Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-04@20:37:28 GMT

برداشت پول از باغچه‌ ی منزل

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۱۸۳۷۲

برداشت پول از باغچه‌ ی منزل

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند،  ۱۷۰ بانوی بشرویه‌ای در قالب طرح باغچه‌های سلامت خانگی نه تنها سبزیجات سالم و ارگانیک را بر سر سفره می‌آورند بلکه از قطره قطره‌ی آب نیز به نحو احسن استفاده می‌کنند.

سرچاهی مدیر جهاد کشاورزی بشرویه گفت: دوسال متوالی است که در ۳ روستای بشرویه طرح ملی آموزش تغذیه سالم و ایجاد باغچه‌های سلامت اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: تاکنون بیش از ۱۷۰ نفر از زنان روستایی و عشایری از این آموزش‌ها بهره‌مند شده اند.

سرچاهی بیان کرد : این باغچه‌های خانگی با مساحت۳۰۰ متر در روستا‌های شهرستان بشرویه راه اندازی شده و قرار است تا پایان امسال باغچه‌های سلامت خانگی در بشرویه به بیش از یک هکتار افزایش می‌یابد.

بانوی بشرویه ای گفت : در باغچه ۳ متری خانه ام جعفری ، ریحان ، پیازچه ، نعناع، و اسفناج کاشته ام و ۷۰ تا ۸۰ کیلو سبزی از آن برداشت کرده ام.

او ادامه داد : مقداری از سبزی را به صورت تازه مصرف کرده و یا به فروش می رسانیم و  بقیه را خشک می کنیم و پس از بسته بندی به فروش می رسانیم.

بانوی بشرویه همچنین گفت : زنان علاوه بر کمک به درآمدزایی و تولید حواسشان به قطره قطره آب هست و آبیاری سبزی‌ها را با استفاده از آب شستشوی سبزی و میوه جات انجام می دهند.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تولید محصول سالم اشتغال جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۸۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • ارتباط گُرگرفتگی زنان یائسه با سلامت مغز
  • تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده؛ حاصل بی‌توجهی به مامایی
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت
  • فداکاری بانوی روستایی برای نجات جان راننده خودرو سانحه دیده
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت/ اصلاح پرداخت تعرفه زایمان
  • بانوی خیراندیش مشهدی منزل خود را به بنیاد دانشگاهی فردوسی اهدا کرد
  • تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد
  • آن چه علم به تازگی درباره قاعدگی زنان کشف کرده است