Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از گنبدکاووس فرهاد بدیعی امروز در جلسه هم‌اندیشی با روسای اتاق اصناف و شبکه بهداشت و درمان با خبرنگاران برای مقابله با شیوع بیماری کرونا اظهار کرد: تعداد ۳۹۱ بیمار در بیمارستان‌های گنبدکاووس بستری بوده که بخش اعظم این بیماران در دو بیمارستان پیامبر اعظم (ص) و تامین اجتماعی بستری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: حدود ۵۸ درصد از این بیماران مربوط به شهرستان گنبدکاووس و حدود ۴۲ درصد از شهرهای شرق گلستان بستری هستند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گنبدکاووس خاطرنشان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۹۰ بیمار در بیمارستان‌ها پذیرش شده و ۴۳ بیمار نیز در بخش آی‌سی‌یو بستری هستند.

وی ادامه داد: هر چقدر پیک بیماری طولانی شود سیستم و کادر درمان در ارائه خدمت به بیماران دچار مشکل خواهد شد و برای رفع این مشکل مردم با رعایت کردن پروتکل‌های بهداشتی باید پای کار بیایند.

بدیعی با بیان اینکه اصول پیشگیری هیچ تغییری نسبت به قبل نکرده است، بیان کرد: زدن ماسک در اماکن عمومی، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، شستن مرتب دست‌ها و تهویه مناسب در فضاهای بسته مهمترین عوامل کنترل و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا بوده و هر روز که این موارد زودتر و بیشتر رعایت شود اثر پیشگیری ۱۰ روز زودتر نمایان خواهد شد.

* در هفته اول مبتلا شدن فرد به بیماری هیچ دارو خاص نیاز نیست/ تجویز این داروها توسط پزشکان به اصرار بیمار یا اطرافیان سبب افزایش تقاضا و کمبود آن در داروخانه‌های خصوصی خواهد شد

وی درباره کمبود سرم در شهرستان خاطرنشان کرد: در هفته اول مبتلا شدن فرد به بیماری هیچ دارو خاص نیاز نیست و مهمترین اصل در هفته اول رعایت اصول بهداشتی و قرنطیه است، بیماران تا متوجه مثبت شدن تست خود می‌شوند اصرار دارند که سرم و بعضی از داروهای خاص برای آنها تجویز شود و گاها تجویز این داروها توسط پزشکان به اصرار بیمار یا اطرافیان سبب افزایش تقاضا و کمبود آن در داروخانه‌های خصوصی خواهد شد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گنبدکاووس گفت: برنامه‌ریزی و هماهنگی لازم برای توزیع سرم در داروخانه‌ها انجام شده اما در قبال این توزیع باید این فرهنگ‌سازی نیز در بین مردم ترویج و نهادینه شود تا از استفاده غیرضروری دارو اجتناب شود.

*  در حال حاضر حدود ۸۰ پرستار گنبدی به کرونا مبتلا شدند/ پرستارانی که به صورت خفیف کرونا دارند به‌خاطر کمبود نیروی انسانی به بیماران خدمات می‌دهند

وی با اشاره به مبتلا شدن پزشکان و پرستاران به بیماری کرونا بیان کرد: کادر بهداشت و درمان در حوزه‌های مختلف واقعا پای کار بوده و با جان و دل به مردم خدمات می‌دهند، در حال حاضر حدود ۸۰ پرستار شهرستان به کرونا مبتلا شده که نیاز به مراقبت‌های خاص دارند، جدا از پرستارانی که به صورت خفیف این بیماری را داشته و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و دریافت داروهای مورد نظر به‌خاطر کمبود نیروی انسانی به بیماران خدمات می‌دهند.

بدیعی افزود: تاکنون ۳۰ هزار دوز واکسن به جامعه هدف ترزیق شده و در حال هماهنگی با وزارتخانه و دانشگاه علوم پزشکی استان هستیم تا ضمن تسریع در ترزیق واکسن بتوانیم با نظم بیشتر و تجمع کمتر مراجعه‌کنندگان و در محیط آرام واکسن‌های افراد مورد نظر و مطابق جدول‌بندی ترزیق شود.

انتهای پیام/۲۳۰۷

منبع: فارس

کلیدواژه: بیماری کرونا کادر بهداشت علوم پزشکی گلستان رئیس شبکه شبکه بهداشت شهرستان گنبدکاووس توزیع سرم داروخانه ها فرهنگ سازی تجویز اصرار بیمار هیچ دارو خاص زدن ماسک اماکن عمومی رعایت فاصله گذاری شستن مرتب دست ها تهویه مناسب فضاهای بسته بهداشت و درمان مبتلا شدن خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۷۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، دکتر دهمرده افزود: این دستگاه از نوع ATF و کاملا ایرانی است که توانایی پاسخگویی کامل به بیماران دیالیزی شهرستان را داراست و بیماران دیگر نیازی به مراجعه به سایر شهرستان‌ها ندارند.
وی ادامه داد: با توجه به رشد بیماران دیالیزی مبتلا به فشار خون بالا و دیابت که منجر به نارسایی سیستم کلیوی می‌شود لازم است تا افراد نسبت به درمان به موقع اقدام و با تغییر در سبک زندگی به ایجاد جامعه سالم کوشا باشند.
رئیس بیمارستان دارالشفاء میرجاوه با اشاره به فعال بودن چهار دستگاه دیالیز در این بیمارستان تصریح کرد: دسترسی افراد دیالیزی به خدمات بهینه و منجر به بهبود کیفیت زندگی بیماران شده است.
در حال حاضر ۱۶ بیمار دیالیزی در میرجاوه حضور دارند که سال گذشته دو هزارو ۵۰۰ جلسه دیالیز ویژه این افراد انجام شده است.

دیگر خبرها

  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • پیگیری قضایی ضرب و شتم یک پرستار در حال انجام است
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند