Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته و حمایت‌های سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، ۳۵ میلیارد ریال اعتبار جهت تکمیل پروژه هنرستان هنرهای زیبا خرم‌آباد مصوب شد.

احمدحسین فتایی در دیدار با مدیرکل آموزش و پرورش لرستان که امروز ۱۱ مردادماه با هدف بررسی تفاهم‌نامه وزارتی در خصوص افزایش فضای هنرستان‌های هنرهای زیبا در استان برگزار شد، اظهار کرد: استان در رشته‌های مختلف هنری از جمله هنرهای تجسمی، نمایش، موسیقی و سینما از ظرفیت‌های بالقوه‌ای برخوردار است که می‌توان با آموزش‌های تخصصی این ظرفیت را بالفعل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: بر همین اساس با پیگیری‌های صورت گرفته مجوز تاسیس دومین هنرستان هنرهای زیبای پسرانه استان برای بروجرد و موافقت‌های اولیه در راستای ایجاد دو هنرستان هنرهای زیبای دختران در شهرستان‌های خرم‌آباد و بروجرد توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر شده و نیاز است پیش نیازهای تحقق آن در استان فراهم شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان خاطرنشان کرد: مکان آموزشی مناسب، نیرو و کادر اداری و آموزشی و تخصیص اعتبارات لازم از محل استانی، مهمترین پیش نیازهای این اتفاق مهم است که با تعاملات بین دستگاهی میان ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و آموزش و پرورش به دنبال تحقق آن هستیم.

فتایی با اشاره به اختصاص ۳۵ میلیارد ریال اعتبار جهت تکمیل پروژه هنرستان هنرهای زیبای خرم‌آباد در منطقه گلدشت، اضافه کرد: این پروژه متاسفانه از لیست پروژه‌های استانی خارج شده بود که با رایزنی‌های صورت گرفته طی دو سال گذشته و حمایت‌های سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، در سال ۱۴۰۰ سی و پنج میلیارد ریال اعتبار به آن اختصاص داده شده که در صورت تخصیص کامل، می‌توان مشکل مکان آموزشی برای هنرستان‌های پسرانه و دخترانه در خرم‌آباد را برای سال تحصیلی آینده مرتفع سازیم.

وی با اشاره به اینکه صدور مجوز تاسیس هنرستان‌های هنرهای زیبای دختران نیازمند مصوبه شورای آموزشی استان است، بیان کرد: برای سال تحصیلی جاری ساختمان هنرستان هنرهای زیبا در بروجرد با همکاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تامین شده و برای خرم‌آباد همچون سال‌های گذشته نیازمند همکاری و مساعدت آموزش و پرورش هستیم که امیدواریم تا آماده شدن پروژه تخصصی در منطقه گلدشت، از فضاهای موجود برای رفع این مشکل استفاده شود.

فرید رحمتی معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان نیز در این دیدار ضمن تشکر از همکاری‌های گذشته آموزش و پرورش، اظهار کرد: زنجیره آموزشی استان در زمینه هنر در سال‌های اخیر پیشرفت داشته و در صورت تاسیس هنرستان‌های مذکور به استان‌های برخوردار کشور نزدیک می‌شویم.

وی تصریح کرد: استفاده از ظرفیت هنرمندان تحصیلکرده استان در رشته‌های مختلف هنرهای تجسمی، سینما، نمایش و موسیقی می‌تواند پاسخگوی کادر آموزشی و اداری هنرستان های مذکور باشد.

عیسی سهرابی سرپرست اداره کل آموزش و پرورش لرستان نیز در این دیدار با اشاره به لزوم تقویت زیرساخت‌های تعلیم و تربیت دانش آموزان در رشته‌های مختلف هنری، خاطرنشان کرد: سند تحول بنیادین به عنوان نقشه راه آموزش و پرورش در کشور و استان بر توسعه آموزش در ساخت‌های مختلف تاکید دارد.

وی با تاکید بر اینکه از تمام ظرفیت موجود در استان برای تاسیس و فعالیت هنرستان‌های هنرهای زیبا دختران و پسران بهره خواهیم گرفت، افزود: ما در حوزه شناسایی استعدادهای هنری در ساختار آموزشی نیازمند برنامه‌ریزی و فعالیت مضاعف هستیم و تاسیس این هنرستان‌های می‌تواند نقیصه موجود را برطرف سازد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي بروجرد اداره کل میراث فرهنگی آموزش و پرورش هنرستان کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هنرستان هنرهای زیبا آموزش و پرورش هنرهای زیبای خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۴۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا باید جریمه ۱۸ میلیارد دلاری خط لوله صلح را پرداخت کند

به گزارش خبرنگار مهر قرارداد خط لوله گاز ایران و پاکستان یا همان خط لوله صلح در سال ۲۰۰۹ منعقد شد قراردادی ۲۵ ساله برای برای ساخت خط لوله‌ای که از مرز ایران تا نواب شاه به فاصله ۷۸۱ کیلومتر می‌رود، مورد مذاکره قرار گرفت. این خط لوله قرار بود ۶۶۵ کیلومتر از استان بلوچستان پاکستان و ۱۱۵ کیلومتر از استان سند عبور کند. این خط لوله بیش از ۱۱۰۰ کیلومتر در ایران از میدان گازی پارس تا منطقه مرزی پاکستان در بلوچستان کشیده شده است و هنوز در خاک پاکستان یک کیلومتر هم کشیده نشده است.

