Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، علی شهریارپور رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: از مجموع اعتبار مصوب ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برنامه جهش تولید استان تاکنون ۱۰۲ میلیارد تومان آن تخصیص یافته است.

او افزود: همچنین از میزان اعتبار تخصیص‌یافته برای ۴۶ طرح جهش تولید استان تاکنون ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان آن جذب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

اعطای ۴۸ هزار و ۳۰۰ فقره تسهیلات به چهارمحال و بختیاری

شهریارپور به اهداف طرح‌های مصوب دستگاه‌های اجرایی استان در برنامه جهش تولید اشاره و اضافه کرد: تکمیل زیرساخت‌های منطقه ویژه اقتصادی استان به میزان یک هزار و ۲۰ هکتار با اشتغال یک هزار نفر، تامین فضای پژوهشی و فناوری پارک علم و فناوری استان به میزان پنج هزار و ۱۵۰ مترمربع با اشتغال ۲۴۰ نفر، توسعه کشت باغات در اراضی شیب‌دار در سطح ۷۰۰ هکتار با اشتغال یک هزار و ۱۱۵ نفر، توسعه کشت گیاهان دارویی، گل محمدی و زعفران در سطح ۳۰۰ هکتار با اشتغال ۳۰۰ نفر و تامین و انتقال آب اراضی کشاورزی مربوط به ۱۰ طرح در سطح چهار هزار و ۷۸۵ هکتار با اشتغال یک هزار و ۱۱۵ نفر از جمله این طرح‌ها به شمار می‌رود.

او ادامه داد: تامین زیرساخت ۲ مجتمع توسعه کشت‌های گلخانه‌ای به میزان ۳۰ هکتار با اشتغال ۳۰۰ نفر، احداث خط ۶۳ کیلوولت به منظور برق‌رسانی به واحد‌های فولادی منطقه صنعتی سفیددشت به طول ۱۵ کیلومتر، احداث شبکه و تامین زیرساخت برق هفت مجتمع کشاورزی و شهرک صنعتی به طول ۷۲ کیلومتر شبکه فشار متوسط، ایجاد زیرساخت در ناحیه صنعتی تخصصی بادام در سطح ۳۰ هکتار با اشتغال ۳۰۰ نفر و توسعه زیرساخت‌های مناطق گردشگری بازفت، سامان و چغاخور با اشتغال ۳۰۰ نفر از دیگر طرح‌های جهش تولید استان است.

شهریارپور همچنین از تامین حدود ۴۲ درصد کل اعتبار طرح‌های اقتصاد مقاومتی استان خبر داد و گفت: طرح‌هایی نظیر توسعه کشت گلخانه‌ای، آبزی‌پروری، توسعه کمپینگ‌های گردشگری، تکمیل تصفیه‌خانه آب شهرها، نیروگاه‌های تولید برق، احداث ۸۹ باب فضای آموزشی، راه‌اندازی پنج ایستگاه تلوزیونی و مسکن محرومین در حال اجرا و عملیاتی شدن است.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/ف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان مدیریت و برنامه ریزی طرح جهش تولید اشتغال ۳۰۰ نفر هکتار با اشتغال جهش تولید توسعه کشت یک هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۰۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود

حسین زند گفت: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی با ارائه یارانه کود و سبد کودی کامل، نقش مهمی در حمایت از کشاورزان استان و تولید پایدار گندم ایفا می‌کند که در همین رابطه در سال ۱۴۰۲ حدود ۱۸ هزار تُن انواع کود‌های شیمیایی یارانه‌ای بین کشاورزان قمی توزیع شد.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قم افزود: تلاش ما این است که با تامین و توزیع به‌موقع کود‌های پایه کشاورزی و ترویج دانش فنی مصرف این نهاده‌ها در میان بهره‌برداران، به‌منظور تولید پایدار محصولات راهبردی همچون گندم و دیگر غلات، نقش موثری ایفا کنیم.

او  ادامه داد: در همین راستا در سالی که گذشت، به مدد همت و تلاش بی‌وقفه کشاورزان و حمایت‌های دولت، با تامین به‌موقع و توزیع گسترده و مصرف قابل توجه کود‌های پایه کشاورزی، شاهد رشد در تولید گندم بودیم که این دستاورد بزرگ، مرهون زحمات و تلاش‌های بی‌وقفه همه دست‌اندرکاران این زنجیره است.

زند گفت: یکی از مهمترین عواملی که می‌تواند منجر به افزایش کمی و کیفی انواع محصولات کشاورزی شود، بهبود تغذیه گیاهی است. هر چقدر تغذیه گیاهی بهتر و هدفمندتر انجام شود، نتیجه حاصل از آن در بهبود کمی و کیفی محصول آن بهتر خواهد بود. در همین رابطه مصرف کافی و متعادل انواع کود‌های شیمیایی به‌خصوص کود‌های فسفاته و پتاسه نقش بسیار موثری دارد.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قم بیان کرد: با توجه به شرایط خاصی که استان قم به لحاظ تنش‌های آب و هوایی دارد، تغذیه گیاهی در آن اهمیت بیشتری پیدا می‌کند و باید به آن توجه ویژه‌ای شود، ما در سه سال گذشته با انجام کار‌های ترویجی که با همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان انجام گرفت و با تدارک و فراهم نمودن سبد کودی کامل، انواع کود‌های پتاسه و فسفاته از طریق شبکه رسمی توزیع شرکت خدمات حمایتی کشاورزی درسطح استان (کارگزاری‌های توزیع نهاده‌های کشاورزی) توزیع و دربخش کشاورزی استان مصرف شد.

او  افزود: در نتیجه توانستیم عدد بسیار خوبی از مصرف ترکیب مناسب کود‌ها را داشته باشیم. این اقدام‌ها باعث شد که استان قم در سال‌های اخیر رتبه برتر در مصرف بهینه و متعادل و ترکیب مناسب کودی در سطح کشور را به دست آورد.

به گفته متولیان بخش کشاورزی قم طی ۲ سال گذشته (از زمان آغاز به کار دولت سیزدهم) بالغ بر ۱۲۹ طرح کشاورزی با سرمایه‌گذاری ۴۵۰ میلیارد تومان و ایجاد اشتغال مستقیم برای یک‌هزار و ۲۹۱ نفر در قم به‌بهره‌برداری رسیده‌است.

این میزان سرمایه‌گذاری و افتتاح طرح‌های کشاورزی در استان قم نشان از اهتمام جدی دولت سیزدهم نسبت به موضوع امنیت غذایی و افزایش ظرفیت تولید و اشتغال در این بخش مهمی اقتصادی دارد.

گفتنی‌است ۱۰۴ هزار هکتار زمین کشاورزی در استان قم وجود دارد، از این میزان به طور میانگین ۶۴ هزار هکتار به زیر کشت می‌رود که ۴۲ هزار هکتار آن مزرعه و ۲۲ هزار هکتار آن باغ است.

به طور کلی بیش از ۱۴ هزار بهره‌بردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال ۸۰۰ هزار تُن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تن‌هایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف قم را به خود اختصاص داده‌است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • بازار سیب‌زمینی، پیاز و گوجه‌فرنگی تامین است
  • موافقت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری با ۹۵ درصد درخواست انشعاب خاص
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • توزیع اعتبارات در شهرستان بروجن عادلانه باشد
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • برگزاری امتحانان نهایی دانش آموزان در ۱۱۰ حوزه امتحانی چهارمحال و بختیاری