Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر «مرکز عربی برای مطالعات ایران» با بیان اینکه تل‌آویو دنبال بر هم زدن شرایط مقابل رؤسای جمهور ایران و آمریکاست، گفت، آمریکا و رژیم صهیونیستی بخوبی از قدرت ایران در منطقه آگاهند و نباید پاسخ ایران را بسنجند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «محمدصادق صدقیان» تحلیلگر سیاسی امور منطقه به آمریکا و رژیم صهیونیستی هشدار داد که توان پاسخ ایران به تهدیدهایشان را آزمایش نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او ایران برگ‌هایی در دست دارد که آمریکا و اسرائیل بخوبی از آن آگاه هستند.

مدیر «مرکز عربی برای مطالعات ایران»، درباره تهدیدات رژیم صهیونیستی و انگلیس و آمریکا در خصوص حادثه برای کشتی صهیونیستی «مرسر استریت» در آب‌های دریای عمان به شبکه المیادین گفت، فکر می‌کنم اسرائیل و آمریکا خوب می‌دانند که ایران چه توانمندی و قدرتی در اختیار دارد. به نظرم نباید پاسخ ایران را بیازمایند. ایران کنترل کامل بر تنگه هرمز، دریای عمان و شمال اقیانوس هند دارد؛ بنابراین هر کس بخواهد تسلط و اشراف ایران را در این منطقه بیازماید یا هر کس اینطور می‌اندیشد، خیلی ساده‌اندیش است.

صدقیان تأکید کرد: خب ایران در دریای عمان گزینه‌های زیادی در اختیار دارد. دست ایران خالی نیست. تنگه هرمز، تنگه‌ای مهم است. عملیات مسدود کردن تنگه هم یک گزینه است. عملیات منع عبور هر کشتی اسرائیلی از این تنگه حتی طبق قانون بین‌المللی که اسرائیل دشمن ایران تلقی می‌شود، در دسترس ایران است و ایران را مجاز می‌شمرد که مانع شود؛ بنابراین هر اتفاقی بیفتد ایران آمریکا و رژیم صهیونیستی را مسئول می‌داند... چهل سال است که ایران هدف اسرائیل است. این رژیم به دلایل مختلف همیشه دنبال کشاندن آمریکا به جنگ با ایران بوده است. اسرائیل خودش به تنهایی امکان کافی برای حمله به اهداف داخل ایران ندارد مگر با کمک آمریکا. این همان چیزی است که ما از اسرائیل در لبنان هم دیده‌ایم، خودش به تنهایی نمی‌تواند با لبنان هم روبه رو شود، مگر زمانی که پلی هوایی میان اسرائیل و آمریکا برقرار شود. اسرائیل در زمان کنونی دنبال گرفتار کردن آمریکا و اثر گذاشتن بر مذاکرات وین است و می‌خواهد وضعیت پیش روی آقای ابراهیم رئیسی و همچنین وضعیت پیش روی جو بایدن را به هم بریزد. این عادت اسرائیل است که آن را با ذکاوت انجام می‌دهد.

صدقیان در پاسخ به سوالی دیگر درباره برنامه هسته‌ای ایران در سایه شکست یا موفقیت مذاکرات وین گفت، برنامه هسته‌ای ایران برنامه‌ای ملی است نه برنامه مونتاژی؛ این برنامه به امکانات داخلی تکیه دارد نه امکانات خارجی. شورای امنیت سازمان ملل از طریق قطعنامه شماره ۲۲۳۱ که بعد از توافق هسته‌ای صادر شد، به ایران حق داده که چرخه کامل انرژی هسته‌ای صلح آمیز را در اختیار داشته باشد. به این معنا که از ماده خام اورانیوم شروع می‌شود و تا سوخت هسته‌ای غنی‌شده تا ۳.۶۷ درصد می‌رسد. وقتی ایران می‌گوید طرف غربی به توافق پایبند نبوده و در واکنش به این امر، قانون مجلس را اجرا و اورانیوم را برای مصرف خود تا بیست درصد و بعد تا شصت درصد غنی می‌کند و آقای روحانی می‌گوید ایران توان غنی‌سازی بیشتر را هم دارد این به معنای توان هسته‌ای واقعی ایران است.

مدیر المرکز العربی درباره پایان دولت روحانی و اینکه شکست‌ها و موفقیت‌هایش چه بوده، گفت، دولت ایران با همه شکست‌ها، در ایستادگی مقابل تحریم‌های آمریکا و تحریم‌های دونالد ترامپ موفق بود. ترامپ گفته بود که تحریم‌هایی بی‌سابقه علیه ایران وضع کرده و دیگر چیزی برای تحریم ندارد. از سال ۲۰۱۷ واقعا تحریم‌های سختی علیه ایران وضع شد، اما ایران توانست روی پای خود بماند و برنامه‌هایش را اجرا کند بدون نیاز به آمریکا و در رأس این تحریم‌ها مسئله نفت بود و شاید روزی بود که ایران نمی‌توانست بیش از دویست هزار بشکه نفت بفروشد، اما به هر حال در مقابل تحریم‌ها ایستاد. با این حال دولت ناکامی و شکست‌های متعددی هم داشته که مشکلات اقتصادی از این جمله است.

صدقیان همچنین در خصوص دولت روحانی گفت، زمانیکه دولت روحانی قدرت را در دست گرفت، مذاکره با آمریکا و غرب را آغاز کرد و دو سال بعد به توافق هسته‌ای رسید. در طول این هشت سال دولت روحانی دائم مشغول مذاکره با غرب بود و حتی انتخابات برای انتخاب دولت جدید هم از راه رسید و دولت روحانی هنوز مشغول مذاکر در وین بود و اکنون این مذاکره در نیمه راه است و دولت به پایان رسید. دولت روحانی با مذاکره با غرب شروع شد و با مذاکره با غرب هم تمام شد، اما هیچ اتفاقی نیفتاد؛ توافق هم حاصل شد، اما تحریمی برداشته نشد. این همان انتقاد جریان اصولگرا از دولت روحانی است. دولت جدید به ریاست رئیسی هم مذاکره را ادامه خواهد داد، اما اول و آخرین کار دولت، مذاکره نیست. برگ‌های برنده طرف ایرانی کم نیست. الان ایران غنی‌سازی بیست و شصت درصد دارد و روحانی گفت ایران می‌تواند تا نود درصد هم غنی کند. از طرف دیگر ایران توافقنامه با چین را می‌تواند پیش ببرد. ارزش این توافقنامه ۴۵۰ میلیارد دلار در مدت ۲۵ سال است. دولت جدید ایران می‌خواهد آن تخم‌مرغ‌هایی که روحانی همه را در سبد آمریکا و غرب گذاشت بردارد و در سبد کشور‌های شرق هم بگذارد. وقتی می‌گوییم شرق معنایش علاوه بر چین و روسیه، همه کشور‌های جنوب شرق آسیا، همسایگان و کشور‌های منطقه است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اقتدار ایران دشمنی انگلیس دشمنی آمریکا دشمنی اسراییل کشتی اسراییلی آمریکا و رژیم صهیونیستی دولت روحانی دریای عمان پاسخ ایران تحریم ها هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۴۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هاآرتص: اسرائیل با تحریم آکادمیک بی‌سابقه‌ای روبه‌رو است

یک روزنامه عبری زبان نوشت اسرائیل با تحریم آکادمیک بی‌سابقه‌ای روبه‌رو است که می‌تواند محافل دانشگاهی آن را به خطر انداخته و به اقتصاد آن شدیدا ضربه بزند و این در حالی است که کابینه آن در این رابطه هیچ اقدامی انجام نمی‌دهد.

