Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-04-26@08:58:54 GMT

ثبت رکورد تازه مصرف گاز در نیروگاه‌های منطقه خراسان

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۱۲۳۷۹

ثبت رکورد تازه مصرف گاز در نیروگاه‌های منطقه خراسان

مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی گفت: در چهار ماه نخست امسال یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون مترمکعب گاز طبیعی تحویل نیروگاه‌های تولید برق استان شده که این رقم نسبت به مدت مشابه پارسال ۲۳ درصد افزایش داشته است.

به گزارش شانا، حسن افتخاری اظهار کرد: در پی افزایش دما و به تبع آن رشد مصرف برق در بخش خانگی، مصرف گاز در بخش نیروگاهی استان هم به بالاترین سطح خود رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در چهار ماه نخست سال ۱۴۰۰، یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون مترمکعب گاز طبیعی تحویل نیروگاه‌های تولید برق استان شده و این در حالی است که این رقم در مدت مشابه پارسال یک میلیارد و ۳۷۵ میلیون مترمکعب بود.

>>> بیشتر بخوانید؛

«گازرسانی به نیروگاه‌ها»؛ اقدامِ ماندگار صنعت گاز برای حفظِ محیط زیست

مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان رضوی مجموع گاز مصرفی این استان در مدت چهار ماه نخست سال ۱۴۰۰ را سه میلیارد و ۸۳۸ میلیون مترمکعب عنوان کرد و گفت: از این آمار یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون مترمکعب در بخش نیروگاهی، یک میلیارد و ۴۰۴ میلیون مترمکعب در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء و ۷۴۱ میلیون مترمکعب هم در صنایع فولاد، سیمان و حمل و نقل استان مصرف شد.

افتخاری تصریح کرد: در روزهای پایانی تیرماه و روزهای نخست مردادماه امسال روزانه حدود ۲۶ میلیون مترمکعب گاز طبیعی در نیروگاه‌های منطقه خراسان مصرف شد که این مقدار به تنهایی بیشتر از تولید یک فاز پارس جنوبی و رکوردی بی‌سابقه در تاریخ مصرف گاز بخش نیروگاهی منطقه خراسان است.

وی تاکید کرد: کارکنان واحدهای تابعه شرکت ملی نفت و شرکت ملی گاز در خراسان رضوی در شرکت‌های بهره‌برداری نفت و گاز شرق، پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد، منطقه ۴ عملیات انتقال گاز و شرکت گاز استان با وجود شیوع ویروس کرونا با مجاهدت، تلاش شبانه‌روزی و بدون وقفه در کنار تامین پایدار گاز طبیعی بخش‌های خانگی، تولیدی، صنعتی و حمل و نقل در زمینه تامین حداکثری گاز مصرفی نیروگاه‌های تولید برق منطقه خراسان اقدام کردند.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی با اشاره به محدودیت منابع خدادادی گاز، از مصرف‌کنندگان عمده و شهروندان درخواست کرد با مدیریت درست مصرف، رعایت الگوها و روش‌های بهینه‌سازی گاز طبیعی و انرژی زمینه خدمت‌رسانی بهتر و مستمر در بخش‌های مختلف را فراهم کنند.

منبع: شانا

کلیدواژه: حسن افتخاری مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان رضوی گازرسانی مصرف گاز میلیون مترمکعب منطقه خراسان یک میلیارد خراسان رضوی گاز طبیعی شرکت گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۲۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، بهینه‌سازی و کاهش هزینه‌های مصرف انرژی و حمایت از تولیدکنندگان و سازندگان داخلی را از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ دانست.

به گزارش شانا، مرتضی شاهمیرزایی دیروز (سه‌شنبه، چهارم اردیبهشت‌) در سفر به منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، در جمع مدیران عامل شرکت‌های پتروشیمی مستقر در این منطقه بیان کرد: بسیار خرسندم که امروز شاهد شرایط مطلوب واحدهای تولیدی در هاب ماهشهر هستم. مجتمع‌های این منطقه، پارسال با تکیه بر توان داخل موفق شدند بالاترین مقدار بهره‌وری و تولید را ثبت کنند و این نوید را می‌دهم که حرکت در سال جهش تولید با شتاب بیشتری انجام خواهد شد.

وی یکی از راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ را کاهش هزینه‌ها و بهینه‌سازی مصرف انرژی برشمرد و یادآور شد: ضروری است که شرکت‌های پتروشیمی، با بهینه‌سازی مصرف انرژی، در حفظ و صیانت از منابع بین‌نسلی نقش‌آفرین باشند.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی با اشاره به استفاده از همه ظرفیت‌های کشور برای خودکفایی کامل صنعت پتروشیمی افزود: شرکت‌های پتروشیمی باید در صورت تولید تجهیز یا قطعه‌ای در داخل کشور، نیاز خود را از طریق تولیدکنندگان و سازندگان ایرانی تأمین کنند و به‌هیچ‌وجه نباید کالا یا محصول مشابه خارجی وارد شود.

شاهمیرزایی مهم‌ترین برنامه راهبردی صنعت پتروشیمی سال ۱۴۰۳ را رشد ظرفیت‌ها و جهش تولید دانست و گفت: سبد محصولات پتروشیمی باید با برنامه‌ای منسجم‌تر و با هدف تکمیل زنجیره ارزش متنوع شود.

وی ادامه داد: شرکت‌ها و مجتمع‌های پتروشیمی باید قوانین، دستورعمل‌ها و همه رویه‌های موجود در منطقه را رعایت کنند.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی افزود: توجه به مسئولیت‌ اجتماعی با توجه به شرایط موجود اهمیت ویژه‌ای دارد و پتروشیمی‌ها باید به تعهدهای خود پایبند باشند.

شاهمیرزایی تأکید کرد: مجتمع‌های پتروشیمی‌ای که می‌خواهند از ۵درصد تخفیف خوراک بهره‌مند شوند، باید ۴۰درصد از درآمد خود را به توسعه صنعت پتروشیمی تخصیص دهند.

شایان ذکر است که شاهمیرزایی در سفر یک‌روزه به قدیمی‌ترین قطب صنعت پتروشیمی کشور، ضمن بازدید از مجتمع‌های پتروشیمی آبادان، غدیر، فن‌آوران و اسکله‌های صادراتی پایانه‌ها و مخازن، دغدغه شرکت‌های پتروشیمی برای تحقق شعار سال را در نشست تخصصی بررسی کرد.

دیگر خبرها

  • نیروگاه‌های برق به استقبال روزهای اوج مصرف تابستان می روند | وزیر نیرو: تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان می‌یابد
  • رکورد بزرگترین اجتماع طناب زنی کشور در تبریز شکست
  • «مست عشق» و رکورد تازه در سینمای ایران / یک فیلم غیرکمدی به صدر جدول فروش روزانه رسید
  • «مست عشق» و یک رکورد تازه در سینمای ایران / یک فیلم غیرکمدی به صدر جدول فروش روزانه رسید
  • خودرو جایزه کم مصرفان برق/ توافق نفتی آمریکا و چین
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • رکورد تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی کشور شکسته می‌شود
  • ذخیره سازی بیش از ۵۲ میلیون مترمکعب آب در پشت سد‌های گرمی
  • صرفه جویی ۱۲۰۰ مترمکعبی مصرف آب در دانشگاه بیرجند
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است