Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی دبیر اجرایی مسابقه ملی تدریس مجازی گفت: اولین مسابقه ملی تدریس مجازی به همت انجمن علمی دانشجویی علوم تربیتی دانشگاه فردوسی مشهد با همکاری دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی این دانشگاه و دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی برگزار شد.

محمدامین خندان در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص مسابقه ملی تدریس مجازی اظهار کرد: زمانی که فرد متوجه می‌شود در زمینه تدریس استعداد دارد، همین مسئله می‌تواند او را به سمت پرورش استعدادش سوق دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین شناسایی این استعداد، باعث خودشناسی می‌شود. با توجه به شرایط خاص شیوع بیماری کرونا، تحرک و پویایی که در گذشته بین دانشجوها داشتیم، بسیار کمرنگ شد. یکی از راه‌هایی که می‌توانستیم به وسیله آن، این تحرک و پویایی را به دانشجویان برگردانیم، برگزاری چنین مسابقات و جشنواره‌ها بود.

وی افزود: هدف از برگزاری مسابقه ملی تدریس مجازی، شناسایی و پرورش استعدادهای تدریس بود. افراد علاقه‌مند به شرکت در مسابقه، هیچ محدودیتی از نظر رشته تحصیلی، تخصص و موضوعی که می‌خواستند تدریس کنند، نداشتند. این شرایط به ما در شناسایی استعدادهای تدریس متناسب با ملاک‌های اصولی، کمک کرد.

دبیر اجرایی مسابقه ملی تدریس مجازی درخصوص مراحل برگزار شده در این مسابقه تصریح کرد: این مسابقه در دو مرحله مقدماتی و نهایی برگزار شد. در مرحله مقدماتی، شرکت کننده‌ها متناسب با شرایط مسابقه یک ویدئو پنج تا ۱۰دقیقه‌ای برای ما ارسال کردند. پس از داوری ویدئوها توسط هیأت داوران، راه‌یافتگان به مرحله نهایی مسابقه مشخص شدند. وجه تمایز این مسابقه با مسابقات دیگر، برگزاری کارگاه‌های آموزشی روش تدریس و طراحی آموزشی برای کسب آمادگی بیشتر راه‌یافتگان به مرحله نهایی، برای این رقابت بود.

خندان در خصوص شیوه برگزاری مرحله نهایی این مسابقه بیان کرد: مرحله نهایی به صورت برخط و با حضور هیأت داوران و دیگر شرکت‌کنندگان مسابقه برگزار شد. شرکت‌کنندگان در مرحله نهایی به صورت برخط به تدریس پرداختند و هیأت داوران در همان لحظه تدریس را ارزیابی کرده و به آن‌ها امتیاز دادند. 

وی خاطر نشان کرد: این مسابقه، به همت انجمن علمی دانشجویی علوم تربیتی دانشگاه فردوسی مشهد و با همکاری دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی برگزار شد. تعداد ۴۵۶ نفر از علاقمندان، به راه‌های ارتباطی دبیرخانه مسابقه، برای اطلاع از نحوه شرکت در مسابقه مراجعه کردند که از این تعداد ما تعداد ۲۰۲ ویدئوی اختصاصی از ۲۸ استان کشور برای مرحله مقدماتی دریافت کردیم که پس از بررسی‌های اولیه تعداد ۱۹۱ ویدئو، پذیرش و برای داوران مسابقه ارسال شد. 

دبیر اجرایی مسابقه ملی تدریس مجازی تصریح کرد: پس از داوری تخصصی ویدئوهای ارسال شده توسط هیأت ۹ نفره داوران، ۵۰ شرکت کننده به مرحله نهایی مسابقه راه پیدا کردند. در ادامه با هدف آمادگی شرکت کنندگان برای مرحله نهایی کارگاه‌های آموزشی و تخصصی در زمینه طراحی آموزشی و مولفه‌های یک تدریس اثر بخش با حضور اساتید از دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی برگزار شد. 

خندان بیان کرد: پس از داوری مرحله نهایی مسابقه، رتبه اول عبداله نژاد دهباشی از رامهرمز_خوزستان، رتبه دوم یاسمن بیگدلو از قزوین، رتبه سوم محمد صادق رخ افروز از طبس، رتبه چهارم متانت فرهادی از مشهد، رتبه پنجم مهدیه رحیمی از درگز و رتبه برتر بخش ویژه مسابقه تدریس خلاق را نیلوفر صحرائی از  بردسکن کسب کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد انجمن علمي دانشگاه فردوسی مشهد خراسان رضوی مرحله نهایی علوم تربیتی برگزار شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۹۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لیگ ملی برنامه‌نویسی کدکاپ ۸ با محوریت ترویج برنامه‌نویسی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، علی لطفی، مدیر مسابقات کوئرا با بیان اینکه هدف از برگزاری لیگ ملی برنامه نویسی کدکاپ ۸، ترویج برنامه نویسی در سراسر کشور است، اظهار داشت: در این مسابقه ضمن ترویج برنامه نویسی، بحث آموزش برنامه نویسی گنجانده شده است و افراد می توانند در هر سطحی که هستند، آموزش متناسب با خودشان را دریافت کنند.

وی در خصوص نحوه برگزاری مسابقات توضیح داد: مسابقات انتخابی در لیگ ملی برنامه نویسی کدکاپ ۸ به صورت استانی است، به همین دلیل، دانشجویان همه استان ها خود را مخاطب این مسابقه می بینند و شانس خود را در آن کمرنگ نمی‌ببینند.

لطفی ادامه داد: این لیگ در شش دوره مسابقات انتخابی آنلاین برگزار می‌شود که تاکنون چهار دوره آن برگزارشده است، دور اول این مسابقات از اوایل اسفند ماه کلید خورد و هر سه هفته یک مسابقه انجام می شود که ان‌شاءالله دور پنجم مسابقات انتخابی ۲۸ اردیبهشت ماه برگزار خواهدشد.

به گفته او در این مسابقات انتخابی دانشجوی برتر هر استان، سهمیه رقابت فینال را به انضمام یک میلیون تومان جایزه نقدی دریافت خواهدکرد. همچنین، بعد از هر مسابقه، جلسه آنلاین حل سوالات مسابقه توسط طراحان سوالات، برگزار می‌شود و از هر استان، به سه نفر از شرکت‌کنندگانی که در این جلسه حضور یافته‌اند، دوره آموزشی رایگان اهدا می شود که شامل ۲۰ دوره آموزش آنلاین برنامه‌نویسی به‌صورت تعاملی در سطوح مقدماتی و پیشرفته است و افراد می‌توانند به انتخاب خودشان یکی از دوره ها را به عنوان هدیه دریافت کنند.

مدیر مسابقات کوئرا افزود: گذراندن موفقیت‌آمیز این دوره ها بین یک تا سه ماه به صورت آنلاین طول می‌کشد، علاوه بر این به ۱۰ نفر از شرکت کنندگان مسابقه تی شرت یادبود اهدا می شود و هر کس که در این مسابقه کد ارسال کرده باشد، شانس برخورداری از این جوایز را خواهد داشت.

وی با بیان اینکه فینال به صورت حضوری با دعوت از نفرات برتر در سراسر کشور در تهران برگزار خواهد شد، اظهار داشت: از نفر اول تا سی ام جایزه در فینال دریافت خواهند کرد. هم‌چنین در رتبه‌های بعد، به نفرات برتر هر استان جوایز اهدا می‌شود و مجموعا حدود ۲۰۰ میلیون تومان فقط در مرحله فینال به شرکت کنندگان جایزه اهدا خواهدشد.

لطفی همچنین، در خصوص چرایی عنوان « کدکاپ۸» توضیح داد: از سال ۹۵، مسابقات برنامه نویسی کشوری را با عنوان کدکاپ برگزار می کنیم که البته دوره های اول آن با همکاری دانشگاه صنعتی شریف بود و در ادامه این رویداد به صورت سالیانه برگزار شد و بزرگترین مسابقه برنامه نویسی کشور از نظر تعداد شرکت کنندگان شناخته می شود. امسال، هشتمین دوره برگزاری این مسابقات است که این دوره را با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و در قالب لیگ ملی برنامه نویسی دانشجویی برگزار می کنیم.

وی در ادامه مخاطب کدکاپ را دانشجویان دانست و گفت: کدکاپ در سال‌های مختلف به شیوه‌های گوناگونی برگزار شده‌ است. هر سال برخی شرکت‌ها با هدف جذب و استخدام حامی مسابقات می‌شدند، موضوعات مسابقات هم مطابق فناوری‌هایی بود که آنها نیاز داشتند اما امسال از آن جهت که هدف معاونت علمی، ترویج برنامه نویسی در سطح کشور بود، صرفا بحث الگوریتم و مبانی برنامه نویسی را موضوع مسابقات قرار دادیم و هر شش دوره انتخابی به انضمام فینال، حاوی سوالات الگوریتمی است.

گفتنی است علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی https://codecup.ir/ مراجعه کنند.

کد خبر 6097238

دیگر خبرها

  • استقبال دانشجویان و جای خالی مسئولین در اولین روز جشنواره «تیتر ۱۳» + فیلم
  • مرحله نهایی جشنواره قرآنی حیات در مشهد برگزار خواهد شد
  • دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد
  • ریشه پیوند دانشگاه با صنعت و جامعه در نمایش علم توسط دانشگاه است
  • ریشه پیوند دانشگاه با جامعه در عملیاتی کردن دستاوردهای علمی است
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • لیگ ملی برنامه‌نویسی کدکاپ ۸ با محوریت ترویج برنامه‌نویسی
  • شهرداری گرگان اولین فینالیست لیگ برتر بسکتبال
  • شهرداری گرگان اولین فینالیست لیگ برتر بسکتبال شد
  • آزمون سراسری اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن در مشهد