Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدجلیل میرمحمدی نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به شدت گرفتن شیوع ویروس کرونا در کشور اظهار داشت: آمار مرگ و میرهای ناشی از بیماری کرونا رو به افزایش است و روزانه 300 الی 400 نفر از هموطنان‌مان از دست می‌روند.

وی افزود: در حال حاضر تقریباً ظرفیت بسیاری از بیمارستان‌ها اشباع شده و در حال ایجاد تخت‌های اضطراری هستند و حتی ظرفیت تخت‌های غیرکرونایی نیز به بیماران کرونایی اختصاص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تصریح کرد: اگر این روند ادامه یابد، حتی در زمینه تأمین دارو و به ویژه سرم‌های مورد نیاز برای این بیماران نیز با مشکل جدی مواجه خواهیم شد؛ لذا تا دیر نشده باید تدبیر اساسی شود.

میرمحمدی با اشاره به علل افزایش دوباره شیوع بیماری کرونا اظهار داشت: ارتباطات نزدیک مردم و عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی، مهم‌ترین عامل شدت گرفتن بیماری است؛ در حالی که یکی از بهترین‌ راه‌ها برای پیشگیری این بیماری خطرناک و مهار آن، ماسک زدن، رعایت فاصله اجتماعی و تعطیلی دورهمی‌ها و مسافرت‌های غیرضروری است، اما متأسفانه نوعی عادی‌انگاری در بین مردم و مسئولان رایج شده است.

از هر 10 مورد مراجعه به بیمارستان‌ها 9 مورد مربوط به کرونای دلتا است

وی با تأکید براینکه مهار کرونای دلتا باید امروز با فوریت در دستور کار دولت جدید باشد، گفت: براساس آمارهایی که داریم از هر 10 مورد مراجعه به بیمارستان‌ها 9 مورد مربوط به کرونای دلتا است و لذا در حال حاضر هر کاری که بتواند رفت و آمدهای غیر ضروری را در سطح جامعه کم کند برای کمک به کاهش شیوع بیماری ضروری است.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به نامه اخیر وزیر بهداشت به رهبر معظم انقلاب و درخواست تعطیلی سراسری دو هفته‌ای برای کنترل این بیماری تأکید کرد: در عین حال که این اقدام ضروری است، اما اگر زمینه‌های اجرای درست این تصمیم در جامعه فراهم نشود، هدف این تعطیلی نیز محقق نخواهد شد.

میرمحمدی در همین رابطه خاطرنشان کرد: تعطیلی چندباره کسب و کارها در یک سال و نیم اخیر، باعث زیان کسبه کوچک و خُرد شده و لذا باید برای رفع نیازها و جبران ضرر و زیان این اقشار، همزمان با تعطیلی‌ها تصمیم‌گیری شود.

وی با تأکید بر لزوم اتخاذ تصمیم فوری در خصوص درخواست وزیر بهداشت در ستاد ملی مبارزه با کرونا گفت: همزمان با تعطیلی، برای حمایت از اصناف و کسبه باید بانک مرکزی، وزارت کشور و استانداران با همکاری پای کار بیایند و 48 ساعته در خصوص این درخواست تصمیم‌گیری شود تا جلوی شیوع بیشتر این بیماری گرفته شود.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خاطرنشان کرد: ما نیز در کمیسیون بهداشت و درمان پس از مراسم تحلیف رئیس جمهور و بازگشت نمایندگان به مجلس تشکیل جلسه خواهیم داد تا هر کمکی که لازم است به ستاد ملی مبارزه با کرونا ارائه دهیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کمیسیون بهداشت و درمان بیمارستان ها ستاد ملی کرونا دلتا نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۳۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند

ایسنا/قزوین رئیس مرکز بهداشت شهیدبلندیان شهرستان قزوین از تعطیلی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی متخلف در سال ۱۴۰۲ در این شهرستان خبر داد. 

علیرضا مهرعلیان ضمن اشاره به تعطیلی واحدهای صنفی متخلف در قزوین اظهار کرد: به منظور اجرای آیین نامه ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در سال ۱۴۰۲ با انجام بیش از ۴۴ هزار و ۱۳۳ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی توسط بازرسان بهداشت محیط شهرستان قزوین صورت گرفته است که تعدادی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به علت داشتن نواقص بحرانی و غیربحرانی، اقدام به صدور هفت هزار و ۱۲۴ مورد اخطار رفع نقص شد که بیشتر متصدیان نسبت به رفع نواقص آن اقدام کردند.

وی گفت: البته ۵۵۴ واحدصنفی هم توسط بازرسان بهداشت محیط شهرستان قزوین به علت عدم رفع نواقص بهداشتی ابلاغ شده توسط بازرسان اخطار تعطیلی ۴۸ ساعته صادر و تحویل متصدیان متخلف شد.

به گزارش ایسنا، رئیس مرکز بهداشت شهیدبلندیان شهرستان قزوین ادامه داد: از این تعداد اخطار تعطیلی ۳۸۱ واحد صنفی متخلف به علت عدم توجه به اخطارهای صادر شده، به‌طور موقت تعطیل شدند و این واحدها پس از پلمب، برای بررسی بیشتر به مراجع قضایی ارجاع شدند.

بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین،  مهرعلیان در پایان بیان کرد: واحدهای پلمب شده شامل کله پزی، فست‌فود، عطاری، قنادی، بستنی فروشی، رستوران، کبابی، آرایشگاه زنانه، ماست‌بندی، تهیه غذای بیرون بر، نانوایی، خواربار فروشی، قنادی، جگرکی، سفره‌خانه سُنّتی و لبنیاتی بودند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • حکم اسرائیل برای تعطیلی دفتر الجزیره
  • بیانیه الجزیره پس از بستن دفاتر این شبکه در اراضی اشغالی
  • یورش پلیس اسرائیل به دفاتر الجزیره پس از تعطیلی این شبکه
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • پویش سلامت دهان و دندان
  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است