Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-26@20:05:21 GMT

کرونا تاریخ انقضا ندارد

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۰۵۳۸۲

کرونا تاریخ انقضا ندارد

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از شبکه خبر، "حمید سوری" اپیدمیولوژیست در گفتگو تیتر امشب از سویه دلتا کرونا گفت و به تفاوت‌های آن با سویه‌های گذشته خود پرداخت و گفت: کرونا هم برای بقای خودش هوشمندانه در حال تلاش است و دائم در حال تغییر ماهیت ژنتیکی است.
سوری از قدرت نفوذ ویروس کرونا گفت و افزود: ویروس ووهان چینی در روز‌های نخست (اسفند ۹۸) ضعیف‌تر از سویه دلتا کرونا بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او گفت: ویروس‌هایی از خانواده کرونا مانند سارس یک بیماری نوپدید و جدید است. بهمین دلیل نمی‌توانیم رفتار این ویروس را به درستی بشناسیم. او با بیان اینکه کرونا تاریخ انقضا ندارد ، گفت: نمی‌توان پایان آن را پیش بینی کرد، اما باید با الگو‌های بومی و منطقه‌ای آن را کنترل کرد.
 حمید سوری گفت: اپیدمی کرونا با رفتار و شیوه زندگی ما انسان‌ها مرتبط است.
رییس کمیته کشوری اپیدمیولوژیست کرونا با بیان اینکه الگو‌های مدیریتی در اپیدمی وابسته به تصمیمات بومی و محلی است، افزود: برای همه نقاط کشور نمی‌توان نسخه واحد پیچید و از این رو لازم است تصمیمات بر مبنای ظرفیت‌های محلی برنامه ریزی شود. رییس گروه واکنش سریع کووید ۱۹، از آغاز پویش واکسیناسیون کامل در برخی از مناطق جنوب و جنوب شرقی کشور به ویژه مناطق جنوب استان سیستان و بلوچستان از اواسط تیر ماه ۱۴۰۰ گفت و افزود: واکسیناسیون حداکثری با همکاری تمام قسمت‌ها آغاز شده است. پوشش واکسیناسیون در سیستان و بلوچستان و در گروه‌های هدف به ۶۵ درصد رسیده است.  اپیدمیولوژیست از کاهش رعایت پروتکل ها گفت و افزود: دستورالعمل های بهداشتی باید رعایت شود تا اثر بخشی آن حاصل شود.  "دهقان" معاون درمان بیمارستان امام خمینی (ره) هم از وضعیت این بیمارستان در مداوای بیماران کرونایی گفت و افزود: پیک پنجم پیش از آنکه پیک چهارم به اتمام برسد آغاز شد و مراجعات سرپایی ما را چهار برابر کرد. او گفت: بطور متوسط، روزانه بین 80 تا 90  نفر بیمار کرونایی در بیمارستان بستری می شوند و در حال حاضر بیمارستان امام خمینی 500 بیمار کرونایی بستری  کرده است.  دهقان از ادامه درمان بیماران غیر کرونایی گفت و افزود: در حال حاضر نیمی از تخت های بیمارستان به بیماران کرونایی اختصاص یافته است. معاون درمان بیمارستان امام خمینی گفت: قله پیک پنجم هنوز مشخص نیست و آمار مبتلایان به عدد ثابتی نرسیده است. پربیننده ترین آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۵/۱۱) آموزش آمپول زدن صحیح به خود و دیگران واکسن فایزر و مادرنا گران شد آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۵/۱۰) نامه نمکی به رهبر معظم انقلاب برای تعطیلی ۲هفته ای

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۵۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک همه‌گیری دیگر در راه است!

آفتاب‌‌نیوز :

بحران شیوع آنفلوآنزای پرندگان- که به عنوان H۵N۱ شناخته می‌شود- در مزارع لبنی نشان از این واقعیت دارد که سازمان‌های سلامتی و بهداشت عمومی از همه‌گیری کرونا درس نگرفته‌اند- یا حداقل این که نتوانسته‌اند درس‌های کووید را جذب و هضم کنند.

شیوع آنفولانزای پرندگان در مزارع، مرغداری‌ها و گاوداری‌های ایالات متحده هم‌چنان با سرعت ادامه دارد و به گفته دانشمندانی که از سرعت و روند این شیوع شگفت‌زده شده‌اند، این روز‌ها این موضوع به مرحله هشداردهنده رسیده است.

هفته گذشته وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا بالاخره تأیید کرد که H۵N۱ نه تنها از پرندگان به پرندگان یا از پرندگان به گله‌های دام سرایت می‌کند، بلکه در بین گاو‌ها نیز شروع به انتقال کرده است. این در حالی است که گزارش‌های رسانه‌ها حکایت از این می‌کند که در تعداد بسیاری از گاو‌ها انتقال و ابتلا به آنفلوآنزای پرندگان بدون علامت خاصی روی می‌دهد.

اگرچه هنوز خطر ابتلا به این بیماری برای انسان‌ها زیاد نیست، اما واضح است که برای این که مسیر و شیوه انتقال این ویروس کنترل شود، کار‌های بسیار بیشتری باید انجام گیرد.

این امر مستلزم آن است که سازمان غذا و داروی آمریکا و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها از لاک خود بیرون آمده و مسیر درستی پیش بگیرند. در واقع این روز‌ها ناامیدی محسوسی در میان متخصصان بیماری‌های عفونی وجود دارد که آژانس‌های بهداشتی و سلامتی بیش از حد لازم از اطلاعات مهم محافظت می‌کنند و در نظارت بر ویروس و روش‌های انتقال آن بسیار محافظه‌کار و ترسو هستند. به عنوان مثال، تاکنون در زمینه مقابله با آنفلوآنزای پرندگان تعداد و روند آزمایش‌ها محدود بوده است و تا همین روز‌های اخیر به رغم شیوع محسوس بیماری در بین پرندگان و دام‌ها، اما، تنها تعداد انگشت‌شماری از توالی‌های ویروسی به صورت عمومی به اشتراک گذاشته شده بود- که می‌تواند رویکردی نگران‌کننده و هشدارآمیز به شمار آید.

منبع: شفقنا

دیگر خبرها

  • دستورات رئیس جمهور برای رفع مشکلات مردم جنوب غرب تهران
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • رئیسی خواستار رفع مشکلات جنوب غرب تهران شد
  • دستور رئیسی برای رفع مشکلات جنوب غرب تهران
  • دستورات رئیسی برای رفع مشکلات درمانی، آموزشی و بافت فرسوده در جنوب غرب تهران
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان