Web Analytics Made Easy - Statcounter

دویست و یکمین بیمارستان صحرایی نیروی زمینی سپاه در نقطه صفر مرزی شهرستان سراوان در استان سیستان و بلوچستان افتتاح شد.

به گزارش مشرق، دویست و یکمین بیمارستان مجهز صحرایی نیروی زمینی سپاه در مراسمی  با حضور جمعی از مسئولان سپاه، مدیران و مسئولان استانی و شهرستانی سیستان و بلوچستان،در نقطه صفر مرزی "کشتگان" شهرستان سراوان افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:  واکسیناسیون جزایر خلیج‌فارس در حال اتمام است

سردار سرتیپ دوم پاسدار احمد اخوان مهدوی فرمانده بهداری نیروی زمینی سپاه در این مراسم اظهار کرد: این مرکز دویست و یکمین بیمارستان صحرایی در کشور و پنجاه و سومین بیمارستان صحرایی در سیستان وبلوچستان است که با نام شهید "دکتر قاضی سنندج" برپا شده است.

وی  با اشاره به اقدامات نیروی زمینی سپاه در همکاری با سایر بخش های بهداشتی و درمانی کشور برای مقابله با بیماری فراگیر کرونا ، راه اندازی ۱۰ بیمارستان سیار تخصصی کووید ۱۹ در هجده ماه شیوع اپیدمی ویروس کرونا در کشور توسط بهداری نیروی زمینی سپاه از جمله چند بیمارستان در سیستان وبلوچستان، ایجاد بیش از هزار تخت بیمارستانی با قابلیت توسعه تا ۲ هزار تخت و همچنین بیش از ۸۰۰ تخت بیمارستانی سیار با قابلیت توسعه تاهزار و ۵۰۰ تخت را از جمله اقدامات این نیرو در مقابله با کرونا عنوان کرد.

سردار اخوان  با بیان اینکه از سال ۸۸ تاکنون به همت بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه در کشور ۲۰۱  بیمارستان  سیار و صحرایی راه اندازی شده است، گفت: ارائه خدمات بهداشتی درمانی به بیش از ۴ میلیون نفر، انجام عمل جراحی  روی بیش از ۲۰ هزار بیمار در هزار و ۷۱۰ روز از زمان برپایی این بیمارستان‌ها و بکارگیری ۲۱ هزار و ۲۰۴ پرسنل کادر درمان سپاه  در نوبت های مختلف در طول این مدت از دیگر اقدامات جهادی بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه به شمار می رود که ارزش خدمات مراقبت از سلامت ارائه شده در این بیمارستان های صحرایی و سیار بیش از ۲۵۰ میلیارد تومان بوده است.

وی ضمن اشاره به فرآیند ارائه خدمات بهداشتی و درمانی و مراقبت از سلامت در بیمارستان سیار نقطه صفر مرزی کشتگان، افزود: این بیمارستان به منظور ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به اهالی مناطق محروم مرزی و کم‌برخوردار، توسعه عدالت در ارائه خدمات مراقبت از سلامت ، توسعه وحدت و همدلی و ارتقای سطح شاخص‌های بهداشتی و درمان در مناطق مرزی و محروم و کم برخوردار در استان سیستان و بلوچستان برگزار شده است.

فرمانده بهداری نیروی زمینی سپاه، سامانه رادیولوژی سیار، سامانه دندانپزشکی سیار ، سامانه اتاق عمل سیار و دو سامانه جراحی تاکتیکی سیار، سامانه آزمایشگاه سیار ، اورژانس و تخت بستری به استعداد ۳۶ تخت، داروخانه، درمانگاه های تخصصی پزشکی شامل زنان و زایمان، اطفال، ارتوپدی، چشم‌ پزشکی، بیهوشی، جراحی قلب، دندانپزشکی تخصصی، متخصص عفونی، رادیولوژی، سونوگرافی، آزمایشگاه، پزشک عمومی، درمانگاه عکس کووید ۱۹ ، درمانگاه بینایی سنجی و ساخت عینک را از جمله خدمات ارائه شده بیمارستان صحرایی منطقه کشتگان سراوان عنوان کرد.

سرداراخوان  تعداد  پرسنل فعال در این بیمارستان را ۳۱ نفر پزشک متخصص،  پزشک عمومی و دندانپزشک و همچنین ۲۳ پیراپزشک و پرستار و  ۲۸ نفر نیز به عنوان کارکنان اداری و بخش‌های خدماتی برشمرد.

