Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک مرکزی چین اعلام کرد در حالی که این بانک نظارت و محدودیت‌ها بر معاملات ارز‌های رمزنگاری شده را تسریع خواهد کرد، وضعیت کلی اقتصاد این کشور با ثبات خواهد بود. به نقل از گلوبال تایمز، بانک مرکزی چین (PBC) روز جمعه اعلام کرد در حالی که این بانک نظارت و محدودیت ها بر معاملات ارزهای رمزنگاری شده را تسریع می کند، وضعیت کلی اقتصاد این کشور با ثبات خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بانک مرکزی چین از ابتدای سال 2021 شاهد افزایش ریسک معاملات ارزهای رمزنگاری شده از جمله معاملات بیت کوین و دوج کوین بوده است.

بر اساس این گزارش، سازمان های تنظیم کننده مقررات مالی در پکن به دنبال ممنوعیت تجارت هرگونه ارز رمزنگاری شده در مناطق تحت کنترل خود هستند.

بانک مرکزی چین از همه شرکت های مبتنی بر پلتفرم خواسته است تا اقدامات مدیریت ریسک را به دنبال ممنوعیت معاملات و پیش بینی های مربوط به ارزهای رمزنگاری شده، افزایش دهند.

این بانک همچنین تأکید کرد که تلاش خواهد کرد تا بازارسازی، قوانین و بین المللی کردن بازارهای مالی چین از مالکیت معنوی و محیط تجارت عادلانه محافظت کند.

به طور کلی، حفظ ثبات بازار مالی اولویت بانک مرکزی چین خواهد بود. سیاستهای ارزی انعطاف پذیری اعمال خواهد شد تا تعادل عرضه عمومی پول و تأمین مالی اجتماعی را تضمین کند و نسبت اهرم کلان اقتصاد این کشور را در اصل ثابت نگه دارد.

علاوه بر این، این بانک تلاش خواهد کرد تا بازارهای بهره وام را اصلاح کند و با ایجاد تغییرهای لازم از کاهش سود وام به منظور حمایت مالی از بخشهای مختلف از جمله کشاورزی، شرکتهای کوچک و متوسط ​​در این کشور اطمینان حاصل کند.
/تسنیم برچسب ها: تجارت رمز ارز ، بانک مرکزی چین ، محدودیت ها لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000OpY

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: تجارت رمز ارز بانک مرکزی چین محدودیت ها رمزنگاری شده بانک مرکزی چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۱۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

برات الکترونیک سپامی خدمت نوین بانک صادرات ایران برای تأمین مالی زنجیره تأمین واحد‌های تولیدی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، معاون فناوری اطلاعات بانک صادرات ایران، تأمین مالی را یکی از چالش‌های اصلی کسب‌و‌کار‌ها و بنگاه‌های تولیدی دانست و گفت: خوشبختانه با پیاده‌سازی برات الکترونیک سپامی در بانک صادرات ایران به‌عنوان نخستین بانک، این چالش تا حد زیادی برطرف شده است و کسب‌و‌کار‌های زنجیره تأمین، پس از اعتبارسنجی، می‌توانند به‌اعتبار بانک صادرکننده برات و بانک مرکزی، نسبت به تأمین مالی مبادلات تجاری خود اقدام کنند.

محمد رضوان‌مدنی، برات الکترونیک سپامی را خدمت نوین بانک صادرات ایران برای تأمین مالی زنجیره تأمین واحد‌های تولیدی و کسب‌و‌کار‌ها دانست و افزود: نخستین برات الکترونیک سپامی، اوایل اردیبهشت‌ماه توسط بانک صادرات ایران در محیط عملیاتی صادر شد و کنار چک امن دیجیتال، سفته و برات الکترونیک توانست مجموعه ابزار‌های تجارت الکترونیک در بانک صادرات ایران را برای ارائه خدمات بهتر به مردم، خصوصاً کسب‌و‌کار‌ها و بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی تکمیل کند.

به‌گفته رضوان‌مدنی، تسریع و تسهیل فرایند تأمین مالی و سرمایه در گردش کسب‌و‌کار‌ها و بنگاه‌های تولیدی، کاهش نیاز به دریافت تسهیلات جدید برای تأمین مالی سرمایه در گردش و تقویت روابط پایدار بین تولیدکننده و تأمین‌کننده ازجمله مزایای بهره‌مندی از این ابزار جدید تجارت الکترونیک برای اجزای زنجیره تأمین است.

وی اضافه کرد: واحد‌های تولیدی، بنگاه‌های اقتصادی، شبکه فروش و تأمین‌کنندگان می‌توانند با مراجعه به پلت‌فرم تأمین مالی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران از این ابزار که بر اساس دستورالعمل ارائه خدمات تأمین مالی زنجیره تأمین توسط مؤسسات اعتباری طراحی شده است و شیوه‌نامه اجرایی آن پس از تصویب در کمیسیون اعتباری به تأیید هیئت عامل بانک مرکزی نیز رسیده است، استفاده نمایند.

گفتنی است برات الکترونیک غیرکاغذی، با سررسید حداقل یک ماه و حداکثر یک سال، با درخواست برات‌دهنده (بنگاه خریدار) در وجه یا به حواله‌کرد دارنده برات (بنگاه فروشنده) از طریق سامانه برات صادر و شناسه یکتای آن در سامانه سپام ثبت می‌شود و بانک صادرات ایران بر اساس اعتبار برات‌دهنده (بنگاه خریدار) نسبت به قبول برات الکترونیک و تأدیه مبلغ آن در سررسید اقدام خواهد کرد. این سند تجاری الکترونیکی، تمامی ویژگی‌های ذکرشده در ماده 223 قانون تجارت و قانون تجارت الکترونیک را داراست و بر اساس بخشنامه بانک مرکزی، امکان صدور 80 هزار میلیارد تومان برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی در سال 1403 پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام/+

دیگر خبرها

  • عکس | اطلاعیه جدید سامانه تجارت
  • تاخیر در پرداخت حقوق کارگران معیشت آن‌ها را دشوارتر کرده است
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • بی توجهی بانک‌ها برای تحقق شعار سال در بخش مسکن/ سهم صفر درصدی ۱۸ بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ نظارت بانک مرکزی کجاست؟
  • برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند
  • چرا طلافروشان تهرانی اعتصاب کردند؟
  • نماد سپرده‌گذاری مرکزی در بازار توافقی فرابورس معامله می‌شود
  • یک بانک برای ۵۷ کشور | ایران وام جدید می گیرد؟
  • بانک مرکزی: گشایش‌هایی در پیش است
  • مذاکره با بانك توسعه اسلامی برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران