Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، یکی از هزینه‌های پرداختی برای دارندگان خودرو، هزینه پرداخت خلافی خودرو و طرح ترافیک است! کمتر دارنده خودرویی است که شامل پرداخت خلافی خودرو نشده باشد! حتی قانونمندترین افراد نیز ممکن است سهواً یکی از مقررات راهنمایی و رانندگی را زیر پا بگذارند و مشمول جریمه شوند!

این جرایم گاهی منجر به توقیف خودرو و امتیاز منفی شده و گاهی تنها هزینه مادی را بر راننده تحمیل می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رفتارهای پرخطر در رانندگی باعث به خطر افتادن جان مردم می‌شود، از این رو در قوانین راهنمایی و راننده سختگیری بیشتری شده است تا میزان رفتار پرخطر در رانندگی کاهش پیدا کند!

در این مقاله به بررسی موارد پرخطر که منجر به اعلام جریمه خودرو و سپس راه‌های آسان، سریع و امن پرداخت خلافی و همچنین موارد مربوط به طرح ترافیک (از طریق اپلیکیشن پی پاد: اپلیکیشن پرداختی بانک پاسارگاد) می‌پردازیم.

بعضی از رفتار پر خطر در رانندگی که شامل جریمه خودرو می‌شود عبارت است از؛

* استفاده از تلفن همراه

* عدم رعایت رانندگی در بین خطوط

* سبقت غیرمجاز

* عدم رعایت سرعت مطمئنه

* نبستن کمربند ایمنی

* رانندگی در حالت عصبانیت و یا در حالت خواب آلودگی

* تغییر ناگهانی مسیر

* حرکت مارپیچ در خیابان

* عدم رعایت فاصله مناسب با خودرو جلویی

نحوه استعلام و پرداخت خلافی خودرو و طرح ترافیک از طریق پی پاد

قبل از پرداختن به موارد مهمی همچون نمره منفی گواهینامه و رفتارهایی که منجر به دریافت نمره منفی می‌گردد در مورد نحوه استعلام و پرداخت خلافی صحبت می‌کنیم.

در اپلیکیشن پی پاد می‌توانید به راحتی و تنها با ثبت بارکد خودرو، استعلام خلافی و ثبت پلاک خودرو در قسمت طرح ترافیک استعلام و یا پرداخت کنید. برای استفاده از این اپلیکیشن می‌توانید از طریق سایت پی پاد ( https://pay-pod.ir) اقدام نمائید.

نکته مثبت اپلیکیشن پی پاد، ارائه خدمات دیگری مانند پرداخت عوارض آزادراهی، خرید شارژ و بسته، پرداخت قبض و … است. به طوری که کاربران این اپلیکیشن می‌توانند نیازهای خود را رفع کنند.

از مهمترین نکات پرداخت در اپلیکیشن پی پاد، امنیت آن است. این اپلیکیشن برای حفظ امنیت کاربر راهکارهایی از جمله تعیین رمز با تعیین حداقل مبلغ پرداختی در نظر گرفته است تا از سودجویی برخی افراد در صورت گم شدن گوشی همراهتان جلوگیری کند.

جرایم نمره دهی و یا نمره منفی گواهینامه چیست؟

در صورتی که از راننده خودرو، این دسته جرایم سر زند، در سیستم راهنمایی و رانندگی امتیاز منفی برای گواهینامه شخص ثبت می‌گردد! از آنجایی که افزایش این نمره منفی در نهایت منجر به ابطال گواهینامه می‌گردد، بیشتر از جریمه نقدی در جلوگیری از رفتار پرخطر رانندگان مؤثر است.

اما قبل از ابطال گواهی نامه و در ۲ مرحله قبلی به جریمه مادی و توقیف خودرو در مدت محدود اکتفا می‌شود.

در مرحله‌ای که امتیاز منفی راننده به عدد ۳۰ برسد، گواهینامه راننده به مدت ۳ ماه توقیف شده و در صورتی که راننده سرپیچی کرده و رانندگی کند متخلف شمرده می‌شود. در پایان ۳ ماه با پرداخت جریمه ۶۰۰ هزار ریالی می‌تواند گواهینامه خود را دریافت کند.