گفتنی است در مراسم افتتاح این بیمارستان سپاه، جانشین قرارگاه قدس نیروی زمینی، فرمانده سپاه سلمان سیستان وبلوچستان، معاون امنیتی استاندار، مسئولان محلی و اعضای شورای تامین شهرستان سراوان و همچنین جمعی از ریش سفیدان و معتمدین و ائمه جمعه و جماعت اهل سنت بخش بم پشت نیز حضور داشتند.

منبع: سپاه نیوز

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان المپیک توکیو کروناویروس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سپاه ویروس کرونا نیروی زمینی بیمارستان صحرایی دویست و یکمین بیمارستان نیروی زمینی سپاه بیمارستان صحرایی شهرستان سراوان نقطه صفر مرزی ارائه خدمات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۱۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۹ هزار نیروی پرورشی امسال به استخدام آموزش و پرورش در می‌آیند

وزیر آموزش پرورش: در سال‌های گذشته جذب نیروی پرورشی جز از طریق دانشگاه فرهنگیان نداشتیم اما امسال در آزمون استخدامی ۱۹ هزار پرورشی و تربیت بدنی را جذب می‌کنیم.

به گزارش مشرق، رضامراد صحرایی در گفت‌وگویی به مناسبت هفته معلم، با اشاره به دیدار سه هزار نفر از فرهنگیان و معلمان سراسر کشور با رهبر معظم انقلاب و تاکید ایشان بر اهمیت رویکردهای پرورشی در مدارس اظهار داشت: برنامه‌های پرورشی در گفتار مورد تاکید ما بوده است اما در عمل ما هنوز رهنمودهای رهبر انقلاب را آنگونه که باید، پیاده نکرده‌ایم.

وی با بیان اینکه بخشی از نگرانی رهبر معظم انقلاب درباره سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش انجام شده است، افزود: ایشان می‌دانند سند در دست ماست و براساس آن پیش می‌رویم چرا که سند مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است.

صحرایی با یادآوری اینکه در بحث پرورشی مشکل اصلی نیروی انسانی است، اظهار داشت: سال‌هاست ما جذب نیروی پرورشی جز از طریق دانشگاه فرهنگیان نداشتیم اما امسال در آزمون استخدامی ۱۹ هزار پرورشی و تربیت بدنی را جذب می‌کنیم و هفته آینده آزمون استخدامی این گروه کیفیت بخشی برگزار می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: همچنین طرح تحول پرورشی در دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی است که در ستاد ملی تعلیم و تربیت تصویب شده و وقتی این طرح مصوب شود، مشخص می‌شود که روی چه تعداد دانش‌آموز باید در اقدامات پرورشی کار کنیم.

صحرایی یادآورشد: امسال آموزش و پرورش جهت‌گیری خود را بر مساله آسیب‌های اجتماعی قرار داده که دانش‌آموزان نسبت به این آسیب‌ها مصون باشند که راهش تبیین است.

وی افزود: یک نهضت تحت عنوان الگوی تمدن‌ساز را داریم و یک برنامه فراگیر داشتیم با محوریت امید، نشاط، خودباوری و خرد ورزی را دنبال می‌کنیم.

صحرایی خاطرنشان کرد: همچنین در موضوع پرورشی کانون پرورش فکری کودکان را داریم که بیش از هزار و ۵۰۰ شعبه در کشور دارد و تربیت غیررسمی در آنجا شکل می‌گیرد.

مرگ سند ۲۰۳۰ در دولت سیزدهم

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه مرگ سند ۲۰۳۰ در این دولت اجرایی شد، اظهار داشت: البته هنوز هم بودند کسانی که به ۲۰۳۰ اعتقاد داشتند؛ این افراد حتی در بدنه وزارتخانه هم بودند زیرا این سند به‌ عنوان یک رویکرد در بخشی از دولت پیشین وجود داشت و در حالی برای آن ردیف بودجه و دفتر در نظر گرفته بودند که برای اجرای سند تحول بنیادین ردیف بودجه وجود نداشت.

صحرایی با یادآوری اینکه این رویکرد دولت قبل پس از تذکرات رهبر معظم انقلاب حتی مورد اعتراض نمایندگان مجلس نیز قرار گرفته بود، اظهار داشت: بخشی از وزرای پیشین به سند تحول بنیادین اعتقاد داشتند جدی هم کار کردند ولی سند ۲۰۳۰ از بین نرفت تا دولت آقای رئیسی روی کار آمد و در بدنه اجرایی وزارتخانه به طور قطع مرگ سند ۲۰۳۰ رقم خورد.

