Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@20:11:56 GMT

تیر خلاص بر صنعت دامی مازندران/دام ها را آب برد

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۰۶۲۵۱

تیر خلاص بر صنعت دامی مازندران/دام ها را آب برد

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: تلف شدن حدود ۷۰۰ رأس دام سبک و سنگین براثر سیلاب تابستانی در بخش کجور نوشهر، زنگ خطر انقراض صنعت دامی را در استان به صدا درآورده است.

دام‌هایی که بی پناه و بی گناه در دامداری و دره‌های منتهی به روستای انگاس کجور در سیلاب دست و پا زدند وتلف شدند و تراژدی تخلی را در صنعت دامی استان مازندران تکرار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دام‌های استان که تا چند روز پیش به دلیل کمبود علوفه و گرانی، در صف کشتار قرار داشتند، شمار زیادی از آن براثر سیلاب تابستانه در دامداری و دره‌ها تلف شدند و ضجه این دام‌های بی گناه شنیده نشد.

اثرات و خسارت سیلاب در کجور

مسئولان شهرستان نوشهر با اشاره به تلف شدن ۷۰۰ رأس دام براثر آب بردگی و سیلاب، خواستار حمایت مسئولان استانی برای جبران خسارت شدند. حسین بیژنی بخشدار کجور نوشهر با بیان اینکه سیلاب و آب بردگی ۷۰۰ رأس دام را در منطقه تلف کرده است، افزود: این حادثه منجر به بروز خسارت در دیگر روستاها نیز شده است.

وی شکستگی شبکه اصلی آب روستایی، تخریب راه‌ها، دامسراها را از جمله خسارت‌های وارده بیان کرد و گفت: خسارت احتمالی در دست بررسی است.

سیل بردگی دام‌ها در انگاس کجور رخ داد

سیلاب تابستانه روزهای گذشته در بسیاری از نواحی کوهستانی مازندران از جمله کجور، بلده، آمل، مناطق کوهستانی سوادکوه، بابل، بابلسر و غیره خسارت زده است. مسعود احمدی معاون بهبود امور دامی جهاد کشاورزی مازندران در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تلف شدن دام به واحدهای دامی در بخش کجور نوشهر اظهار داشت: این حادثه در روستای انگاس کجور رخ داده است.

وی افزود: بخشی از دام‌ها در دامداری و دسته‌ای گله‌ها نیز در حال چرا در دره بودند که گرفتار سیلاب شدند.

سیل تابستانه وعصرگاهی و شبانگاهی چنددهنه پل، دامسرا، راه‌های اصلی و فرعی، تأسیسات زیربنایی، شبکه‌های آب و غیره را دچار آسیب کرد و خسارت‌های زیادی روی دست دولت گذاشت و سیلزدگان استان چشم به دولتمردان دوخته‌اند تا مشکلات را برطرف کنند.

حسین لاری بخشدار مرکزی سوادکوه در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه در طی بارش‌های اخیر سه منطقه ولوپی، راستوپی و خانقاه‌پی در بخش مرکزی شهرستان سوادکوه دچار خسارت جدی شده‌اند، افزود: تجمیع برآورد اولیه خسارت هنوز انجام نشده است اما تنها در رابطه با خسارت به بخش کشاورزی، تا کنون ۴ میلیارد تومان برآورد اولیه خسارت داشته‌ایم.

بخشدار بخش مرکزی با بیان اینکه تخریب صددرصدی خانه‌ای را نداشته‌ایم، گفت: اما شاهد خسارت به خانه‌های روستایی، دامداری‌ها، مرغداری‌ها و تلف شدن تعدادی دام بوده‌ایم.

وی با بیان اینکه سیل باعث انسداد معابر روستایی و فرعی شده است، افزود: اقدامات اولیه انجام شده و در حال حاضر نیز اقدامات لازم همچون خاک‌برداری از کوچه‌ها و معابر روستایی در حال انجام است.

لاری با اشاره به خسارات بارش اخیر و فرسایش خاک گفت: به مردم توصیه می‌کنیم که در ساخت‌وسازها دقت کافی داشته باشند و منابع طبیعی را تصرف نکنند.

همچنین کوروش روشن رئیس اداره راهداری سوادکوه نیز در رابطه با بارش‌های اخیر در سوادکوه، برآورد اولیه خسارت به راه‌های فرعی- روستایی را حدود ۸ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: اقدامات خدمات‌رسانی از زمان شروع واقعه تا کنون در حال انجام است و برآورد نهایی خسارت متعاقباً اعلام خواهد شد.

