Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس فوتبال»
2024-05-07@10:23:41 GMT

غیبتی ۱۳ ساله به دلیل بی‌احترامی عجیب آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۰۵۸۶۲

غیبتی ۱۳ ساله به دلیل بی‌احترامی عجیب آمریکا

سپهر ستاری: «بیسبال» و «سافت‌بال»؛ دو رشته‌ای که مخاطبات زیادی در بین مردم جهان دارند. بیسبال در سال ۱۹۹۲ رسماً به عنوان یک رشته مدال‌آور به المپیک اضافه شد و سافت‌بال هم چهار سال بعد پا به رقابت‌ها المپیک گذاشت! اما هر دو رشته در کمال تعجب طی ۱۳ سال اخیر جایی در رقابت‌های المپیک نداشتند! حذفی جنجالی که در «پکن ۲۰۰۸» رخ داد؛ آن هم در شرایطی که سیاستِ کمیته بین‌المللی المپیک معمولاً در راستای گسترش مسابقات بوده اما در آن دوره به دلیل امتناع مسئولان لیگ بیسبال آمریکا از توقف مسابقات در تابستان، روی نام این رشته در المپیک خط قرمز کشیده شد تا خیلی‌ها – حداقل در بین آمریکایی‌ها – بر این باور باشند که تصمیم کمیته برگزاری رقابت‌های المپیک مبنی بر حذف این دو رشته، تنبیهی بوده که برای مسئولان بیسبال آمریکا در نظر گرفته شده است!

البته از لحظه‌ای که «ژاپن» به عنوان میزبان رقابت‌های ۲۰۲۰ اعلام شد، معلوم بود که هر دو رشته بعد از سال‌ها دوری به رقابت‌های المپیک باز خواهند گشت چرا که ژاپن تنها کشوری است که بیسبال در آن، بیشتر از آمریکا در بین مردم محبوبیت دارد و همه‌گیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای کسانی که در جریان نیستند باید بگوییم که در ژاپن رقابت‌های سالانه تابستانه در سطح دبیرستان‌ها برگزار می‌شود و به حدی مورد توجه مردم قرار دارد که اسپانسرهای برای حمایت مالی از این تورنمنت از ماه‌ها قبل باب مذاکرات را با مسئولین می‌گشایند. بسیاری حتی بر این باورند که این رقابت‌های سالانه خیلی زود با گسترش چشم‌گیری مواجه خواهد شد و به عنوان یکی از تورنمنت‌های مطرح بین‌المللی نام خود را در سراسر جهان بر سر زبان خواهد انداخت.

در این دوره از رقابت‌های المپیک، شش تیم ژاپن، مکزیک، جمهوری دومینیکن، رژیم صهیونیستی، کره جنوبی و آمریکا شرکت دارند. در توکیو ۲۰۲۰ این شش تیم در دو گروه ۳ تیمی ابتدا در مرحله گروهی به رقابت می‌پردازند و سپس راهی مرحله حذفی خواهند شد تا صاحب مدال‌های طلا، نقره و برنز مشخص شود. تصمیم NPB (لیگ حرفه‌ای بیسبال ژاپن) و سازمان لیگ حرفه‌ای بیسبال کره جنوبی جهت صدور مجوز به بازیکنان حاضر در این لیگ‌ها برای شرکت در المپیک در شرایطی رخ داده که لیگ حرفه‌ای بیسبال آمریکا مجدداً از انجام این کار خودداری کرده است و همین موضوع، ژاپن و کره جنوبی را به شانس‌های اصلی قهرمانی مبدل ساخته. ضمن اینکه غایب بزرگ این دوره از مسابقات بدون هیچ شکی کشور کوبا است که در هر پنج المپیک قبلی فینالیست بیسبال بوده و در سال‌های ۱۹۹۲، ۱۹۹۶ و ۲۰۰۴ هم به مدال طلای این رشته دست یافته.

مسابقات سافت‌بال هم شامل شش تیم ملی استرالیا، کانادا، ایتالیا، ژاپن، مکزیک و آمریکا بود اما فرمت برگزاری مسابقات با بیسبال تفاوت داشت. در سافت‌بال تیم‌ها در یک گروه به صورت دوره‌ای با هم به رقابت پرداختند و در نهایت دو تیم برتر، راهی بازی فینال شدند. تیم‌های سوم و چهارم گروه هم در بازی رده‌بندی برای کسب مدال برنز به مصاف هم رفتند. در بازی فینال، تیم سافت‌بال ژاپن که در دور گروهی مقابل آمریکا شکست خورده بود، اینبار مقابل این تیم به برتری رسید تا ضمن پاره کردن نوار ۲۲ پیروزی متوالی و بدون‌شکست ایالات متحده در المپیک – که از بازی‌های ۲۰۰۸ پکن شروع شده بود – به مدال طلای المپیک توکیو ۲۰۲۰ دست پیدا کند. در مسابقه رده‌بندی نیز کانادا از سد مکزیک گذشت و مدال برنز را به گردن انداخت.

جالب اینجاست که آمریکایی‌ها در دور گروهی، قاطعانه در صدر قرار گرفته بودند و در خصوص کسب مدال طلا بسیار اطمینان داشتند. حالا باید دید سرنوشت رقابت‌های بیسبال چگونه رقم خواهد خورد و آیا در صورت قهرمانی مجدد ژاپن، مسئولان آمریکایی در خصوص تصمیمات خود تجدید نظر خواهند کرد یا خیر. فراموش نکنید که المپیک محل رقابتِ «بهترین‌ها» است و احترام به این موضوع انتظار ورزش‌دوستان است.

نویسنده: برایان آرمن گراهام

مترجم: سپهر ستاری

۲۵۸ ۴۱

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: المپیک المپیک المپیک 2020 بیس بال رقابت های المپیک سافت بال رقابت ها دو رشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۵۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خداحافظی تیلور از تشک کشتی؟ جادوگر مربی می‌شود

دیوید تیلور رقیب اصلی حسن یزدانی بعداز دو شکست پیاپی مقابل هموطن خود در انتخابی تیم ملی کشتی آمریکا، از کشتی خداحافظی خواهد کرد. 

به گزارش تابناک ورزشی؛ دیوید تیلور به عنوان گزینه اول هدایت تیم کشتی اوکلاهاما در نظر گرفته شده است که این می‌تواند به منزله پایان دوران حرفه‌ای کشتی این کشتی‌گیر پرافتخار باشد که پنج طلای جهانی و المپیک را به دست آورده است.

به گزارش سایت Flo Wrestling، مدیران تیم کشتی ایالت اوکلاهاما و دیوید تیلور از اواخر هفته گذشته در مورد مربیگری دیوید تیلور در این تیم با هم در ارتباط بودند و مذاکرا‌‌ت‌شان را شروع کردند. این می‌تواند به منزله پایان دوران کشتی دیویدی تیلور باشد که اکنون روی به مربیگری آورده است.

با توجه به عدم تجربه تیلور در مربیگری، جذب تیلور با استانداردها در این ایالت همخوانی نخواهد داشت ولی نباید فراموش کرد که این کشتی گیر سال‌ها کنار کایل ساندرسون (قهرمان المپیک 2004 آتن و مربی تیم ملی آمریکا) بوده و ممکن است توانایی انجام این کار را داشته باشد.

تیلور در المپیک ۲۰۲۱ توکیو در وزن ۸۶ کیلوگرم با شکست تاریخی حسن یزدانی به مدال طلا دست یافت. او همچنین سه بار قهرمان جهان شده است و مدال نقره مسابقات جهانی ۲۰۲۱ را بعداز باخت به پادشاه ایرانی کسب کرده است.

تیلور تابستان امسال برای رفتن به بازی‌های پاریس ۲۰۲۴ رقابت داشت اما در مسابقات انتخابی المپیک مقابل آرون بروکس شکست خورد. او دو کشتی را ظرف پنج ساعت به بروکس باخت تا از رسیدن به المپیک پاریس بازماند. 

دیگر خبرها

  • دبیر درباره المپیک: یک طلا بگیریم هنر کردیم!
  • پایان یک جادوگر؛ دیوید تیلور رسما خداحافظی کرد!
  • گروه‌بندی فوتبال المپیک مشخص شد/ امباپه و مسی در پاریس؟
  • رفتن حسن یزدانی به مجارستان اشتباه است!
  • دردسر عجيب هركول كشتى ايران (عکس)
  • خداحافظی تیلور از تشک کشتی؟ جادوگر مربی می‌شود
  • دیوید تیلور از کشتی خداحافظی می‌کند؟
  • دستان مطمئن ژاپن را به المپیک برد
  • داوری بی‌نقص یک ایرانی در بازی ژاپن و ازبکستان
  • قهرمانی ژاپن در جامی که ما عاشق آن هستیم!