به گزارش ایسنا، روزنامه عبری زبان «هاآرتص» نوشت ارزیابی‌های روبه‌فزونی دال بر این است که اسرائیل در پی تظاهرات‌ها علیه‌ خود در دانشگاه‌های بزرگ آمریکا، با تحریم آکادمیک بی‌سابقه‌ای روبه‌رو شده است و چنین تحریم‌هایی می‌تواند محافل دانشگاهی رژیم صهیونیستی را به خطر انداخته و زیان شدیدی را متوجه اقتصاد این رژیم کند.

رسانه‌های این رژیم می‌گویند نشانه‌هایی دال بر تحریم پژوهشگران صهیونیست در دانشگاه‌های خارجی وجود دارد و نگرانی‌ها در خصوص تحریم بین‌المللی آنها رو به افزایش است.

این رسانه‌ها به نقل از وزیر آموزش رژیم صهیونیستی اعلام کردند: «قصد داریم در اسرع وقت طرح عملی را به کابینه ارائه کنیم اما چنین طرحی نیازمند بودجه بزرگی است.»

همچنین این رسانه‌ها تاکید کردند که چنین تحریمی می‌تواند محافل آکادمیک این رژیم را به خطر انداخته و به اقتصاد آن به شدت آسیب بزند.

رئیس موسسه پژوهش‌های امنیت داخلی رژیم صهیونیستی و رئیس سابق کمیته برنامه‌ریزی و بودجه وابسته به شورای آموزش عالی این رژیم نیز گفت: روابط بین‌المللی به منزله کپسول اکسیژن برای چهره‌های دانشگاهی است و این محافل آکادمیک نیز اکسیژن صنایع امنیتی وهای‌تک هستند و اگر به خطر بیفتند دانشگاه‌ها با زیان‌های بی‌سابقه‌ای روبه‌رو می‌شوند و در پی آن اقتصاد و صنایع امنیتی نیز آسیب می‌بینند.

وبگاه روزنامه «تایمز اسرائیل» با اشاره به گزارشی که به تازگی از سوی وزارت نوآوری، علوم و فناوری این رژیم منتشر شده، اعلام کرد: این گزارش حاکی از کاهش شدید آمادگی پژوهشگران آکادمیک کشورهای اروپایی برای همکاری با همتایان صهیونیست خود از تاریخ هفتم اکتبر است.

این وبگاه در ادامه نوشت پس از حدود هفت ماه از نبود هیچ طرحی، وزارت علوم و فناوری می‌گوید کمیته‌ای را برای مقابله با تحریم‌های دانشگاهی در کشورهای اروپایی تشکیل خواهد داد.

همچنین این وبگاه گزارش داد از جمله کشورهایی که این تحریم‌ها را هدایت می‌کنند، نروژ، دانمارک، فنلاند، سوئد، ایسلند و ایرلند هستند.

البته کشور ایتالیا که تاریخ طولانی و مهمی از همکاری‌های آکادمیک با رژیم صهیونیستی دارد و همین‌طور کشور بلژیک را که کشوری پیشرو در جامعه تحقیقاتی اروپا است، باید به این لیست افزود.

روند اعتراضات علیه رژیم صهیونیستی در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا رو به افزایش رفته و مدیریت دانشگاه‌ها در تلاش هستند با متفرق کردن تحصن‌ها و توسل به زور، جنبش‌های دانشجویی را سرکوب کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هاآرتص: اسرائیل با تحریم آکادمیک بی‌سابقه‌ای روبه‌رو است
  • عقب‌نشینی آمریکا از تحریم گردان نظامی افراطی رژیم صهیونیستی
  • نامه اتحادیه انجمن‌های اسلامی به نخبگان دانشگاه‌های آمریکا
  • فعالان حقوقی آمریکا خواستار قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل شدند
  • هدف قرار گرفتن کشتی مرتبط با اسرائیل در دریای سرخ
  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • تیتر خاص رسانه عربی در مورد ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • پاسخ به بازدارندگی ایران با بازنویسی سناریوی ناکام «تحریم»
  • رئیسی: تحریم نوعی جنگ است | در دکترین ما سلاح هسته‌ای وجود ندارد