Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-26@15:19:26 GMT

برنامه بنیاد برکت برای ایجاد ۷۵۰۰ شغل در استان کرمان

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۲۱۱۱۵

برنامه بنیاد برکت برای ایجاد ۷۵۰۰ شغل در استان کرمان

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری فارس، امیرحسین مدنی،مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام از انعقاد تفاهم‌نامه یک‌هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی برای ایجاد ۷ هزار و ۵۰۰ شغل در مناطق محروم استان کرمان خبر داد.

وی  افزود: با انعقاد تفاهم‌نامه یک‌هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی میان بنیاد برکت و شرکت معدنی و صنعتی گل گهر سیرجان، ۲ هزار و ۵۰۰ طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور در شهرهای سیرجان و بردسیر در استان کرمان راه‌اندازی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدنی ادامه داد: راه‌اندازی این ۲ هزار و ۵۰۰ طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور باعث ایجاد ۷ هزار و ۵۰۰ کسب و کار خرد و خانگی در این مناطق خواهد شد. 

مدیرعامل بنیاد برکت خاطرنشان کرد: بر اساس این تفاهم‌نامه، طرح‌های اشتغال‌زایی تایید شده توسط بنیاد برکت برای دریافت تسهیلات به صندوق کارآفرینی امید معرفی می‌شوند. سقف تسهیلات اعطایی به هر متقاضی ۵۰۰ میلیون ریال به صورت قرض‌الحسنه و با احتساب دوره تنفس ۶ ماهه پرداخت است.

وی با اشاره به فعالیت‌های بنیاد برکت در حوزه اشتغال‌زایی در استان کرمان گفت: ۵۰ مجری و تسهیل‌گر بنیاد که در زمینه شناسایی متقاضیان اشتغال و ایجاد فرصت‌های کسب و کار در مناطق روستایی و محروم استان کرمان فعال هستند، اجرای و عملیاتی کردن طرح‌های اشتغال‌زایی اجتماع‌محور پیش‌بینی شده در این تفاهم را نیز پیگیری خواهند کرد.

مدنی  یادآور شد: مدت تفاهم‌نامه اشتغال‌زایی در مناطق محروم و روستایی شهرهای سیرجان و بردسیر سه سال است و مشاغل مورد نظر نیز با توجه به پتانسیل‌ها و مزیت‌های نسبی هر منطقه ایجاد خواهند شد.
 

مدیرعامل بنیاد برکت تصریح کرد: شرکت معدنی و صنعتی گل گهر  به عنوان معین اقتصادی منطقه ۷ استان کرمان و با هدف اجرای مسئولیت‌های اجتماعی خود و برنامه اجرایی بندهای یک، ۲۰ و ۲۱ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و به منظور بهبود وضعیت معیشت خانوارهای ساکن در مناطق محروم استان کرمان با اولویت کسب و کارهای خرد و خانگی اقدام به مشارکت و انعقاد تفاهم‌نامه با بنیاد برکت کرده است.

مدنی درباره اقدامات بنیاد برکت در ایجاد فرصت‌های کسب و کار در استان کرمان نیز توضیح داد: بنیاد تاکنون ۲ هزار و ۸۷۹ طرح اشتغال‌زایی را در مناطق محروم و روستایی استان کرمان به بهره‌برداری رسانده که ایجاد ۸ هزار و ۶۷۳ شغل را به دنبال داشته است.

به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، ۹ شهرستان راور، نرماشیر، رودبار جنوب، فهرج، عنبرآباد، کوهبنان، ریگان، سیرجان و بردسیر و ۱۳۷ روستای استان کرمان تحت پوشش فعالیت‌های اشتغال‌زایی این بنیاد قرار دارند.

بنیاد برکت ۳ هزار و ۶۸۴ طرح در حوزه‌های توانمندسازی اقتصادی، امور زیربنایی، فرهنگی، سلامت و سایر خدمات را با حجم کل سرمایه‌گذاری ۵ هزار و ۱۶۰ میلیارد ریال در مناطق محروم و کم‌برخوردار استان کرمان به بهره‌برداری رسانده یا در دست اقدام دارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بنیاد برکت ایجاد اشتغال کرمان مدیرعامل بنیاد برکت استان کرمان مناطق محروم اشتغال زایی تفاهم نامه هزار و ۵۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۱۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران؛ صف اولی‌های جبهه تولید

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس گفت: در طول فعالیت دولت مردمی سیزدهم در این استان حدود ۲۰۰ هزار فرصت جدید شغلی ایجاد شده است.

به گزارش مشرق، وحید خداپرست در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه شیراز، وضعیت استان فارس در حوزه اشتغال را مناسب ارزیابی کرد و افزود: از سال ۱۴۰۰ تاکنون میزان اشتغال در فارس رشد و وضعیت خوبی را تجربه کرده به نحوی که در دولت مردمی سیزدهم قریب به ۲۰۰ هزار شغل در این استان ایجاد و در سامانه رصد اشتغال کشور ثبت شده است.