سند تحول به دنبال حیات طیبه است

وزیر آموزش و پرورش درباره اجرایی شدن سند تحول بنیادین، یادآور شد: سند یک منظومه کامل است، سند دنبال وقوع حیات طیبه است، این چیزی نیست که بگوییم این تکه از آن اگر انجام شود کل آن انجام شده، مثلا اگر یک تکه دیگرش را دست بگیریم ۲ سال دیگر تمام می‌شود، یک پیکره یکپارچه بسیار منسجم دارد نظریه تعلیم تربیتی ما است، مهم این است که همه آن با هم اجرا شود.

صحرایی با بیان اینکه برای اجرای سند تحول بازه زمانی سال ۱۴۰۳ تا ۱۴۱۲ طراحی و یک برنامه ملی شاخص گذاری شده برای آن تعریف شده است، افزود: در این برنامه هفت پروژه پیشران ملی تعریف شده است که بدون کمک همه دستگاه‌ها اجرا نمی‌شود.

وی یکی از این پروژه های پیشران را توسعه و تقویت مهارت های دانش آموزان عنوان کرد که آیین نامه آن به تازگی در دولت تصویب شده است و بر اساس آن همه دستگاهها از جمله وزارتخانه‌های کار، کشور، کشاورزی، علوم، صمت، تعاون، ورزش، میراث فرهنگی و گردشگری و همچنین صدا و سیما، محیط زیست تکالیفی را در این زمینه عهده دار شدند.

صحرایی با بیان اینکه اکنون 39.8 درصد از دانش آموزان متوسطه دوم، به هنرستان‌ها و مراکز فنی و حرفه‌ای می روند که در برنامه هفتم این رقم باید به ۵۰ درصد برسد، افزود: این رویکرد به این معنی است که مدرسه یک دالان زندگی نه دالان دانشگاه خواهد بود

تغییرات کتاب‌های درسی آغاز شده است

وی در پاسخ به پرسشی درباره تغییرات کتاب‌های درسی عنوان کرد: تغییرات کتاب‌های درسی آغاز شده است و مواد درسی به طور طبیعی تغییر خواهد داشت؛حجم هم در مواردی تغییر پیدا می‌کند تا جا برای فعالیت‌های پرورشی و تربیت بدنی بیشتر شود.

وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: دو اتفاق فوق العاده مهم رخ داده است؛ اتفاق اول این که ما نظام ارزشیابی و تضمین کیفیتی که پایه گذاری کردیم پایه دهم و یازدهم و دوازدهم را به سمت مفهومی برده است زیرا نمرات درسی امتحانات امسال ۵۰ درصد و سال بعد ۶۰ درصد در قبولی دانشگاه تایر خواهد داشت.

صحرایی ادامه داد: با این رویکرد نقطه‌ تضمین کیفیت آموزش خوب مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش است و تعیین می‌کند که چطور آزمون گرفته شود که آموزش هم مبتنی بر آن متحول شود.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا جذب معلم از روشی به جز دانشگاه فرهنگیان داشته‌ایم یا خیر، یادآورشد: سند اساسنامه دانشگاه فرهنگیان می‌گوید در رشته‌هایی که دانشگاه امکان توسعه ندارد، آزمون از طریق دانشگاه فرهنگیان برگزار شود یعنی افراد باید در دانشگاه فرهنگیان آموزش ببینند.

دیگر خبرها

  • استخدام ۱۹ هزار نیروی پرورشی در سال جاری
  • ۱۹ هزار نیروی پرورشی امسال به استخدام آموزش و پرورش در می‌آیند
  • فرمانده نیروی زمینی سپاه: امنیت ملی خط قرمز ماست و در تامین امنیت با کسی شوخی نداریم
  • برنامه‌های پاسداشت مقام معلمان و مربیان و اساتید عقیدتی سیاسی در سراسر نیروی زمینی سپاه برگزار شد
  • مراسم هفته عقیدتی سیاسی در نیروی زمینی سپاه برگزار شد
  • ویزیت ۷۰ هزار نفر از مردم مناطق کم‌برخوردار لرستان
  • برگزاری ۲۷ عنوان برنامه به‌مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در سراوان
  • وعده صادق نقطه عطف و روزنه امید در دنیا ایجاد کرد
  • ۱۷ نقطه از گلستان میزبان برنامه‌های دویست و نود و یکمین سالروز تولد مختومقلی فراغی است
  • مرزی‌ترین نقطه خراسان شمالی سینما خواهد داشت