Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار اصفهان با بیان این که در این دوره مدیریت شهری توانستیم روشی جدید در کشور برای شهرداری‌ها جهت تأمین منابع مالی ایجاد کنیم، گفت: در گذشته اوراق مشارکت تنها به مترو اختصاص می‌یافت، از این رو با مراجعه به مجلس و دولت دو سال پیش موفق به استفاده از این اعتبارات برای نوسازی ناوگان اتوبوسرانی شدیم.

به گزارش خبرنگار ایمنا، قدرت الله نوروزی امروز _سه شنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۰_ در آئین ورود ۴۵ دستگاه اتوبوس جدید به ارزش دو هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال به ناوگان حمل و نقل عمومی شهر اصفهان، اظهار کرد: بسیار خرسندیم که به تدریج به قول‌های داده شده عمل کردیم گفته بودیم در حوزه حمل و نقل اتفاقات خوبی در چهار سال خواهد افتاد و خوشبختانه همه آنها بدون هیچ گونه کم و کاستی تحقق یافت به طوری که می‌توان گفت در این مدت در حوزه حمل و نقل عمومی شهر یک تحول بزرگ ایجاد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: خرید بیش از ۲۰۰ دستگاه اتوبوس، بازسازی بیش از ۳۰۰ دستگاه اتوبوس، نوسازی تعداد زیادی تاکسی، اضافه شدن دو رام قطار شهری، توسعه معابر بی آر تی، اضافه یا تعویض ایستگاه‌های اتوبوس شهر، هوشمندسازی سیستم اتوبوسرانی با هزینه سنگین اما مؤثر و مفید برای شهروندان از جمله اقدامات انجام شده در این دوره مدیریت شهری در حوزه حمل و نقل عمومی شهر بوده است.

ایجاد روشی جدید برای تأمین منابع مالی شهرداری‌

شهردار اصفهان با بیان این که در این دوره مدیریت شهری توانستیم روشی جدید برای تأمین منابع مالی شهرداری‌ها ایجاد کنیم، افزود: قانون حمل و نقل عمومی به معنای امروز برای استفاده از اوراق مشارکت نبود و اوراق مشارکت تنها به مترو اختصاص می‌یافت، از این رو با مراجعه به نمایندگان، مجلس و دولت و سایر بخش‌ها دو سال پیش موفق به استفاده از این اعتبارات به میزان ۲۰۰ میلیارد تومان برای اتوبوسرانی شدیم و با فروش اوراق مشارکت اتوبوس‌های جدید برای شهر خریداری کردیم و این خدمت بزرگ به تمام کشور تعمیم داده شد و اتوبوسرانی توانست از این فرصت استفاده کند.

نوروزی تأکید کرد: همه این اقدامات در راستای رفع مسائل زندگی شهروندان، کاهش آلودگی، روان‌سازی حرکت خودروها در شهر و افزایش ایمنی انجام شده است؛ نمی‌توان قطار شهری، مسیرهای بی آر تی و دوچرخه سواری را توسعه نداد، موتورهای برقی را خریداری نکرد، اما انتظار داشت که شهری فاقد آلودگی داشته باشیم.

وی افزود: اگر تمام زیرساخت‌ها و امکانات حمل و نقل عمومی در شهر فراهم باشد، اما فرهنگ استفاده از آن‌ها وجود نداشته باشد کسی نمی‌تواند ادعا کند که مسائل حل شده است؛ فرهنگ یک نرم افزار و حرکت تدریجی است که ارتقای آن نیاز به بسیج همگانی دارد یعنی همه باید بخواهند.

شهردار اصفهان با بیان این که گاهی ممکن است قانونی وضع شود اما مورد میل مردم نباشد که در این صورت اجرای قانون با مشکل مواجه خواهد شد زیرا شاهد یک قانون بی عملکرد خواهیم بود، گفت: هنر مجلس و توان یک نماینده باید این باشد که نیاز جامعه را کشف کند و آنچه مورد پذیرش عمومی است را تبدیل به قانون کند.

ایجاد مسیرهای دوچرخه‌سواری استاندارد در شهر

نوروزی با اشاره به تأثیر فرهنگ سازی در میان افراد جامعه خاطرنشان کرد: در این راستا نقش راهنمایی و رانندگی به عنوان متولی نظم در اداره حمل و نقل شهر بسیار مهم است که خوشبختانه در این راستا به ویژه در چهار سال اخیر توسط پلیس راهور تلاش‌های زیادی شده است.

وی ادامه داد: این که «هر دوچرخه جایگزین یک خودرو شود» جمله‌ای کوتاه اما پر مفهوم است؛ روزانه در شهر برای تردد شهروندان پنج میلیون لیتر سوخت مصرف می‌شود و تبعات آن مردم را گرفتار بیماری می‌کند در حالی که هر دوچرخه می‌تواند جایگزین خودرو شود.

شهردار اصفهان با ابراز خرسندی از ایجاد ۷۷۷ کیلومتر مسیر دوچرخه سواری در شهر با رعایت استانداردها گفت: پلیس پیشروتر از همیشه با دوچرخه مأموریت‌های خود را انجام می‌دهد و این حرکت باید تداوم یابد. امیدواریم روزی در این شهر شاهد صحنه‌های ۵۰ سال پیش در حوزه حمل و نقل شهری باشیم البته تحقق این اهداف نیاز به همراهی مردم دارد.

وی با تأکید بر این که نقش پلیس بدون همکاری مردم ایفا نشدنی است، افزود: نقش فرهنگ نیز بدون توجیه و تبیین ناشدنی است، البته نمی‌گوییم که نقصی نداریم زیرا شاهد دودزایی برخی وسایل نقلیه در شهر هستیم و هنوز هم برخی اشکالات به طور روشن در معرض دید مردم است، اما سن اتوبوس‌های شهر کاهش یافته و تاکسی‌ها نوسازی شده تا شاهد کاهش آلودگی‌ها باشیم و این حرکت باید ادامه یابد.

نوروزی اظهار کرد: هرکس دلسوز شهر بوده و دغدغه شهروندان را دارد و می‌خواهد اصفهان به جایگاه جهانی و فرهنگی خود بازگردد، باید این حرکت‌ها را به عنوان الگو برای همیشه تداوم بخشد.

وی با تأکید بر این که در این دوره مدیریت شهری هر حرکتی بر اساس ارزیابی و سنجش افکار عمومی انجام شده است، گفت: تراموا نیز بر همین اساس اجرایی نشد، البته در این زمینه با کارشناسان خبره بین المللی و شهرداران کلانشهرها در ایران و حتی شهرهای خواهرخوانده گفتگو کرده و نتیجه این بود که تراموا یک وسیله حمل و نقلی کم هزینه، ارزان و با ایمنی بالا است که امیدواریم روزی در این شهر این مهم تحقق یابد.

کد خبر 511921

منبع: ایمنا

کلیدواژه: منابع مالی منابع مالی پایدار شهرداری اصفهان شهر اصفهان قدرت الله نوروزی تراموا اتوبوس اتوبوسرانی سازمان اتوبوسرانی اصفهان ناوگان اتوبوسرانی نوسازی نوسازي اتوبوس تاکسی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دوره مدیریت شهری حوزه حمل و نقل شهردار اصفهان حمل و نقل عمومی اوراق مشارکت منابع مالی برای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۹۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقاط حادثه خیز با احکام برنامه و منابع مالی مناسب رفع می شود

تین نیوز

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه نقاط حادثه خیز با احکام برنامه توسعه و منابع مالی مناسب رفع می شود، از افتتاح محور مراغه هشترود در چند ماه آینده، تسریع در تکمیل محور تبریز ارومیه با تزریق مالی و بهره برداری از محور تبریز صوفیان در هفته دولت خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی امروز ۷ اردیبهشت در جریان سفر به استان آذربایجان شرقی ضمن افتتاح ۸۴۰۴ واحد مسکونی و بازدید از برخی پروژه های آزادراهی، بزرگراهی و آغاز عملیات اجرایی برخی از پروژه های شهرهای جدید، بازآفرینی شهری و شهرسازی در جمع بندی سفر خود به استان گفت: امروز در سفر به استان هم آغاز عملیات اجرایی و هم بازدید از پروژه ها و هم افتتاح های مناسبی در بخش مسکن انجام شد. همچنین امروز برای جمع بندی در بخش های مختلف دو جلسه کمیسیون حمل و نقل و ایمنی استان و جلسه شورای مسکن برگزار شد.

انجام بهسازی و روکش آسفالت محور تبریز زنجان با منابع وزارت راه وشهرسازی

بذرپاش توضیح داد: در حوزه محورهای مواصلاتی یکی از محورهای پرمساله استان محور تبریز-زنجان است که مشکلات جدی دارد به این دلیل که سرمایه گذاری به عنوان شراکت با ما در وزارت راه و شهرسازی به دلیل مکفی نبودن عوارض بهسازی در طول سال ها در این مسیر انجام نشد، تصمیم گرفته شد تا وزارت راه و شهرسازی مستقیما عملیات بهسازی و روکش آسفالت را انجام بدهد تا بتوان در فاز نخست نقاط پرحادثه را برطرف کرد و بعدها کل محور را روکش َآسفالت کنیم.

تکمیل محور تبریز ارومیه با تزریق مالی تسریع می شود

وی ادامه داد: در حوزه عملیات راهسازی نیز در استان تصمیمات خوبی گرفته شد. یکی از این محورها قطعه ۶ محور تبریز ارومیه است که با تزریق مالی که انجام خواهد شد؛ از طریق ماده ۵۶، از طریق ردیف بودجه و از طریق مولدسازی که به سازمان ملی زمین و مسکن داده شده است، تکمیل این قطعه از این محور سرعت مناسب پیدا می کند.

افتتاح محور مراغه هشترود در چند ماه آینده

بذرپاش محور بعدی این استان را که در سفر در خصوص آن تصمیم گیری شد محور مراغه هشترود عنوان کرد و افزود: این محور در مراحل پایانی تکمیل قرار دارد که با حمایت مالی که از طریق وزارت راه و شهرسازی انجام خواهد شد در چند ماه آینده آماده افتتاح می شود.

محور تبریز صوفیان در هفته دولت به بهره برداری می رسد

وی افزود: در خصوص محور تبریز صوفیان  در تلاش هستیم تا باند رفت را هرچه سریعتر به اتمام برسانیم و باند برگشت را نیز تا هفته دولت امسال بتوانیم به بهره برداری برسانیم.

وزیر راه و شهرسازی گفت: کنارگذار ایلخچی نیز در سفر امروز بازدید شد. این کنارگذر نیز پیشرفت خوبی دارد که با تکمیل آن بخشی از ترافیک منطقه حل خواهد شد.

نقاط حادثه خیز با احکام برنامه و منابع مالی مناسب رفع می شود

بذرپاش تصریح کرد: در بخش ایمنی مقرر شد تا یک هفته درمیان با ریاست استاندار کمیسیون ایمنی حمل ونقل برگزار شود. امسال در دولت هم احکام برنامه مناسبی دیده شده و هم برای رفع نقاط حادثه خیز منابع خوبی در نظر گرفته شده است.

وی با یادآوری اینکه در سال گذشته ۷۲۵ نقطه حادثه خیز در سراسر کشور رفع خطر شد، گفت: در استان آذربایجان شرقی ۱۰ نقطه پرخطر رفع خطر شد و امسال نیز رفع ۱۰ نقطه پرخطر  دیگر رفع خطر خواهد شد.

عوارض آزادراه تبریز سهند با ۵۰ درصد تخفیف دریافت می شود

وزیر راه و شهرسازی گفت: در حوزه عوارض آزادراه تبریز-سهند مقرر شد تا با ۵۰ درصد تخفیف انجام شود. مابه التفاوت آن از طریق دولت تامین و پرداخت خواهد شد.

بذرپاش ادامه داد: زیرساخت احداث قطار تبریز بستان آباد خاوران انجام شده است. این مسیر رام قطار کم دارد که قرار شد تا رام قطاری را اضافه کنیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • نقاط حادثه خیز با احکام برنامه و منابع مالی مناسب رفع می شود
  • آذربایجان شرقی مشکل تامین اتوبوس و حمل و نقل عمومی دارد
  • عملیات احداث زیرگذر سرخون آغاز شد
  • پیش بینی ۷۵۸ هزار میلیارد تومان منابع هدفمندی یارانه
  • مصائب شیراز پس از باران (+ عکس)
  • مصائب شیراز پس از باران / تصاویر
  • مصائب شیراز پس از باران
  • رهبر انقلاب: کارگر باید به آینده کاریِ خود اطمینان داشته باشد |‌ در دوره‌ای مبتلا به تعطیلیِ کارخانه‌های بزرگ شدیم که ... | ویدئو
  • کتابخانه هدفمند، موفق و خلاق در دل کویر استان یزد
  • تامین مالی فروشگاه‌ها از طریق تسهیلات