Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی گفت: معادن در روستاها به جای رونق روستا و شهرستان ابزاری برای تخریب زمین‌های کشاورزی شده است، فرصتی برای شهرستان ایجاد نکرده‌ و باعث آزار مردم منطقه شده است.

فتح اله توسلی در شورای اداری کبودراهنگ، بی عدالتی در توزیع  اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ را دلیل عقب ماندگی دو شهرستان عنوان کرد و گفت: دیگر اجازه نخواهیم داد توزیع نامتوازن اعتبارات در استان و دو شهرستان ادامه پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توسلی افزود: اجازه نمی‌دهیم مانند سال‌های گذشته سهم  اعتبار شهرستان کبودراهنگ به شهرستان‌ ملایر و دیگر شهرستان‌ها داده شود و شهرستان کبودراهنگ در محرومیت بماند در سال‌های گذشته پروژه‌های ۱۰۰۰میلیاردی، ۵۰۰ میلیاردی و ۳۰۰۰ میلیاردی برای مبل و منبت و کشاورزی ملایر اختصاص داده‌اند در حالی که فرش مهربان و گوسفند مهربان کبودراهنگ به دلیل نبود اعتبارات  در حال نابودی است .

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ افزود: متأسفانه ظرفیت‌های شهرستان کبودراهنگ نادیده گرفته شده، ۸۰ درصد جمعیت روستایی کبودراهنگ سال‌هاست منتظر اقدامات اساسی برای تخصیص اعتبارات هستند اماهر طور شده باید با استفاده از همه ظرفیت‌های کبودراهنگ برای ایجاد اشتغال و سوق دادن سرمایه گذار به این شهرستان  استفاده کرد، در همین مدت کوتاه پس از انتخابات در کشور سوئیس پیگیر جذب سرمایه گذار ایتالیایی بودم و توانستم آن سرمایه گذار را قانع کنم تا با یک شرکت ایرانی وارد مذاکره شوند و در کبودراهنگ سرمایه‌گذاری کند.

وی افزود: حاضرم دست هر کسی که برای پیشرفت شهرستان قدمی بردارد از کارگر شهرداری گرفته تا مدیر شهرستان و مدیران اجرایی را ببوسم و برای  گرفتن حق مردم شهرستان از اعتبارات دولتی و به کارگیری ظرفیت‌های انسانی، معادن و توریستی همه توان خود را به کار گرفته‌ام.

توسلی درباره پیگیری وضعیت اوقاف شهرستان کبودراهنگ و شهر لالجین  ابراز تأسف کرد که پس از سال‌ها همچنان دو ساختمان بزرگ متعلق به  شهرستان کبودراهنگ که در اختیار اوقاف است و  اجاره بهای آن صدها میلیارد تومن هست تا کنون پرداخت نشده که با پیگیری باید به شهرستان برگردد و برای رونق شهرستان هزینه شود چرا که اوقاف برای این ایجاد شده که کمکی برای مردم باشد نه اینکه باری به دوش آنها بگذارد.

وی همچنین راه‌های شهرستان را غیر قابل تحمل دانست و گفت: با پیگیری‌هایی که از سازمان برنامه و بودجه انجام شده در ابتدای کار ۵ میلیارد تومان برای اعتبار برای راه‌های شهرستان اختصاص یافته که ۲ میلیارد آن برای مسیر کبودراهنگ به گل تپه و ۳ میلیارد برای راه های شهرستان بهار  هزینه خواهد شد.

توسلی اظهار کرد: از برنامه و بودجه می‌خواهیم بی عدالتی‌های تخصیص اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ را جبران کنند چرا که در اعتبارات مناطق محروم هیچ گونه اعتباری برای این شهرستان‌ها تخصیص نیافته اما برای شهرستان ملایر  ۴۵ میلیارد تومن اعتبار متوازن داده شده در حالی که برای دو شهرستان بهار و کبودراهنگ ۱۵ میلیارد تون اختصاص داده اند.

وی خاطر نشان کرد: با مدیرعامل صندوق کارآفرین رایزنی‌هایی انجام شده تا درباره رونق اشتغال و رونق تولیدی‌های پوشاک و گیاهان دارویی سرمایه گذاری کنند و کمیته‌ای توسط مدیر عامل صندوق کار آفرینی امید تعیین شده و درحال ایجاد پروژه و سرمایه گذاری در این دوشهرستان هستند.

توسلی از پیگیری سرمایه گذاری صندوق بیمه روستایی نیز گفت: باید از ظرفیت این صندوق برای بیمه روستائیان و تأمین و پرداخت بخشی از هزینه‌های ضروری روستائیان هزینه شود و امتیازات خوبی برای هردو شهرستان گرفته شده است.

این نماینده مردم در مجلس ابراز تأسف کرد که معادن در روستاها به جای رونق روستا و شهرستان ابزاری برای تخریب زمین‌های کشاورزی شده است و فرصتی برای شهرستان ایجاد نکرده‌اند، معادن قباق تپه، ایلانلو، آق بلاق و سوباشی در کبودراهنگ و معدن باباعلی در بهار آسیب‌های زیادی بر محیط زیست و منابع طبیعی، وارد کرده است.

وی ادامه داد: در شهرستان کبودراهنگ معادن تبدیل به ابزاری برای اذیت مردم شده است، فرصتی برای شهرستان ایجاد نکرده بلکه باعث نارضایتی مردم شده است.

وی گریزی به ظرفیت عظیم غار علیصدر زد که عده‌ای انگشت شمار در آنجا مشغول به کارند و حقوق‌های آنچنانی دریافت می‌کنند غاری که در ۵ سال گذشته ۱۲۰ میلیارد تومان درآمد داشته، غار علیصدر را سالی ۸۰۰ میلیون تومان به میراث فرهنگی اجاره داده‌اند هنوز به طور کامل هم پرداخت نشده است که این موضوع باید به طور کامل پیگیری شود تا آنجایی که درآمد غار علیصدر در خود منطقه هزینه شود.

توسلی درباره غار علیصدر همچنین گفت: باید از این غار درآمد کلان داشت، وضعیت مدیریت غار تغییر کند و به دست مردم انجام شود، میلیارها تومان درآمد غار مشخص نیست کجا هزینه شده که باید این درآمد برای شهرستان هزینه شود.

فرماندار کبودراهنگ نیز گفت: همه ما مسؤلان وظیفه داریم به این ملت خدمت کنیم و قدردادن ایثار گری های شهدا و ایثارگران باشیم.

حجت اله مهدوی افزود: سوء مدیریت‌ها هست ولی همه مدیران باید در همه شرایط پای کار باشند خدمتگزاری باید با خرد جمعی باشد و رضایت مردم از همه مهمتر است در کارها باید منافع ملی در نظرگرفته شود. 
وی همچنین درباره واکسیناسیون گفت: از مردم کبودراهنگ تقاضا داریم برای واکسیناسیون به مراکز ثابت و سیار حضور پیدا کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: معدن غار عليصدر نماینده بهار و کبودراهنگ شهرستان کبودراهنگ بهار و کبودراهنگ سرمایه گذاری برای شهرستان شهرستان ها غار علیصدر دو شهرستان هزینه شود سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۴۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قهر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی سبزوار به ضرر بردسکن است

فرماندار بردسکن گفت: با توجه به وضعیت خشکسالی از شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه سبزوار می‌خواهیم با این شهرستان قهر نکرده و در تامین سوخت بخش معادن و کشاورزی بردسکن سختگیری نکند.

علی دهقان زاده فرماندار شهرستان بردسکن گفت: با توجه به وضعیت خشکسالی و قهر طبیعت، از شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه سبزوار می‌خواهیم با این شهرستان قهر نکرده و در تامین سوخت بخش معادن و کشاورزی بردسکن سختگیری نکند.

وی افزود: بیش از ۳۰ واحد معدنی در شهرستان بردسکن فعالیت دارند و این شهرستان دومین شهر معدنی خراسان رضوی است از طرفی بردسکن پایتخت تولید مس در شرق کشور است.

وی به فعالیت‌های گسترده کشاورزی در بردسکن اشاره و اضافه کرد: در آمد کشاورزان شهرستان فقط در تولید محصول پسته ۵۰ هزار میلیارد ریال است و تردد زیادی به واسطه معادن و محصولات کشاورزی در جاده‌های مواصلاتی بردسکن صورت می‌گیرد لذا از شرکت پخش فرآورده‌های نفتی می‌خواهیم در حوزه کشاورزی و معادن نسبت به توزیع سوخت مود نیاز ماشین آلات در این بخش‌ها مساعدت کند.

فرماندار بردسکن گفت: معادن شهرستان نزدیک به ۶ هزار زمینه اشتغال فراهم کرده اند و اگر بخواهیم در تامین سوخت معادن و یا بخش کشاورزی مشکلات را مرتفع نکنیم زمینه نارضایتی را در این بخش‌ها فراهم خواهیم کرد.

دهقان زاده افزود: بیش از ۶۰ درصد مشکلات را می‌توانیم با هم افزایی و در سایه تعامل و همدلی در مجموعه مدیریتی شهرستان مرتفع کنیم که این مهم در حال پیگیری و اجراست چرا که بردسکن با این ظرفیت می‌تواند در حوزه اقتصاد و تولید حرفی برای گفتن داشته باشد، ولی متاسفانه حق این شهرستان با توجه به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بالقوه، هنوز در استان ادا نشده است.

دیگر خبرها

  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از حمله و آزار و اذیت پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • یادواره شهدای کارگری استان همدان در فولاد ویان
  • ناترازی آب با فعال شدن معادن در شهرستان اهر
  • انتقال آب از سد تالوار به بهار و کبودراهنگ ۱۰۰۰ میلیارد اعتبار می‌خواهد
  • جذب ۳۲۷ میلیارد تومان اعتبار تملک دارایی و نفت در شهرستان کبودراهنگ
  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • ضرورت ایجاد درآمدهای پایدار برای استان همدان
  • قهر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی سبزوار به ضرر بردسکن است
  • تعهد ۱۵۹۹ نفری اشتغال در کبودراهنگ
  • سیستان و بلوچستان بالاترین ظرفیت معادن را دارد