Web Analytics Made Easy - Statcounter

این مرکز سیار شامل ۲ چادر بیمارستانی با ظرفیت ۲۰ تخت بستری و قابلیت ۴۰۰ نفر درمان روزانه رمدسیورتراپی برای یاری به بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان بهارستان اعزام و مستقر شده است.

سعید سلیمانی مدیر عامل بنیاد احسان گفت که پیش از این بیمارستان صحرایی احسان در کنار بیمارستان میلاد استقرار یافته و تا کنون برای هشت هزار نفر خدمات درمانی انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: این بیمارستان سیار در بیمارستان‌های کرونایی تهران به انجام خدمات درمانی مشغول بوده است و سه هزار درمان سرپایی و رمدسیورتراپی در بیمارستان بوعلی ۱۶ هزار رمدسیورتراپی در بیمارستان مسیح دانشوری و ۸۰۰ بستری کامل در بیمارستان امام حسین (ع) تهران است.
بنابر اعلام روز دوشنبه روابط عمومی بنیاد احسان وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) از ابتدای شیوع سویه دلتای ویروس کرونا  به ویژه استان سیستان و بلوچستان، بیمارستان سیار احسان در زاهدان مستقر شده و تاکنون یک هزار و ۷۰۰ بیمار با رمدسیورتراپی و سرپایی درمان شده‌اند.

برچسب‌ها ویروس کرونا بیمارستان مسیح دانشوری بیمارستان امام حسین ستاد اجرایی فرمان حضرت امام شهرستان بهارستان امام خمینی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا بیمارستان مسیح دانشوری بیمارستان امام حسین ویروس کرونا بیمارستان مسیح دانشوری بیمارستان امام حسین ستاد اجرایی فرمان حضرت امام شهرستان بهارستان امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۳۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد امام جمعه باخرز از وضعیت تنها بیمارستان شهرستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی،حجت الاسلام والمسلمین توکلی امام جمعه باخرز در خطبه‌های نمازجمعه با انتقاد از وضعیت تنها بیمارستان این شهرستان گفت: ۱۰ سال از افتتاح بیمارستان شهرستان محروم باخرز میگذرد و مسئولان استانی صدای این مردم را نمی‌شنوند و بار‌ها از تریبون نماز جمعه در این خصوص صحبت شده است. او افزود:آنچه که این مردم ولایت مدار و شهید‌پرور تقاضا دارند راه‌اندازی و تجهیز کامل این بیمارستان است.

وی با اشاره به بلااستفاده بودن اتاق عمل در این بیمارستان به دلیل نبود جراح و متخصص افزود:چرا باید تجهیزات اتاق عمل در این شهرستان خاک بخورد و کسی به فکر نیست؟ چرا در این دولت مردمی که به صورت شبانه روزی در راستای حل مشکلات مردم تلاش میکند کسی برای تجهیز کامل بیمارستان و پزشک متخصص و بیهوشی و جراح اقدامی نمیکند؟

 امام جمعه باخرز به موضوع نداشتن صرفه اقتصادی برای حضور جراح و متخصص در بیمارستان اشاره کرد و گفت:چرا می‌گویند این موضوع صرفه اقتصادی ندارد؟ آیا زمانی که جوانان این مرز و بوم در جبهه‌های حق علیه باطل شهید شدند آنها هم به منافع اقتصادی فکر میکردند؟

دیگر خبرها

  • مزایای بیمارستان سیار در موقعیت های بحرانی و اضطراری
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • مراسم ویژه خدام حسینی در حرم مطهر امام حسین(ع) عصر جمعه
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • انتقاد امام جمعه باخرز از وضعیت تنها بیمارستان شهرستان
  • بیمارستانی برای درمان محرومین/ اینجا خدمت حال و هوای دیگری دارد
  • رفع نواقص پروژه بیمارستان بهارستان به خوبی پیش رفته است
  • دستورات رئیس جمهور برای رفع مشکلات مردم جنوب غرب تهران
  • رئیسی خواستار رفع مشکلات جنوب غرب تهران شد
  • دستور رئیسی برای رفع مشکلات جنوب غرب تهران