Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «رضا اردکانیان» روز دوشنبه در گفت و گویی افزود: وزارت نیرو با عنایت به برنامه‌های جاری و رشد فزاینده تقاضای برق در کشور با بسیج همه امکانات در دسترس و بهره‌مندی از همه ظرفیت های موجود، توسعه ظرفیت‌های جدید تولید برق را با جدیت در دستورکارخود قرار داد.

وی ادامه داد: علاوه براین به موضوع مدیریت مصرف و تلاش درجهت فرهنگ‌سازی و اجرای طرح‌های اجرایی و تشویقی در این زمینه نیز پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر نیرو خاطرنشان ساخت: با به بهره برداری رسیدن افزون بر بیست هزار مگاوات ظرفیت جدید تولید برق در طول دوره خدمت دولت حاضر، به طور متوسط سالانه بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شده است.

اردکانیان افزود:‌با وجود تشدید فزاینده محدودیت‌های مالی، روند توسعه طرح‌های نیروگاهی در دولت دوازدهم نه تنها با کندی و وقفه روبرو نشده است بلکه نسبت به عملکرد دولت یازدهم، از رشد ۵۲ درصدی برخودار شده است.

وی گفت: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری به ریل گذاری برای دولت بعدی، علاوه بر طرح‌های به بهره‌برداری رسیده، عملیات اجرایی ۴۳ نیروگاه بزرگ دیگر به ظرفیت ۱۶ هزار و ۳۰۹ مگاوات در این دولت آغاز شده و درحال احداث است که در دولت آتی به بهره‌برداری خواهد رسید.

وزیر نیرو ادامه داد: این میزان حدود ۳.۶ برابر ظرفیت طرح‌های نیروگاهی است که ساخت آنها در دولت دهم آغاز شده بود و در دولت یازدهم به اتمام رسیده است.

اردکانیان خاطرنشان ساخت: همچنین همه اقدام‌های لازم ازجمله امضای قراردادهای تجاری و اخذ مجوزهای قانونی برای استفاده از سرمایه های خارجی(به حکم قانون) برای احداث ۱۷ هزار و ۹۲۵ مگاوات طرح نیروگاهی دیگر نیز انجام شده که به محض امکان تامین منابع مالی مورد نیاز وارد مرحله اجرایی خواهند شد.

وی درباره اجرای تکالیف قانونی برنامه ششم توسعه نیز گفت: مجموع افزایش توان تولید برق کشور در طول سال‌های اجرای برنامه به ۱۳ هزار و ۶۸۴ مگاوات بالغ می‌شود که از طریق توسعه نیروگاه‌های حرارتی، برق آبی، تولید پراکنده و تجدیدپذیر محقق شده است.

وزیر نیرو با تاکید بر اینکه تنها در بخش نیروگاه‌های حرارتی ۱۶ هزار و ۳۰۹ مگاوات نیروگاه دیگر درحال احداث است ادامه داد:‌در بخش سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی  هشت هزار و ۴۹۵ مگاوات نیروگاه دارای قراردادخرید تضمینی و نیز ۶ هزار مگاوات نیروگاه دیگر نیز دارای تفاهمنامه مبادله شده است که در صورت امکان تامین مالی خارجی، فرایند ساخت آنها به سرعت آغاز خواهد شد.

اردکانیان در باره بدهی به بخش‌های مختلف گفت:در حال حاضر مجموع بدهی صنعت برق به بخش خصوصی، شبکه بانکی، پیمانکاران، مشاوران، تولیدکنندگان تجهیزات و سایر بدهی‌ها حدود ۵۱ هزار میلیارد تومان و مطالبات این صنعت از دولت بابت مابه التفاوت قیمت تکلیفی و تمام شده فروش برق بالغ بر ۵۸ هزار میلیارد تومان است.

برچسب‌ها دولت یازدهم مقام معظم رهبری دولت رضا اردکانیان وزارت نیرو دولت دوازدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دولت یازدهم مقام معظم رهبری دولت دولت یازدهم مقام معظم رهبری دولت رضا اردکانیان وزارت نیرو دولت دوازدهم تولید برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۱۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید

نخستین نشست شورای اقتصاد در سال ۱۴۰۳ به‌ریاست معاون اول رئیس ‌جمهوری برگزار و ۵ درخواست وزارت نفت برای توسعه میدان‌های نفت و گاز به‌ویژه در مناطق مشترک با کشورهای همسایه بررسی و تصمیم گیری شد.

به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی معاون اول رئیس‌جمهوری، محمد مخبر در این نشست بر ضرورت اجرای هر چه سریعتر طرح‌های توسعه‌ای میدان‌های مشترک نفت و گاز تأکید کرد و در ادامه طرح «افزایش سقف اعتباری و زمانی قراردادهای طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی» و طرح «احداث مخزنگاه شهید مهدوی بندرعباس» تصویب شد.

همچنین کلیات طرح «توسعه و بهره‌برداری میدان‌های نفت سامان و دلاوران»، طرح «بهبود بازیافت، افزایش تولید و انجام عملیات بهره‌برداری یکپارچه میدان مشترک نفتی آزداگان» و طرح «بهبود بازیافت و افزایش تولید و بهره‌برداری میدان مشترک نفتی آذر» بررسی و مقرر شد پس از برگزاری نشست‌های مشترک وزارت نفت و سازمان برنامه و بودجه درباره جزئیات این طرح‌ها، تصمیمات نشست ابلاغ شود.

براساس این گزارش، درباره طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی اعلام شد که با افزایش مبلغ اعتباری تا ۳.۰۷ میلیارد دلار، ۲۱ حلقه چاه تکمیل و روزانه ۴۲ میلیون متر مکعب به ظرفیت تولید گاز کشور افزوده می‌شود.

دیگر خبرها

  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست
  • افزایش چشمگیر ظرفیت انرژی خورشیدی در بریتانیا
  • افزایش چشمگیر ظرفیت انرژی خورشیدی در مارس ۲۰۲۴
  • هدر رفت ۲۵ میلیون دلاری بنزین در سال
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • عملیات اورهال نیروگاه‌های خلیج فارس و طوس انجام شد/ تأمین پایدار ۱۴۰۰ مگاوات برق در آستانه فصل گرما
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • افزایش ظرفیت تولید فولاد منجر به کاهش نرخ بیکاری خواهد شد
  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید