Web Analytics Made Easy - Statcounter

وال استریت ژورنال می گوید غرب نگران این است که تولید پنل های خورشیدی در چین با استفاده از انرژی زغال سنگ چالش محیط زیستی جدیدی را به دنبال داشته باشد.

به گزارش «انرژی امروز» از وال استریت ژورنال، نصب صفحات خورشیدی در کشورهای اروپایی و ایالات متحده به دلیل گرایش غرب به کاهش انتشارات افزایش یافته است. اما این کشورها با موضوع بغرنچی دست و پنجه نرم می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش ها حاکی از آن است که بیشتر پنل های خورشیدی که ساخت چین هستند با استفاده از انرژی حاصل از احتراق زغال سنگ تولید می شوند. ایالات متحده و کشورهای اروپایی حالا این نگرانی را دارند که صنعت خورشیدی که وابسته به زغال سنگ چین است باعث شود همزمان با گسترش تولید انرژی های خورشیدی میزان انتشارات گازهای گلخانه ای هم بیشتر شود.

با این حساب باید صنعت انرژی خورشیدی را در جمع صنایع به شدت آلاینده هوا قرار دهیم.

تا سال ها چین با تکیه بر برق تولیدی زغال سنگی با هزینه کم توانسته است به عنوان یک رقیب در صنعت تولید پنل های خورشیدی مطرح باشد.

ژوهانس برنرویتر، تحلیلگر صنایع، می گوید: کارخانجات چینی بیش از سه چهارم پنل های خورشدی پلی سیلیکن دنیا را تامین می کنند. کارخانجات پلی سیلیکن در دنیا سیلیکن فلزی را با استفاده از فرایندی تصفیه می کنند که مقادیر بسیار زیادی انرژی نیاز دارد. بنابراین برای رقابت پذیر بودن این صنایع استفاده از برق ارزان ضروری است.

مقامات چینی از مدتها پیش چندین واحد نیروگاه برق زغال سنگی را در مناطق به شدت پرجمعیت ایجاد کرده اند تا بتوانند برق مورد نیاز صنایع پلی سیلیکن و دیگر صنایع را تولید کنند.

فنگی یوو، استاد مهندسی سیستم های انرژی در دانشگاه کورنول، می گوید تولید یک پنل خورشیدی در چین دو برابر تولید همین پنل در اروپا دی اکسید کربن تولید می کند.

در فرانسه و نروژ که تولید انرژی وابسته به احتراق سوخت های فسیلی نیست، نصب مقیاس بزرگ پنل های خورشیدی تولید چین، احتمالا باعث کاهش انتشارات کربن نخواهد شد.

یوو می گوید: بله ما پاک هستیم اما فرایند واردات پنل از کشورهای دیگر، این روزها چین بعدها کشوری دیگر، انتشارات بیشتری تولید می کند.

با این حال دانشمندان باز هم معتقد هستند حتی استفاده از این پنل ها هم می تواند انتشارات خالص را کاهش دهد چون این پنل ها جایگزین سوخت های فسیلی می شوند.

برچسب هاانرژی امروز انرژی خورشیدی پنل‌ خورشیدی چین روزنامه وال استریت ژورنال

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: انرژی امروز انرژی خورشیدی پنل خورشیدی چین روزنامه وال استریت ژورنال آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو پنل های خورشیدی پنل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۱۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خورشید: ساختار و چرخه حیات تنها ستاره منظومه شمسی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ در هسته خورشید، دما به 15 میلیون درجه سانتیگراد می‌رسد! اینجا جایی است که همجوشی هسته ای اتفاق می‌افتد و با ترکیب اتم‌های هیدروژن به هلیوم انرژی ایجاد می‌شود. انرژی تولید شده در اینجا به سمت بیرون حرکت می‌کند و به ما نور می‌دهد.

در بیرون هسته، ناحیه تابشی وجود دارد. در این منطقه، انرژی از طریق تابش الکترومغناطیسی - مشابه نور - منتقل می‌شود. ممکن است هزاران سال طول بکشد تا انرژی تولید شده در هسته به لایه بعدی یعنی ناحیه همرفتی منتقل شود.

ناحیه همرفتی مانند یک دیگ جوشان سوپ است. پلاسمای داغ به سمت بالا می‌رود، در سطحش سرد می‌شود و سپس به پایین فرو می‌رود. این حرکت ثابت به انتقال انرژی به بیرون به سمت سطح خورشید کمک می‌کند.

لایه بیرونی خورشید که از زمین می‌بینیم فوتوسفر(photosphere) نام دارد. این نقطه جایی است که بیشتر نور مرئی ساطع می‌شود. در سطح خورشید گهگاه لکه‌های خورشیدی دیده می‌شود که نواحی سردتر ناشی از فعالیت مغناطیسی آن است.

فعالیت خورشید از طریق چرخه‌هایی به نام «چرخه‌های خورشیدی» می‌گذرد که تقریباً 11 سال طول می‌کشد. تنها ستاره منظومه ما در طول اوج خورشیدی، دارای لکه‌های خورشیدی و شعله‌های زیادی است، در حالی که در حضیض خورشیدی فعالیت کمتری دارد.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

خورشید با افزایش سن  به تدریج گرم‌تر و درخشان‌تر می‌شود. حدود 5 میلیارد سال دیگر وارد مرحله جدیدی به نام فاز غول سرخ خواهد شد. در آن دوره منبسط خواهد شد و احتمالاً برخی از سیارات داخلی مانند عطارد و زهره را خواهد بلعید.

خورشید لایه‌های بیرونی خود را پس از مرحله غول سرخ به بیرون منتشر می‌کند و یک صحنه زیبا به نام سحابی سیاره ای ایجاد خواهد کرد. آنچه از هسته خورشید باقی می‌ماند سرد می‌شود و ستاره کوچک و متراکمی به نام کوتوله سفید تشکیل می‌شود.

چرخه حیات خورشید سفری جذاب است که میلیاردها سال به طول می‌انجامد. درک ساختار و تغییرات آن به ما بینشی از دوره حیات و آینده این ستاره دوست‌داشتنی می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ
  • خراسان شمالی آماده سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر است
  • تعطیلی آخرین نیروگاه زغال‌سنگ بریتانیا برای پیشبرد هدف کربن‌صفر
  • گشتی در اقتصاد ایران ؛ تلاش برای رفع ناترازی انرژی
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • توافق گروه ۷ برای تعطیلی نیروگاه‌های زغال سوز تا ۲۰۳۵
  • لزوم شتاب بخشی به تکمیل زنجیره ارزش/ نباید به خارج وابسته باشیم
  • خورشید: ساختار و چرخه حیات تنها ستاره منظومه شمسی
  • طرح یک شرکت آمریکایی برای نصب آینه در فضا برای تولید انرژی خورشیدی
  • سطح گلخانه‌های کردستان به ۶۰ هکتار افزایش یافت