پاکستان با وجود نیاز به گاز طبیعی به علت کمبود انرژی از زمان شروع این پروژه، مشکلات متعددی داشته است که تکمیل آن را به تعویق انداخته است. اما ایران سهم خود از ساخت این خط لوله را تکمیل کرده است.

پاکستان باید تا ۲۰۲۴ بخشی را که از قلمروی آن می‌گذرد، تکمیل کند و اگر موفق به این کار نشود، ۱۸ میلیارد دلار غرامت به ایران بپردازد.

سال گذشته وزارت امور خارجه پاکستان اعلام کرد این مشکلات را با شرکای مربوط به این پروژه یعنی ایران و آمریکا مطرح کرده است. این اظهارات باعث عکس‌العمل رئیس کمیته حساب‌های عمومی در پاکستان شد

نور اعلم خان، رئیس این کمیته گفته بود: «اگر آمریکا اجرای این پروژه خط لوله گاز توسط ایران و پاکستان را تأیید نمی‌کند، باید جریمه آن را بپردازد. آمریکا باید استانداردهای دوگانه را کنار بگذارد. آمریکا با هند برای تأمین نیازهای انرژی آن مماشات می‌کند اما پاکستان را به‌همین دلیل مجازات می کند»

سال گذشته به دنبال عدم پیشرفت این پروژه ۲۵ ساله تهران به اسلام آباد هشدار داد که اگر بخشی از پروژه خود را تا مارس ۲۰۲۴ به پایان نرساند، موضوع را برای ثبت شکایت و گرفتن خسارت به یک دادگاه بین المللی خواهد برد. ایران اعلام کرده که به دلیل عدم تمایل اسلام‌آباد در تکمیل بخشی از این پروژه که در خاک پاکستان قرار دارد، ۱۸ میلیارد دلار ضرر کرده است.

پس از اینکه ایران اعلام کرد ممکن است این پرونده را به دیوان بین‌المللی داوری ببرد، پاکستان به سرعت برای کاهش احتمال ضرر و زیان خود وارد عمل شد و تصمیماتی گرفت که قبلاً از آن اجتناب کرده بود.

اکنون با سفر رئیس جمهور به اسلام آباد جواد اوجی وزیر نفت از اشتیاق پاکستانی‌ها به تزریق گاز به خط لوله آی‌پی خبر داد و گفت: پاکستان برای تسریع در این کار در حال تنظیم قرارداد با شرکت‌های مختلف است.

به گفته وزیر نفت با اقدام‌هایی که انجام خواهد شد، امیدواریم طبق قرارداد بین‌المللی که بین ایران و پاکستان امضا شده است، در دوران فعالیت دولت سیزدهم شاهد صادرات گاز به پاکستان باشیم.

بر اساس این گزارش تحریم‌های آمریکا علیه ایران و فشار واشنگتن بر اسلام‌آباد یکی از دلایل اصلی تأخیر در تکمیل این خط لوله اعلام شده‌است. گازی که قرار است پاکستان از طریق این خط لوله از ایران وارد کند، برای امنیت انرژی این کشور ضروری است اکنون با سفر وزیر نفت به این کشور و تلاش پاکستانی‌ها برای جلوگیری از جریمه باید منتظر ماند و دید که آیا پاکستانی‌ها می‌توانند برای جلوگیری از پرداخت جریمه هنگفت پیشگیری کند و حتی انرژی مورد نیاز خود را از این طریق تأمین کند یا باید در انتظار بد عهدی جدید و پیشرفتی محدود برای ممانعت از جریمه ۱۸ میلیارد دلاری از سوی این کشور باشیم.

کد خبر 6087389 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • تسهیلات خوبی برای درمان ناباروری در استان کرمان اختصاص دادیم
  • فرش خراسان شمالی قابلیت درخشش در سطح ملی را دارد
  • ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود
  • تصویب نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • آمریکا باید جریمه ۱۸ میلیارد دلاری خط لوله صلح را پرداخت کند
  • نیمی از دانش آموزان کشور راهی هنرستان می‌شوند
  • صحرایی: ۱۰۰ هنرستان به ظرفیت پذیرش دانش آموزان مهارتی اضافه شد + فیلم
  • صحرایی: ۱۰۰ هنرستان به ظرفیت پذیرش دانش آموزان مهارتی اضافه شد
  • صحرایی خبر داد: ۱۰۰۰ هنرستان در کشور ساخته می‌شود