Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان چند ماه پیش شاهد برگزاری جلسه ساماندهی بارگاه حبقوق نبی(ع) با حضور تنی چند از مسئولان ارشد استان همدان و شهرستان تویسرکان بودیم که استاندار همدان شخصاً در آن حضور پیدا کرد و از ظرفیت تبدیل شدن آرامگاه این پیامبر الهی به یک مجموعه زیارتی و گردشگری بین‌المللی سخن گفت.

به‌گزارش ایسنا، نکته‌ای که بر اهمیت این نشست می‌افزاید این است که با تغییر ترکیب هیئت امنای سابق که به هر دلیلی موفق به اجرای طرح جامع توسعه بارگاه حبقوق نبی(ع) نشدند استاندار همدان، فرماندار، امام جمعه و نماینده مردم تویسرکان در مجلس به‌عنوان مسئولان ارشد و تصمیم‌ساز،عضو هیئت امنای بارگاه حبقوق نبی(ع) شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اقدام در نگاه اول، عزم و اراده جدی مسئولان برای رقم زدن تحولات چشمگیر در تبدیل بارگاه حبقوق نبی(ع) به یک مجموعه زیارتی، مذهبی، تاریخی، فرهنگی و گردشگری را به ذهن القا می‌کند.

استاندار همدان در اظهارات خود به صراحت بیان کرده که بارگاه حبقوق نبی(ع) در تویسرکان ظرفیت تبدیل شدن به یک مجموعه ارزشمند تاریخی، گردشگری و زیارتی مانند شاهچراغ در شیراز را دارد و بدیهی است که از اثرگذاری بالایی در رونق بخشی به حوزه اقتصاد و درآمدزایی عمومی مردم تویسرکان نیز برخوردار است.

مفتح نماینده مردم تویسرکان در مجلس شوری اسلامی نیز معتقد است که تا کنون از ظرفیت بارگاه حبقوق نبی(ع) استفاده تمام و کمال نشده در حالیکه این بارگاه می‌تواند نگین گردشگری و به‌ویژه گردشگری مذهبی دراستان همدان و حتی غرب کشور باشد.

مدیر اداره اوقاف تویسرکان نیز در پاسخ به این سوأل که آیا بالاخره طرح جامع توسعه بارگاه حبقوق نبی(ع) مورد تأیید وزارات میراث فرهنگی قرار گرفت، تصریح کرد: این بار مقرر شده تا طرح جامع را خود وزارت میراث فرهنگی تهیه کند تا ملاحضات لازم و قانونی در آن مد نظر قرار گیرد.

وجود بقعه متبرک یک پیامبر الهی بدون تردید از جنبه‌های مختلف مذهبی، فرهنگی، تاریخی و گردشگری یک امتیاز ویژه و کم نظیربرای تویسرکان به حساب می‌آید و استفاده از ظرفیت‌های متنوع آن علاوه بر تبدیل تویسرکان به قطب گردشگری مذهبی در غرب کشور می‌تواند با ایجاد فرصت‌های متنوع شغلی سبب‌ساز شکوفایی اقتصاد این شهرستان باشد.

نکته قابل تأمل در این میان اما این است که امروز عملاً مقطع مدیریتی و اجرایی دولت دوازدهم به پایان می‌رسد و هنوز شاهد تحولات محسوس و اثر بخش اجرایی در مجموعه ساختمان تاریخی و فضای باز آرامگاه حبقوق نبی(ع) نیستیم و این در حالیست که تغییر مسئولانی مانند استاندار همدان، فرماندار و امام جمعه تویسرکان که استخوان‌بندی اصلی اعضای هیئت امنای بارگاه حبقوق نبی(ع) را تشکیل می‌دهند محتمل به نظر می‌رسد.

از سوی دیگر به گفته مدیر اداره میراث فرهنگی تویسرکان، طرح جامع توسعه بارگاه حبقوق نبی(ع) شامل مجموعه‌ای از اماکن اقامتی، مجتمع تجاری و رفاهی و توسعه مکان عبادتگاه با رعایت قوانین و اصول وزارت میراث فرهنگی است و به نظر می‌رسد تا دستیابی به این هدف مطلوب به زمان، اعتبار مالی و صد البته عزم و اراده‌ای بالا نیاز است.

