Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز،  هجدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر به ریاست بهروز طهماسب کاظمی رئیس مرکز سنجش، پذیرش و امور فارغ التحصیلی دانشگاه برگزار شد.

رئیس مرکز سنجش، پذیرش و امور فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه با بیان اینکه دانشگاه نقش مهمی در احیای تمدن نوین اسلامی دارد، گفت: رهبر معظم انقلاب با دستاوردهای دانشگاهیان با حکومت های استعمارگر غرب مباهله می کند که مایه افتخار جامعه دانشگاهی ایران اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه دستاوردهایی چون تولید واکسن کرونا و یافته های هسته ای از تولیدات داخلی کشور هستند که علیرغم تمام خباثتها و شیطنت های غرب توانسته مایه عزت ایران اسلامی در جهان شود، اظهار کرد: بی شک نماد هسته ای ایران اسلامی، استان بوشهر است. اسم بوشهر تداعی کننده انرژی هسته ای و سایر انرژی هاست و دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر می تواند با فراهم کردن زمینه توسعه و شکوفایی بیشتر این مزیت های استانی، دستاوردهای مهمی برای اقتدار و سربلندی ایران اسلامی مهیا کند.

طهماسب کاظمی ضمن ارائه گزارشی از برخی عملکردهای دانشگاه آزاد اسلامی در یک سال گذشته، تصریح کرد: با شروع به کار سامانه های آموزشیار و پژوهشیار، نظام نظارتی بر کیفیت آموزش و پژوهش در دانشگاه به نحو مطلوبی ارتقاء یافته است.

رئیس مرکز سنجش، پذیرش و امور فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: در سنوات گذشته داده ها و اطلاعات مربوط به دانشجویان، کارکنان و استادان مراکز آموزشی در کشور دچار نقصان و کمبود بود که امکان اتخاذ تصمیمات یکپارچه و راهبردی مبتنی بر داده ها براساس آمارهای واقعی و دقیق را با مشکل مواجه می کرد. مسائلی همچون برنامه های راهبردی، تدوین دقیق بودجه، مدیریت امور مالی، مدیریت جذب دانشجو و اعضای هیأت علمی، ثبت نام، فارغ التحصیلی  و... همواره با کاستی هایی همراه بود. در حال حاضر تمامی اطلاعات مربوط به ارکان و اعضای دانشگاه آزاد اسلامی در سامانه های کاربردی دانشگاه ثبت شده است. این بانک های اطلاعاتی جامع در اتخاذ تصمیمات راهبردی و صحیح کارگشاست و سبب بالارفتن کیفیت و ارائه خدمات در دانشگاه شده است.

وی خاطرنشان کرد: داده های تجمیعی این سامانه امکان آمایش، برنامه‌ریزی و کارآفرینی در دانشگاه آزاد اسلامی را براساس مأموریت‌گرایی مبتنی بر آمایش سرزمینی فراهم می آورد و موجب پایداری دانشگاه و ارائه بالاترین و با کیفیت ترین خدمات براساس نیازهای منطقه ای را سبب شده است.

طهماسب کاظمی با بیان اینکه دانشگاه باید به معنی واقعی کلمه به سازمانی برای حل واقعی مسائل جامعه تبدیل شود، تصریح کرد: مسئله ای که بسیار مهم و همواره مورد تأکید ریاست دانشگاه بوده، این است که دانشگاه باید از یک نظام آموزش محور به دانشگاه مردمی و اجتماعی تبدیل شود و براساس نیازهای منطقه ای و استانی، مأموریت های جدیدی را برگزیده و در تحقق آنان اقدام کند.

رئیس مرکز سنجش، پذیرش و امور فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر لزوم عدم وابستگی دانشگاه به شهریه، عنوان کرد: دانشگاه های استانی باید به سمتی حرکت کنند که درصد بالایی از بودجه خود را از محل درآمدهای غیرشهریه ای تأمین کنند. پروژه بذر استان اصفهان نمونه مهم و پرافتخاری است که می تواند چراغ راه سایر استان ها شود.

وی با اشاره به گسترش رشته های پزشکی و پیراپزشکی و نیاز استان بوشهر به نیروی انسانی با توجه به طرح های توسعه ای و جمعیت شناسی، گفت: در حال حاضر 105 رشته پزشکی و پیراپزشکی مصوب در نظام آموزش پزشکی وجود دارد که 23 رشته آن در دانشگاه آزاد اسلامی فعال است و ناظر به نیاز کشور با همکاری دانشگاه علوم پزشکی استان، بسیاری از این رشته ها می تواند در استان بوشهر برگزار شود. حدود 40 درصد از پرستاران کشور در دانشگاه آزاد اسلامی آموزش دیده اند که یک افتخار برای این دانشگاه محسوب می شود. 

رئیس مرکز سنجش، پذیرش و امور فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی همچون دیگر حوزه ها، کمک رسان نظام سلامت بوده و می تواند نقش بیشتری در حل مسائل داشته باشد، گفت: توسعه رشته های پزشکی و پیراپزشکی در دستور کار قرار دارد که این مهم در حال پیگیری است.

در ادامه این جلسه، دکتر اسماعیل عبدالهی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد بوشهر با بیان اینکه در جلسات پیشین هیأت امنا مصوبات ارزشمندی به تصویب رسیده که امکان استقرار زیرساخت های دانش بنیان، فناورانه و اقتصادی مهمی در چارچوب برنامه تحولی دانشگاه را فراهم آورد، گفت: بحمداله موارد پیش بینی شده در بودجه سال گذشته به جز درآمدهای غیرشهریه ای که تحقق آن به دلیل به دلیل موانع خارجی و سازمانی و کرونا به کندی پیش رفت، در دیگر بخش ها همچون کنترل هزینه ها، درآمدهای شهریه ای و الزامات مالی، استان بوشهر جزو استان های موفق بود.

وی ادامه داد: امید است با بهره گیری از زیرساخت های فعال کنونی و رفع موانع طرح های مصوب به ویژه حمایت سازمان و بهره گیری از منابع تبدیل به احسن، طرح های مزبور عملیاتی شود.

وی با بیان اینکه با اتخاذ تدابیر مناسب، ضمن هزینه کرد هوشمند و حذف هزینه های غیر ضرور، مبلغ قابل ملاحظه ای صرفه جویی شد، تصریح کرد: این مهم بدون حذف برنامه های مهم و اعمال فشار به همکاران محقق شده است.

عبدالهی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شیوه نامه اعضای هیأت علمی « الف و ب» تصریح کرد: این طرح، یک اتفاق مهم در روابط هیأت علمی و دانشگاه و در راستای مأموریت و رسالت اجتماعی و دانش بنیان دانشگاه است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با بیان اینکه این طرح جامع موجب فعال شدن هیئت علمی از یک سو و افزایش درآمدهای غیرشهریه ای دانشگاه خواهد شد، گفت: فعال شدن هیأت علمی منوط به وجود زیرساخت های مورد نیاز است که خوشبختانه در استان بوشهر با ایجاد زیرساخت های متناسب نظیر سرای های نوآوری، مراکز تحقیقاتی، انعقاد تفاهم نامه های همکاری بستر ان ایجاد شده است

گفتنی است در این جلسه، ضمن بررسی دستورات جلسه، گزارشی از عملکرد سرای نوآوری هسته ای و علوم رفتاری ارائه شد.

انتهای پیام/

مسعود کیخا کد خبر: 1105309 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی استان پزشکی و پیراپزشکی رئیس مرکز سنجش ایران اسلامی استان بوشهر هیأت علمی هسته ای رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۶۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم هدایت درست انتخاب رشته دانش آموزان در دانشگاه‌

ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در کنکور چند روز قبل ۱۲۰ هزار نفر در رشته ریاضی، سه برابر در سایر رشته‌ها و ۶ برابر در تجربی شرکت کردند و این حکایت از یک ناهنجاری انتخاب رشته در جمع دانش آموزان دارد که این ناهنجاری اگر عالمانه هدایت نشود می‌تواند آینده کشور را به خطر بیندازد.

محمد مهدی طهرانچی ۱۰ اردیبهشت در حاشیه اجلاسیه افق تحول دانشگاه ۲ در جمع خبرنگاران که در دلگشا چالوس برگزار شد، با اشاره به اهمیت این اجلاسیه اظهار کرد: در این اجلاسیه مباحثی را پیرامون موضوع رفتار اجتماعی جامعه و دانش آموزان، دانشجویان و داوطلبان آموزشی در پرداختن به حوزه انسانی به اشتراک گذاشتیم.

وی افزود: آینده آموزش عالی در گرو توجه به حرکت‌هایی است که امروز در قالب انتخاب رشته رخ می‌دهد و این آینده کشور را رقم می‌زند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه هر روز در خبرها از شرکت مجموعه‌ای از دانش آموزان در کنکور می‌شنویم، تصریح کرد: پنج شنبه‌ای که گذشت ۱۲۰ هزار نفر در ریاضی، سه برابر در سایر رشته‌ها و ۶ برابر در تجربی شرکت کردند و این حکایت از یک ناهنجاری انتخاب رشته در جمع دانش آموزان دارد که این ناهنجاری اگر عالمانه هدایت نشود می‌تواند آینده کشور را به خطر بیندازد.

طهرانچی گفت: دانش آموزان بر اساس دریافت خودشان یک انتخاب را انجام می‌دهند و ما دانشگاهیان و دلسوزان جامعه باید علل این انتخاب و توزیع نامتوازن را بررسی کنیم که در این اجلاسیه به صورت نشست دو روزه در حوزه علوم اجتماعی مورد بحث قرار گرفت.

افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی افزایش حقوق در دانشگاه آزاد اسلامی

وی با بیان اینکه در این اجلاسیه مسائل جدی مطرح و با همتی که وجود دارد باید اقدام به رفع آن شود، یادآور شد: نکته مهمی که در کشور وجود دارد این است که ما در یک جنگ ترکیبی قرار گرفته‌ایم و در این خصوص هنر و رسانه نقش جدی را ایفا می‌کند و جامعه شناسی و مخاطب شناسی جایگاه مهمی دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: بیش از ۷۰ نفر از جامعه شناسان سراسر کشور به این موضوع پرداختند که جایگاهشان در نقش آفرینی جدیدشان در دانشکده‌های هنر و رسانه را بتوانند جایگاه دقیقی قرار دهند.

طهرانچی در ادامه به خبری در مورد افزایش حقوق هیئت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور پرداخت و گفت: دولت امسال ۲۰ درصد برای اعضای هیئت دولت در نظر گرفته است و در جلسه اخیر که در شورای معاونین داشتیم در حال آماده سازی لایحه‌ای برای هیئت امنا هستیم که ۳۰ تا ۳۵ درصد افزایش حقوق دانشگاه آزاد رقم بخورد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • علم همراه با خلاقیت مسائل جامعه را حل می‌کند
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی افزایش حقوق در دانشگاه آزاد اسلامی
  • لزوم هدایت درست انتخاب رشته دانش آموزان در دانشگاه‌
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • «پزشکی» دانشگاه آزاد اهواز به ترم مهرماه می‌رسد؟
  • آغاز انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت