علامت در بین بیمارانی که به دلیل ابتلا به نوع دلتا سطح بالایی از درگیری ریه را دارند، صرف نظر از سن بیمار، شایع است. احساس خستگی احساس خستگی مفرط می‌تواند یکی از اولین علائم بیماری کووید-۱۹ و به طور خاص نوع دلتای کرونا باشد. این علامت از بیماری نیز در مدت زمان طولانی بر طرف می‌شود. برخی از بیماران هفته‌ها پس از بهبودی همچنان احساس خستگی دارند، در حالیکه برخی از آنان ممکن است ماه‌ها تحت تاثیر این علامت از بیماری باشند. نه تنها بدن در واکنش به ویروس، آنتی بادی تولید می‌کند و باعث خستگی می‌شود، بلکه سیستم ایمنی بدن می‌تواند سیتوکین تولید کند که ممکن است منجر به علائم شدید مانند احساس خستگی طولانی شود.   به یاد داشته باشید که احساس خستگی گرچه در بیماری‌های ویروسی شایع است، مقابله با خستگی و ضعف ناشی از بیماری کووید-۱۹ یکی از علائمی است که نیاز به استراحت دارد. مصرف مواد غذایی سالم، حفظ آب بدن و صبر کردن برای بازگشت روند عادی زندگی از فاکتور‌های مهم برای مقابله با این علامت از بیماری است. تغییر در صدا و طولانی شدن احساس التهاب مزمن در گلو بسیاری از افرادی که دچار نوع شدید بیماری کووید-۱۹ هستند و از عفونت دستگاه تنفسی فوقانی رنج می‌برند ممکن است پس از بهبودی، صدای آنان دچار تغییراتی شود. این تغییر همراه با سرفه‌های طولانی مدت، التهاب مداوم و گرفتگی صدا، نشانه التهاب گسترده است و مدتی طول می‌کشد تا برطرف شود. فیبروز ریه و درگیری شدید آن فیبروز ریه که می‌تواند پس از ابتلا به کووید-۱۹ ایجاد شود، یکی از جدیدترین علائم آزاردهنده این بیماری است. با گسترش موج دلتای کرونا، درگیری شدید ریه به یکی از علامت‌های جدی عفونت تبدیل شده و اغلب می‌تواند آسیب دائمی ایجاد کند. بسته به شدت عفونت و عوارض آن، گاهی اوقات بهبودی عارضه تنفسی مانند فیبروز ریه ممکن است مدت زیادی طول بکشد. بدن درد درد عضلانی همراه با بیماری کووید-۱۹ می‌تواند بدن را کاملا ناتوان سازد و طبق شواهد موجود ممکن است درمان آن در طولانی مدت اتفاق افتد. التهاب ناشی از تولید سیتوکین‌ها می‌تواند منجر به درد حتی پس از مبارزه با عفونت شود. یکی از بهترین توصیه‌ها برای تسریع بهبودی، استراحت و مصرف دارو‌های تجویزی است. بیشتر بخوانید: ریزش مو در بهبودیافتگان ناشی از باقی‌ماندن عفونت کروناست انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود. برچسب ها: کرونا عوارض کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا عوارض کرونا بیماری کووید ۱۹ احساس خستگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۶۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خستگی و سرعت غیر مجاز دو عامل تصادفات پایتخت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، رییس اداره تصادفات پلیس راهور تهران ، خستگی و سرعت غیر مجاز را دو عامل اصلی تصادفات یک هفته گذشته پایتخت اعلام کرد. به گفته سرهنگ جوانبخت ، در این تصادفات دو شهروند جان خود را از دست دادند.

 

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

 

دیگر خبرها

  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • عوارض مصرف خودسرانه این دارو‌ها
  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت
  • خستگی و سرعت غیر مجاز دو عامل تصادفات پایتخت
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • درد قفسه سینه نشانه چه بیماری است؟