وی ادامه داد: تنها در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بیش از ۱۶۰ هزار شغل در سطح استان فارس ایجاد و در سامانه رصد اشتغال کشور ثبت شده است.

رئیس شورای هماهنگی دستگاه‌های اجرایی تابعه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در استان فارس اظهار کرد: فارس در سال ۱۴۰۱ در صحت سنجی وضعیت اشتغال کشور رتبه نخست را کسب کرد و در کل شاخص های اشتغال زمره استان های برتر بودیم که پس از بررسی ها در سال ۱۴۰۲ هم همین رویه انتظار است.

وی با بیان اینکه فارس در بین استان‌های هم تراز با پیش بینی ایجاد اشتغال بیش از ۵۰ هزار نفر در سال در جایگاه نخست قرار داشته، گفت: اولویت، سیاست و راهبرد اشتغال سال ۱۴۰۳ استان فارس براساس هدایت فارغ تحصیلان دانشگاهی به سوی بازار کار تنظیم شده که نیاز است همه دستگاه های اجرایی استان در این مسیر همکاری لازم را داشته باشند.

خداپرست با بیان اینکه در ۲ سال گذشته فارس به کاهش نرخ بیکاری به عدد هفت و نیم درصد دست یافته که آمار خوبی است، افزود: براساس آمار فصلی مرکز آمار ایران پیش بینی می‌شود که طی سال گذشته فارس به رکورد نرخ بیکاری کمتر از هفت و نیم درصد دست یافته که طی ۲ دهه گذشته بی‌سابقه بوده است.

وی تحقق هدف کاهش نرخ بیکاری این استان را مسأله ای دانست که حاصل تلاش‌ها و راهبری استاندار فارس و سایر دستگاه های اجرایی این استان بوده است.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس در ادامه اعلام کرد: فارس در حوزه روابط کار در سال ۱۴۰۱ برای اولین بار رتبه نخست کشور را به دست آورد و این مهم با همراهی کارگران، کارفرمایان و دولت به دست آمده و گام مهم دیگر در این تعاملات ، کاهش خطرات ناشی از کار در فارس بوده تا با ایجاد محیطی امن و ایمن سلامت کارگران تامین شود.

وی برگزاری تفاهم نامه ها و برگزاری دوره های آموزشی را در راستای تحقق هدف کاهش حوادث ناشی از کار موثر دانست و اعلام کرد که این رویه با قدرت بیشتر در سال ۱۴۰۳ نیز ادامه دارد.

خداپرست در بخش دیگر سخنان خود عنوان کرد: دغدغه حل مشکل بیمه کارگران ساختمانی با جدیت توسط مسولان فارس در سطح ملی در حال پیگیری است تا این مشکل حوزه کارگری حل شود که این هدف به همکاری دولت و مجلس نیازمند است.

وی معیشت، سلامت و مسکن کارگران را از اولویت‌های اصلی حوزه کارگری دانست که به جد دنبال خواهد شد.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس افزود: جامعه کارگری در صف اول جبهه تولید در حال تلاش است و وظیفه مسولان است که مشکلات این جامعه را کاهش دهند.

وی در ادامه اعلام کرد: سه کارگر فارس امسال در سی و پنجمین جشنواره امتنان از کارگران ،گروه های کار و واحدهای نمونه کشور برای نخستین بار موفق به کسب مقام برتر شدند.

خداپرست با بیان اینکه جشنواره امتنان هر ساله برگزار و نخبگان کارگری به جامعه معرفی می شوند در پایان گفت: انتخاب سه نماینده برتر از فارس در مرحله کشوری این جشنواره نشان از ظرفیت و توان جامعه کارگری این استان دارد.

در حاشیه برگزاری آیین نماز جمعه هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در شیراز میز خدمت ادارات زیر مجموعه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در استان فارس برای خدمت به نمازگزاران و جامعه کارگری، کارفرمایی و تعاونگران فارس برپا و مطالبات این قشر توسط مدیران بخش‌های مختلف این اداره‌کل شنیده و پاسخ داده شد.

دیگر خبرها

  • کارگران؛ صف اولی‌های جبهه تولید
  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی
  • صادرات بیش از ۵ میلیون دلار کالا از تعاونی‌های شهرستان کاشان
  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • افتتاح کارگاه اشتغال‌زایی برای معتادان در مشهد
  • اشتغال‌زایی ۳۵۰ میلیاردی بسیج سازندگی در لرستان
  • پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان
  • گشایش نمایشگاه کارآفرینی و اشتغال بسیجیان استان در درچه
  • ایجاد ۸۳۳ اشتغال خانگی با اعتبار ۹۴۰ هزار میلیون ریال