مرحله بعدی زمانی است که امتیاز نمره منفی راننده خودرو به عدد ۲۵ بعد از مرحله اول برسد. در این صورت گواهینامه به مدت ۶ ماه توقیف شده و هزینه جریمه پرداختی نیز افزایش می‌یابد.

و اگر راننده دوباره تخلف کرده و نمره منفی ۲۰ را دریافت کند، گواهی نامه شخص باطل می‌گردد.

رایج‌ترین خلافی خودرو که امتیاز منفی به آنها تعلق می‌گیرد چه مواردی است؟

* در صورتی که بیش از ۵۰ کیلومتر در ساعت از سرعت مجاز تجاوز کرده باشید

* انجام هرگونه حرکت نمایشی

* حرکت به صورت مارپیچی

* عبور از چراغ قرمز

* سبقت غیر مجاز

* رانندگی در حالی که از مواد مست کننده و روان گردان استفاده شده باشد

* عبور از پیاده رو با وسیله نقلیه

* استفاده از تلفن همراه

* دور زدن در منطقه ممنوعه

* حرکت دنده عقب در بزرگراه‌ها

* رعایت نکردن حق تقدم

* رعایت نکردن مقررات حمل بار

* حمل مواد خطرناک و عدم رعایت مقررات ایمنی حمل و نقل

* نقص فنی مؤثر

* عدم توجه به ایست پلیس و یا پلیس مدرسه

رعایت قوانین رانندگی احترام به خود و سایر افراد جامعه است. با رعایت این قوانین علاوه بر حفظ جان خود و دیگران از پرداخت هزینه اضافی جلوگیری کنید.

پی پاد اپلیکیشن پرداختی بانک پاسارگاد، خدمات دیگری همچون، کارت به کارت، پرداخت کرایه تاکسی، پرداخت انواع قبوض آب، برق، تلفن، گاز، پرداخت عوارض شهرداری، خرید شارژ و بسته، پارک حاشیه‌ای و.... را ارائه می‌کند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5273478

منبع: مهر

کلیدواژه: خلافی خودرو جریمه رانندگی کسب و کار کسب و کار گروه خودروسازی سایپا سیمان آشپزخانه صنعت خودروسازی گرافیک سایپا تولید داخلی گردشگری جاذبه گردشگری پیامک کنکور لیزر عکاسی پرداخت خلافی خلافی خودرو امتیاز منفی طرح ترافیک عدم رعایت نمره منفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۰۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!

به گزارش تابناک، سرهنگ فیروز کشیر معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ درباره حواس‌پرتی رانندگان هشدار داد و گفت: متاسفانه در بسیاری از تصادفات شاهد هستیم که علت حادثه عدم توجه کافی راننده به جلو است. هر چیزی مانند دخانیات، تلفن همراه، خوردن و آشامیدن باعث حواس‌پرتی راننده شده و توجه کافی را از او می‌گیرد، بنابراین ممنوع است.

یک عادت بد در رانندگی
وی ادامه داد: به عنوان مثال، همه رانندگان می‌دانند استفاده از تلفن همراه حین رانندگی باعث حواس‌پرتی راننده می‌شود. اما متاسفانه هنوز هم این اشتباه را تکرار می‌کنند و این مسئله به یک عادت بد در رانندگان تبدیل شده است که می‌تواند فجایع بسیاری رقم بزند.

کشیر افزود: بارها مشاهده شده برخی از رانندگان که پشت چراغ قرمز متوقف می‌شوند، تا لحظه‌ای که چراغ سبز شود مدام با تلفن همراه خود مشغول هستند.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: در این فاصله چند ثانیه‌ای که رانندگان پشت چراغ قرمز متوقف هستند، آنقدر سرگرم تلفن همراه خود و فضای مجازی هستند که حتی کشیدن ترمز دستی را هنگام توقف فراموش می‌کنند و با خودروی جلویی برخورد می‌کنند.

چرا نباید هنگام رانندگی از تلفن همراه استفاده کنیم؟
کشیر گفت: تلفن همراه به گونه‌ای است که وقتی فرد از آن استفاده می‌کند تمام حواسش را می‌گیرد، بنابراین از اطراف غافل شده و نمی‌تواند تصمیم درست بگیرد یا در شرایط حساس و مهم واکنش درستی داشته باشد.