سال‌هاست که مسئولان ادوار مختلف تویسرکان و بعضاً استان از لزوم تبدیل بارگاه حبقوق نبی(ع) به یک قطب مطرح گردشگری مذهبی، فرهنگی و تاریخی سخن می‌گویند اما به رغم تلاش‌های صورت گرفته توسط بخشی از مسئولان هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب در این بخش فاصله زیادی وجود دارد.

اکنون باید منتظر ماند و دید استاندار همدان با هم‌افزایی و کمک مسئولان ارشد تویسرکان گام بلند و محکمی برای تبدیل بارگاه حبقوق نبی(ع) به یک مجموعه زیارتی و گردشگری بین‌المللی که گفته صریح وی بوده است بر می‌دارد و یا همچنان مردم تویسرکان باید چشم انتظار تحقق وعده‌های این بخش در سال‌های آینده باشند؟

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مجموعه گردشگری استانی شهرستانها توسعه بارگاه حبقوق نبی ع استاندار همدان مردم تویسرکان میراث فرهنگی یک مجموعه طرح جامع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۶۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سریال VAR تمام شدنی نیست

کارشناسان فوتبالی کشورمان معتقدند در فصل آینده نیز نمی‌توان از VAR برای تقابل‌های لیگ برتر استفاده کرد، چراکه پیش از هرچیز باید زیرساخت‌های لازم فراهم شود و البته برنامه‌ریزی اصولی نیز وجود داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بی‌شک اشتباهات تأثیرگذار داوری یکی از مسائل و مشکلاتی به شمار می‌رود که هر فصل گریبان‌گیر تیم‌های لیگ برتری است و بازیکنان و کادرفنی تیم‌ها از زمین مسابقه تا کنفرانس‌های مطبوعاتی نسبت به این موضوع معترض هستند. همین اتفاقات سبب شده است نبود سیستم کمک داور ویدئویی بیش از گذشته در لیگ برتر احساس شود.

به ویژه که رفته‌رفته به هفته‌های پایانی لیگ بیست‌وسوم نزدیک می‌شویم و شرایط بازی‌ها حساس‌تر از گذشته خواهد شد. با وجود اینکه در فصل جاری مسابقات فدراسیون فوتبال کشورمان موفق به وارد کردن تجهیزات VAR شد و در تقابل‌های حساس همچون شهرآورد پایتخت از آن استفاده کرد، اما بی بهره بودن سایر تیم‌های لیگ برتری از این سیستم و حتی ضعف در زیر ساخت‌ها سبب شد همچنان مسابقات لیگ برتر بدون استفاده از VAR برگزار شود.

مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال روزهای گذشته درباره زمان استفاده از سیستم کمک داور ویدئویی(VAR) گفت: تشریفات ورود VAR چینی به ایران فراهم شده و این شرکت هم مورد تایید است. بعضی شرکت‌ها با ما همکاری نمی‌کنند و ما با برخی شرکت‌هایی که متعلق به کشورهای متخاصم هستند، همکاری نمی‌کنیم. فدراسیون فوتبال کار خودش را به خوبی انجام داده است و هفت دستگاه VAR را به شرط تأمین هزینه وارد می‌کنیم. داوران در حال پشت سر گذاشتن دوره‌های آموزشی هستند و اگر این دستگاه‌ها بیاید، لیگ برتر فصل آینده را به‌صورت کامل با VAR برگزار می‌کنیم.

زیر ساخت‌های VAR در کشور ما فراهم نیست

نوذر رودنیل، کارشناس داوری کشورمان در خصوص استفاده از VAR برای فصل آینده به خبرنگار ایمنا می‌گوید: زیر ساخت‌های VAR در کشور ما فراهم نیست. سیستم‌هایی که در چند بازی نیز مورد استفاده قرار گرفتند، با ۹ دوربین بود در صورتی که VAR به ۳۳ دوربین نیاز دارد، این موضوع شوخی نیست‌. در جدال‌های هفته بیست‌وچهارم تشخیص گل آل‌کثیر که توسط داور آفساید اعلام شد بسیار دشوار بود. در جدال استقلال نیز پنالتی که برای آبی‌ها اعلام شد صحیح نبود و این در حالی است که وحید کاظمی از ۵۰ متری سوت پنالتی را زد.

