Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان کارآفرین صنایع دستی شهرستان هرمزگان و پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی هرمزگان با بیان اینکه سختگیری‌های بی‌مورد را کنار بگذارند، گفت: استفاده از طرح اصیل کسب مهر، اصالت فرش را برایم به ارمغان آورد.

رخساره جهانشاهی متولد شهر سیرجان و ساکن بندرعباس، فوق دیپلم زبان و ادبیات فارسی و  رشته هنری او بافته های داری (گلیم  قالی وتابلو فرش ) است که  از سال ۱۳۸۱ که به بندرعباس مهاجرت کردند، شروع به فعالیت  هنری که ابتدا بصورت تولید فردی بوده که این  این هنر بسیار گرانبها را از مادر خود می آموزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی در گفت و گو با ایسنا، افزود: سال ۸۴ وارد گروه صنایع دستی شدم و تولید را با بافتن گلیم و تابلو فرش افزایش داده و آموزش‌هایی فرا گرفتم و تحقیق بسیار درمورد قالی ایران و گلیم شیرکی پیچ که بسیار ظریف  و گرانبها هست، انجام دادم.

این پیشران حوزه فرش اظهار کرد: در این سال‌ها در نمایشگاه‌های زیادی شرکت کردم و چندین سال به عنوان مربی و آزمونگر صنایع دستی بندرعباس و هم چنین آموزش تابلو مشغول بودم.

 جهانشاهی ادامه داد: در نماشگاه‌هایی که شرکت کردم، تقریبا فروش خوبی داشتم، چون گلیم و فرش بسیار گران هستند و مشتری خاص خودش را دارد و مردم  نیز استقبال می‌کردند.

وی تصریح کرد:  از نظر تهیه مواد اولیه چون  الیاف  گلیم، مشکلی ندارم زیرا از سیرجان خرید می‌کنم و خرید با قیمت مناسب راحت صورت می‌گیرد و برای تابلو فرش از مشهد و تبریز خرید به صورت پکیج کامل صورت می گیرد و ابزار فرش بافی نیز از مشهد انجام می شود.

جهانشاهی ادامه داد: از زمان شیوع کووید ۱۹، کارگاه راسته، ابزار دار و وسایل را به منزل آورده و به صورت اینترنتی به مشتریان از نطر آموزشی و هم تولید خدمات می‌دهم  اما  فروش بسیار کم هست و اقتصاد صنعتگران دچار مشکل شده است.

وی عنوان کرد: از هیچ ارگانی توقع یاری به جز صنایع دستی نداریم چون این دستگاه می‌تواند با معرفی وام های کم بهره به بانک، یاریمان کند که البته بانک ها هم می‌توانند با در نطر گرفتن مشکلات مردم کمک کنند و سختگیری‌های بی‌مورد را کنار بگذارند.

 این پیشران حوزه فرش عنوان کرد: هم اکنون علاوه اینکه در بندرعباس مشغول تولید هستم، یک کارگاه غیر متمرکز در شهربسیار کوچک و دورافتاده هم مرز با بندرعباس د راستان کرمان دارم که حدود ۴۰ نفر مشغول بافتن هستند و با یک شرکت اقتصاد مقاومتی قرارداد آموزش و تولید داریم که بافت از بانوان خرید و دستمزد از آن شرکت است.

جهانشاهی بیان کرد: بسیار خوشحالم که می‌توان به بانوان سرزمینم و علاقه‌مند این هنر، آموزش داده و تولید آنها را خریداری و به فروش برسانم و امیدوارم این بیماری به زودی تمام شده و دوباره کارگاه‌ها راه  بیفتد و تولید همه صنایع صورت بگیرد و اقتصاد روبه روشنایی و رشد برود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۶۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، نشست فعالان جهادی و مردمی عرصه آبادانی و پیشرفت به همت دفتر مردمی‌سازی معاونت علمی و با حضور مدیران ۵۰ گروه‌ جهادی و مردمی برگزار شد. حمیدرضا شکری، دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در امر مردمی سازی و مدیر برنامه ملی آبادیران در ابتدای این نشست به نقش آفرینی گروه‌های جهادی و مردمی در جهش تولید با مشارکت مردم پرداخت.

وی ظرفیت عظیم گروه‌های جهادی و مردمی را در جهش تولید دارای اهمیت مضاعف دانست و اشاره کرد: این گروه ها با توجه به تعددشان و پوشش دهی مناسب مناطق کمتر برخوردار به عنوان حلقه های میانی می توانند نقش آفرینی جدی برای مشارکت مردم در تولید با توجه به ظرفیت های بومی داشته باشند.

شکری، همچنین به توانمندی های شرکت های دانش بنیان به عنوان پشتیبانی کننده در جهش تولید و ایجاد اشتغال پایدار تاکید و بیان کرد: تعامل دو گروه بزرگ مردمی یعنی شرکت های دانش بنیان و گروه های جهادی امر مهم و ضروری برای جهش تولید است.

مدیر برنامه ملی آبادیران همچنین «معرفی شرکت‌های دانش بنیان به گروه‌های جهادی و مردمی»، «تعامل با گروه‌های جهادی و مردمی و کمک به احصای ظرفیت‌های بومی» و «بسترسازی به همرسانی شرکت های دانش بنیان و گروه های مردمی» را نقش برنامه ملی آبادیران در جهش تولید با مشارکت مردم دانست.

وی در ادامه بر سهم و جایگاه گروه های جهادی در دومین دوره نمایشگاه ملی آبادیران متمرکز شد و گفت: در این نمایشگاه، دو طرف عرضه و تقاضا وجود دارد که طرف عرضه ظرفیت شرکت های دانش بنیان، خلاق و فناور و طرف تقاضا نیازمندی‌ها و ظرفیت مناطق کمتر برخوردار هدف گروه های جهادی و مردمی است.

از این رو، به گفته او، حضور گروه های جهادی و مردمی در نمایشگاه ملی آبادیران بستر مناسبی را برای اعلام و رفع نیاز مناطق کمتر برخوردار فراهم آورده است.

شکری در ادامه به شرایط ثبت‌نام و حضور گروه‌های جهادی در دومین نمایشگاه ملی آبادیران پرداخت و افزود: گروه‌های جهادی و مردمی به شرط احصاء و اعلام دقیق چالش‌ها و ظرفیت‌های دقیق مناطق کمتربرخوردار می‌توانند به صورت رایگان در نمایشگاه غرفه داشته باشند.

مدیر برنامه ملی آبادیران در پایان به نمونه هایی از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان، خلاق و فناور اشاره کرد که از آن جمله می توان به تصفیه و سالم سازی آب شرب روستاها و مناطق کمتر برخوردار با دستگاه تصفیه آب پرتابل، الگوهای تدوین اسناد پیشرفت منطقه ای مبتنی بر ظرفیت گروه‌های جهادی و مردمی، ایجاد اشتغال پایدار و کوچک مقیاس و ایجاد اقامتگاه‌های سریع در بحران‌های طبیعی، ساخت سریع و ارزان سکونت‌گاه و ساخت مدارس مناطق روستایی اشاره کرد.

همچنین رضا غلامزاده، جانشین معاونت سازندگی سازمان بسیج دانشجویی ضمن بیان اهمیت بهم‌رسانی گروه های جهادی و مردمی و ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان افزود: ایجاد بستر مناسب و تخصصی که از ظرفیت و توانمندی گروه‌های جهادی و شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور به صورت همزمان آگاهی و اطلاع دارد در محقق شدن اهداف برنامه ملی آبادیران نقش اساسی ایفا می کند.

وی در پایان آمادگی خود را برای ارائه ظرفیت‌ها و توانمندی‌های سازمان بسیج دانشجویی برای تسهیل و هموارسازی این مسیر اعلام کرد.

کد خبر 6094090 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • آماده‌باش دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان در چهارمحال و بختیاری
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه
  • برگزاری آزمون مهارت سنجی گلیم بافی در البرز
  • آماده‌باش دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان چهارمحال و بختیاری در پی صدور هشدار هواشناسی
  • کارگران پیشروان میدانی تولید ثروت هستند
  • سعدمحمدی: خریداری ۱۵ دستگاه تراک یکصد تنی برای معدن جانجا
  • کوتاهی دستگاه‌های خدمات‌رسان مدیریت شهری را ضعیف جلوه می‌دهد