Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، محمدرضا داورزنی از زمان حضورش در فدراسیون والیبال بسیار برنامه‌ریزی کرد و در سال ۱۳۹۰ تلاش‌هایش برای دبیرکلی کمیته المپیک بی‌نتیجه ماند، اما سرانجام در سال ۹۵ به معاونت وزارت ورزش رسید. او از همان ابتدا سناریویی را دنبال می‌کرد تا همزمان والیبال را هم در اختیار داشته باشد و با یک رفت‌وبرگشت در والیبال از خود اسطوره دست نیافتنی و قهرمان ملی بسازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او به تصور همراهی و تسلیم محض بودن ضیایی، دوست دیرینه و نایب رئیسش را به جای خودش به عنوان رئیس فدراسیون منصوب کرد و همواره در روزهای آخر حضورش در والیبال به اطرافیانش که منتقد حضور ضیایی بودند، ۲ نکته را تاکید می‌کرد؛ یکی اینکه هیچکس نمی‌تواند افتخاراتی که من در والیبال کسب کرده‌ام را تکرار کند و دیگری اینکه تمام کمیته‌های فدراسیون ناکارآمد هستند و من به اتفاق چند نفر از اطرافیانم فدراسیون را اداره می‌کنم.

داورزنی بر این باور بود که خودش به تنهایی والیبال را به این جایگاه رسانده و بسیار تلاش کرد تا آن را به بقیه هم منتقل کرده و آن را به یک باور عمومی تبدیل کند. در همین راستا او در وزارت ورزش پیگیر تصویب قانونی در هیات دولت بود که ریاست فدراسیون شغل محسوب نشود و با علم به ناتوانی ضیایی در اداره والیبال، بعد از مدتی که تیم‌های ملی در مسیر افت قرار داشتند، کسب نتایج ضعیف را بهانه کرده و با تصویب این قانون به عنوان سوپرمن و ناجی به فدراسیون برگردد و همزمان با پست معاونت ورزش رئیس فدراسیون هم باشد.

همه محاسبات درست از آب در نیامد. بر خلاف انتظارش با مقابله ضیایی روبرو شد؛ تا جایی که وی پیگیر پرونده مسائل شائبه برانگیز در فدراسیون بود. داورزنی در ادامه با استفاده از قانون منع بکارگیری بازنشستگان، ضیایی را کنار گذاشت و سپس مجمع را برای شکل قانونی آن تشکیل داد و داوری را به عنوان سرپرست منصوب کرد.

با توجه به عدم تصویب قانون شغل نبودن ریاست فدراسیون، عملکرد بسیار ضعیف داورزنی در پست معاونت فنی وزارت ورزش و آسیب‌های فراوان به بدنه ورزش کشور، سلطانی‌فر هم راضی شد تا وی را به فدراسیون بازگرداند. البته، با وجود عملکرد نسبتاً قابل قبول افشین داوری در طول مدت سرپرستی فدراسیون و اقدام وی جهت حضور در انتخابات والیبال، به یک باره کنار گذاشته شد تا راه برای داورزنی هموار شود. داورزنی در حالی که پست معاون وزیر ورزش را نیز در اختیار داشت، رقابتی نابرابر با بهنام محمودی را به وجود آورد و به ریاست بازگشت.

در اولین اقدام بعد از پیروزی، شروع به تغییر روسای برخی هیات ها کرد که برخی عنوان داشتند مخالفش بوده اند. در ادامه نیز انتصاب هایی صورت گرفت که کارشناسان معتقد بودند افراد ضعیف و غیرمتخصص انتخاب شده اند که موجب کاهش وزن فدراسیون و ناتوانی در اداره آن می شود.

از جمله این اقدامات انتصاب دو نفر موازی برای هر پست یا کمیته با ترکیب یک مدیرکل بازنشسته و یک شخص غیر متخصص مثل بخش‌های بانوان، ساحلی، روابط عمومی، سازمان لیگ و … را می‌توان اشاره کرد. برای تیم ملی نوجوانان هم در اقدامی عجیب و نادر یک مربی فعلی و یک مربی ۲ سال بعد را همزمان منصوب کرد!

داورزنی به بهانه کرونا، لیگ در حال فروپاشی را تعطیل کرد، اما در همین لیگ که در سال ۹۹ بدون تماشاگر و به صورت متمرکز برگزار شد تا بلکه حواشی کمتری داشته باشد، باز هم از ضعف مدیریت، درگیری و تبعیض بین ناظران و داوران و تیم‌ها و نحوه اجرا، مشکلات زیادی به وجود آورد. در ادامه و در حالی که مذاکرات با آلکنو انجام شده بود، با هیات رئیسه و کمیته فنی نمایشی شکل قانونی به انتخابش داد و از حضور افراد صاحب نام به نفع خود سواستفاده کرد. حضور مستمر افراد عیرمتخصص و نامرتبط در تمامی نشست ها و تصمیمی سازی ها، خود جال سوال دارد.

در زمینه کسب درآمد از بخش مارکتینگ با عدم برنامه‌ریزی و آشفتگی در اجرای تبلیغات و جذب اسپانسر و خالی بودن ۵۰ درصد ظرفیت تبلیغات فدراسیون، بسیار ناموفق بود. اشتباهات و مشکلات اطلاع‌رسانی در روابط عمومی، از غلط‌های املایی گرفته تا تغیر و تحول مکرر مسئول روابط عمومی و عدم تعامل با رسانه‌ها هم از ضعف‌های مشهود دیگر داورزنی بود. ظهور پدیده شرط‌بندی در والیبال بی‌تماشاگر و مشکلات اجرای لیگ و ضعف کمیته رویدادها در عدم رعایت آیین‌نامه و تعداد تیم‌ها تا حضور نصفه نیمه تیم‌هایی مثل اراک و مشهد و… هم نباید به راحتی گذشت.

 انتصاب پرحاشیه سرپرست تیم ملی نوجوانان، تغییر رئیس هیات‌های موفق، جلسات هیات رئیسه و کمیته فنی نمایشی، انتصاب‌های بی‌قاعده و غیر مرتبط در ارکان اداری، عدم پاسخگویی به خبرگزاری‌های داخلی و مصاحبه با شبکه‌های معاند از جمله ایران‌ اینترنشنال، آشفتگی در برنامه‌ریزی لیگ، عدم اطلاع دبیر و سایر مسئولان و هیات رئیسه از اقدامات و تصمیمات کلیدی و اظهار بی‌اطلاعی در مصاحبه‌های متناقض مسئولان فدراسیون در این خصوص، بی‌اهمیت کردن و عدم توجه به پیشکسوتان، تهمت کتک زدن بازیکنان به مربی موفق نوجوانان و کنار گذاشتن وی و دوباره انتصابش به همان سمت برای ۲ سال آینده، انتخاب سرمربیان رده‌های تیم ملی در یک پروسه چند ماهه که هر هفته وعده هفته بعد داده می‌شد، تغییر سرمربی تیم ملی در آستانه المپیک نیز از دیگر شاهکارهای مدیریت مجدد ۲۲ ماهه داورزنی بر والیبال بود.

بازداشت سرپرست تیم بزرگسالان در فرودگاه به جرم حمل دلار غیرقانونی، شایعات مافیایی بودن سرپرست و رفتن‌ مربیان ایرانی از کنار تیم، نتیجه ضعیف در لیگ ملت‌ها، سقوط ۴ پله‌ای در رنکینگ جهانی، دعوت از یک بازیکن (قائمی) به تیم ملی بدون اجازه از سرمربی و رسانه ای کردن آن که حواشی مخربی به وجود آورد و بعد از آن دروغ‌های مکرر برای سرپوش گذاشتن این اقدام غیر حرفه‌ای را نیز می‌توان از ناتوانی‌ها و بی‌تدبیری‌های داورزنی نام برد که نتیجه همه این اتفاقات حذف تیم شایسته ایران از المپیک بود.

محمد ترکاشوند، پیشکسوت والیبال با بیان اینکه داورزنی با تصمیماتش خیانت کرد، ادامه داد: “حرف این است که اگر نمی‌توانند مدیریت کنند، بهتر است استعفا کنند. واقعاً باید گفت آقای داورزنی! با یک خداحافظی همه را خوشحال کنید. متاسفانه آقایان شهامت این کار را هم ندارند. خواهش می‌کنم اجازه بدهید والیبالی‌ها خودشان مشکلات‌شان را حل کنند. به هر حال هر نفری که بیاید قطعاً مدتی با مشکلات مواجه خواهد بود، اما با گذشت زمان همه چیز به روال عادی بازخواهد گشت و والیبال در مسیر پیشرفت قرار می‌گیرد.”

سوال اینجاست آیا داورزنی بازنشسته با ۴۲ سال سابقه و دارای انواع حواشی در عملکرد گذشته‌اش صلاحیت ریاست مجدد بر والیبال را داشت؟ آیا پاسخگوی اتلاف بیت‌المال و فرصت‌های سوخته که قابل بازگشت نیست، خواهد بود؟ آیا نهاد‌های مسئول این مدیران را رصد و عملکرد آنان را بررسی می‌کنند؟

انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: تیم ملی تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۶۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عفاف و پاکدامنی جزء جدایی ناپذیر فرهنگ اصیل مردم کرمانشاه است

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها - آرزو کرمی: مسئله عفت و حجاب زن ایرانی مشکل امروز و دیروز دشمنان این آب و خاک نیست، بلکه در همه عرصه‌های تاریخ این موضوع دشمن را آزار داده و برای از بین بردن آن تا به امروز نقشه‌های شوم فراوانی طراحی و اجرا کرده‌اند، چرا که حجاب در هویت فرهنگی و تاریخی این سرزمین یکی از مهمترین موضوعاتی است که استحکام خانواده و در پی آن استحکام جامعه را تأمین کرده است و خدشه دیدن آن بی‌شک تبعات سنگین و تأسف آوری برای جامعه ایران اسلامی ایجاد و زمینه را برای استعمار دشمنان فراهم می‌کند.

دشمن خوب می‌داند که در جنگ سخت هیچ راه پیروزی ندارد، بنابراین برای رسیدن به اهداف شوم خود باید در جنگ نرم فرهنگ، غیرت و اعتقادات مردم را هدف قرار بدهد و برای این کار با طراحی نقشه‌ها و برنامه‌های مدون قصد دارد مردم را به استحاله فرهنگی و فکری بکشاند و برای این کار حجاب را به‌عنوان یک نماد فرهنگی هویت ساز هدف قرار داده است چرا که دریافته حجاب همانند یک دژ محکم در مقابل تمام دسیسه‌ها و توطئه‌های دشمنان با سلاح اصیل عفت و پاکدامنی ایستادگی می‌کند، لذا با هجمه سنگین و زیر سوال بردن عفت و پوشش زنان درصدد استعمار همه جانبه ایران اسلامی است.

بنابراین با هجمه علیه عفاف و حجاب؛ زیبایی، معنویت، اخلاق، پایداری، عشق، ایثار و گذشت، پاکدامنی و کرامت‌های انسانی و در یک کلمه بنیان خانواده را هدف گرفته و سعی دارد با آرایشی فریبانه واقعیت‌ها را وارونه نشان دهد.

در این شرایط بر همه افراد جامعه لازم است برای صیانت از مظهر عفت و پاکدامنی زنان ایران اسلامی با شناخت محورهای جنگ ترکیبی دشمن و داشتن برنامه‌های منسجم در مقابله با فتنه انگیزی‌ها در تبیین و روشنگری فلسفه حجاب و ضرورت آن بپردازند.

اگرچه تبیین ضرورت حجاب و ترویج آن در بستر کار فرهنگی یک اولویت است و دستگاه‌های مختلفی در این زمینه مسئولیت دارند، اما نمی‌توان از اقدامات قانونی و حقوقی در مقابله با متعرضان به این واجب الهی صرف نظر کرد.

بنابراین در راستای صیانت از موضوع عفاف و حجاب و بنابر درخواست‌ها و مطالبات مکرر مردمی طرحی به‌نام طرح نور از روز شنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ با پشتوانه و همکاری شهروندان در کشور اجرا شد و بر اساس تکلیف و وظایف نیروی انتظامی به‌عنوان مجری قانون اجرای آن به پلیس محول شد تا در شرایط حفظ نظم و انضباط اجتماعی در قالب ایجابی و تذکری به معدود هنجارشکنانی که به حریم و حُرمت شهروند ایرانی تعدی می‌کنند برخورد قانونی توأم با دقت و حساسیت داشته باشند.

پلیس در این فتنه با حمایت از مردم غیرتمند و انقلابی، در برابر دشمن سنگر را خالی نکرده و ضمن دعوت همگان به رعایت هنجارهای دینی و اخلاقی با حفظ شأن حریم، حرمت و کرامت بانوی ایرانی، فرزندان فریب خورده ایران اسلامی را به آغوش دین باز می‌گرداند.

نمایش حمایت مردم کرمانشاه از اجرا و تداوم طرح نور با اهدا شاخه گل به پلیس

در این بین مردم غیرتمند کرمانشاهی خصوصاً بانوان این استان به مانند سراسر کشور از اجرای طرح نور توسط نیروی انتظامی حمایت کرده و بر تداوم این طرح ضروری و اجرای قوانین واجب الهی تاکید کردند.

همچنین مردم متدین و شهیدپرور کرمانشاه در اجتماع حمایتی به‌منظور دفاع از ارزش‌های دینی و حمایت از فرزندان سلحشور خود در نیروی انتظامی با اهدا شاخه گُل به آنها در راستای تلاش برای حفظ ارزش‌های اسلامی به‌ویژه عفاف و حجاب قدردانی کردند.

طرح نور موجب امنیت و آرامش بیشتر جامعه و خانواده‌ها می‌شود

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اجرای طرح نور، گفت: در برهه کنونی که دشمن آندلس سازی را دنبال می‌کند، طرح نور موجب تذکر جدی به افرادی می‌شود که حریم‌ها و ارزش‌های انسانی و دینی را زیر پا گذاشته‌اند.

حجت الاسلام و المسلمین محمد میرزایی با تقدیر از فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه در جهت اجرای موفق طرح نور در این استان، اظهار کرد: این طرح موجب امنیت و آرامش بیشتر جامعه و خانواده‌ها خواهد شد.

وی افزود: طرح نور با هدف حفاظت از حریم عفاف و حجاب و ارزش‌های اصیل نظام اسلامی است تا شأن حریم، حرمت و کرامت بانوی ایرانی بیش از پیش حفظ شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: اجرای این طرح بر اساس قانون و وظایف محوله به فراجا و در راستای پاسخگویی به مطالبه اصلی و به حق مردم برای ایجاد امنیت اخلاقی و روانی در جامعه اجرا شده است.

میرزایی با تقدیر از مجریان طرح نور در راستای عفاف و حجاب در این استان، تاکید کرد: عموم مردم مؤمن، جامعه روحانیت و حزب اللهی کرمانشاه حقیقتاً قدردان تلاش‌های شبانه روزی پلیس است.

عفت و پاکدامنی جز فرهنگ‌های اصیل مردم کرمانشاه است

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه نیز در گفت‌وگو با خبرنگار مهر به اجرای طرح نور از ۲۵ فروردین‌ماه سال جاری در این استان همزمان با سراسر کشور اشاره کرد و گفت: عفت و پاکدامنی جز فرهنگ‌های اصیل مردم این دیار محسوب می‌شود، بنابراین کرمانشاه در این طرح جز بهترین استان‌های کشور به حساب می‌آید.

سردار مهدی حاجیان با بیان اینکه طرح نور با موضوع عفاف و حجاب است، اظهار کرد: بانوان این دیار خود را مقید و ملزم به رعایت حجاب می‌دانند چرا که از دیرباز فرهنگ پوشیدگی، عفت و پاکدامنی در میان مردم اصیل و نجیب کرمانشاه وجود داشته است.

وی با تاکید بر اینکه حجاب، عفاف، پوشیدگی و پاکدامنی اجزای لاینفک و جدایی ناپذیری از فرهنگ اصیل کردی است، افزود: برهنگی و کشف حجاب در این فرهنگ اصیل که مملو از غیرت و جوانمردی است، جایی ندارد.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه به تلاش رسانه‌های معاند برای عادی انگاری موضوع کشف حجاب در جامعه اشاره و تاکید کرد: خوشبختانه این تلاش مذبوحانه به جایی نرسید و اکثریت قریب به اتفاق مردم و بانوان ارجمند ایران اسلامی و به طبع استان کرمانشاه با حفظ پوشش مناسب دشمنان را در دستیابی به اهدافشان بازداشتند.

برخورد قانونی پلیس با اندک افراد هنجارشکن

سردار حاجیان با بیان اینکه کشف حجاب در قانون جمهوری اسلامی جرم و فعلی حرام محسوب می‌شود، گفت: پلیس مجری قانون است و اجازه نخواهد داد عده‌ای بسیار قلیل، این قانون الهی را نادیده گرفته و هنجارشکنی کنند.

وی از برخورد قانونی پلیس با افراد هنجارشکن و بدحجاب خبر داد و تصریح کرد: همکاران ما ابتدا تلاش می‌کنند با امر به معروف و نهی از منکر، معدود افراد بدحجاب را راهنمایی کنند و در صورت بی‌توجهی، اقدامات قانونی بعدی برای برخورد با آنها انجام خواهد شد.

کرمانشاه جز بهترین استان‌های کشور در بحث عفاف و حجاب است

سردار حاجیان با تقدیر از همراهی شهروندان و خصوصاً بانوان شریف این استان با پلیس در اجرای طرح نور، تاکید کرد: کرمانشاه جز استان‌های ممتاز و نمونه کشور در این طرح است.

یکی از بانوان کرمانشاهی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به آثار مثبت اجرای طرح نور، گفت: دشمنانِ زنان ایران اسلامی با توطئه‌های فراوان طی سال‌های اخیر تلاش زیادی کردند تا فرهنگ پوچ غربی را جایگزین فرهنگ غنی و اصیل ایران اسلامی کنند.

زینب همتی با بیان اینکه زن و خصوصاً مادر در فرهنگ غربی از جایگاه و هویتی برخوردار نیست، اظهار کرد: در حالی‌که خداوند در قرآن کریم ۲ زن یعنی همسر فرعون و حضرت مریم را برای همه انسان‌های مؤمن اعمّ از زن و مرد الگو قرار داده است و این اهمیت شأن و کرامت زنان را در اسلام نشان می‌دهد.

وی افزود: این زنان عفیف ایران اسلامی بودند که در خط مقدم تمام فتنه‌ها و توطئه‌های دشمنان ایستادند، مقابله کردند و نگذاشتند به اهداف شوم‌شان دست پیدا کنند لذا آنها از حجاب کینه به دل دارند.

خانم همتی تصریح کرد: بنابراین غرب با دسیسه‌های گوناگون قصد دارد حجاب را مانع حضور و پیشرفت زن در جامعه نشان دهد و با تشویق دختران جوان این سرزمین به بی‌حجابی، شأن و کرامت آنها را خدشه‌دار کند و با این کار از حجاب انتقام بگیرد.

کد خبر 6095879

دیگر خبرها

  • خوشحالی وصف‌ناپذیر مردم سیستان و بلوچستان از پر آبی هامون + تصاویر
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • (ویدیو) عضو شورای شهر تهران: با شهرداری نظارت‌ناپذیر رو‌به‌رو هستیم
  • مشکلات پایان‌ناپذیر کادر درمان؛ مدل جدید از مهاجرت شکل گرفته!
  • داورزنی: وطن پرستی ویژگی اصلی استاد اسکویی بود
  • دردسر بزرگ لوزانو در تیم ملی والیبال اوکراین
  • عشق جوانان به ائمه اطهار (ع) وصف ناپذیر است
  • رقیب خسرو حیدری در 38 سالگی مثل 20 ساله‌ها
  • خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟
  • عفاف و پاکدامنی جزء جدایی ناپذیر فرهنگ اصیل مردم کرمانشاه است