Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@01:47:11 GMT

شماره جدید فصلنامه سیاست متعالیه بهار ۱۴۰۰ منتشر شد

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۹۸۴۷۳

شماره جدید فصلنامه سیاست متعالیه بهار ۱۴۰۰ منتشر شد

به گزارش خبرنگار مهر، شماره سی و دو فصلنامه سیاست متعالیه ویژه بهار ۱۴۰۰ با صاحب امتیازی انجمن مطالعات سیاسی حوزه و سردبیری نجف لکزایی منتشر شد.

عناوین مقالات این فصلنامه به شرح زیر است؛

۱. امنیت سیاسی گروه‌ها؛ موجبات و موانع تحقق آن از منظر قرآن کریم، سید سجاد آل سیدغفور؛ یوسف یعقوبی منفرد

۲. آسیب‌شناسی دوستی با کفار در جامعۀ اسلامی و راه‌های برون‌رفت آن بر اساس سوره ممتحنه با روش تحلیل مضمون، بتول ملاشفیعی؛ عبدالکریم بهجت پور؛ محمد ناصحی

۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حاکمیت و حقوق طبیعی: خوانشی تطبیقی براساس تفاسیر هابز از کتاب‌های مقدس و علامه طباطبائی از قرآن کریم، حسن قاسمی

۴. مبانی وجودی در حکمت متعالیه، مبنایی برای صلح‌پژوهی، طیبه میرمحمدحسینی؛ هادی وکیلی؛ اعظم قاسمی

۵. بنیان‌های فناوری مدرن و رویکرد حکمت اسلامی، احمد شه گلی؛ عبدالمهدی عربشاهی مقدم

۶. حدود و ثغور تبعیت از حاکم، محمدرضا باقری؛ سیدابوالحسن نواب

۷. قانون الهی؛ منطق زندگی اجتماعی از منظر کلام سیاسی آیت‌الله خامنه‌ای، محسن مهاجرنیا

۸. عدالت‎طلبی در اندیشه مقام ‎معظم‎ رهبری براساس الگوی نظری اسپریگنز، محمد جلیلی؛ نجمه کیخا

۹. نشانه‌شناسی اندیشه سیاسی آیت‌الله نمر، هادی آجیلی؛ محمد رضا قائدی؛ جابر قاسمی

۱۰. نقش دولت اسلامی در اقناع افکار عمومی با تاکید بر الگوی اخلاقی رسانه‌ها، حسین حاجی پور؛ هادی صادقی

۱۱. بررسی و تحلیل توسعه و پیشرفت سیاسی در سیره اهل بیت‌(ع) با رویکرد فازی، علی اصغر سعدآبادی

۱۲. الگوی کارکردی امام علی(ع) برای حراست از جبهه مقاومت، فرج الله میرعرب؛ علی اصغر ثنایی

۱۳. بررسی منزلت اجتماعی– سیاسی روحانیت و تغییرات آن در چهار دهه جمهوری اسلامی ایران، رضا عیسی نیا

۱۴. ادراک فقهی مفهوم منافع‌ ملی در سیاست خارجی با تاکید بر دو مفهوم منفعت و ملیت از منظر فقه سیاسی امامیه، حسین محمدی سیرت؛ انیس اسدی

۱۵. ارزیابی پیامدهای سیاست تمرکززدایی آمریکا از غرب آسیا و تأثیر آن بر امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران، ماشا الله حیدرپور؛ مهدی جاودانی مقدم؛ مهدی کردی کلاک

برای مطالعه مقالات نشریه اینجا را کلیک کنید.

کد خبر 5270558

منبع: مهر

کلیدواژه: معرفی نشریات نجف لکزایی حکمت متعالیه محمد سرور رجایی درگذشت چهره ها رایزنی فرهنگی موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران عید غدیر خم رونمایی کتاب معرفی کتاب افغانستان کتاب و کتابخوانی انتشارات سروش سهروردی انتشارات عهد مانا مرکز فرهنگی شهر کتاب طرح تابستانه کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۸۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا حسنی آهنگر در نشست با رئیس و اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) اظهار کرد: هدف ما دستیابی به مکتب دانشگاهی تراز انقلاب اسلامی بوده که مبتنی بر اندیشه امامین انقلاب که همان قرائت اسلام ناب است.

وی با بیان اینکه ۱۵ سالی است در این حوزه را کار کردیم، گفت: الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم و در دو برنامه پنج‌ساله این الگو را پیاده‌سازی کردیم که مورد توجه ریاست‌جمهور قرار گرفت. بعد از گزارش‌های وزیر علوم و معاون اول ریاست‌جمهوری ایشان متقاعد شدند که بیایند دانشگاه را از نزدیک ببینند.

