Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید سلیمانیان‌ امروز در گفت‌و گو با خبرنگار فارس در سمیرم اظهار داشت: نخستین جشنواره بین‌المللی صنایع دستی و هنرهای سنتی ایران با شرکت بیش از ۳ هزار علاقه‌مند از سراسر کشور و بیش از ۶ هزار اثر در استان اصفهان  برگزار شد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سمیرم افزود: ۷ نفر از هنرمندان برجسته صنایع دستی شهرستان سمیرم با آثار نفیس در رشته بافته‌های داری (گلیم) شرکت و آثار آن‌ها مورد ارزیابی داوران و اساتید حاضر در جشنواره قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: ابتدا در بخش اول جشنواره آثار به صورت مجازی توسط داوران که نزدیک به ۹۰ داور در رشته‌های مختلف صنایع دستی بودند مورد ارزیابی قرار گرفت و از بین تمامی آثار ارائه شده، تعدادی با رأی داوران به مرحله بعدی راه پیدا کرد که در این مرحله تمام آثار هنرمندان شهرستان سمیرم مورد تأیید داوران قرار گرفت و به مرحله پایانی راه پیدا کرد.

سلیمانیان خاطرنشان کرد: پس از ارزیابی داوران، آثار هنرمندان شهرستان سمیرم توانست در بین تمام آثار ارسال شده به جشنواره در رشته گلیم حائز رتبه برتر شود و اثر ارزشمند هدی آذرکیان در بخش تندیس ملی همای زرین و اثر ارزشمند زینب خانبازی در بخش همای زرین آثار خلاق  برگزیده و افتخاری بزرگ در حوزه صنایع دستی برای استان و شهرستان و گامی مؤثر در راستای توسعه این حوزه برداشته شد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سمیرم بیان کرد: این افتخارآفرینی حاصل تلاش‌های شبانه‌روزی هنرمندان صنایع دستی و هنرهای سنتی، راهنمایی، همراهی و  همکاری  مسؤولان شهرستان و کارشناسان اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است که امید داریم در آینده تداوم داشته باشد.

به گزارش فارس، در حال حاضر بیش از ۵۰۰ هنرمند (صنعتگر) از اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کارت شناسایی صنایع‌دستی دریافت کرده‌اند که ۲۰۰ نفر از این صنعتگران تحت حمایت بیمه تأمین اجتماعی هستند و بیش از ۲۰ کارگاه تولید صنایع‌دستی در سطح شهرستان در رشته‌های بافت‌های داری، نمد و چرم مشغول فعالیت است.

انتهای پیام/۶۳۱۱۱/ح۱۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: صنایع دستی سمیرم رئیس اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری سمیرم رئیس اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری سمیرم صنایع دستی و گردشگری اداره میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۷۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود

به گزارش قدس خراسان به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی، محمد طاهریان‌مقدم اظهار کرد: در این جشنواره تاکید بر غذاهای بومی محلی شهرستان و آش کمای انغوزه است.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چناران ادامه داد: غذاهای سنتی از نظر داشتن مواد مغذی، ویتامین‌ها و املاح ارزش غذایی بالایی دارد، شهرستان چناران غذاهای سنتی زیادی دارد که برخی از آن‌ها به فراموشی سپرده شده‌اند؛ هدف از برگزاری این جشن‌ها احیا سنن و آداب رسوم گذشتگان است که با شناسایی و حفظ آن‌ها می‌توان به سلامت خانواده کمک کرد.

وی با بیان این که برپایی جشنواره عاملی برای افزایش شور و نشاط در خانواده‌ها است، تصریح کرد: جشنواره غذاهای سنتی، موسیقی محلی و همچنین بازدید از مزارع گیاهان دارویی با مشارکت اقامتگاه بوم‌گردی منیژگان در روستای آبگاهی در مورخ ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

طاهریان‌مقدم افزود: برنامه‌های این جشن شامل اجرای موسیقی سنتی، اجرای سرود و جشنواره غذاهای سنتی، نمایشگاه گیاهان دارویی و محصولات خانگی، دست بافته‌های زنان و دختران روستایی است.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چناران یادآور شد: آش انغوزه یکی از غذاهای سنتی این شهرستان است که بیشتر در دامنه کوه‌های هزار مسجد در بهار رشد می‌کند.

دیگر خبرها

  • ثبت جشنواره «گل محمدی و گلاب» شهابیه خمین در تقویم ملی
  • اقامتگاه سنتی گل‌سنگ دربند افتتاح شد
  • گشایش نخستین نمایشگاه توانمندی‌های هنرمندان صنایع دستی کتابخوان
  • مهارت کاشی هفت‌رنگ اصفهان نشان جغرافیایی بین‌المللی دریافت کرد
  • هنرمندان صنایع دستی در اکسپو ۲۰۲۴/ حضور فارس با بسته‌های گردشگری
  • موفقیت هنرمندان سیرجانی در کسب ۲۱ مهر اصالت ملی صنایع‌دستی
  • صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی