Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد همت کارشناس حوزه حکمرانی آب در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، ضمن اشاره به عملکرد چهارساله وزارت نیرو گفت: نقدهای جدی به وزارت نیرو در دوران مدیریت چهار ساله اقای رضا اردکانیان وارد است. اینکه مسائل اصلی وزارت نیرو  مثل آبرسانی شهری و روستایی، احداث نیروگاه ها، توسعه مخازن ، توسعه خطوط انتقال و تصفیه خانه ها، گسترش شبکه فاضلاب، پیگیری اتمام کلان پروژه ها و مواردی از این دست به حاشیه رانده شود و صرفا تمام هم و غم عده‌ای افتتاح‌های پویش الف ب ایران و فعالیت رسانه‌ای و تبلیغاتی باشد،  اصلا درست نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس حوزه فناوری آب ضمن بیان این مسئله که افتتاح فاز اول یا دوم تصفیه خانه فلان شهر توسط رییس جمهور افتتاح شده و پوشش رسانه‌ای دریافت کرده است، مایه تاسف است، تاکید کرد: حداقل انتظار این است که پروژه از نظر فرایندی و ظرفیت تکمیل و سپس افتتاح شود. اصلا افتتاح فاز اول یک تصفیه خانه یا طرح آبرسانی چرا باید در هیات دولت و توسط رئیس جمهور انجام شود؟ در کشور از این دست افتتاح ها در این مدت زیاد دیدیم. علت عجله برای افتتاح پروژه‌های حوزه آب و فاضلاب چیست؟ خوب پروژه‌ها را تمام کنید و بعد افتتاح کنید. متاسفانه می بینیم که عده ای در دولت هم به این افتتاح‌های نیمه تمام می بالند و آن را کارنامه خود می‌دانند. به نظر می‌رسد دولت آینده باید بسیاری از پروژه‌های افتتاح شده را به پایان برساند.

*بیشترین حجم کار تبلیغاتی وزارت نیرو در این دولت به انجام رسید

وی در تشریح اینکه هر زمان هم سوال می‌شود که آقا چرا به مسائل اصلی نمی‌رسید و حاشیه تبدیل به متن شده است، شروع به ارائه آمار می‌کنند که فلان مبلغ اعتبار هزینه شده، فلان میزان آب ذخیره شده،  بیان کرد:  اولین نشانه عملکرد مطلوب وزارت نیرو باید رضایت مردم باشد. آیا مردم در حال حاضر از وضعیت وزارت نیرو راضی هستند؟. آیا در شهرها و روستاها در حوزه تامین، تصفیه، آبرسانی و وضعیت برق رضایت وجود دارد؟. متاسفانه باید گفت، صدای مردم از عملکرد این وزارتخانه بلند است. نه مدیریت منابع آبی درست انجام شده، نه ظرفیت نیروگاهی متناسب ایجاد شده و نه سخت افزار لازم توسعه یافته است.

همت ضمن اشاره به اینکه در هیچ کدام از دولت های اخیر، این حجم از کار تبلیغاتی و به موازات آن در صحنه نبودن در وزارت نیرو تجربه نشده است، گفت: حتما باید افرادی در کشور موضوع ترک فعل را در تمام وزارتخانه‌ها در سال‌های اخیر بالاخص این وزارتخانه پیگیری کنند.

*هزینه تبلیغاتی پویش هر هفته الف ب ایران شفاف شود

این فعال حوزه آب در بخش دیگر اظهارات خود به پویش هر هفته الف ب ایران پرداخت و عنوان کرد: مسئولان وزارت نیرو که پویش الف ب را راه اندازی کرده‌اند، در راستای ایجاد شفافیت و آگاهی بخشی به مردم، باید توضیح دهند که هزینه تبلیغات این افتتاح ها و حواشی آن چند میلیارد تومان بوده است؟

وی ادامه داد: آیا این مبالغ از جیب شرکت های مادرتخصصی پرداخت شده یا ردیف ویژه‌ای برای آن داشته اند؟ ضمنا در روز آخر حضور در دولت توضیح دهند که آیا این مبلغ می توانست در مسیر بهتری برای خدمت رسانی به مردم هزینه شود یا اینکه صرفا باید هزینه تبلیغات و پویش می شد؟ و مهمتر از همه اینکه آیا کار و تکلیف وزارتخانه نیرو و اولویت آن تولید پویش و کار رسانه‌ای است یا تکالیف ویژه‌ای در حوزه خدمت رسانی و آب رسانی و تولید برق دارند؟

همت با اشاره به این مسئله که فقط کلمات پویش الف ب ایران را در اینترنت جستجو کنید. ببینید چند صفحه باز می شود و چه حجم از اقدامات گزارش می‌شود، گفت: آیا مسئولان وزارت نیرو به جای زمان بندی چند ده هفته‌ای برای  برنامه افتتاح ها در پویش الف ب ، نباید برنامه راهبردی برای حل مشکلات مردم ارائه می دادند و اجرایی می کردند؟

*مسائل اصلی در سایه تبلیغات پویش هر هفته الف ب ایران به حاشیه رفت

این کارشناس حکمرانی آب با اشاره به انتشار کتاب "دلگرمی ها و همراهی ها" تاکید کرد: دوستان در راستای همین مسائل تبلیغاتی پویش کتابی منتشر کرده اند، با عنوان "دلگرمی ها و همراهی ها" . متولیان لطفا توضیح دهد فقط برای این یک قلم کوچک، چقدر هزینه کرده اند؟ این هزینه از جیب چه کسانی پرداخت شده است؟

وی با اشاره به اینکه ما می دانیم که در کشور مجتمع های آبرسانی و روستاهایی وجود دارند که به برخی از اقلام کم هزینه احتیاج دارند و برای نداشتن آن ها به زحمت افتاده‌اند، افزود: واقعا مصلحت نیست در این شرایط تفکر تبلیغاتی و رسانه ای و راه اندازی پویش اولویت بشود و مسائل اساسی به فراموشی سپرده شود.

*آیا اولویت وزارت نیرو حل مشکلات مردم بود؟

همت در ادامه اظهارات خود به این مسئله اشاره کرده که یک برنامه ریزی صحیح و عزم و اراده واقعی برای حل مسائل واقعی می‌توانست سبب عدم بروز بسیاری از مشکلات فعلی شود و گفت: واقعا درک مساله برق و مشکلات خشکسالی و اتخاذ تدابیر لازم در این جهت، خیلی پیچیده نبود. منتها باید ببینیم اولویت ها چه بوده است؟

این کارشناس حوزه آب در پایان تاکید کرد: مردم انتظار دارند شیب رشد خدمت رسانی دولت ها  افزایش یابد. امیدوارم در دولت بعد این اتفاق در سطح عالی بیفتد. حتما مسئولان و متولیان دولت آتی هم باید از رفتارها و اقدامات این دولت به شدت عبرت بگیرند و مسیر مناسبی را برای خدمت به مردم انتخاب کنند. دولت بعد برای هموار کردن راه، مسیر سختی پیش رو دارد.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: محمد همت کارشناس حوزه آب پویش هر هفته الف ب ایران پویش هر هفته الف ب ایران هزینه تبلیغات وزارت نیرو مسائل اصلی پویش الف ب افتتاح ها رسانه ای پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۷۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح ۱۷۶ طرح عمرانی با کمک شوراهای اسلامی در استان

استاندار خراسان جنوبی گفت: سال گذشته ۱۷۶ طرح عمرانی با اعتبار ۷۳۰۰ میلیارد ریالی با کمک شوراهای اسلامی در استان افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، جواد قناعت امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در همایش شوراهای اسلامی استان اظهار کرد: ایجاد شوراها یکی از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مظاهر دموکراسی مردمی است.

وی با بیان اینکه ۹ اصل از قانون اساسی به نحوه مشارکت مردم و شوراها در اداره امور کشور پرداخته است، افزود: آگاهی از قوانین و مقررات، لازمه خدمت‌رسانی شایسته شوراها به مردم است و انتظار می‌رود با حضور در دوره‌های آموزشی اشرافیت خود بر قوانین و ضوابط را افزایش دهند.

استاندار خراسان جنوبی در ادامه نظارت مؤثر و دقیق را از مهم‌ترین وظایف شوراها بر عملکرد شهرداران دانست و گفت: اگر این نظارت درست باشد رضایت مردمی را به‌دنبال خواهد داشت و منابع عمومی که در اختیار شهرداران است براساس منطق و اصول هزینه شده و برای اولویت‌های اصلی منطقه به‌کارگیری می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه افزایش سطح تعاملات شوراها با فرمانداران و مسئولان به نفع مردم است، ادامه داد: انتظار می‌رود شوراها از ظرفیت بخش اجرایی، نمایندگان مجلس و فرمانداران به‌عنوان نمایندگان دولت در شهرستان‌ها استفاده کنند.

قناعت با بیان اینکه شوراها باید کمک کنند تا شهرداری‌ها در حد امکان در بودجه و درآمد و هزینه خودکفا باشند، افزود: کمک‌های دولت محدود است لذا در استان‌هایی همچون خراسان جنوبی که عقب ماندگی تاریخی دارند، نیاز است مدیریت شهری حمایت شود اما خودکفایی شهرداری‌ها با جذب سرمایه‌گذار نیز باید مدنظر باشد؛ سرمایه‌گذاری پایدار از طریق جذب سرمایه‌گذار محقق می‌شود و اینگونه اقدامات جهشی و نوآورانه مورد انتظار است.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه استانی فرهنگی هستیم، تصریح کرد: برنامه‌های مختلف فرهنگی متناسب با منطقه باید در سیاست‌گذاری شهرداری‌ها باشد.

وی بر حفظ وحدت و انسجام در شوراهای اسلامی شهر و روستا تأکید کرد و گفت: هرچه اختلاف‌ها گسترده‌تر شود مردم ضرر می‌کنند لذا مصوبات و تصمیمات باید به‌دنبال تأمین منافع عمومی باشد.

قناعت گفت: اختلاف‌نظر کارشناسی، پایه پیشرفت هر مجموعه است اما باید نظرات منطقی و به‌جا باشد و این موضوع مانعی برای خدمت به مردم نشود.

وی در ادامه با یادآوری اینکه سال گذشته ۱۷۶ طرح عمرانی با اعتبار ۷,۳۰۰ میلیارد ریال و با کمک شوراهای اسلامی در استان افتتاح شد، افزود: نشست‌های تخصصی شوراهای اسلامی با مدیران دستگاه‌های اجرایی باید بر اساس اولویت پیگیری شود تا شاهد رفع موانع باشیم.

استاندار خراسان جنوبی گریزی هم به اقدامات و دستاوردهای دولت سیزدهم در استان زد و گفت: اقدامات زیربنایی دو سال گذشته نشان می‌دهد که دولت سیزدهم عزم جدی در رفع مشکلات به‌صورت میدانی دارد و مصوبات سفرهای رئیس‌جمهور نیز با جدیت دنبال می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در هشت سال دولت گذشته ۱۲ هکتار زمین از اراضی حریم وارد محدوده شهرهای استان شده بود اما در دولت سیزدهم ۵ هزار هکتار الحاق شد که به معنای حجم بالای کارها در زمینه‌های مختلف عمرانی است.

قناعت آغاز عملیات اجرایی پروژه راه آهن را به‌عنوان یکی از اقدامات زیربنایی دولت سیزدهم نام برد و با اشاره به خشکسالی به عنوان دغدغه مردم و شوراها گفت: دولت برای کاهش اثرات خشکسالی پروژه انتقال آب از دریای عمان به خراسان جنوبی را آغاز کرده که انشعاب آن به همه شهرستان‌ها می‌رسد و نیمه دوم امسال عملیات لوله‌گذاری انجام می‌شود.

وی گفت: در مرحله اول بهره برداری از این پروژه سالانه ۶۰ میلیون متر مکعب آب به استان تخصیص می‌یابد که یک انقلاب بزرگ در رفع مشکل کمبود آب است.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اجرای خط انتقال گاز از دو راهی دشتک زابل به نهبندان و سربیشه تصریح کرد: فاز اول این پروژه تا تیرماه امسال با اعتبار ۴ هزار میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسد و همزمان فاز دوم آن با اعتبار ۴ هزار میلیارد ریال از نهبندان به سربیشه آغاز خواهد شد.

وی با بیان اینکه تأمین برق از شاخص‌های توسعه‌یافتگی هر منطقه است، افزود: دولت سیزدهم با افزایش پست‌های ۴۰۰ کیلو ولت در خراسان جنوبی در این زمینه گام بلندی برداشته است.

قناعت خام‌فروشی در بخش کشاورزی و معدن را از معضلات استان ذکر کرد و گفت: در دولت سیزدهم هشت واحد فرآوری در حوزه کشاورزی راه‌اندازی شده است.

استاندار خراسان جنوبی گفت: سفرهای استاندار به شهرستان‌ها و بخش‌های استان ادامه دارد تا بتوانیم زمینه‌های پیشرفت هر شهرستان را شناسایی و مشکلات را رفع کنیم.

کد خبر 748878

دیگر خبرها

  • آیا بلینکن می‌تواند اثر انگشت خود را بر تاریخ بگذارد؟
  • اثرگذاری رسانه ملی در مصرف بهینه انرژی/ ثبت دستاورد‌های وزارت نیرو در قالب تولیدات نمایشی ضرورت دارد
  • بیمارستان شهدای نفت گچساران در هفته دولت افتتاح می‌شود
  • مسائل معیشتی، محور اصلی مطالبات مردم است
  • وحید شمسایی: یک برند، پول عجیبی به من می داد تا برای تبلیغات برنج بخورم؛ مردم تولدم را فراموش می‌کنند اما سالگرد برنج نخوردنم را تبریک می‌گویند! / فیلم
  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • تأکید نماینده مردم شهرستان بروجن بر تصویب و اجرایی شدن تحقیق و تفحص از عملکرد وزارت نیرو
  • افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان
  • خبر خوش وزیر نیرو/ صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • افتتاح ۱۷۶ طرح عمرانی با کمک شوراهای اسلامی در استان