Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- جانشین ستاد مقابله با کرونا گیلان با بیان اینکه انسداد راه‌ها یکی از دغدغه‌های مردم استان است گفت: نظارت بر اماکن و ادارات تشدید می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، محمود قاسم‌نژاد شامگاه سه‌شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به درصد شیوع بالای کرونا در گیلان و افزایش بیماران سرپایی امروز جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جانشین رئیس ستاد مقابله با کرونا گیلان افزود: با وجود اینکه جلسه ستاد استانی کرونا شنبه‌ها تشکیل می‌شد بر حسب تأکید استاندار و با توجه به اهمیت موضوع امروز جلسه مجددی با حضور اعضای ستاد و مسئولان نظارتی استان برگزار شود.

 معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان با بیان اینکه مردم و نهادهای دغدغه‌هایی داشتند که در این جلسه مطرح شد گفت: تشدید نظارت بر اصناف، اماکن و ادارات یکی از مباحث مطرح در جلسه بود.

ظرفیت بیمارستان‌های استان گیلان برای پذیرش بیماران کرونایی تکمیل شدافزایش تصاعدی بیماران کرونایی در گیلان؛ 377 بیمار جدید بستری شدندگیلان در آستانه یک فاجعه‌ کرونایی؛ شمار بستری‌شدگان به 1200 نفر رسید

وی با اشاره به اینکه پوشش حداکثری واکسیناسیون گروههای هدف نیز از مباحث مطرح در این جلسه بود افزود: برخی از اصناف، مشاغل، رستوران‌ها و تالارها با وجود اخطارهای مکرر دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند که باید به دستگاه قضایی معرفی شوند.

قاسم‌نژاد با تأکید بر اینکه ادارات ملزم به کاهش نیروهای خود هستند اما برخی از ادارات در استان این دستورالعمل را رعایت نمی‌کردند بیان کرد: برخی از پیشنهادات مبنی بر انسداد راه‌ها در جلسه ستاد استانی مطرح شد‌.

وی با بیان اینکه ستاد استانی این اختیارات را ندارد و این پیشنهاد به سطح ملی اعلام می‌شود گفت: انسداد راه‌های استان یکی از خواسته‌های ما است و این امر در قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا نیز مطرح شده اما تصمیم نهایی گرفته نشده است.

انتهای پیام/614/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مقابله با کرونا ستاد استانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۵۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آواربرداری پس از نقشه‌برداری از خانه‌های آتش‌گرفته / ضرورت تسریع خدمات‌رسانی

ایسنا/گیلان معاون عمرانی استاندار گیلان از دستگاه‌ها خواست روند خدمت‌رسانی را تسریع کنند و گفت: در روزهای آینده به‌واسطه حضور استاندار در مرکز، کمک‌های ملی خواهیم گرفت و براساس بازه زمانی، کارها را پیش می‌بریم.

موسی فکور امروز (۱۴ اردیبهشت ماه) در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان گیلان که با محوریت حادثه آتش‌سوزی در شهرک امامزاده ابراهیم (ع) شفت برگزار شد، با اشاره به برگزاری این نشست به‌صورت اضطراری، اظهار کرد: حادثه آتش‌سوزی بامداد دو روز پیش، بخش زیادی از روستا را درگیر و خسارت زیادی به مردم وارد کرد. ما منتظر اعلام نظر کارشناسان درباره علت شروع آتش‌سوزی هستیم.

وی حادثه آتش‌سوزی شهرک امامزاده ابراهیم را بسیار تلخ دانست و گفت: مردم همه دارایی خود را از دست دادند و ساختمان‌های مسکونی و تجاری به تلی از خاک تبدیل شدند، البته نوع سازه چوبی منطقه در تشدید این حادثه نقش داشت.

معاون استانداری گیلان با بیان اینکه سازه‌های چوبی شهرک امامزاده ابراهیم کاملاً خشک و آماده اشتعال بودند، ادامه داد: کارشناسان باید علت دقیق حادثه را بررسی کنند، به‌دنبال اظهار نظرهای غیر کارشناسی نیستیم و حتماً باید کار کارشناسی انجام شود.

فکور با تاکید بر لزوم کمک‌رسانی به مردم برای اصلاح و بازسازی واحدهای حادثه‌دیده، بیان کرد: باید آمارهای درست و مناسب داشته باشیم و تعداد دقیق واحدهای تجاری و مسکونی و ابعاد این واحدها را مشخص کنیم، سپس آواربرداری انجام شود تا موقعیت‌ها به هم نخورد.

وی کمک‌رسانی به مردم را براساس نیاز منطقه دانست و اظهار کرد: باید دستگاه‌های متولی را تعیین و تقسیم کار کنیم، البته مهار آتش به‌صورت کامل انجام شده و روند اسکان و ساماندهی و تغذیه خانواده‌های آسیب‌دیده مناسب است.

وی با بیان اینکه امروز باید برای سازه‌های آینده تصمیم بگیریم تا چنین حوادثی تکرار نشود، ادامه داد: می‌توان به جای سازه چوبی، از نمای چوب استفاده کرد تا مردم و کشور متحمل خسارت نشوند.

فکور با توجه به اولویت‌بندی نیازهای مردم منطقه، گفت: ایجاد روشنایی معابر در مناطق خسارت‌دیده برای تردد ماشین‌آلات و امنیت در شب ضرورت دارد.

معاون استاندار گیلان به مشکلات نقشه‌برداری اشاره و بیان کرد: باید حدود اربعه ساختمان‌ها را رعایت کنیم، سپس آواربرداری انجام شود. سازمان‌های بیمه‌گر نیز باید کار کارشناسایی و تعیین خسارت همه پلاک‌ها را آغاز کنند.

وی شهرک امامزاده ابراهیم را مقصد گردشگری دانست و افزود: در بازنگری طرح هادی این روستا می‌توان از سازه بتنی با نمای چوب و یا محلول کندسوز روی سازه‌های چوبی استفاده کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آواربرداری پس از نقشه‌برداری از خانه‌های آتش‌گرفته / ضرورت تسریع خدمات‌رسانی
  • ضرورت نظارت بیشتر بر پرداخت وام نهضت ملی مسکن
  • مهلت ارسال اثر به رویداد جوانی جمعیت در سمنان تمدید شد
  • نشست فصلی سران حزب اعتدال و توسعه با هدف برنامه ریزی کلان در سال ۱۴۰۳
  • پیش‌بینی ۴۳۰شعبه اخذ رأی برای برگزاری انتخابات در خرم‌آباد و چگنی
  • رایگان و یا نیم بها بودن ورودی اماکن تاریخی استان برای برخی از گروه‌ها
  • موضوع ناترازی بانک‌های خراسان شمالی در جلسه هیات دولت مطرح می‌شود
  • تشکیل هیات امنای واحد برای ستادهای توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • ارزیابی نامحسوس وضعیت حجاب در ادارات و مراکز آموزشی کردستان
  • برگزاری نخستین جلسه ستاد اربعین وزارت ارتباطات