Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر برد فیزیوتراپی ایران گفت : تنها مرجع و متصدی ذیصلاح درمان و تامین سلامت مردم در ایران وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی است

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر اسماعیل ابراهیمی دبیر برد فیزیوتراپی ایران درخصوص برگزاری کلاس های غیرقانونی دانشگاه آزاد و جهاد دانشگاهی نبرای افراد فاقد صلاحیت گفت : تنها مرجع قانونی درمان و تامین سلامت در ایران وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی است در نتیجه تمام کارهایی که در این‌امر خطیر و مهم صورت می گیرد باید تحت نظارت و مدیریت وزارتخانه صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت : فیزیوتراپی یکی از رشته های بسیار موثر و و کار آرا در نظام سلامت و نظام پیشگیری و توانبخشی است و فیزیوتراپی در کشور در مقاطع کارشناسی ،کارشناسی ارشد و PhD در بیش از ۱۶ دانشگاه علوم پزشکی کشور آموزش داده می‌شود و دانشجوهایی که در این رشته مخصوصا در کارشناسی انتخاب می‌شوند از نمرات بسیار بالایی در کنکور برخوردار هستند بطوری که الان بسیاری از دانش آموزهای ما که به کنکور وارد می‌شوند می‌تواند با رتبه ای که دارند پزشکی عمومی انتخاب کنند اما رشته فیزیوتراپی را انتخاب می‌کنند برای اینکه فیزیوتراپیست امروز می تواند با کارشناسی اش صاحب مرکز فیزیوتراپی شود .

ابراهیمی اظهار داشت: رشته فیزیوتراپی یک رشته کاملا تخصصی و اموزش و یادگیری آن بسیار مشکل می باشد و وقتی کسی وارد این رشته می‌شود برای اینکه فارغ التحصیل حتی در مقطع کارشناسی شود غیر از دروس تخصصی تئوریک و عملی بایستی از کارآموزی و کارورزی بالینی مدتها در بخش های بیمارستانی فیزیوتراپی یا درکلینیک های دانشگاه ها کار کند تا دانش فنی خود را بالا ببرد و تکنیک بیاموزد چرا که با جان و ناموس مردم مرتبط است.

وی ادامه داد: آموزش ما بایستی به صورتی باشد که وقتی یک فیزیوتراپیست از دانشگاه بیرون می آید باید این توانمندی و توانایی را داشته باشد تا بتواند روپوش سفید بپوشد . روپوش سفید در دنیا حرمت دارد و تنها کسانی که وارد رشته های پزشکی از جمله فیزیوتراپی می‌شوند حق دارند روپوش سفید بپوشند و به بیمار دست بزنند.

ابراهیمی عنوان کرد: غیر از افراد فارغ التحصیل رشته های توانبخشی و پزشکی هیچ کسی حق ندارد به بیمار دست بزند و تنها گروه پزشکی و توانبخشی که زیر نظر وزارت‌ بهداشت و نظام پزشکی کشور فعالیت می‌کنند ، حق دست زدن به بیمار را دارند . و افرادی که تربیت بدنی می خوانندتنها می‌توانند تمرینات ورزشی، انعطاف پذیری ،قدرتی و سرعتی به افرادی که بیمار نیستند، دهند و وقتی که فردی بیمار می‌شود فیزیوتراپیست و پزشک باید آن فرد را ببیند.


دبیر برد فیزیوتراپی ایران گفت:  بدون وارد شدن به ‌دانشگاه و گذراندن دوره‌ای و تنها با گذراندن یک کلاس آموزشی و گرفتن یک گواهی چطور می‌تواند این فرد صلاحیت دست زدن به بیمار را داشته باشد و بهیچوجه پاسخگوی خ مشکلات بیمار و مراجع نظارتی و درمانی نمی باشد. این کار خلاف سریع قانون اساسی و قانون مدنی مملکت و قانون نظام‌پزشکی کشور است.

ابراهیمی اظهار اداشت : برگزاری کلاس های خصوصی و آزاد فیزیوتراپی توسط جهاد دانشگاهی تو دانشگاه آزاد و با تدریس افرادی نظیر مهندس پزشکی و تربیت بدنی و حتی فیزیوتراپیست بصورت آزاد کاملا غیرقانونی است و باید حتما زیر نظر وزارتخانه و با کنکور سراسری وارداین رشته شود ‌‌

وی گفت : ورود افراد فاقد صلاحیت در حیطه درمان باعث فساد در نظام سلامت و درمان می‌شود و بجز به مخاطره انداختن سلامت مردم و طولانی کردن دوره درمان و زیاد کردن هزینه ها کاری نمی توانند انجام دهند.

وی ادامه داد: ما به هیچ عنوان اجازه برگزاری رشته فیزیوتراپی در کنکور دانشگاه آزاد را ندادیم و نخواهیم داد.حتی
شرایط ما الان نسبت به قبل از انقلاب بسیار عالی است و در شرایط ویژه قرارداریم و نسبت به تمام کشورهای منطقه جلوتر هستیم.

ابراهیمی به مردم توصیه کرد: اگر فردی بعنوان فیزیوتراپیست وارد منزل شان می‌شود حتما کارت نظام پزشکی و کارت عضویت در انجمن فیزیوتراپی را ببینید و مردم باید به سلامت خودشان احترام بگذارند و به هرکسی اجازه ندهند سلامتشان را بخطر بیاندازد .

وی در پایان خاطر نشان کرد :  تمام دغدغه مان این هست که سلامت مردم گرانبهاترین و ذی قیمت ترین وجهی است که یک انسان دارد در نتیجه هیج کسی نباید این اجازه را بخودش دهد سلامت مردم را مورد مخاطره قرار دهد
و اگر مشکلی هم برای فرد بوجود امد باید متخصصین ویژه وارد این امر شوند آنهایی که وزارتخانه به رسمیت می‌شناسد .

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اجتماعی فیزیوتراپی وزارت بهداشت سلامت مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۰۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، داریوش جاوید در مراسم گرامیداشت مقام شامخ استاد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه با بیان اینکه اندیشه‌های شهید مطهری باید الگوی اساتید دانشگاه باشد، اظهار کرد: اگر اندیشه‌های این شهید بزرگوار در جوانان ما رسوخ کند، علم با عمل همراه می‌شود.

وی با اشاره به مطلبی از استاد الهی قمشه‌ای عنوان کرد: استاد باید محبوب باشد تا درس محبوب باشد، و استاد زمانی محبوب می‌شود که عاشق باشد و جذبه عشق استاد همان هیبت استاد را نشان میدهد. دانشجو و دانش آموز درس را هرچقدر هم که سخت باشد، اگر به استاد علاقه‌مند باشند فرامی‌گیرند.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با اشاره به کاهش تعداد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در سال‌های اخیر به ۸۳۰ هزار دانشجو به تبعیت از کاهش هرم جمعیتی و افزایش مراکز علمی افزود: اگر همین میزان به ۶۸۰ هزار دانشجو می‌رسید، امکان کنترل دانشگاه آزاد اسلامی مشکل می‌شد، اما با عنایت خداوند و ایده‌پردازی‌های دکتر طهرانچی، اعتماد مردم به این دانشگاه مجدداً جلب و در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی از انتخاب اول جوانان برای تحصیل است و یک‌میلیون و ۳۶۰ هزار دانشجو در حال تحصیل در این دانشگاه هستند.

جاوید، هدف از صدور بخشنامه‌های مختلف در حوزه‌های متفاوت را تحول عنوان کرد و گفت: تحول در دانشگاه تنها با همدلی و همکاری تمام اعضای هیئت علمی و کارکنان اتفاق می‌افتد و ذکر این نکته ضروری است که برای پیشبرد اهداف دانشگاه، تحول یک نیاز اساسی است.

وی، دلیل محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان را ارتباط موثر بین علم و عرصه دانست و گفت: متأسفانه در رشته‌های غیرپزشکی به‌دلیل وجود فاصله بین عرصه و علم دچار مشکل هستیم و تأسیس دانشکده‌های تعلیم و تربیت اسلامی و سایر دانشکده‌ها برای رفع همین چالش است که دانشجویان رشته‌هایی مانند روانشناسی، علوم تربیتی و سایر رشته‌ها همزمان با تحصیل، در عرصه عمل نیز حضور داشته باشند.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه سرانه هر دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی بین ۱۴ تا ۱۵ میلیون است، افزود: این دانشگاه به دنبال برقراری عدالت آموزشی است تا همه جوانان این کشور امکان استفاده از تحصیلات دانشگاهی را داشته باشند.

جاوید، رفع دغدغه و چالش همکاران و مسائل معیشتی و رفاهی آنان را از مهم‌ترین برنامه‌های دانشگاه برشمرد و افزود: در تحول اداری، کارکنان نیز مانند اعضای هیات علمی، ارتقا پیدا می‌‌کنند.

وی با ارائه یک خبر خوب نیز تصریح کرد: از این پس حق‌التحقیق به جای حق‌التدریس به صورت متمرکز از سوی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت می‌شود و خروجی پژوهشیار در این خصوص مبنای عمل است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • داروسازی ایران، حرکت به سوی آینده یا اسیر روندهای تکراری
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • جزئیات اولین آزمون دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی اعلام شد
  • در کشورهای پیشرفته نخبه ترین افراد وارد رشته علوم انسانی می‌شوند
  • جزییات اولین آزمون دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی اعلام شد
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است