رئیس دانشگاه جامع امام‌حسین (ع) با اشاره به ضرورت نگاه راهبردی به شهر، استان، منطقه و جهان گفت: تمدن‌سازی اسلامی بر دو محور تربیت انسان‌های تراز تمدنی و تولید علم، فناوری و محصولات فن‌آورانه مبتنی بر نظریه‌پردازی شکل می‌گیرد که هر دو امر یادشده محصول و خروجی دانشگاه‌ها است.

حسنی‌آهنگر با بیان اینکه دانشگاه‌های ما در حوزه امنیتی-دفاعی فوق‌العاده درخشیدند، گفت: وعده صادق اتفاق خیلی‌بزرگی بود، چرا که به ۴ کشور صاحب سلاح اتمی شامل آمریکا، انگلیس، فرانسه و رژیم صهیونیستی حمله کردیم و فقط رژیم اسرائیل را نزدیم.

وی اضافه کرد: از جایی که نخستین پهپاد ما بلند شد، بیش از ۱۰۰ هواپیمای مختلف از جمله F-15، F-16 و F-35 در آسمان سوریه، عراق، اردن تا رژیم صهیونیستی بالای سر این پهپادها بودند. ناوهای جنگی در مسیر خلیج فارس، دریای عمان تا دریای سرخ بودند و سامانه‌های پدافندی فعال داشتند و با وجود اینکه آماده بودند، این عملیات صورت گرفت.

رئیس دانشگاه امام‌حسین (ع) جرئت اقدام و حمله به آمریکا را از ویژگی‌های انحصاری عملیات وعده صادق دانست و گفت: روس‌ها در ادوار مختلف جنگ سرد هیچ‌گاه جرئت حمله به آمریکا نداشتند و خود این اتفاق خیلی‌بزرگی است. به این ترتیب عملیات وعده صادق نقطه عطف ما برای تبدیل شدن به یک قدرت بین‌المللی و جهانی بود.

حسنی‌آهنگر افزود: در نتیجه این عملیات جهان ما را به عنوان قدرت برتر پذیرفت و پیام‌های بعد از این عملیات و اتفاقات بعد از آن نشانگر همین موضوع است. سایر ابرقدرت‌ها این نقاط عطف را مانند ما طی کرده بودند و وعده صادق ما را به مرز قدرت بین‌المللی رساند.

وی ادامه داد: بخش عمده‌ای از این قدرت کار فارغ‌التحصیل دانشگاه‌ها بوده که پیشتر زیر نظر سردار حسن تهرانی‌مقدم و امروز زیر نظر سردار حاجی‌زاده فعالیت می‌کنند. البته بر اساس داشتن کرسی‌های نخبگی می‌خواهیم به قدرت بین‌المللی برسیم و دنبال کشورگشایی نیستیم.

رئیس دانشگاه امام‌حسین (ع) گفت: نظام رتبه‌بندی دانشگاهی جهانی را آمریکایی‌ها طراحی کردند، برای هدایت مدیریت دانش در جهان است که نظام سلطه طراحی کرده و برای خودشان نظام فاخری است تا بتوانند با منطق خودشان بر جهان تسلط پیدا کنند.

حسنی آهنگر اضافه کرد: در دانشگاه امام حسین (ع) تلاش کردیم از این فضا خارج شویم و آینده جدیدی را خودمان کشف و ترسیم کنیم که مطالبه مقام معظم رهبری است. می‌کوشیم نظام مسائل انقلاب اسلامی و سپاه پاسداران را در حراست از انقلاب اسلامی استخراج کنیم.

کد خبر 6092331

دیگر خبرها

  • برای اولین بار منتشر شد: محمد صلاح به یورگن کلوپ چه گفت؟
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه «فقه و فقاهت» منتشر شد
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول فصلنامه «ماجرا»
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول «ماجرا»
  • موگویی: وزارت خارجه هنوز اسناد پهلوی اول و دوم را آزاد نکرده است/ باقری‌کنی: ورود به پژوهش درباره امنیت ملی جسارت می‌خواهد
  • رئالیسم سیاسی چیست؟
  • الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم
  • گام اول فصلنامه «ماجرا»، پرداختن به خاطرات و کارنامه رهبر معظم انقلاب است
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه فقه و فقاهت منتشر شد
  • اعتراض علیه سیاست‌های ضد اسلامی دولت آلمان در هامبورگ