وی افزود: همچنین استفاده از سایر تجهیزات تلفن متصل به گوشی نیز ممنوع است زیرا باعث انحراف ذهنی و رفتاری راننده شده می‌شود.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ تاکید کرد: راننده موظف است تمام هوش و حواس خود را در رانندگی به جلو معطوف دارد و به عنوان یک راننده باید از هر چیزی که باعث بر هم زدن هوش و حواس شود، اجتناب کند.

علت ممنوعیت سیگار کشیدن حین رانندگی
کشیر با اشاره به اینکه استفاده از دخانیات نیز باعث حواس‌پرتی رانندگان می‌شود؛ گفت: ماده ۱۸۰ آیین‌نامه راهنمایی و رانندگی به صراحت هشدار می دهد که رانندگان حق ندارند حین رانندگی دخانیات استفاده کنند زیرا علاوه بر ایجاد حواس‌پرتی، ممکن است ته‌سیگار روی لباس راننده بیفتد و حوادث ناگواری را رقم بزند.

وی افزود: همچنین راننده حق ندارد در حین رانندگی مواد خوراکی و آشامیدنی استفاده کند چراکه ممکن است یک لحظه آب در گلوی راننده پریده و باعث خفگی و واژگون شدن خودرو شود و این حادثه دیگر خودروها را نیز تحت تاثیر قرار دهد.

پشت چراغ قرمز این کارها را انجام ندهید
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از رانندگان خواست حتی در زمان توقف پشت چراغ قرمز یا ترافیک نیز از استعمال دخانیات، خوردن و آشامیدن و استفاده از تلفن همراه خودداری کنند و همه حواس خود را برای حفظ سلامتی خود و دیگران در رانندگی بگذارند.

آمار دخالت تلفن همراه در تصادفات
وی افزود: با توجه به تحقیقات میدانی همکاران من در پلیس راهور، یکی از دلایل اصلی افزایش تصادفات استفاده و مکالمه با تلفن همراه حین رانندگی است و متاسفانه ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است و این موضوع حتی بدون استفاده از هندزفری نیز اتفاق می‌افتد.

آمار دخالت پیامک در تصادفات
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: همچنین در بررسی‌ها مشخص شد ارسال پیامک توسط رانندگان نیز به میزان ۳۷ درصد در بروز تصادفات نقش دارد.

تاثیر مکالمه تلفنی با هندزفری در تصادفات
کشیر گفت: همچنین این تحقیق نشان می‌دهد که مکالمه با هندزفری ۲۷ درصد، استفاده از نوشیدنی‌های غیرمجاز و مصرف روان‌گردان‌ها به میزان ۱۳ درصد و مصرف مواد مخدر نیز ۲۱ درصد در میزان و دلیل تصادفات نقش دارند.

کاری که مواد مخدر با راننده می‌کند
وی درباره استفاده از مخدر گفت: استفاده از مواد مخدر باعث می شود که روح و روان و سیستم اعصاب افراد تحت تاثیر قرار گیرد. همچنین باعث می شود تاری دید، کاهش شدید شنوایی ، درگیری ذهنی و مغزی , درک نکردن فاصله نیز رخ دهد بنابراین افراد نباید در این شرایط پشت فرمان بنشینند.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ هشدار داد که این اعداد و ارقام مواردی نیستند که بخواهیم با آنها شوخی کنیم. شوخی با این اعداد یعنی شوخی با جان و زندگی خود و خانواده. بنابراین از رانندگان درخواست می‌کنیم عواملی را که باعث حواس‌پرتی در رانندگی می‌شوند، حذف کنند.

 منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • ۱۰ مصدوم در حادثه رانندگی محور یزد-طبس
  • عاقبت کار با موبایل هنگام رانندگی (فیلم)
  • پرداخت قسطی خلافی خودرو ۱۴۰۳: رهایی از بار سنگین جرایم رانندگی
  • عدم توجه به جلو سبب مرگ عابر پیاده در رشت شد
  • نخستین گواهینامه تایید نوع و تطابق تولید خودرو در قزوین صادر شد
  • نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ ارزش سهام تسلا ۶ درصد رشد کرد
  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • آشنایی با انواع لیبل زن صنعتی و مدل‌های مختلف آن
  • عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!
  • آشنايي با جديدترين پرتال پیامک /ارتباطات سریع و جذاب برای همه