Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در سومین و آخرین روز جشنواره ملی ایده‌ها و فرصت‌ها با محوریت کارآفرینی شرکت کرد و به مسائل و چالش‌های مشارکت‌کنندگان در این رویداد پاسخ داد. خبرگزاری میزان - علی غلامی، معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در سومین و آخرین روز جشنواره ملی ایده‌ها و فرصت‌ها با محوریت کارآفرینی شرکت کرد و به مسائل و چالش‌های مشارکت‌کنندگان در این رویداد پاسخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در ابتدای سخنان خود بیان داشت: استفاده از ایده دیگران قبل از این که یک توصیه دینی باشد، اقتضای عقل است. وقتی افرادی کاری را در یک بازه زمانی طولانی انجام داده‌اند و نکاتی را می‌توانند تذکر دهند که ممکن است ما هیچ‌گاه به آن‌ها پی نبریم، لذا شرط عقل است که از این فرصت بی‌نظیر استفاده شود.

وی عنوان کرد: جرم همیشه از مجرمان یک قدم عقب‌تر است و، چون با گستره جرم و سرعت به روز شدن آن‌ها مواجه‌ایم، پیشگیری از آن‌ها برای یک معاونت سخت و ناممکن است. وقتی که کسی با تجربه چندین ساله در مواجهه با جرائم مختلف می‌تواند به ما کمک کند و از ما جلوتر است، باید از این فرد استفاده کرد.

در ادامه معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه به مسائل و مشکلات مطرح‌شده درحوزه استارتاپ‌ها پاسخ داد و گفت: بسیاری از مشکلات مطرح شده در حوزه استارت‌آپ‌ها به دلیل تازه بودن این حوزه بوده و امری طبیعی است و پیشنهاد می‌کنم که مسائل اصلی احصاء شود تا با هم‌اندیشی و با استفاده از این معاونت برطرف شود.

وی پیشنهاد داد که ساختار ثابتی تعریف شود که بر اساس آن ویترین ایده‌ها راه اندازی شود و نقش واسطه را بین شرکت‌های استارت‌آپی و دیگر نهاد‌ها و سازمان‌ها در برآورده کردن نیاز‌های آن‌ها ایفا کند.

معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه ساختار ثابت را مقدمه فعالیت‌های بعدی دانست و عنوان کرد: وقتی این ساختار شکل بگیرد و رسمیت پیدا کند و ماهیت حقوقی شرکت‌ها تثبیت و تایید شود، می‌توان برای سایر مسائل رایزنی نمود.   بیشتر بخوانید: حمایت دادستانی خراسان رضوی از استارت آپ‌های تولید محتوایی   انتهای پیام/ برچسب ها: معاونت اجتماعی استارت آپ پیشگیری از وقوع جرم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: معاونت اجتماعی استارت آپ پیشگیری از وقوع جرم معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم قوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۲۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان از کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان در یک سال گذشته خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، علیرضا باوی با اشاره به روز ایمنی و حمل و نقل، اظهار داشت: در سال‌های اخیر اقدامات متعددی در حوزه بهسازی و ساخت راه‌ها با هدف کاهش تصادفات انجام شده است، اما هنوز ایراداتی در کیفیت راه‌ها و نقاط حادثه‌خیز وجود دارد.

 وی با بیان اینکه در استان خوزستان 19 نقطه حادثه‌خیز توسط پلیس راهور کشور و وزارت راه و شهرسازی احصا و به استان خوزستان نیز ابلاغ شد، افزود: در سال 1402 تعداد 9 نقطه که در تعهد اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان بود، رفع شده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری دادگستری استان خوزستان گفت: منطقه غره در محور رامهرمز - بهبهان، شهرک دانش در محور اندیمشک - شوش، شهرک مدنی در محور ماهشهر - هندیجان، تقاطع ظلم‌آباد در محور گتوند - لالی، کیلومتر 20 محور خرمشهر - اهواز، قلعه چنعان محور کمربندی - صنایع فولاد، تدین در محور ملاثانی- اهواز، کارخانه قند محور شوش- دزفول و خارستان در محور بهبهان - رامهرمز، نقاطی است که رفع نقص آن‌ها انجام و ایمن‌سازی شده است. در معاونت اجتماعی و پیشگیری دادگستری استان خوزستان، جلسات متعددی برگزار و مصوبات از دستگاه‌های مسئول با توجه به تکالیف و امور محوله، پیگیری می‌شود.

وی با تأکید بر لزوم ارتقای فرهنگ رانندگی صحیح بین مردم و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات این معاونت در سال گذشته تهیه محتوای پیشگیرانه و انتشار از طریق رسانه‌های جمعی و ارسال پیامک به رانندگان پر خطر بوده است.

باوی افزود: مواردی همچون نصب و به روزرسانی سامانه‌های کنترل سرعت و ثبت تخلفات جاده‌ای (درون و برون شهری)، رصد آخرین وضعیت دوربین‌های هوشمند در استان خوزستان و نصب سامانه‌های نظارتی جهت اعمال نظارت بر نقاط حادثه خیز، می‌تواند در کاهش تلفات جانی و خسارت های مالی موثر باشد و باید در سال جاری نسبت به آن اهتمام ویژه‌ای شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • پیش‌بینی ۴۹۱ شعبه ثابت و سیار در دو حوزه انتخابیه زنجان
  • پیش بینی ۴۹۱ شعبه ثابت و سیار در ۲ حوزه انتخابیه استان زنجان
  • ضرورت برگزاری جشنواره فیلم اقوام ایرانی با قدرت و کیفیت
  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان
  • مشکلات امروز قزوین به دلیل بی توجهی به پیشگیری از جرم است
  • کاهش ۱۸ درصدی وقوع سرقت در کرمانشاه