Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-26@11:08:50 GMT

جدیدترین روش تشخیص کرونا

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۱۹۰۷۴

جدیدترین روش تشخیص کرونا

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که بیماری کرونای طولانی مدت را می‌توان از طریق یک آزمایش چشم ساده تشخیص داد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، تعدادی از افراد تا مدت‌ها پس از بهبود یافتن از بیماری کووید -۱۹ از علائم طولانی مدت آن رنج می‌برند. به نظر می‌رسد که یک نفر از هر چهار فرد مبتلا به بیماری کووید -۱۹ کرونای طولانی مدت را تجربه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا کنون هیچ روش دقیقی برای تشخیص این مشکل شناسایی نشده است و افراد زیادی در حال مقابله با کرونای طولانی مدت هستند. با این وجود مطالعات جدیدتر نشان می‌دهد که کرونای طولانی مدت را می‌توان از طریق یک آزمایش چشم ساده تشخیص داد. متخصصان باور دارند که تشخیص به موقع علائم طولانی مدت ممکن است به کاهش زمان بهبود آن کمک شایانی کند.

بررسی چشم برای تشخیص کرونای طولانی مدت

در حالی که از بیماران مبتلا به بیماری کووید -۱۹ خواسته می‌شود تا چندین هفته پس از بهبود پیدا کردن از بیماری نیز آزمایش‌های معمول را انجام دهند تا از وضعیت سلامت خود اطمینان حاصل کنند برخی متخصصان معتقدند که بررسی چشم افراد می‌تواند به تشخیص عوامل تأثیرگذار مهم مانند افزایش سلول‌های ایمنی و از دست دادن فیبر عصبی که ممکن است آسیب‌های احتمالی ویروس کرونا باشد کمک کند.

نتایج مطالعات انجام شده

گروهی از محققان به منظور بررسی علائم کرونای طولانی مدت مطالعه جدیدی انجام دادند و ۴۰ فرد بهبود یافته از بیماری کووید -۱۹ را ارزیابی کردند. نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که ۲۲ نفر از این افراد علائم عصبی مانند سردرد، از دست دادن حس بویایی، بی حسی و سرگیجه را تجربه کردند؛ این علائم با از دست دادن فیبر عصبی در ارتباط هستند. زمانی که پژوهشگران علائم افراد بهبود یافته از بیماری کووید -۱۹ را با دیگر افرادی که به بیماری مورد نظر مبتلا نشده‌اند، اما از آسیب‌های عصبی رنج می‌برند، مقایسه کردند، متوجه شدند افراد بهبودیافته از بیماری کووید -۱۹ از آسیب عصبی قرنیه بیشتری نسبت به دیگران رنج می‌برند.

پیش بینی علائم کرونای طولانی مدت

تا کنون هیچ معیار دقیقی برای تشخیص کرونای طولانی مدت وجود ندارد؛ البته عواملی وجود دارد که وجود علائم کرونای طولانی مدت را پیش بینی می‌کند. به نظر می‌رسد که بررسی کردن فیبرهای عصبی و تشخیص سلول‌های ایمنی در قرنیه چشم افراد بهبود یافته از بیماری کووید -۱۹ می‌تواند خطر ابتلاء به علائم طولانی مدت بیماری را به صورت دقیق‌تر ارزیابی کند.

دیگر عوامل تأثیرگذار بر تشخیص کرونای طولانی مدت

با وجود اینکه محققان در حال بررسی میزان اثربخشی آزمایش چشم برای تشخیص کرونای طولانی مدت هستند، عوامل خاصی مانند تعداد علائم تجربه شده در هفته اول بیماری، نوع و شدت عفونت، سن و بستری شدن در بیمارستان می‌تواند احتمال قرار گرفتن در معرض کرونای طولانی مدت را مشخص کند.

متخصصان معتقدند که علائم کرونای طولانی مدت می‌تواند از فردی به فرد دیگر متغیر باشد البته شایع‌ترین علائم کرونای طولانی مدت شامل سرفه مداوم و تغییر صدا، خستگی، بدن درد، مه مغزی، استرس، تغییر در حس بویایی و چشایی، بی خوابی و مشکلات تنفسی می‌شود.

کد خبر 512121

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس کرونا شیوع کرونا پیشگیری از کرونا کووید ۱۹ شیوع بیماری کووید۱۹ مبتلایان به کووید ۱۹ کرونای طولانی مدت علائم کرونای طولانی مدت شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق علائم کرونای طولانی مدت کرونای طولانی مدت بیماری کووید برای تشخیص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۱۹۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی یک بیماری ۱۲ سال قبل از بروز علائم
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است
  • پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم
  • آزمایش چشم آلزایمر را ۱۲ سال قبل از بروز علائم پیش بینی می کند
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • سنگ کیسه صفرا چیست و چگونه درمان می‌شود؟
  • مشاوره ژنتیکی بن‌بستی برای بیماری‌های ژنتیکی
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • اثرات ساعات کاری طولانی بر سلامت دوران میانسالی