یشترین خسارت را مربوط به محورهای آزادمهر- آلاشت، خطیرکوه، دراسله، پل سفید-محمدآباد و خانقاه است

رئیس اداره راه و حمل و نقل جاده‌ی شهرستان سوادکوه با بیان اینکه در پی بارش‌های اخیر، محورهای فرعی- روستایی دچار خسارت شدند، بیشترین خسارت را مربوط به محورهای آزادمهر- آلاشت، خطیرکوه، دراسله، پل سفید-محمدآباد و خانقاه پی برشمرد و افزود: خسارت عموماً مربوط به آب شستگی راه‌ها، پایه‌های پل، دیواره‌ها و ترانشه بوده است.

وی با بیان اینکه ماشین‌آلات راهداری همچون لودر، گریدر، بیل زنجیری، کمپرسور، بیل بکو در منطقه در حال انجام کار هستند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر همه راه‌ها باز هستند.

سیلاب‌های محلی و تابستانی درمناطق بالادست شش شهرستان استان مازندران خسارت برجای گذاشت و علی اصغر احمدی مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران نیز در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به سیلاب‌های نقطه‌ای روز گذشته در استان اظهار داشت: بارندگی‌های روز گذشته در برخی مناطق استان از جمله سوادکوه، آمل، نوشهر و بابل، سوادکوه شمالی، تنکابن و نور خسارت زده است.

وی با اظهار اینکه خسارت‌ها در دست بررسی است، گفت: تجهیزات زیربنایی و اراضی کشاورزی بیشترین آسیب را دیده است.

وی با اظهار اینکه سیلاب به برخی راه‌ها آسیب زده است، ادامه داد: در حال حاضر هیچ راهی در استان مسدود نیست و این حادثه به دو دهنه پل در آمل نیز خسارت زده است.

به گزارش مهر، روزهای پایانی دولت تدبیر برای مردم مازندران و دامداران خوش یمن نبود و خسارت‌هایی به بخش‌های مختلف وارد شد و این درحالی است که هنوز خسارت‌های کلان حوادث گذشته در استان جبران نشده است.

کد خبر 5271486

منبع: مهر

کلیدواژه: سیلاب دامداری علی اصغر احمدی ویروس کرونا عید غدیر خم آمار کرونا واکسن کرونا کرمانشاه بوشهر شیوع کرونا عکس استانها گرگان خطبه های نماز جمعه اردبیل شیراز شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی محرم 1400 خسارت ها تلف شدن راه ها دام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۶۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به تداوم بارندگی در استان هشدار داد: دامداران، کشاورزان و مزرعه داران ماهی در این بارش ها خسارت هایی را متحمل می شوند که با بیمه کردن بخشی از این خسارت ها جبران می شود. علیرضا نیکروز تاکید کرد: تکرار سامانه بارشی تا پایان سال دور از انتظار نیست و ضرورت داد عشایر، کشاورزان اعم از باغداران، صیفی جات و حتی شیلات استان بیمه محصول خود را جدی بگیرند تا بخشی از خسارت ها با بیمه جبران شود. وی با اشاره به خسارت های سامانه بارشی سه روز گذشته گفت: علاوه بر خسارت های محصولات کشاورزی در شهرستان گچساران و باشت برخی راه های روستایی شهرستان کهگیلویه مسدود شده است که همکاران راهداری در حال بازگشایی آنها هستند. نیکروز با اشاره به ریزش جاده پاتاوه- دهدشت حد فاصل "قلعه دختر" و "قلعه گل" (همجوار روستای "دشت قاضی") ادامه داد: بلافاصله پس از ریزش، این جاده ملی بازگشایی شد و هم اکنون مشکلی برای تردد وجود ندارد. مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به دیگر خسارت های بارندگی در استان گفت: راه های عشایری و برخی از عشایر ما دچار آبگرفتگی شدند که امدادگران هلال احمر استان کمک های لازم را انجام دادند.

دیگر خبرها

  • پیشرفت و تحول در کشور از مدرسه آغاز می‌شود
  • تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • واژگونی مینی‌بوس در جاده سوادکوه با ۱۳ مصدوم
  • واژگونی مینی بوس در محور سوادکوه ۱۰ مصدوم برجای گذاشت
  • واژگونی مینی‌بوس در محور سوادکوه ۱۰ مصدوم برجا گذاشت
  • واژگونی مینی‌بوس در محور سوادکوه ۱۳ مصدوم برجا گذاشت
  • واژگونی یک دستگاه مینی بوس در محور سوادکوه با ۱۰ مصدوم
  • واژگونی مینی‌بوس در جاده سوادکوه ۱۳ مصدوم برجا گذاشت
  • تردد در جاده چالوس و آزاد راه تهران - شمال یکطرفه شد