Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-03@16:43:55 GMT

وقت مناسب نوشیدن قهوه در روز چه زمانی است؟

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۱۷۹۴۱

وقت مناسب نوشیدن قهوه در روز چه زمانی است؟

آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش شاشه نیوز، شروع روز با یک فنجان قهوه یک عادت بسیار رایج برای بیدار شدن و آماده شدن برای انجام کار‌های روزمره است اما دلایلی وجود دارد که ممکن است به فکر تأخیر انداختن نوشیدن اولین فنجان قهوه صبحگاهی باشید.

این مربوط به کورتیزول، هورمون استرس است که بدن به طور طبیعی هر روز صبح همراه با آدرنالین تولید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این هورمون به ما انرژی می‌دهد و ما را متمرکز و هوشیار نگه می‌دارد اما در واقع با کافئین تداخل دارد، بنابراین انتظار کشیدن کمک می‌کند تا با کاهش اثرات هورمون‌های استرس بیشتر از کافئین سود ببریم.

استفان گاندری، جراح قلب در مرکز طب ترمیمی در موسسه بین المللی قلب و ریه می‌گوید: به طور معمول تولید کورتیزول از ساعت ۴ صبح شروع به افزایش می‌کند، همانطور که آدرنالین نیز افزایش می‌یابد. اگر شتابی را که از کافئین دریافت می‌کنید به آن انرژی طبیعی اضافه کنید، این دو محرک واقعاً با هم برخورد می‌کنند و شما را بیش از حد معمول مضطرب می‌کنند.

تریسی لاک وود بکرمن متخصص تغذیه گفت: از لحاظ علمی، پژوهش‌هایی انجام شده که بر جداسازی زمان مصرف کافئین و اوج تولید کورتیزول تأکید می‌کند تا با یکدیگر در تضاد نباشند و تأثیرات منفی مرکبی در بدن نداشته باشند.

لورا سیپولو یک متخصص دیگر تغذیه نیز می‌گوید: بهترین راه برای اطمینان از فعالیت روزانه این است که وقتی سطح کورتیزول شروع به کاهش می‌کند، به کافئین روی بیاورید که حدود سه تا چهار ساعت پس از بیدار شدن از خواب رخ می‌دهد.

به این ترتیب، هنگامی که انرژی شما به طور طبیعی شروع به کاهش می‌کند، افزایش انرژی دریافت خواهید کرد.

بکرمن مدت زمان انتظار کوتاه تری را برای اولین فنجان قهوه خود پس از بیدار شدن ترجیح می‌دهد. طبق توصیه او، بهترین زمان برای نوشیدن قهوه، یک ساعت پس از بیدار شدن است.

هوشیاری و تمرکز ناشی از کورتیزول ۳۰ تا ۴۵ دقیقه پس از بیدار شدن به اوج خود می‌رسد؛ بنابراین، انتظار حدود یک ساعت به شما اثر واقعی کافئین می‌دهد.

یک دلیل خوب دیگر نیز وجود دارد که ممکن است بخواهید کمی بیشتر برای اولین فنجان قهوه خود صبر کنید.

نوشیدن قهوه با معده خالی ممکن است برای سلامتی شما مضر باشد. به خصوص در دراز مدت می‌تواند به سیستم گوارشی شما آسیب برساند، سیستم عصبی شما را تغییر داده و منجر به یک ساعت شبانه روزی نامنظم شود.

با این حال، اگر صبح روز بعد بدانید که باید کاری را انجام دهید که مستلزم بیدار بودن و پرانرژی بودن و تمایل به استرس نیست، ممکن است بخواهید به ترکیب کورتیزول و کافئین روی آورید.

گاندری گفت: کافئین موجود در قهوه گلوکز را نیز افزایش می‌دهد، بنابراین اگر می‌خواهید برخیزید و بروید، مخصوصاً برای ورزش یا فقط قدم زدن، هنگام بیدار شدن یک فنجان قهوه بنوشید.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: آفتاب

کلیدواژه: نوشیدن قهوه جراح قلب پس از بیدار شدن فنجان قهوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۷۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب های بی خوابی و شب بیداری

وقتی تا دیروقت بیدار می‌مانید، به مغز، قلب، روده‌ها، کلیه‌ها و کبدتان آسیب می‌رسانید. طبق توصیه بنیاد ملی خواب آمریکا، مدت زمان خواب ایده آل برای بزرگسالان ۷ تا ۹ ساعت است. کم‌خوابی می‌تواند به عملکردهای داخلی و حتی اندام‌های بدن آسیب برساند و منجر به ایجاد انواع بیماری‌ها شود:

۱. مشکلات مغزی

براساس مطالعات، بیدار ماندن طولانی، سلول‌های مغز را از بین می‌برد. خواب کافی برای بهبود عملکرد یادآوری و حافظه بسیار مهم است. کم‌خوابی و بی‌خوابی در طول شب، ریسک ابتلا به زوال حافظه و آلزایمر را افزایش می‌دهد.

۲. افزایش فشار خون

افرادی که شب‌ها تا دیروقت بیدار می‌مانند یا کمتر از ۵ تا ۶ ساعت می‌خوابند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به فشار خون بالا هستند. کمبود خواب، اثرات استرس را بر بدن تشدید می‌کند که این شرایط با افزایش فشار خون، ضربان قلب بالا و التهاب همراه است.

۳. چاقی

کم‌خوابی باعث ایجاد عدم تعادل هورمونی در بدن و در نهایت باعث پرخوری و افزایش وزن می‌شود.

۴. دیابت

کمبود خواب، عملکرد بدن برای پردازش گلوکز و میزان انسولین تولیدشده توسط بدن را مختل می‌کند. از همین رو، کم‌خوابی و بی‌خوابی یک ریسک‌فاکتور مهم در ایجاد دیابت نوع ۲ به شمار می‌آید.

۵. سرطان

بر اساس مطالعات، نداشتن خواب کافی شبانه، خطر رشد سلول‌های سرطانی را افزایش می‌دهد. هم‌چنین خواب ناکافی با افزایش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سرطان روده بزرگ و سرطان پروستات مرتبط است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • ماته؛ چای گیاهی محبوب فوتبالیست‌ها که لاغرتان می‌کند!
  • انگار ایران یک روز از خواب بیدار شد و بی‌دلیل تصمیم گرفت به اسرائیل حمله کند!
  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد
  • نوشیدن این چای فشارتان را تنظیم می‌کند
  • فوت‌وفن پخت املت قهوه‌خانه‌های دربند
  • (ویدئو) فوت‌وفن پخت املت به سبک قهوه‌خانه‌های دربند
  • آسیب های بی خوابی و شب بیداری
  • چه نوع آبی برای سلامتی مفید است؟
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت!
  • مهم ترین نکات برای خرید قهوه عربیکا و خرید قهوه روبوستا چیست؟