وی می‌افزاید: متأسفانه فرهنگ استفاده از VAR در فوتبال ایران جا نیفتاده است. چراکه بازیکنان با هر سوت از داور تقاضا می‌کنند صحنه را مورد بررسی قرار دهد. کمک داور ویدئویی برای بررسی چهار صحنه پنالتی، اخراج، گل و آفساید است، هر خطایی را که نمی‌شود با VAR بررسی کرد. یک داور ممکن است در طول بازی ۹۰ مرتبه سوت بزند و اگر برای هر سوت بخواهد به کمک داور ویدئویی رجوع کند، اصلاً بازی برگزار نمی‌شود.

بعضی از صحنه‌ها نیاز به VAR ندارد

رودنیل پیرامون اشتباهات داوران و تأثیر اعتراض تیم‌های لیگ برتری بیان می‌کند: زمان مفید بازی‌های لیگ برتر کشورمان ۵۷ دقیقه است و این در شرایطی اتفاق می‌افتد که در بازی‌های اروپایی همچون تقابل رئال و منچستر بازی مفید ۶۷ دقیقه است. با توجه به اینکه برخی بازیکنان و مربیان ما در طول بازی بسیار معترض هستند در صورت استفاده از VAR این زمان مفید کمتر نیز می‌شود.

وی تاکید می‌کند: بعضی از صحنه‌ها نیاز به VAR ندارد، متأسفانه داوران ما خود را با دانش روز هماهنگ نمی‌کنند و نتیجه آن می‌شود پنالتی که در بازی استقلال گرفته شد. انتخاب داور برای جدال‌های حساس همچون بازی سپاهان و پرسپولیس بسیار مشکل است‌. وحید کاظمی را به عنوان قاضی شهرآورد انتخاب کردند و به دلیل غرور مضاعفی که به وی تزریق شد دیدار هفته بیست‌وچهارم را با اشتباهات بسیاری پشت سر گذاشت.

آیا به تعداد کافی داور داریم؟

کارشناس داوری کشورمان اضافه می‌کند: بازی‌های حساس نیازمند داورانی است که مدیریت را به خوبی بلد باشند، اما در حال حاضر چنین داوری در کشورمان وجود ندارد. از این لحظه به بعد تمام دیدارهای لیگ برتر حساس است و امیدوارم داورانی انتخاب شوند که شایستگی داشته باشند.

رودنیل در تشریح معایب استفاده از VAR در چندی بازی حساس تصریح می‌کند: اگر بخواهند برای جدال‌های مهم از VAR استفاده کنند باید این سوال را پرسید که آیا زیر ساخت‌های آن وجود دارد؟ کدام داور قرار است در اتاق VAR حضور پیدا کند؟ هیچ زیر ساختی برای استفاده از VAR وجود ندارد و اگر قصد دارند کمک داور ویدئویی را مورد استفاده قرار دهند باید از قبل برنامه‌ریزی کنند. تقابل‌های لیگ برتر در هفته‌های پایانی بسیار حساس است و هیچکس نمی‌داند چه برنامه‌ای در زمینه داوری برای آن‌ها وجود دارد.

وی اضافه می‌کند: چند سال است که می‌گویند از فصل آینده VAR را وارد می‌کنیم، مهدی تاج از دوستان خوب من به شمار می‌رود، اما چنین چیزی امکان ندارد که حتی از فصل آینده این سیستم را وارد کنیم. چراکه زیر ساخت‌های آن در کشور وجود ندارد. ۳۳ دوربین و اتاق خارج از ورزشگاه تنها نمونه‌ای از این زیر ساخت‌ها است. ۱۶ تیم در لیگ برتر حضور دارند و مگر می‌شود به یک تیم گفت شما نمی‌توانید از این سیستم استفاده کنید؟ چنین چیزی امکان ندارد. از نظر من به این زودی VAR نخواهیم داشت.

VAR مشکل همیشگی فوتبال ایران است

شاهین بیانی، کارشناس فوتبال کشورمان در خصوص استفاده از سیستم کمک داور ویدئویی در بازی‌های حساس به خبرنگار ایمنا می‌گوید: VAR مسئله‌ای است که چند سال است در فوتبال ما وجود دارد و در فصل جاری نیز نمی‌توان از آن استفاده کرد. امیدوارم سال بعد از ابتدای لیگ بتوانیم از سیستم کمک داور ویدئویی استفاده کنیم تا همه تیم‌ها بتوانند از مزایای آن بهره‌مند شوند. اینکه تنها در چند بازی بخواهیم از VAR استفاده کنیم ظلم در حق سایر تیم‌ها است. امیدوارم شرایط به گونه‌ای باشد که همه تیم‌ها از آن استفاده کنند. نداشتن سیستم کمک داور ویدئویی سبب شده اشتباهات داوری که البته بخشی از فوتبال است تأثیر گذار باشد.

وی می‌افزاید: زمانی که VAR نباشد قطعاً نمی‌توان در خصوص تأثیرگذاری آن صحبت کرد چراکه تمام تیم‌ها به یک اندازه از نبود آن ضرر خواهند کرد. داوران باید اشتباهات کمتری داشته باشند چراکه شرایط پایین و بالای جدول بسیار حساس است‌. زمانی‌که کمک داور ویدئویی نباشد تمام تیم‌ها به یک اندازه از نبود آن متضرر خواهند شد.

چرا تمام کشورها از VAR استفاده می‌کنند، اما ایران نه؟

کارشناس فوتبال کشورمان با اشاره به وارد کردن VAR برای فصل آینده تصریح می‌کند: تا این لحظه فدراسیون فوتبال و مسئولان گفته‌اند فصل آینده VAR را خواهیم داشت. متأسفانه مشکلات فوتبال ما بسیار زیاد است و نبود کمک داور ویدئویی یکی از آن است‌. اینکه چرا تمام کشورها از VAR استفاده می‌کنند، اما ایران نه، جای سوال دارد. در هر صورت امیدوارم فصل آینده از این سیستم استفاده شود هرچند که دیر خواهد بود.

وی در خصوص عملکرد استقلال تا هفته بیست‌و چهارم ادامه می‌دهد: استقلال در از ابتدای فصل جاری مشکلات بسیاری را داشت، مهم‌ترین مشکل آبی‌پوشان اختلاف کادرفنی و مدیریت است که همچنان بر طرف نشده است. در هر صورت شاگردان نکونام تا اینجای فصل با قرار گرفتن در صدر جدول دست به خلق شگفتی زده‌اند. امیدوارم در هفته‌های پایانی نیز این روند حفظ شود تا هواداران آبی پوش خوشحال شوند.

بیانی خاطر نشان می‌کند: پرسپولیس مشکلات استقلال را نداشته و تا حدودی شاکله اصلی تیم خود را به ویژه در خط دفاعی حفظ کرده است. آبی‌پوشان حواشی بیشتری داشتند. در هر صورت قرمزپوشان نیز پابه‌پای رقیب سنتی خود جلو می‌روند و هر دو تیم منتظر لغزش یکدیگر هستند. بازیکنان و کادرفنی تا این لحظه کار بزرگی انجام داده‌اند.

به گزارش ایمنا، بررسی کارشناسان فنی و داوری کشورمان نشان می‌دهد که استفاده از VAR اگرچه برای فوتبال کشورمان حیاتی است، اما به دلیل فراهم نبودن شرایط بهره بردن از مزایای آن زمان‌بر خواهد بود. کارشناسان همچنین اعتقاد دارند اگر تنها برای تقابل‌های حساس از سیستم کمک داور ویدئویی استفاده شود به نوعی حق سایر تیم‌ها نادیده گرفته شده است.

کد خبر 746465

دیگر خبرها

  • بازگشایی محور فرعی و کوهستانی گنجنامه- تویسرکان
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبره‌الشعرای تبریز
  • سهم همدان از اقتصاد گردشگری افزایش یابد
  • اجرای طرح دادرس در مدارس تویسرکان
  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان
  • هویت ملی در هر حوزه‌ای ثبت جهانی شود
  • اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه
  • سریال VAR تمام شدنی نیست
  • اجرای ۸۰ پروژه مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی