Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با صدور اطلاعیه‌ای، روند واکسیناسیون اهالی رسانه را تشریح کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، متن کامل توضیحات معاونت مطبوعاتی درخصوص واکسن خبرنگاران به‌شرح زیر است:

1. براساس سندملی واکسیناسیون ثبت نام دست اندرکاران رسانه براساس سهمیه تعیین شده برای هر رسانه  در سامانه جامع رسانه های کشور از سوی مدیران رسانه‌ها اعلام و تجمیع شد؛ علاوه بر آن اسامی روزنامه‌نگاران عضو صندوق اعتباری هنر، اعضای خانه‌های مطبوعات سراسر کشور و انجمن صنفی عکاسان و خبرنگاران نیز به این فهرست اضافه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

2. مسولیت تزریق واکسن بر عهده وزارت بهداشت بوده و در عین حال این وزارتخانه با حجم انبوهی از مراجعات برای تزریق واکسن روبروست لذا معاونت مطبوعاتی تلاش کرد برای تسریع در تزریق واکسن خبرنگاران به هر میزان ممکن کمک نماید و با همکاری صمیمانه بین دو وزارتخانه کار در سراسر کشور آغاز شده است. 

3. تقسیم اسامی به محل فعالیت، شهر و استان رسانه و ... و تعیین محل مراجعه کار دشواری و زمان‌بری بود لذا قرار شد فهرست اسامی خبرنگاران به دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور ارسال شود که این اقدام توسط وزارت بهداشت صورت گرفت و در هر استان ادارات کل ارشاد با دانشگاههای علوم پزشکی هماهنگی لازم را برای تزریق خبرنگاران انجام دهند که این مهم در اکثر استانها محقق شده است.

در مورد تهران بدلیل گستردگی و حجم زیاد خبرنگاران مقیم همزمان چند اقدام صورت گرفت:

الف - استقرار دو تیم مجهز از سوی اورژانس تهران برای تزریق بصورت روزانه در محل «باغ کتاب» که با توجه به سهمیه روزانه، در روز اول (یکشنبه 10 مرداد) به دو خبرگزاری بزرگ اطلاع داده شد تا به  نوبت خبرنگاران مراجعه کنند که متاسفانه با  مراجعه اندک خبرنگاران این دو رسانه روبرو شد. 

در روز دوم پس از اطلاع یافتن سایر همکاران، متاسفانه تعداد کثیری از  خبرنگاران  رسانه‌های مختلف بدون اعلام قبلی و خارج از هماهنگی‌های صورت گرفته برای دریافت واکسن به محل مذکور رفتند که نتیجه آن  ازدحام و معطلی همکاران عزیز بود؛ اگرچه با همراهی خوب مسئولان وزارت بهداشت و تلاش ویژه تیم اورژانس مستقر تلاش شد با تامین واکسن مورد نیاز به همه مراجعان پاسخ داده شود. 

ب – هماهنگی با  ورود اسامی به سامانه نوبت‌دهی که این کار در حال تکمیل شدن است. وجود مشکلات نرم افزاری و حجم اسامی مشاغل  مختلف در نوبت واکسن، علت با تاخیر در انجام این مهم است که انتظار می رود طی روز آینده این روند تکمیل و اعلام شود.

ج – مشخص کردن چند مرکز تزریق واکسن در دانشگاههای علوم پزشکی مختلف در تهران که با توجه حجم مراجعات به این مراکز با تشدید کرونا در تهران با کمی تاخیر در روزهای آتی معین و اعلام خواهد شد.

د- با اورژانس تهران هماهنگی‌های لازم برای مراجعه حضوری تیم‌های تزریق به محل فعالیت همکاران رسانه‌ای در رسانه های بزرگ مانند خبرگزاری‌ها و موسسات مطبوعاتی و تزریق واکسن در محل انجام فعالیت صورت گرفته است که در صورت نیاز در روزهای آتی عملیاتی می‌شود.

شایان ذکر است همه 23 هزار نفری که در قالب خبرنگار، مدیران رسانه و اصحاب مطبوعات، برای دریافت واکسن مشخص شده‌اند، واکسن کرونا تزریق خواهند کرد و نوبت هیچ خبرنگاری در واکسیناسیون از بین نمی‌رود.

بر همین اساس با توجه به افزایش سرعت واکسیناسیون و تنوع گروه‌های هدف مشخص شده برای تزریق واکسن، انتظار می‌رود رسانه‌ها و خبرنگاران عزیز، با درک شرایط دشوار برای هماهنگی‌های مربوطه، همکاری و صبوری لازم را در جهت تحقق این مهم به عمل آورند.

ازدحام خبرنگاران در مرکز واکسیناسیون!

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: واکسن کرونا وزارت بهداشت معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ واکسن کرونا وزارت بهداشت معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ تزریق واکسن برای تزریق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۶۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل مرحله اول واکسیناسیون اتباع خارجی در کردستان

جهان‌بخش یوسفی، اظهار کرد: برنامه جهانی ریشه‌کنی فلج اطفال و حفظ دستاورد‌های آن از مهم‌ترین برنامه‌های سازمان جهانی بهداشت است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان افزود: هر چند تلاش‌ها برای تحقق اهداف برنامه همچنان تداوم دارد، ولی افزایش تردد به داخل کشور از کشور‌های همسایه نشان‌دهنده خطر بالای ورود ویروس به کشورمان است.

 وی گفت: عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سال ۲۰۲۴ میلادی در مناطق غیرگرمسیری در مرحله اول از روز یکشنبه دوم الی سه‌شنبه چهارم اردیبهشت‌ماه سال جاری هم‌زمان با سراسر کشور به انجام رسید و مرحله دوم نیز از سی‌ام اردیبهشت لغایت یکم خردادماه اجرا خواهد شد.

یوسفی افزود: در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کردستان طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال از روز یکشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ باهدف ریشه‌کن‌کردن کامل این بیماری در کودکان زیر پنج سال مهاجران خارجی اجرا و بیش از ۷۵ درصد موارد واکسیناسیون شده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • پایان مرحله اول واکسیناسیون اتباع خارجی در کردستان
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • لِه شدن بازیگران زن و مرد زیر دست و پا طرفداران و بادیگاردها در مشهد! | فیلم
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسیناسیون دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • تکمیل مرحله اول واکسیناسیون اتباع خارجی در کردستان
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان